Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht metalband

Drummer gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 66x bekeken

Wij zijn een gitarist en bassist (48 jaar) en zoeken een drummer om covers te spelen en eigen nummers te schrijven. Covers spelen we van Metallica, Iron Maiden, Kreator, Obituary, DRI, Dio... Breed georiënteerd. De stijl voor eigen nummers willen wij graag met jou bespreken en gezamenlijk nummers schrijven. Bezit van eigen oefenruimte in Hoorn. Leeftijd ( 40+)

Muzikantenbank user Tamar de BruinTamar de Bruin

60's 70's band zoekt drummer

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 340x bekeken

Drummer gezocht voor 60’s 70’s band Wij, acoustisch gitarist / zanger , een bassist en een electrisch gitarist, zoeken een drummer voor onze band. Wij spelen jaren 60 en 70 pop, folk, country, rock engels en nederlands talig. Denk aan: Neil Young, Boudewijn de Groot, Pink Floyd, Beatles, Acda en de Munnick, Simon & Carfunkel. Om de muziek goed tot recht te laten komen moet onze drummer aan … meer »

Muzikantenbank user Ron SchlesingerRon Schlesinger

Online lesgeven! De ideale oplossing!

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 200x bekeken

Hallo muzikanten! Lesgeven is een goede manier om wat extra inkomen te genereren. Apprentus kan je daarbij helpen! Maak een leraren profiel aan, maak een les aan en we zorgen dat hij gepromoot wordt bij onze leerlingen! Het gebruik van Apprentus is vollegig gratis voor leraren! Twijfel dus niet langer en ga naar www.apprentus.nl en maak snel en eenvoudig een profiel aan! Website: www.apprentus.nl/how-to-become-a-tutor-teacher?utm_source=muziekantenbank

Apprentus

Drummer zoekt gezellige band

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 599x bekeken

Drummer zoekt gezellige bandHallo gezellige coverband! Toe aan een verse drummer? Ik heb er zin in om met jullie covertjes te spelen. Vind het een feest om met prettige mensen muziek te maken. Vooral als er ook een goede klik is met de bandleden. Ik vind het leuk om mijn best te doen covers goed te drummen. Speel bijna iedere dag wel even. Ben benieuwd.

Lodewijk

DRUMMER gevraagd

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 376x bekeken

Onze breed georienteerde blues-rock coverband --sixties-seventies style-- is op zoek naar 'n ervaren drummer. Gewoon goeie liedjes spelen! Wij zijn 50-60ers. Repeteren elke week in Aalsmeer. Graag tot hoors!

Ron

Looking for creative musicians

Drummer en Percussionist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 358x bekeken

Hi I am a saxophonist and I am looking for creative musicians who would like to play together and make music. Genre is combination modern jazz , latin beats, funk/pop/soul. You need to know how to play jazz and latin. We work together to make our own songs. We also play some covers. We play ounce a week in Amsterdam area. The band will primarily consist of a keyboard/pianist, drums/percussionist, … meer »

QuQu

Wij zoeken bandleden

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 281x bekeken

Wij zijn Keith en Jari uit Amsterdam wij zoeken bandleden. Wij zoeken een drummer en een leadgitarist wij spelen veel Beatles, Rolling Stones en Elvis Presley en we schrijven ook nummers. Onze speel style zijn blues, rhythm and blues, rock n roll and country. Leeftijd onder 20. Plaats maakt niks uit. Wij hopen snel een reactie te krijgen en hopen snel met je te spelen. Groetjes

Jari Hamming