Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren drummer zoekt band met 100 procent inzet

Drummer zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 211x bekeken

Ervaren drummer zoekt band met 100 procent inzetDoor corona is de band waarin ik speelde er mee gestopt. Ik ben nu opzoek naar een nieuwe band omdat drummen mijn passie is. Ik heb veel ervaring en heb in verschillenden grote bands gespeeld. Mijn voorkeur gaat uit naar rock, pop en muziek van vandaag de dag. Eigen werk vind ik ook leuk om te doen. Het liefst zoek ik een band in Noord Holland in de buurt van Alkmaar en omstreken. Ik heb eventueel … meer »

johan vermaas

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 220x bekeken

Drummer zoekt bandHallo iedereen, Me naam is marnix ik ben 33 jaar en drum al een geruime tijd Ik zoek een 2de band of een project om verder te gaan met me passie Ik kan thuis oefenen en ben flexibel in me uren Mijn genres zijn Rock/pop/indie/stoner/grunge Bands als : Weezer Kings of leon Hockey dad Coldplay Surfer blood Elder Nirvana Kleine greep met een beetje van alles wat Stuur me gerust … meer »

Muzikantenbank user MarnixMarnix

Ervaren drummer zoekt pop/rock coverband

Drummer zoekt band in Hilversum (Noord-Holland) | 237x bekeken

Hoi, Ik ben op zoek naar een leuke energieke coverband of muzikanten om een coverband mee te starten, met een (semi)professionele instelling. Een band die nummers speelt van nu en toen. Ik denk aan nummers van Muse, Foo Fighters, Kensington, Coldplay, dance-achtige dingen, 80’s/90’s...etc. Als het de tent maar op z’n kop zet. Ik ben een ervaren, energieke en semi-professionele drummer … meer »

Pierre Denissen

Enthousiaste en ervaren drummer zoekt Band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 255x bekeken

Hallo muzikanten , ik 60+ zoek een nieuwe uitdaging. Hoewel mijn roots in de blues hoek liggen ben ik breed georiënteerd. Mijn voorkeur gaat uit naar een bestaande band waarbij de intenties na deze corona periode weer op de bühne zijn gericht en niet in de repetitie ruimtes. Mijn apparatuur bestaat uit: ( Ludwig akoestische set / Roland TD11 electronische sound modules / PMH5000 16 kanaals PA + … meer »

Fred Huissen

Drummer zoekt Band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 272x bekeken

Drummer zoekt BandHoi iedereen Mijn naam is Marnix en ik maak speel al in een band maar ik wil een 2de band hebben door me passie voor drummen en muziek maken kan ik altijd tijd maken voor een 2de project Ben 33 ik speel al een geruime tijd Ik heb een brede smaak maar geef qua muziek maken toch meer de voorkeur aan Alternatieve rock Indie rock Rock en pop Weezer Surfer blood Kings of leon Foo fighters … meer »

Muzikantenbank user MarnixMarnix

Blues rock/rhythm n blues/ soul/funk drummer Amsterdam zoekt band

Drummer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 591x bekeken

Ik ben een gedreven drummer uit Amsterdam en zoek een serieus ingestelde band (gericht op optreden) die oefent die in Amsterdam. Covers en/of eigen werk. Genre: Blues Rock, Funk, (classic) Hard Rock, Rhythm n blues, Soul, Blues. Mijn voornaamste invloeden zijn: Mitch Mitchell (Jimi Hendrix) John Bonham (Led Zeppelin) Clyde Stubblefield (James Brown) Al Jackson Jr. (Booker T & the MGs, Staxx … meer »

Karst van Oosten