Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Slag- en sologitarist zoekt eigen werk pop- en rockband omgeving Oost-Brabant

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 122x bekeken

Hallo medemuzikanten, Slag- en sologitarist (52) zoekt een fijne band die eigen werk (alternatieve) pop- en rockmuziek maakt. Kan ook bandmanager en/of zakelijk leider zijn, die gewoon meespeelt met de band. Leeftijd maakt mij niet uit; enthousiasme wel! Ik ben in het bezit van eigen spullen en een auto. Repetities maximaal 50 kilometer van Oss. De band is gezellig en goed, ik experimenteer … meer »

Muzikantenbank user Arno van BommelArno van Bommel

Ervaren solo/slaggitarist zoekt goede band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 277x bekeken

Ervaren solo/slaggitarist zoekt goede bandErvaren solo-slaggitarist met bijzang wil weer graag serieus en professioneel repeteren met een goede en sympathieke band of goede muzikanten om snel weer op het podium te kunnen staan. Voorkeur voor stevig werk dus geen beginners. Op redelijke afstand van Den Bosch of eventueel buiten Noord-Brabant. Ook eventueel eigen repetiteruimte en alle nodige bandapparatuur aanwezig. Wie laat van zich horen?

Ray Hermes

Muzikanten

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 435x bekeken

Gezocht muziekanten 50+ voor het starten van een bandje 70, 80 en 90 jaar, eigen repetitie ruimte compleet met versterkers en drumstel en mogelijkheid om opnames te maken. Boxtel, Oss, Tiel, Culemborg, Gorinchem en Tilburg. Doel om leuk muziek te maken en ca. 10 / 12 per jaar te spelen in kroegen, feesten en festivals.

Muzikantenbank user Pieter StrootmanPieter Strootman

Op zoek naar bandje

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 260x bekeken

Yo, ik ben Mats 18 jaar oud en speel nu sinds een jaar zeer actief elektrisch en akoestische gitaar. Ik maak snel vorderingen met o.a. barre chords en alternate picking enz. Daarom ben ik opzoek naar een bandje in de buurt van Den Bosch ik heb studenten OV dus kan eigenlijk altijd en overal heen maar een beetje in de buurt zou wel chill zijn. Ik ben ook bezig met mezelf ontwikkelen in het produceren … meer »

Muzikantenbank user Mats SmetsMats Smets

Zoek jij gitaarbegeleiding?

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 269x bekeken

Hi zangers en zangeressen! Zing jij graag en heb je voor je gevoel genoeg meegezongen met Youtube en Spotify? Misschien leuk om een keer met gitaarbegeleiding te zingen? Het lijkt me leuk om iemand die zo graag zingt te begeleiden met de gitaar. Ik heb ervaring met optredens in cafe's en speel sinds mijn 7e gitaar. Ik zoek iemand met passie en enthousiasme voor muziek. Ik sta voor verschillende muziek … meer »

gitarist-647

Gitarist met surfdiploma zoekt band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 605x bekeken

Gitarist (41) zoekt bandleden om surf te spelen. Mensen die hierbij aan de Beach Boys denken liever niet reageren. Drummers, bassisten, en gitaristen die zich pretentieloos willen uitleven en bij surf denken aan bijv. the Astronauts, the Original Surfaris, mijnheer Dale (dus niet van het woordenboek), the Treble Spankers, the Treble Spankers, en the Treble Spankers graag wel reageren. Omgeving Eindhoven, … meer »

aloha-g