Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gedreven zanger zoekt band! (electro, electro- rock, dnb, hiphop, edm)

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 128x bekeken

Gedreven zanger zoekt band! (electro, electro- rock, dnb, hiphop, edm)Zanger/performer/schrijver met ervaring zoekt band om live mee te knallen. Voorkeur voor electro-rock, fijne diepe beats, opzwepend, entertaining. Inspiratie door Chemical Brothers, Prodigy, Soulwax, Faithless, Groove Armada etc. maar ook techno en ambient, icm melodielijnen en vocals. Streven om naar live optredens toe te werken op alternatieve locaties. Ik heb ervaring in diverse bands, als … meer »

Noud

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 235x bekeken

Zangeres zoekt bandHoi, Ik ben Sandy (39 jaar) en ik zoek een band met (enige) ervaring in omgeving Essen/Kalmthout (België) of Bergen op Zoom/Roosendaal (Nederland) en omgeving Breda gaat ook qua afstand! Ik volg zangles bij Petra Honing van A Different Tune. Ik heb geen last van podiumvrees, na ruim 10 jaar toneel ervaring bij toneelvereniging weet ik hoe geweldig het voelt om voor een volle zaal te spelen. Ik hou … meer »

Muzikantenbank user Sandy LeendertseSandy Leendertse

Beginnende zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 335x bekeken

Hallo! Mijn naam is Angela, 26 jaar en ik woon dicht bij s'Hertogenbosch. Zingen is altijd een passie geweest waar ik graag een hobby van maak. Ik heb recent weer een nummer opgenomen in een studio en de geluidstechnicus adviseerde mij meer te gaan doen met mijn stem. Ik ben daarvoor op zoek naar een (beginnende) band waar ik leuke muziek mee kan maken en plezier mee kan hebben. Wellicht optreden? Muziekstylen … meer »

Muzikantenbank user AngelaAngela

Ik zoek een leuke band om me bij aan te sluiten!

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 333x bekeken

Ik zoek een leuke band om me bij aan te sluiten!Heee lieve mensen, Ik ben lisa (19) En ben al een lange tijd bezig met zingen. Wil me wat meer gaan verdiepen in muziek en er iets meer me gaan doen maar, ook voor iemand anders iets betekenen! Dus bij deze zoek ik en leuke band! Pop/soul/jazzy/funky en jaren 80! Zoeken jullie nog een zangeres? Let me know! Je kan me een appje sturen op 0618772982

Muzikantenbank user Lisa Van HeesLisa Van Hees

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 242x bekeken

Zangeres zoekt bandHallo iedereen. Ik ben Jamie en ben bijna 21 jaar oud. Omdat ik veel passie met muziek heb en graag later iets mee wil doen zoek ik een band vol passie. Zelf houd ik van alle stijlen muziek. Wat ik makkelijker kan zingen zijn de ballad songs en pop. Binnenkort wil ik zelf ook een muziek instrument kunnen bespelen een toetsen of gitaar. Graag zou ik een band in Noord-Brabant willen vanwege vervoer … meer »

Muzikantenbank user Jamie van PeltJamie van Pelt

Zangeres zoekt swingende band

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 279x bekeken

Zangeres zoekt swingende bandIk ben op zoek naar een toffe band. Voorkeur heeft toch wel pop disco soul...funky. Inmiddels veel ervaring in het covercircuit.Veelzijdig stemgeluid. Bekend met een groot repertoire. Voor meer info of demo stuur gerust een berichtje! Bezit eigen mic en inear. Woonachtig omgeving 073. Maar voor een gave band wil ik best een stukje rijden.

Muzikantenbank user Geertje van den BiggelaarGeertje van den Biggelaar

Gitarist gezocht in Tilburg omgeving

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 249x bekeken

Gitarist gezocht in Tilburg omgevingHoihoi ik ben Jasha, ik ben 18 jaar oud en ik schrijf mijn eigen liedjes. Ik heb er nu een aantal geschreven en ben opzoek naar een gitarist die samen met mij de muziek wil creëeren (iemand met ervaring). Zelf speel ik (nog) geen gitaar maar ik schrijf de tekst en verzin meestal zelf de melodie. Ik wil graag nog veeeel meer liedjes op spotify uitbrengen dus als je een gitarist bent of kent in omgeving … meer »

Muzikantenbank user Jasha Van der KolkJasha Van der Kolk

Zanger zoekt band regio Tilburg

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 454x bekeken

Zanger zoekt band regio TilburgHey! Leuk dat je mn ad ziet,ik ben een zanger met n uniek stem klank ( tenminste hoor ik het vaak!op zoek naar n band in regio Tilburg. Ik heb een heel uitgebreid muziek invloeden,rock,indie,jazz etc. Ik sta open voor new projecten vooraal eigen nummers dat we samen eventueel zouden doen! Interesse? Stuur me gerust n bericht en wie weet tot straks?

Muzikantenbank user Carlos RibeiroCarlos Ribeiro