Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

R.E.M. tribute zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 105x bekeken

In september 2011 hield R.E.M. op met bestaan. Als grote fan wil ik de eerste Nederlandse R.E.M. tribute band beginnen en ik ben daarvoor nog op zoek naar een gitarist(e). Ben je ongeveer tussen de 25 en 45 jaar, woon je in de buurt van Heerlen en heb je zin om hits als Losing My Religion, The One I Love, Everybody Hurts, It’s The End of The World, Man On The Moon, What’s The Frequency Kenneth, … meer »

Eric Langen

Freddy Fender Tribute Night

Accordeonist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 218x bekeken

Naar aanleiding van een poll met vele positieve reacties over het organiseren van een avond met nummers van Freddy Fender ben ik op zoek naar muzikanten die hier aan mee willen doen. Ben je slag/solo Gitarist, steelgitaarist, Pianist/Keyboard speler en/of accordeonist stuur dan mailtje met je naam ervaring en motivatie om mee te doen. Enig niveau is wel gewenst daar een en ander in een kort tijdsbestek … meer »

Muzikantenbank user Gerardo Romero ButronGerardo Romero Butron

Coverband zoekt enthousiaste toetsenist of gitarist (40+) met een jaar ervaring.

Gitarist en Toetsenist gezocht in Maastricht (Limburg) | 236x bekeken

Wij zijn Recoin, een rockband met drummer, bassist, gitarist en zangeres, en repeteren in Maastricht. Wij zijn op zoek naar een toetsenist of gitarist (m/v). Eventueel achtergrondzang is ook mogelijk. Wij repeteren 1x per week (meestal op vrijdagmiddag of -avond) en willen naar een optreden toewerken. Ben je in bezit van een keyboard of gitaar dan ben je bij ons aan het goede adres! Groeten Leon

Leon Janssen

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 269x bekeken

GITARIST GEZOCHT De band bestaat uit een drummer, zanger, bassist en toetsen met invloeden van o.a. Peter Beeker, Depeche Mode, Pixies, Velvet Undergrond en de Ramones. Het repertoire is grotendeels dialect met af en toe een scherp rauw randje. We hebben wel podium ambities maar 1x per week repeteren staat bovenaan, vooral lol in het maken van eigen muziek. We zoeken een creatieve … meer »

Andre Van Loenen