Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

The Small Numbers Mod Tribute Band zoekt muzikanten!

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Hilversum (Noord-Holland) | 299x bekeken

Mod Tribute Band zoekt leden! Deze op te richten band speelt muziek uit de jaren '60-'69 London; The Who, The Small Faces, The Kinks, R&B & Motown; alles wat past binnen de eerste Mod scene (dus niet de Revivals). De bedoeling is om als Tribute band ook in de passende Mod outfits te spelen, authentiek in geluid en looks. 1x in de 2 weken oefenen in Hilversum of Den Dolder. Leeftijd maakt niet uit, … meer »

Muzikantenbank user Bjørn CiggaarBjørn Ciggaar

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 275x bekeken

MoreCityProject uit Hoofddorp is een groep bestaande uit twee zangers, een zangeres, twee gitaristen en een bassist. Over het algemeen hebben wij kleinschalige optredens. Wij hebben een vacature voor een drummer. Leeftijdscategorie 55+. Het repertoire is hoofdzakelijk eind vijftiger jaren, begin zestiger jaren muziek vorige eeuw. Voor meer info zie onze facebook pagina. Over het algemeen niet al te … meer »

Muzikantenbank user Heike Müller SmitHeike Müller Smit

Ozzy Osbourne Coverband zoekt ervaren hardrock/metal Drummer

Drummer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 237x bekeken

Helaas heeft onze drummert besloten om iets anders te gaan doen. Wij zijn dus op zoek naar een nieuwe 'Tommy Aldrigde' ! Wat zoeken wij: - iemand die graag Black Sabbath en Ozzy nummers drumt en echt liefhebber is van die muziek - geen (halve) broodspelers, plezier om te spelen komt bij ons op de 1e plaats! - eigen vervoer - we oefenen (voorlopig) eens in de 2 weken in Haarlem (bij voorkeur … meer »

Patrick

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 276x bekeken

Drummer gezochtNoiserock, experimentele rock band zoekt een ervaren en flexibele drummer voor optredens in binnen en buitenland. Onze muziek heeft veel wisselingen in tempo's en maatsoorten en we werken met veeldynamiek. We zoeken bij voorkeur iemand met ervaring in ons genre uit Amsterdam.

Muzikantenbank user SabrazaSabraza

Gezocht ; bassist, drummer, en gitarist voor coverband Haarlem.

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 752x bekeken

Gezocht ; bassist, drummer, en gitarist voor coverband Haarlem.(Concept Ad). Ik ben Andre uit Haarlem ; sologitarist ; 60 jaar ; hsp , en in bezit van o.a. eigen PA-installatie. Het is mijn droomwens om binnenkort (-samen met Haarlemse zangereS-) een coverbandje te re-starten. Ik zoek nog een bassist, drummer, gitarist, en oefenruimte. Primaire doelstelling ; hobby, ontspanning. Breed, uitgebreid repertoir aanwezig (o.a. oldies jaren 50 en 60). Ikzelf heb geen … meer »

André Scharroo