Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

( Lead ) gitarist gezocht voor pop-rock band!!

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 220x bekeken

Om onze band weer compleet te maken zoeken wij een ( lead ) gitarist. We zoeken: * Iemand die graag wil optreden. * Hoeft geen virtuoos te zijn, maar iemand die snapt waar het om gaat. * Een teamplayer die tijd en energie in het bandje wil steken. * Backing vocals zou handig zijn, maar geen must. * Iemand met een semi/pro instelling, maar ook houd van veel lol maken en graag een tent/zaal op … meer »

Party-Rocker

Sologitarist 50+

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 189x bekeken

Ervaren Coverband uit Haarlem zoekt sologitarist. Repertoire breed (“van toen tot nu”) Herkenbare lekkere nummers. (Eagles, CCR etc). Speelplezier staat bovenaan evenals een onderlinge klik. We repeteren wekelijks op de woensdagavond in een eigen oefenruimte in Haarlem. Interesse ? Wil jij op een plezierige manier muziek maken met af en toe optreden ? Laat het weten.

Arno

Oktoberfest- en Schlagerband zoekt enthousiaste gitarist

Gitarist gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 247x bekeken

Oktoberfest- en Schlagerband zoekt enthousiaste gitaristOnze Oktoberfest- en Schlagerband zoekt een enthousiaste gitarist om ons team te komen versterken en onze huidige gitarist,mandoline- en keyboardspeler te ontlasten. De band bestaat normaal gesproken uit 7 personen en richt zich voornamelijk op de grote tot middelgrote Oktoberfesten, die in Nederland steeds populairder worden. Dat betekent dat de band vooral in Sept/Okt/Nov optreedt. We oefenen in … meer »

Marcelino Arconada