Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Op zoek naar een band(je)/gitarist/pianist

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 195x bekeken

Op zoek naar een band(je)/gitarist/pianistHi allemaal, Mijn naam is Janne, ik ben 26 jaar oud. Ik zing graag en ik begeleid mezelf daarbij vaak op de piano. Nou zou ik graag wat meer met muziek willen doen en wat vaker optreden op bijvoorbeeld bruiloften. Ik zing graag ballads en een beetje richting de country (denk aan: de oude liedjes van Taylor Swift, Kacey Musgraves, Maddie & Tae). Vind je deze muziek ook leuk en zoek je nog een … meer »

Muzikantenbank user Janne van de WeteringJanne van de Wetering

Gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 220x bekeken

GezochtMuzikant, muzikanten, songtekst writer Ik zoek gezellige muzikanten, Qua zang kan ik veel kanten op, eerst maar een leuk gezelschap vinden. Sparren we samen verder. Mag ook een muzikant zijn die begeleid. Omgeving Roosendaal

Muzikantenbank user Ingrid SwinkelsIngrid Swinkels

Pop/coverband

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 247x bekeken

Hoi hoi Ik ben Sarala en zoek een band waarin ik popnummers kan zingen. Ik heb geen ervaring met bands....zoek ook meer als hobby niet als een professionele.... Mocht ik misschien aan kunnen sluiten in een bandje dan hoor ik het graag . Omgeving Best ...Eindhoven.... Groetjes

Muzikantenbank user Sara Van HartenSara Van Harten

Zangeres zoekt band / muzikant

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 404x bekeken

Hallo, ik ben Marike en 57 jaar oud. Al jaren is zingen mijn passie. Na een aantal jaren in koren te hebben gezongen, ben ik in 2003 overgestapt naar a cappella vocal groups. Sinds 2007 zing ik in vocal quintets en sextets 5 en 6 stemmig repertoire. Álles a cappella van blues tót pop en rock naar psychedelische muziek. Ik ben behoorlijk stemvast en deins er niet voor terug moeilijke harmonieën stevig … meer »

Muzikantenbank user Marike de Gier - PrinsMarike de Gier - Prins

Zanger/gitarist zoekt band om bij aan te sluitenn

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 313x bekeken

Op zoek naar: drummer, bassist, tweede gitarist of een bestaande band waarbij ik kan aansluiten. Genre: post-punk/indie/alternative/etc. Waar: Utrecht, Eindhoven, Maastricht en alle andere steden die goed met het ov bereikbaar zijn. Wie ben ik?: Jordan Faber, 22 jaar oud, zanger en gitarist, beïnvloed door artiesten zoals Nick Cave, Idles, Fontaines DC, Björk, Black Midi, Pulp, BCNR Een … meer »

Jordan Faber