Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 134x bekeken

Gitarist zoekt bandAangezien ik al een langere tijd gitaar speel en ik steeds meer de behoefte voel om samen te spelen met andere muzikanten, ben ik op zoek naar een band. Het heeft voor mij niet per se hele serieuze doeleinde. Optreden hoeft voor mij dan ook niet zo zeer. Ik ben vooral geïnteresseerd in folk en indie achtige muziek.

Muzikantenbank user Osip SchoenmakersOsip Schoenmakers

Gitarist zoekt beginnend bandje!

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 134x bekeken

Hi! Ik ben Anouk, 19 jaar. Ik speel al een aantal jaren gitaar en heb voorheen ook in pop/rock bandjes gespeeld. Dat vond ik ontzettend leuk! Helaas is dat destijds gestopt en speel ik de afgelopen 2/3 jaar alleen maar alleen. Het lijkt me ontzettend leuk om weer een bandje op te bouwen met gemotiveerde muzikanten! Ben jij muzikaal en lijkt het jou net als mij ook leuk om iets op te bouwen? Laat … meer »

Anouk

Gitarist nodig?

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 185x bekeken

Hi Zanger(es)! Ben jij iemand die steeds met youtube of spotify nummers meezingt? Lijkt het je niet leuker om met gitaar te proberen? Speel zelf graag gitaar, ook in cafeetjes gespeeld en vind het leuk om met enthousiaste zangers/zangeressen muziek te maken. Allerlei genres kunnen wat mij betreft. Nieuwe pop nummers, Oldies, Nederlandstalig. Zoals: London Grammar, Norah Jones, Ed Sheeran, Katie … meer »

gitarist-647

Gitarist (Breda) zoekt Ierse Folkband

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 154x bekeken

Gitarist, 24 jaar, zoekt aansluiting bij een bestaande Ierse Folk coverband (of andere muzikanten om een band mee te vormen) in de omgeving van Breda. Ik speel zelf nu vooral nummers van de Dubliners zoals Rocky Road to Dublin, Galway Races, Rare Auld Times, Kelly the Boy from Killane, enz. Zou leuk zijn om deze muziek te delen met anderen. Ik hoor het graag!

Muzikantenbank user Joeri MolJoeri Mol

Ervaren solo/slaggitarist zanger zoekt goede band of muzikanten

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 215x bekeken

Ervaren solo/slaggitarist/zanger zoekt een goede en sympathieke band en/of goede muzikanten om binnen afzienbare tijd weer op het podium te kunnen staan. Voorkeur voor wat steviger werk. Geen beginners. Demo's uit mijn studio beschikbaar. Op redelijke afstand van Den Bosch of eventueel niet te ver buiten Noord-Brabant. Ook eventueel eigen repetitieruimte te gebruiken met alle aanwezige en nodige bandapparatuur.

Ray Hermes

Muzikale uitdaging gezocht!

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 239x bekeken

Muzikale uitdaging gezocht!Uitdaging gezocht! Hoi, leuk dat je mijn berichtje hier op muzikanten bank hebt gevonden. Ik ben een 27 jarige gitarist die momenteel opzoek is naar andere muzikanten in de leeftijd tussen de 20 a 30 die graag liedjes willen schrijven en uitvoeren. Ikzelf heb een ruime 11 jaar aan band ervaring en heb met een aantal eigen acts de afgelopen jaren veel ervaring op mogen doen. Zo heb ik onder andere … meer »

Muzikantenbank user DidierDidier