Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Captain Beefhaert and his Magic Band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 215x bekeken

Hoi! Ik ben Jasmine 23 jaar en Regie student aan de Toneelacademie van Maastricht. Ik ben opzoek naar een band die bij mij wil spelen tijdens praktijkhuis (een project op de Toneelacademie van Maastricht ). Het stuk wat we gaan brengen is Low Yo-Yo Stuff van Ko van Den Bosch. Een man die tijdens zijn LSD trip denkt dat die vast zit in het hoofd van Captain Beefhaert, opzoek naar een nooit uitgebracht … meer »

Muzikantenbank user Jasmine OuazziJasmine Ouazzi

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 280x bekeken

Hoi, Wij zijn een band die stevige rock covers speelt en zijn momenteel op zoek naar een slaggitarist die ook af en toe lead wilt spelen. Repetitie is momenteel in Roermond. Vragen of interesse? Stuur een berichtje!

Jamm

Coverband Dizcover zoekt nieuwe Leadgitarist(e)

Gitarist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 339x bekeken

Coverband Dizcover zoekt nieuwe Leadgitarist(e)Coverband Dizcover zoekt jou! We zijn per direct op zoek naar een nieuwe gitarist(e) voor onze band. We zijn een leuke groep muzikanten met een uit de hand gelopen hobby. Dizcover bestaat uit 8 muzikanten; een gezellige muzikale groep mensen ongeveer tussen de 25 en 35 jaar oud. We zijn al meer dan 10 jaar bij elkaar en hebben een breed repertoire opgebouwd. Dit varieert van medleys tot rock … meer »

F Gubbels

Sologitarist of toetsenist gezocht voor pop-rock band

Gitarist en Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 253x bekeken

We zijn een beginnend maar enthousiast bandje van al wat ervarener muzikanten (zanger, slaggitarist, bassist en drummer) en nog op zoek naar een sologitarist en/of veelzijdig toetsenist voor de muzikale inkleuring. We oefenen in Heerlen op de donderdagavond. Plezier in het samen muziek maken en samen beter worden staat voorop. We streven naar af en toe een optreden voor de kick maar voorlopig heeft … meer »

Andre

Zanger(s) en gitarist(en) gezocht voor 80s poprock coverband uit Maastricht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Maastricht (Limburg) | 214x bekeken

80s POPROCK COVERBAND ZOEKT MUZIKANTEN zanger, zangeres en gitarist(en) gezocht in Maastricht e.o. Heb jij ook zo’n voorliefde voor popmuziek uit de jaren ’80? Zoals ‘Don’t stop believin’’ (Journey), ‘Everybody wants to rule the world’ (Tears for Fears) of ‘ ‘The whole of the moon’ (The Waterboys)? Heb jij ook zo’n verlangen naar de guilty pleasures uit die tijd en zou … meer »

Muzikantenbank user Thomas GulikersThomas Gulikers

Coverband zoekt enthousiaste toetsenist of gitarist (40+) met een jaar ervaring.

Gitarist en Toetsenist gezocht in Maastricht (Limburg) | 472x bekeken

Wij zijn Recoin, een rockband met drummer, bassist, gitarist en zangeres, en repeteren in Maastricht. Wij zijn op zoek naar een toetsenist of gitarist (m/v). Eventueel achtergrondzang is ook mogelijk. Wij repeteren 1x per week (meestal op vrijdagmiddag of -avond) en willen naar een optreden toewerken. Ben je in bezit van een keyboard of gitaar dan ben je bij ons aan het goede adres! Groeten Leon

Leon Janssen