Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bandleden gezocht voor nieuw band (Smooth Paradise)

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 203x bekeken

Bandleden gezocht voor nieuw band (Smooth Paradise)Smooth Paradise is een nieuwe band waar ik mee wil beginnen, ik ben als producer betrokken als lid maar achter de schermen. Mijn missie is om nummers te creëren die pakkend en melodieus zijn waar iedereen mee kan zingen, het conceptidee is om nummers te produceren waarmee mensen mee kunnen zingen. Denk aan: Queen - Radio Ga Ga, Bon Jovi - Livin 'On A Prayer, U2 - One, enz. dat zijn nummers die … meer »

Muzikantenbank user KhalidKhalid

Trio zoekt talentvolle Drummer/Toetsenist om band mee te vormen

Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 197x bekeken

Drummer & toetsenist gezocht in de leeftijdscategorie van 20-30. Regio Amsterdam/Hilversum. Wij zijn drie muzikanten: een zangeres, gitarist en bassist. De stijl die we spelen is gevarieerd, denk aan artiesten als Prince, Michael Jackson, Jett Rebel, Lenny Kravitz en Amy Winehouse. In de toekomst willen wij ook graag eigen materiaal gaan schrijven en opnemen. We oefenen minimaal 1 keer in de … meer »

Muzikantenbank user MaximeMaxime

Drummer gezocht omgeving A'dam-Alphen-Aalsmeer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 230x bekeken

Drummer gezocht omgeving A'dam-Alphen-AalsmeerThe Bamigos is een vrolijke vette coverband die wel van een feestje houdt. We spelen van ABBA tot ZZ-Top en ook een flinke portie Nederpop. Vergis je niet in onze setlijst, wij proberen extra jus te geven aan de oorspronkelijke liedjes. We zoeken een drummer die een lekkere groove kan neerleggen passend bij de diversiteit van onze setlijst. De bandleden (49 t/m 49 jaar) komen uit de regio Amsterdam-Amstelveen-Alphen … meer »

Muzikantenbank user chris fasechris fase

Cut The Crap is de sidekick band van koningin Minima

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 365x bekeken

Cut The Crap is de muzikale omlijsting van Koningin Minima en haar (politieke) agenda. Een op zichzelf staande ‘omlijsting’ die het ook gemakkelijk kan zonder Koningin Minima. Cut The Crap is een autonome, complete band. Koningin Minima zal geregeld mee repeteren en qua repertoire een indruk achterlaten, maar Cut The Crap gaat ook voor zijn eigen optredens en imago. Aanvankelijk oefenen we de … meer »

Gijs Geleijnse

Reggae drummer gezocht / omgeving Haarlem

Drummer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 179x bekeken

Hallo! Het is een lang gekoesterde droom van mij om een reggae band te beginnen. Ik ben zelf toetsenist. Ik heb lang in een rockband gespeeld. Het is de bedoeling om zelf de muziek te gaan schrijven. Het hoeft niet alleen maar reggae te zijn, we kunnen best ook andere stijlen er doorheen mixen. Ik zoek een drummer (20-50jr) die reggae goed in de vingers heeft en die met mij eens wil overleggen over … meer »

Muzikantenbank user Christiaan VeltkampChristiaan Veltkamp

Gezocht Drummer (Cajon/Percussie speler)

Drummer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 216x bekeken

Gezocht Drummer (Cajon/Percussie speler)MoreCityProject is een groep bestaande uit twee zangeressen, één zanger, twee gitaristen en een bassist. Wij willen onze groep graag aanvullen met een Cajon speler (drummer). De nadruk zal liggen op het spelen van de Cajon en andere percussie instrumenten. Leeftijdscategorie 55+. Het repertoire is hoofdzakelijk eind vijftiger jaren, begin zestiger jaren muziek vorige eeuw. Voor meer info zie onze … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit

Black Sabbath tribute band War Pigs zoekt Sabbath drummer!

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 271x bekeken

Black Sabbath tribute band War Pigs zoekt Sabbath drummer!Wij van Black Sabbath tribute band "War Pigs" zoeken de ultieme Sabbath drummer om in 70's style de oldschool vintage sound van de begin jaren op het podium te zetten! Ben jij die die-hard Sabbath fan, die de skills beheerst van de early sound van Bill Ward? Wil jij samen met ons het publiek een echte trip back to the 70's compleet in stijl geven? Ben jij een zware fan van de early years? … meer »

Joey D

Drummer gezocht metalband

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 185x bekeken

Wij zijn een gitarist en bassist (48 jaar) en zoeken een drummer om covers te spelen en eigen nummers te schrijven. Covers spelen we van Metallica, Iron Maiden, Kreator, Obituary, DRI, Dio... Breed georiënteerd. De stijl voor eigen nummers willen wij graag met jou bespreken en gezamenlijk nummers schrijven. Bezit van eigen oefenruimte in Hoorn. Leeftijd ( 40+)

Muzikantenbank user Tamar de BruinTamar de Bruin