Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Simple Minds tribute band zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 136x bekeken

We zijn met enkele mensen van plan om Waterfront, Simple Minds tribute band, nieuw leven in te blazen. Vandaar dat wij op zoek zijn naar een gitarist die het spel de sound en effecten van Charlie Burchill kan benaderen en..,nog liever evenaren. Dus, ben jij degene die nummers als Don't You, Alive and Kicking, Belfast Child en Promised You a Miracle geweldig vindt, dan zijn wij op zoek naar jou! We … meer »

Patrick Slaats

Slaggitarist gezocht

Gitarist gezocht in Venlo (Limburg) | 229x bekeken

Slaggitarist gezochtHallo, wij zijn op zoek naar een slaggitarist die indien mogelijk ook nog kan zingen, voor onze band in Venlo. Plezier en serieus muziek maken staat bij ons boven aan. Je hoeft geen virtuoos te zijn, maar enige inzet word wel verwacht. De repetities zijn op de maandagavonden, in onze eigen repetitieruimte in Venlo. Wij spelen het meeste top 2000 nummers. Wij spelen geheel inear, Ons doel … meer »

Muzikantenbank user Leon DriessenLeon Driessen

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 212x bekeken

Hi, Wij zijn een alternatieve rockband uit regio Roermond. Spelen voornamelijk jaren 90 rock en zijn momenteel op zoek naar een tweede gitarist. We willen snel richting optredens en hebben veel ambitie. Bij jij zowel ritmisch sterk maar kan je ook lead aan? Laat het ons weten!

Chris80

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 354x bekeken

Wij zijn een pas opgerichte band met ervaren muzikanten en zijn op zoek naar een leadgitarist De band bestaat uit Bas drums gitaar toetsen en zangeres met de leeftijd van 40 plus De kant welke we op willen gaan is vrij breed en we maken covers in de richting van pop, rock, en bluesrock. Het doel is om 8 tot 10 gigs per jaar te gaan doen Wij repeteren op maandagavond in de oneven weken, maar dit … meer »

Fred Gerits

Gitarist (e) gezocht

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 517x bekeken

Hey, wij zijn op zoek naar een goede sologitarist. Ons genre is Rock en Rockballads. We spelen eigen muziek en ook covers zoals Sass Jordan, Radiohead, FleetwoodMac en meer. Onze bezetting bestaat uit een drummer, bassist, zangeres (die ook gitaar speelt). Eigen repetitieruimte is aanwezig. De bedoeling is om mooie opnames te maken en om ook de bühne op te gaan. We zijn allemaal 35+ Let … meer »

Bliss

2e gitarist/zanger gezocht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 523x bekeken

Hallo, wij zijn op zoek naar een slaggitarist/zanger voor onze band in Venlo. Plezier en serieus muziek maken staat bij ons boven aan. Je hoeft geen virtuoos te zijn, maar enige inzet word wel verwacht. De repetities zijn op de maandagavonden, in onze eigen repetitieruimte in Venlo. Wij spelen het meeste top 2000 nummers. Wij spelen geheel inear, Ons doel is enkele malen per jaar op te treden. Voor … meer »

Muzikantenbank user Leon DriessenLeon Driessen

Rock/pop band zoekt solo gitarist

Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 454x bekeken

Voor een reeds bestaande band zijn wij opzoek naar een solo-gitarist. We beschikken over een eigen studio in Ospel waar we één keer in de twee weken op woensdag repeteren. Onze ambitie is om een onze kunsten een aantal keer per jaar op het podium te vertonen, als is dat niet perse het doel. Huidige bezetting bestaat uit een gezellige club mensen in de leeftijdscategorie: 25 / 40: - Zangeres - … meer »

Muzikantenbank user Peter TindemansPeter Tindemans