Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist bied zich aan!

Bassist zoekt band in Middelburg (Zeeland) | 168x bekeken

Bassist bied zich aan!Ervaren en ambitieuze bassist bied zich aan voor een band, maar stel mezelf tevens ook beschikbaar voor studiowerk en invalwerk. Ik ben zeer professioneel en serieus ingesteld. Ruim 30 jaar heb ik ervaring in het allround coverband circuit, maar eigen werk/muziek kan ik ook erg waarderen. Verder ben ik in het bezit van degelijke apparatuur, 4 en 5-snarige basgitaren en eigen vervoer. Ik ben woonachtig … meer »

Hans Bal

Bass zoekt band

Bassist zoekt band in Heerenveen (Friesland) | 224x bekeken

Hallo, Ik ben een oudere jongere en speel bas. Laatste tijd wat minder maar vind het tijd worden om weer muziek te maken. Optreden is geen must maar wel leuk op z’n tijd. Stijl maakt me niet uit als het maar niet gezapig en platvloers is. Muzikaliteit is ook wel prettig en ervaring idem. Het klinkt misschien wat hoogdravend maar ik heb geen zin in gepiel ;-) Als het leuk is, vind ik het al gauw … meer »

Alexander

Bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Drachten (Friesland) | 242x bekeken

Hallo, Ik, bassist met ervaring, ben op zoek naar een band. Ik kan mij in veel muziekstijlen vinden van covers, blues, rock, soul tot americana en/of eigen werk. Er is best veel bespreekbaar wat mij betreft. Belangrijk voor mij is dat er als doel is gesteld regelmatig op te treden. Er is immers niets gaver dan ‘je ding’ te doen op een podium. ;-) Uiteraard zal er af en toe gerepeteerd moeten worden. … meer »

JacobB

Veelzijdige Bassist zoekt Band

Bassist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 437x bekeken

Veelzijdige Bassist zoekt BandHallo mede muzikanten, mijn naam is Johannes, ik kom uit Huissen. Ik ben 58 jaar en speel al geruime tijd de basgitaar. Afgelopen jaren heb ik in diverse Pop, Rock , Funk, soul en dance en NL talig bands gespeeld, daarin heb ik ruime ervaring. Denk aan Mothers Finest, Anouk, Lenny Kravitz en de oude Dance classics , pop muziek etc...(kijk op youtube: johannes siwa) Helaas is door corona de klad er … meer »

Muzikantenbank user JohannesJohannes

Ervaren contrabassist zoekt ervaren muzikanten

Bassist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 393x bekeken

Ik ben een ervaren jazz contrabassist die dito muzikanten zoekt in de omgeving van Den Haag. Het doel is om een kleine bezetting een een trio/duo te vormen. Wat voor soort musici denk ik vnl. aan een pianist/gitarist en/of drummer met als doel een repertoire op te bouwen om regelmatig op te treden. Basis zijn de gangbare nummers in de Realbooks.

Muzikantenbank user Jurgen HardyJurgen Hardy