Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist aangeboden en gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt gitarist of pianist. Muziekstijl: pop

Gitarist en Toetsenist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 45x bekeken

Hoi muzikant. Leuk dat je deze advertentie leest. Ik ben een 51-jarige, representatieve zangeres (amateur), woonachtig in regio Alkmaar. Jarenlang heb ik in verschillende bandjes gezongen. Ik ben echter van mening dat mijn stem zich beter leent voor akoestisch werk (hoewel niet iedereen het daarmee eens is). En wie weet speelt mijn leeftijd ook een rol dat ik behoefte heb aan minder 'herrie' van … meer »

Stera

Folkust

Gitarist en Strijker gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 368x bekeken

Folkusttrio gitaar/banjo en contrabassist, zang .. leeftijd 50-60 jaar zoeken versterking viool , cello, of mandoline , dwarsfluit ... of welkom omgeving Alkmaar Noord Holland tikje Iers tikje Amerikaans folkpop covers inbreng welkom , kennismaken altijd leuk 0638147995

Herman Evers

Accoustische meerstemmige Engelstalige muziek

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 411x bekeken

Accoustische meerstemmige Engelstalige muziekHoi, ik ben 55 en zou graag in contact komen met muzikanten van mijn leeftijd die net als ik geïnteresseerd zijn in accoustische meerstemmige Engelstalige muziek zoals Crosby Stills Nash and Young, Venice of Crowded House. Ik werk niet en heb tijd zat. Zelf schrijven, lekker jammen, muziek maken en lol hebben en wie weet? Hopelijk speel je meerdere instrumenten. Da's leuk voor de afwisseling.

Gerard Willems

Bluesgitarist biedt zich aan

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 263x bekeken

Ik ben op zoek naar een blues band in Noord Holland waarin ik als (lead)gitarist weer mijn draai kan vinden. Met ondertussen redelijk wat ervaring zoek ik een band van enig muzikaal niveau. (geen beginnersband dus) Daarintegen ben ik geen prof en speel ik omdat het mijn hobby is. Mijn 'influencers' zijn bijvoorbeeld the tree kings (BB, Freddy en Albert) maar ook Joe Bonamassa, SRV, Jimmy Henrix, … meer »

Jos Muller

Gitarist zoekt Bluesband

Gitarist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 338x bekeken

Gitarist zoekt BluesbandBluesmuziek is mijn muzikale passie. De ene keer wat meer richting de rock-kant dan weer de wat meer funky grooves. Ik ben beinvloed door gitaristen als the three 'Kings'(albert, BB en Freddy) maar ook dingen als Led Zeppelin, Steve Ray, Joe Bonamassa etc etc. Graag sluit ik mij (weer) aan bij een band met dezelfde passie. Doel voor mij is lekker samen muziek te maken met zo nu een dan een leuk optreden … meer »

jos muller

Rock coverband zoekt zanger/gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 337x bekeken

Wij zijn een rock coverband bestaande uit een drummer, gitarist en bassist (26 - 36 jaar), hebben al een aantal keer opgetreden en zijn op zoek naar een zanger/gitarist. We spelen alle soorten rock van oud tot nieuw, repeteren 1x in de 14 dagen in Winkel en willen graag weer de bühne op! Ben jij een zanger en/of gitarist en heb je zin om met ons te rocken? Stuur ons dan een mail: ian_slats@*******.com

Muzikantenbank user Ian SlatsIan Slats