Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Duo zoekt muzikanten om band te vormen (Hilversum, Amsterdam, Lelystad)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 251x bekeken

Bandleden gezocht oefenlocatie Hilversum, Amsterdam, Lelystad. We zijn opzoek naar een drummer, bassist(e) en gitarist(e) in de leeftijdscategorie van 20-30. Wij zijn twee muzikanten: een zangeres en een gitarist. We zijn begonnen als duo en zijn nu opzoek naar muzikanten om een band mee te starten. De stijl die we spelen is gevarieerd, denk aan artiesten als The Foo Fighters, Prince, Michael Jackson, … meer »

Muzikantenbank user MaximeMaxime

Creatieve queer muzikanten gezocht om band te starten

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 239x bekeken

Creatieve queer muzikanten gezocht om band te startenCreatieve queer (lhbti/alternatief) muzikanten gezocht in Hilversum (waar ik woon) of omgeving die met mij een band willen gaan opzetten en eigen werk creëren. Ik denk hierbij aan vrouwen of queer personen en qua muziek aan alternatief met brede invloeden (punk, new wave, Indie rock, maar ook funk, soul en reggae) en radicale en/of poëtische teksten, maar de invulling is natuurlijk mede afhankelijk … meer »

Muzikantenbank user Yvette VerwerYvette Verwer

Gitariste en zangeres op zoek naar bandleden (omgeving Amsterdam)

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 272x bekeken

Gitariste en zangeres op zoek naar bandleden (omgeving Amsterdam)Wij zijn twee meiden op zoek naar gezellige, nieuwe bandleden (20+, man/vrouw) in de omgeving van Amsterdam. Met de band spelen we pop/indie/rock covers en willen we eventueel later ook onze eigen nummertjes gaan schrijven. Hou je onwijs veel van muziek maken en heeft dit bericht je interesse gewekt? Stuur dan een leuk mailtje over jezelf naar lisaschmit97@*****.com :) Groetjes Britt & Lisa

Muzikantenbank user Lisa SchmitLisa Schmit

Drummer gezocht voor hardrock/metal band

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 140x bekeken

Incomplete band is op zoek naar drummer die ook zin heeft om hardrock/metal te spelen! Denk aan Bullet For My Valentine, Breaking Benjamin, Billy Talent en Iron Maiden. Uiteraard is er plaats voor eigen input. We verwachten geen perfectie maar motivatie moet er zeker zijn! Er is nog geen vast plan, maar practice zal in de omgeving van Amsterdam zijn. Wij zijn rond de 30 jaar oud.

Rock On

Drummer gezocht voor Beth Hart Tribute

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 331x bekeken

Voor onze Beth Hart tribute zijn wij op zoek naar een ervaren drummer. We repeteren eens per week in Aalsmeer. de komende maanden willen werken aan repertoire, podiumpresentatie en promotie. Ambitie is om ca 12 keer per jaar te spelen op bijvoorbeeld festivals. Wij zijn tussen de 45 en 56 jaar maar leeftijd is geen deal breaker. We zoeken een ervaren drummer die het repertoire in een electrische maar … meer »

Paul van Bree

Looking for creative musicians

Drummer en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 206x bekeken

Hi I am a saxophonist and I am looking for creative musicians who would like to play together and make music. Genre is combination modern jazz , latin beats, funk/pop/soul. You need to know how to play jazz and latin. We work together to make our own songs. We also play some covers. We play ounce a week in Amsterdam area. The band will primarily consist of a keyboard/pianist, drums/percussionist, … meer »

QuQu

Wij zoeken bandleden

Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 159x bekeken

Wij zijn Keith en Jari uit Amsterdam wij zoeken bandleden. Wij zoeken een drummer en een leadgitarist wij spelen veel Beatles en Rolling Stones en schrijven ook nummers. Onze speel style zijn blues, rhythm and blues, rock n roll and country. Leeftijd onder 20. Plaats maakt niks uit. Wij hopen snel een reactie te krijgen en hopen snel met je te spelen. Groetjes

Jari Hamming

Looking for creative musicians

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 241x bekeken

Hi I am a saxophonist and I am looking for creative musicians who would like to play together and make music. Genre is combination modern jazz , latin beats, funk/pop/soul. You need to know how to play jazz and latin. We work together to make our own songs. We can also play some covers. We play ounce a week around Amsterdam area. The band will primarily consist of a keyboard/pianist, drums/percussionist, … meer »

QuQu

Gitarist zoekt band/bandleden

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 260x bekeken

Gitarist zoekt band/bandledenDag allen! Ik ben Bas, 20 jaar oud en speel nu voor een lange tijd gitaar. Ik zou graag met anderen willen jammen en eventueel optreden en vandaar deze advertentie. Ik speel de akoestische en electrische gitaar. Ik vind ieder genre leuk om te spelen. Naast de gitaar kan ik ook de ukulele en de mondharmonica bespelen. Op het moment bezig met viool en keyboard. 06-57774044 voor snel contact. Een … meer »

Bas Minkema