Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

80s poprock coverband zoekt zanger/zangeres en gitarist(en)!

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Maastricht (Limburg) | 233x bekeken

80s POPROCK COVERBAND ZOEKT MUZIKANTEN zanger, zangeres en gitarist(en) gezocht in Maastricht e.o. Heb jij ook zo’n voorliefde voor popmuziek uit de jaren ’80? Zoals ‘Everybody wants to rule the world’ van Tears for Fears of ‘The whole of the moon’ van The Waterboys? Heb jij ook zo’n verlangen naar de guilty pleasures uit die tijd en zou je deze graag met een band willen spelen? … meer »

Muzikantenbank user Thomas GulikersThomas Gulikers

Professioneel allround gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Venlo (Limburg) | 357x bekeken

Professioneel allround gitarist gezochtHoi! Ik ben op zoek naar een professioneel allround gitarist om samen een cover project mee te starten. Ik ben zangeres van beroep, dus ik werk professioneel, maar natuurlijk draait muziek ook om plezier! We zullen een concept bedenken en een divers repertoire opbouwen met bekende hits om op elk feest de boel op z'n kop te zetten. Het doel is om van dit duo een band te vormen en hiermee veel op te … meer »

Muzikantenbank user Marieke SmidMarieke Smid

Coverband zoekt enthousiaste toetsenist of gitarist (40+) met een jaar ervaring.

Gitarist en Toetsenist gezocht in Maastricht (Limburg) | 334x bekeken

Wij zijn Recoin, een rockband met drummer, bassist, gitarist en zangeres, en repeteren in Maastricht. Wij zijn op zoek naar een toetsenist of gitarist (m/v). Eventueel achtergrondzang is ook mogelijk. Wij repeteren 1x per week (meestal op vrijdagmiddag of -avond) en willen naar een optreden toewerken. Ben je in bezit van een keyboard of gitaar dan ben je bij ons aan het goede adres! Groeten Leon

Leon Janssen