Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist(e)

Gitarist gezocht in Venlo (Limburg) | 155x bekeken

Bluesband omgeving Horst/Sevenum zoekt gitarist(e).Wij zijn oudere muzikanten met wat ervaring die puur voor de lol muziek maken ,en dat overwegend in de Bluesrock stijl. Reperteren iedere woensdag in de middag en treden niet te vaak (+-8x/jaar) op. Bezetting momenteel is:Bassist-Drums-Mondharp-Sologitaar-Toetsen-en Zang.

Leo Coenen

Band op zoek naar metalgitarist

Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 120x bekeken

Voor een startende band zijn wij op zoek naar een gitarist. Drums, bas en vocals zijn aanwezig in de leeftijd van 25 tot 40 jaar. Alle drie hebben we een andere achtergrond, maar we proberen nu vette riffs, basloopjes, rap, screams en groovy halftime drums te combineren tot iets gaafs. De insteek is het maken van eigen nummers met een zekere vibe, in de richting van Rage Against the Machine, Deftones … meer »

Marlon Testa

Bluesband zoekt ervaren gitarist

Gitarist gezocht in Venlo (Limburg) | 271x bekeken

Voor een lopende bluesband zoeken we een lekkere gitarist. Omgeving Noord-Limburg, we hebben een goede oefenruimte. We spelen al een tijdje, leeftijd 30/40. We zoeken geen beginner, maar iemand die met ons vuurwerk kan en wil leveren op het podium. Iemand met ervaring en die makkelijk improviseert en natuurlijk houdt van blues. De meesten van ons spelen ook in andere bands. De setlist bestaat uit verschillende … meer »

JJ

Band zoekt Gitarist/Zanger

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 356x bekeken

Band (The Golden Memories) zoekt Zanger/Gitarist, tussen de leeftijd van 65 en 75 jaar. Muziek Type Country en Allround muziek, voor jong en oud. Voorbeelden - Shadows - Rock and Roll - Country - Schlager (ligt aan de regio) - Goud van Oud Muziekinstallatie en oefenruimte is aanwezig. Even voorstellen Ik ben Wim Jacobs, 71 jaar wonend te Kessel Jarenlang ervaring, feestjes en partijen, … meer »

wim jacobs

Medemuzikant gezocht 60-plus regio Weert

Gitarist, Overig en Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 594x bekeken

Medemuzikant gezocht 60-plus regio WeertIk ben 66 plus en wil weer graag wat met muziek gaan doen. Ik speel gitaar en zang. Ik heb zowel Staalsnarige als Nylonsnarige gitaren. Akoestisch en semi - akoestisch waaronder een prachtige antieke Ovation. Ik speel zowel slaggitaar als fingerpicking en heb een redelijk goede stem. Wie wil mijn maatje worden voor af en toe wat muziek te maken? Ik heb veel repertoire na bijna 50 jaar muziek maken … meer »

Muzikantenbank user Niek SiebenNiek Sieben

Rockley Davidson zoekt 2de gitarist

Gitarist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 338x bekeken

Rockley Davidson zoekt 2de gitaristWe zijn Rockley Davidson en zoeken nog 2de gitarist zowel begeleiding danwel afwisselende solo's. We repeteren elke dinsdag in Nattenhoven,mocht je interesse hebben ben je welkom. We spelen countryrock, bluesrock, rock classics en Sons of Anarchy style rock. Zelf is onze leeftijd tussen 30 en 56 maar jouw leeftijd géén probleem 😁🤘 grt Antoine

Muzikantenbank user Antoine ScheijenAntoine Scheijen