Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummers, toetsenisten, bassisten, jullie zijn er welkom!

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 201x bekeken

Drummers, toetsenisten, bassisten, jullie zijn er welkom!Hello! Wij zijn op zoek naar iemand die drumt, de toetsen speelt, basgitaar speelt of een ander leuk instrument speelt om een bandje te kunnen vormen 😎🎸🎹🥁🎺 Ik ben Jolein en ik speel nu 6 jaar gitaar. Ik begin nu een beetje met eigen nummers te schrijven en ik zou ze graag ook af willen maken. Het lijkt me leuk om samen te werken en nummers te schrijven! Ik ben Demi en ik ben … meer »

Muzikantenbank user Jolein van der KroonJolein van der Kroon

Sologitarist zoekt coverband

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 135x bekeken

Ervaren (solo)gitarist, leeftijd 50+ met een brede belangstelling voor (blues)rock- en popmuziek zoekt aansluiting bij dito coverband ( let wel: geen country- of rockabilly ). Naast elektrisch speel ik ook akoestische gitaar. Insteek is lekker spelen/repeteren en zo nu en dan een optreden. Ik kijk er naar uit.

Ad

Gitarist geboden voor zanger(es)

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 172x bekeken

Hey enthousiaste Zanger(es)! Ik ben op zoek naar een zanger of zangeres die gitaarbegeleiding zoekt. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel ongeveer 25 jaar gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Zowel optreden als in kleine kring muziek maken doe ik graag! Ik sta voor verschillende muziek open. Ik speel zelf bijvoorbeeld muziek van: London Grammar, Norah Jones, … meer »

gitarist-647

Gitarist

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 195x bekeken

Hallo, Ik ben op zoek naar mensen/ bands/ groepen in de regio Breda (Breda - Etten-Leur heeft voorkeur) die op zoek zijn naar een gitarist. Genre is enigszins ondergeschikt aan het feit dat ik vooral meer (divers) en vaker wil spelen (enige band/ podium ervaring aanwezig). Op dit moment speel ik enkel electrische gitaar. Een week of 4 geleden heb ik met mijn gitaarleraar de eerste stapjes gezet … meer »

Hillman

Cover\tribute band gezocht regio Breda

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 171x bekeken

Als gitarist zonder band\podium ervaring lijkt het me leuk en leerzaam om dit op te gaan doen. Ben geen beginner wat betreft het gitaar spelen dus ga er van uit snel van betekenis te zijn voor de band. Muziek smaak is divers zoals pop (bv Steve Miller), blues (bv SRV, Buddy Guy) en top2000 nummers. Natuurlijk altijd leuk om nieuwe nummers en stijlen te leren dus ben benieuwd. Als er interesse is … meer »

Ed

Gitarist

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 193x bekeken

Hallo... Ben een 52 jarige gitarist uit omgeving Breda. Op zoek naar een leuk bandje. Geen virtuoos. Wel enthousiast en gemotiveerd. Sta nu zo'n 30 jaar op het podium. Naast gitaar doe ook backing vocale. Bezit eigen vervoer en goeie gear. In verschillende formaties gespeeld. Route 66, Sneaky Trixx, Poppunt, Crowncap Collectors en UNIFY. Respectievelijk Rock n Roll 60/70, Allround Top 100 Party, Jaren … meer »

Muzikantenbank user Hans RasenbergHans Rasenberg