Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist zoekt band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Akoustisch bandje of muziekanten gezocht

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 30x bekeken

Hallo, heb jij tijd en zin om akoestisch muziek te komen maken? Ik ben gitarist Tim, 46 jaar en ik zoek muziekanten om redelijk serieus wekelijks mee samen te spelen in de omgeving van Tilburg. Liefst akoestisch, maar elektrisch is eventueel ook mogelijk (of een mix). Dit kan een al bestaand bandje zijn waar ik me bijvoeg of het kunnen losse muziekanten zijn die een groepje worden. Nodig zijn … meer »

Muzikantenbank user Tim CrawfurdTim Crawfurd

Slaggitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 99x bekeken

Slaggitarist zoekt bandIk ben slaggitarist,66 jaar en wil graag spelen in een band die een breed repertoire popmuziek speelt.Zoals; Rock&Roll;, 50/60/70ties Country(rock) maar ook recentere hits.Ik heb band en podiumervaring en speel zowel elektrisch als akoestisch/elektr.

albert weber

Liedgedichten op het podium zetten

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 86x bekeken

Liedgedichten op het podium zettenBeste, Als dichter/muzikant/zanger/gitarist heb ik mijn poëzie getoonzet. Het resultaat van vijf dichtbundels bij twee uitgeverijen en talloze publicaties in letterkundige tijdschriften. Graag ga ik een samenwerkingsverband aan om dit als podiumkunstenaar op de bühne te brengen en de liedgedichten op te nemen voor een cd. Op www.kijkgedichten.nl staan twee nummers die een impressie geven. … meer »

Niels Landstra

Muzikanten gezocht omgeving de Kempen

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 131x bekeken

Gitarist (66) zoekt muzikanten om samen muziek te maken . Uitgangspunt, Hobby en ontspanning . Niveau en leeftijd is daarin niet belangrijk. Een enkel optreden mag maar is niet het hoofddoel. Zowel akoestisch als versterkt is bespreekbaar. Lijkt het wat? reageer.!! Ook muzikanten die graag opnieuw willen beginnen zijn welkom.

Ad

18 jarige gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 73x bekeken

Hey, ik ben een gitarist in eindhoven en opzoek naar leuke mensen om mee te spelen. Ik hou erg van alternatieve rock, punk en metal. Gewone rock is ook prima. heeft je band nog een gitarist nodig of lijkt het je leuk om een keer te jammen laat dan zeker een berichtje achter.

Tomas

Stoner, Psychedelic, Blues Rock band

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 97x bekeken

Hallo! Mijn naam is Roel en ik ben een gitarist woonachtig in Breda. Mijn muziek smaak is breed maar ik zou me graag willen focussen op een sound verwant aan die van de bands All them witches, Motorpsycho en Desert mountain tribe. Zelf nummers schrijven en snel optreden heeft de voorkeur, maar een vette cover op zijn tijd en af en toe vaag jammen/experimenteren blijft natuurlijk leuk. Stuur … meer »

Muzikantenbank user RoelRoel

(metal) gitarist zoekt dito band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 91x bekeken

Hallo, ik ben een 42 jarige (metal) gitarist op zoek naar een band die eigen muziek schrijft. (hier en daar een cover is leuk, maar geen must). Ik speel het liefste, death/trash/groove achtige metal/riffs.(denk slayer,death,SYL, pantera,oude machine head, obituary etc). muziek maken is vooral leuk en zou graag een aantal keer per jaar optreden. ik speel zowel slag als solo. woon omgeving den … meer »

Muzikantenbank user Geert KoelinkGeert Koelink

Gitarist met ervaring en backing-vocals zoekt band in West-Brabant/Z.Holland

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 120x bekeken

Gitarist met ervaring en backing-vocals zoekt band die soul, funk, r & b en/of jazzy/blues(y) repertoire speelt. Met eventueel wat uitstapjes naar pop en rock. Repeteren in een goeie relaxte sfeer met humor en naar optredens toe werken is mijn motto. Ben geen broodspeler. Kan snel inwerken. Ik zoek in het westen van Brabant (zo`n beetje tussen Tilburg en Bergen op Zoom) en Zuid-Holland. Interesse? … meer »

Snarenplukker