Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer voor workshop in N.Frankrijk

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 139x bekeken

In de week van 30 juni organiseer ik voor de derde keer een workshop in Harcigny. Focus ligt op rebetikomuziek uit Griekenland, maar we gaan ook nog een paar uitstapjes maken naar o.a. Ethiopië en Iran. Het wordt een vol programma met veel spelen! Op dit moment is er alleen nog plek voor een drummer! Rebetiko is een muziekstijl ontstaan in het begin van de 20ste eeuw in de arbeiderswijken van … meer »

Michel Fabre

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoos

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 353x bekeken

Zanger/gitarist/songwriter zoekt medemuzoosGitarist/zanger zoekt bandleden voor opstarten band. Ik schrijf heel veel nummers en wil op hoog niveau deze op het podium ten gehore brengen. In combinatie met covertunes. Ik zoek een drummer en bassist als minimale bezetting. Toetsen zou daarbij ook top zijn. Ik woon zelf in Hoofddorp dus zoek mensen in deze regio. Je kunt een kijkje nemen op mijn website voor een impressie: https://hansbeijnesmusic.com/media/ Niveau … meer »

Hans Beijnes

Gezocht Drummer en zanger

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 183x bekeken

Gezocht Drummer en Zanger Death/ Thrash en Core band Force Strokes zoekt, ivm verhuizing van de drummer, een nieuwe drummer en ook een zanger. Wij hebben flink wat eigen nummers geschreven. Wij oefenen in een oefenruimte in Heerhugowaard. Daar is een zang installatie aanwezig. Inspiratie en gezelligheid is onze drijfveer. Wij horen graag van je...🤘

T de Bruin

Veelzijdig, energieke zanger zoekt band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 426x bekeken

Veelzijdig, energieke zanger zoekt bandIk zoek muzikanten om mee te jammen en optreden. Zingen is voor mij een instrument, een vertaling van de energie van het moment. Ik speel ook piano/keybord, jam op viool en schrijf ook eigen materiaal. Ben veelzijdig, heb een flink bereik. Beetje Sting-achtige sound. Bariton met een flinke kopstem. Ik geniet van performen, heb enorm veel energie. Af en toe een gitaarsolo op viool erbij jammen. … meer »

Willem

Gitarist zoekt muzikanten voor band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 271x bekeken

Hi, ik ben Elian 17 jaar en ik speel al 10 jaar gitaar en zit nu 5 maanden op zangles (of ik het goed kan geen idee) ik wil graag een Americana/ folk band oprichten in de stijl van Zach Bryan, the lumineers en noah kahan. Mij lijkt het leuk om en covers te doen en zelf nummers te maken en zeker ook op te treden Als je geïnteresseerd bent stuur me dan een appje: 0682295101 Mvg, Elian

Elian

Rockband Black Operator zoekt drummer (NH)

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 363x bekeken

Rockband Black Operator zoekt drummer (NH)DRUMMER GEZOCHT! 🥁👇 - Goede skills en motivatie. - Je hebt affiniteit met onze muziek (eigen werk in de stijl van The Black Keys, BRMC, Eagles of Death Metal, Queens of the Stone Age) - Je bent bereid de nodige prioriteit bij de band te leggen voor landelijke optredens, repetities en plaatopnames. - We repeteren gemiddeld 1x in de week in Alkmaar. - Meer info check: www.blackoperator.nl Wij … meer »

Black Operator