Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren en gedreven gitarist (55) biedt zich aan

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 334x bekeken

Ervaren en gedreven gitarist (55) biedt zich aanDecennia lang speel ik al in bandjes, maar sinds voorjaar 2023 helaas bandloos. Wil heel graag weer in een leuke band spelen op basis van vriendschap en ook serieus met de muziek bezig zijn. Heb ruime ervaring in blues en classic popsongs van jaren 60 tot heden. PS. een straal van ca. 30km rond Hoogezand is voor mij geen probleem qua reisafstand.

Muzikantenbank user AlexAlex

Drummer zoekt rock/metal band

Drummer zoekt band in Oost-Vlaanderen (België) | 354x bekeken

Drummer zoekt rock/metal bandEen paar jaar geleden kreeg ik de drummicrobe te pakken en wil ik blijven groeien. Ik zat in een hardrock/metal band maar die is ontbonden, dus zoek ik een nieuwe uitdaging. Stijl mag variëren van Bryan Adams tot Megadeth. Covers of eigen nummers, I don't care. Van een beetje stevige pop ben ik ook niet vies. Ik woon in het Gentse, heb goed uitgerust drumstel staan. Ik zoek vooral een … meer »

Hans Engels

Bassist zoekt leuke rock band Brabant/Utrecht

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Ik zoek weer een leuke band om bij aan te sluiten. Het mag een eigen werk band zijn maar ook het betere coverwerk. Ik heb aardig wat ervaring met optreden en studio werk. In bezit van eigen vervoer en gear. Leeftijd vanaf 40 jaar https://youtu.be/4iJx1rsleTw?si=abagOf2xdHturTOi Als je meer werk wilt horen graag een pb Groet Gerard

Muzikantenbank user Gerard van HooftGerard van Hooft

Bassist zoekt Band

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 272x bekeken

Hey mijn naam is Chris en speel vanaf mijn 15de in Punk, Hard-Rock, Metal en Wave bands inmiddels boven de 50 en op zoek naar de volgende leuke band. Speel het liefst eigen werk met af en toe een cover. 0646855665

Chris de Klein

FESTIVAL Rock band in oprichting zoekt muzikanten

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 378x bekeken

Hi, Ik ben Leyton (54), een gitarist, woonachtig Arnhem. Ik zoek aansluiting bij een leuke rockband of hoor graag van muzikanten uit de regio Arnhem die ook een rockband willen starten. De bedoeling is bij festivals te optreden. Hoofdzakelijk eigen nummers. Ik hou van een blackkeys achtige guitar sound, Artic Monkeys, Gaz Coombes, delta saints, Rival Sons om maar een paar op te noemen. Bij interesse … meer »

Muzikantenbank user Leyton RowleyLeyton Rowley

Wie speelt en improviseerter mee?

Bassist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 465x bekeken

Wie speelt en improviseerter mee?Muziekmaken is zoveel leuker met iemand samen. Ik speel basgitaar Op een aardig niveau. Heb wat ervaring in een aantel verschillende bandjes. Wil graag samen met andere muzikant(en) muziek maken. Liefs samen improviserend jammen en kijken wat daaruit kan ontstaan. Ik houd van jazz, soul, funk en blues muziek. Die categorieën zijn echter niet veel meer dan een categorie. Muziek gaat m.i. … meer »

Muzikantenbank user Jaap VerhagenJaap Verhagen

Enthousiaste zanger zoekt toffe band

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 493x bekeken

Aloha. Ik ben een ervaren zanger uit de stad Groningen. Ik heb in diverse bands gezeten. Van disco tot rock en van funk tot soul. Momenteel ben ik al een dik jaar bandloos. En ondanks diverse pogingen iets nieuws op te zetten, vind ik het toch iets fijner om gewoon lekker aan te schuiven bij een bestaande band. Ik heb redelijk wat muziek op youtube en Spotify staan. Hier kan je een goed beeld krijgen … meer »

Muzikantenbank user Mr.KayeMr.Kaye