Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 203x bekeken

Zangeres zoekt band of muzikant(en) om samen muziek te maken. qua genre neig ik naar pop/rock of naar acoustische singer songwriter. ik sta vrij open voor het proberen van andere genres. Ben zelf 22 en woon in Veghel. leeftijd maak ik me niet zoveel zorgen om, wel wil ik graag in oss zelf of in omgeving repeteren (afhankelijk van openbaar vervoer) wil je graag wat proberen? reageer of deze advertentie … meer »

Muzikantenbank user Alex MaasAlex Maas

Beginnend metal vocalist zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 124x bekeken

Beginnend metal vocalist zoekt bandHey mijn naam is tom. Ik woon nu in Fijnaart 30 min van breda en 30 min van Rotterdam. Ik ben nu een aantal jaar harsh vocals aan het leren. En ben al iets langer gewoon aan het zingen ik ben niet de beste maar ik word elke dag beter. Ik zing/schreeuw het liefst metalcore/deathcore. Maar als ik zelf muziek zou willen maken zou dat wel echt metalcore zijn of iets in die richting. Denk aan Thornhill, … meer »

Muzikantenbank user TomTom

Zin in samen starten van een K’s Choice tribute?

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 157x bekeken

Zangeres en bassist met ervaring in allerlei muzikale stijlen willen een band oprichten om K’Choice nummers te gaan spelen. We zoeken 2 gitaristen (akoestisch/ elektrisch); drummer; evt toetsenist en achtergrond-zang. Leeftijd 35+? Graag inzet en weten wat je wilt, humor! Wie wil met ons de nummers van K’s Choice zo goed mogelijk uitwerken/ neerzetten tijdens repetitie en ook optredens? Neem … meer »

Karin

Sopraan Zangeres Zoekt Metal Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 333x bekeken

Sopraan Zangeres Zoekt Metal BandHallo daar, Ik ben Barbara, sopraan zangeres en ik ben op zoek naar muzikanten om symphonische- en/of power metal mee te maken! Denk aan Nightwish, Within Temptation, Epica, Delain, Evanescence. Maar ook Guano Apes ben ik niet vies van, DragonForce, Rhapsody of Blijd Guardian. Ik kan zelf lyrics schrijven en zangmelodien schrijven. Ook voor coverbands sta ik helemaal open. Laat een berichtje achter! Kijk … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Zanger zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 249x bekeken

Hi! Ik ben Jeroen (45). Ik ben een ervaren zanger, op zoek naar een rock coverband (90's-heden) of een eigen werk band in het rock (metal) genre. Akoestisch mag ook. Het liefst binnen 30 min. van Tilburg. Ik ben niet meer op zoek naar een band die de wereld wil veroveren en altijd overal wil optreden. Ik wil wel op een behoorlijk niveau muziek maken, opnemen, en op z'n tijd een tof optreden doen. Klinkt … meer »

Jeroen

Zanger zoekt band / nieuw project!

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 223x bekeken

Hallo daar, Mijn naam is Rob.. 30 jaar uit omgeving Breda/Roosendaal. Na 8 jaar in een band te hebben gezongen die een paar jaar geleden is gestopt begint het toch weer te kriebelen. Ik heb veel podiumervaring. Artiesten die ik leuk vind zijn Elvis, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Bruce Springsteen, Billy Joel, Eric Clapton, Frank Sinatra, Dean Martin etc.. dus 50' t/m 80's. Mocht je enthousiast … meer »

Muzikantenbank user Rob JanssenRob Janssen

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 357x bekeken

Hoi! Mijn naam is Romy. Ik ben 27 jaar en mijn grootste passie is zingen. Dit doe ik al sinds mijn 15e. Het lijkt me fantastisch om deze hobby verder aan te pakken in de vorm van een band. Ik zing verschillende genres, van moderne pop, pop-rock, 80’s & 90’s. Zijn jullie een band die graag op zoek is naar een zangeres en zijn jullie benieuwd naar mijn stem, laat van je horen!

Romy