Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band samenstellen

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 237x bekeken

Hoi medemuzikanten, ik wil heel graag samen met anderen een coverband op gaan richten. Het allerliefst wil ik Nederlandstalig doen (denk aan; Doe Maar, Blöf, Acda en de Munnik, De Dijk achtige liedjes). Gewoon omdat het publiek daar altijd zo enthousiast van wordt. Ik wil alleen repeteren in Zoetermeer 😊! Ik zoek dus alles nog en leeftijd 40 +. Heb nog geen opzet ofzo maar alleen wilde ideeën. Stuur … meer »

Muzikantenbank user Denies DeniesDenies Denies

Alternative rock band eigen werk zoekt leadzanger

Zanger / Zangeres gezocht in Gouda (Zuid-Holland) | 129x bekeken

Onze mede oprichtster songwriter/leadzangeres doet stapje terug, blijft wel componeren, maar speelt en zingt niet meer mee. Wij, Mental Shift, 2 gitaristen bassist en drummer zoeken daarom een nieuwe frontman, we gaan waarschijnlijk van female front naar male, maar staan overal voor open, mits rocky voice. We spelen alleen eigen werk, hebben veel repertoire, treden graag op, maar niet te vaak. Daarnaast … meer »

Muzikantenbank user Mental ShiftMental Shift

Muzikanten gezocht

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Groningen (Groningen) | 269x bekeken

Wij drummer en zangeres met ervaring willen graag een allround band opstarten. (Geen heavy metal e.d.) We willen 1 x in de 14 repeteren in de buurt van Groningen. Hoogst waarschijnlijk op de donderdag in de even weken. Ons doel is in eerste instantie gezellig samen muziek maken en komt er een x een optreden uit dan is dan prima. Wij zoeken enthousiaste muzikanten, zoals een gitarist(e), bassist(e) … meer »

Jolanda

Toetsenist gezocht voor pop coverband

Toetsenist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 121x bekeken

Wij zijn een doorstartende coverband en zoeken een toetsenist om ons te versterken. Ben jij die toetsenist die graag de muzikale basis samen met bas&drum legt, waar nodig de lead partijen pakt en ook subtiel invulling kan geven als less more is? Lees dan snel verder. Onze band bestaat ruim 6 jaar en oefent regelmatig op donderdagavond in De Meern, waar we beschikken over een mooie oefenruimte. Ons … meer »

Ronald Dunsbergen

Gitarist (slag/solo) gezocht voor pop-rock coverband

Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 182x bekeken

Wij zijn een doorstartende coverband en zoeken een gitarist om ons te versterken. Speel jij slaggitaar en wil je ook her en der een vlammende solo neerzetten? Lees dan snel verder. Onze band bestaat ruim 6 jaar en oefent regelmatig op donderdagavond in De Meern, waar we beschikken over een mooie oefenruimte. Ons repertoire focussed zich op de herkenbare en vooral dansbare nummers uit de jaren ’80 … meer »

Ronald Dunsbergen

Zanger Zoekt Semi-pro Coverband Regio Eindhoven

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 109x bekeken

Zanger Zoekt Semi-pro Coverband Regio EindhovenIk ben Andy Sanders("50"jaar), ervaren frontman zanger, 6 octaven bereik Deep Purple en alle prachtige stemmen die de jaren 70 met zich heeft meegebracht, ik ben op zoek naar toffe ervaren semi pro muzikanten om een Knallende band mee op te zetten of die al reeds een bezetting zijn behalve de frontman om toch een paar keer per maand mee op de buhne te kunnen gaan Knallen en een publiek vermaken en … meer »

Muzikantenbank user Andy SandersAndy Sanders

Blues Rock Soul Zanger zoekt bnad

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Na 15 Jaar in het buitenland gewoond te hebben keer ik terug naar Nederland. Dit per 1 Juni. Ik zoek een leuke band in de regio tussen Den Bosch en Eindhoven. Blues, Soul of Rock, ik ben er klaar voor. Zang, percussie en Mississippi saxophone. Behoorlijk wat podium ervaring, goedlachs en serieus als het gaat om muziek. Ik kom graag een nummertje meezingen op 1 van jullie repetitie avondjes. Tot snel!

Muzikantenbank user Bram HolleboomBram Holleboom

Snake Union, the Dutch Duran Duran Tribute i.o., zoekt een zanger!

Zanger / Zangeres gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 136x bekeken

Heb je interesse om deel uit te maken van een band die nu al voor de nodige reuring zorgt binnen de Nederlandse muziekwereld, stuur dan een PM of email naar mriesenb @ gmail . com Trefwoorden zijn: thuis voorbereiden, samen efficiënt en in korte tijd speelklaar worden (locatie: Popradar Den Haag), de grotere festivals en zalen bereiken, de hits, deep cuts en avondvullende eigen shows. Er zijn al … meer »

Michael Riesenbeck