Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Volksband Paeperkook zoekt uitbreiding

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 371x bekeken

Paeperkook bestaat momenteel uit een accordeonist, drummer (even in de lappenmand) en een zanger. Ons repertoire bestaat uit nummers die wij met plezier spelen en die goed in het gehoor liggen. Dit loopt van de Beach Boys, Creedence Clearwater Revival, Andy Borg, Rowwen Heze tot Oberkrainer muziek. Gebruik van eigen (Limburgse) teksten) zorgt voor creativiteit. Wij treden regelmatig op en maken ook … meer »

Muzikantenbank user Jack SchlicherJack Schlicher

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 431x bekeken

Hey, Vindt jij het te gek om Rock covers te spelen, 1x in de week te repeteren en zodra het weer kan op te treden? Dan ben je misschien wel onze nieuwe gitarist. Wij Overdrive zoeken een nieuwe gitarist die ook een solo kan spelen en eventueel kan zingen (is echter geen vereiste) Onze leeftijd is rond de 50 en we hebben ons eigen repetitiehok in Molenbeersel (B) net over de grens in Neeritter. Als … meer »

Muzikantenbank user Jack WijnandsJack Wijnands

Shantykoor zoekt muzikanten

Accordeonist en Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 332x bekeken

Shantykoor zoekt muzikantenShantygroep Aan Paol 60 uit Nederweert zoekt een accordeonist of keyboardspeler en een gitarist om ons combo te versterken. Wij zijn een groep enthousiaste mannen van bijna 40 zangers en een eigen combo. We repeteren elke week op de dinsdagavond in Nederweert. Zie voor meer info de website of neem contact op!

Muzikantenbank user Ine JanssenIne Janssen

Gitarist gezocht voor duo

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 430x bekeken

Hallo, ik speel mandola en zoek voor begeleiding een klassiek geschoolde gitarist. Je moet noten kunnen lezen en een goede pluktechniek hebben. Repertoire is heel divers en gaat van pop over traditioneel tot klassiek. Ik zorg voor de arrangementen. Samen thuis oefenen is een mogelijkheid maar ook over internet. Uitbreiding van het repertoire is mogelijk daar ik ook klassiek gitaar speel en bas.

Muzikantenbank user H.A.L. BerkersH.A.L. Berkers