Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

New Wave band in oprichting zoekt nog een zanger, gitarist en toetsenist.

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 80x bekeken

Wij (drummer en bassist) zoeken nog een zanger, gitarist en een toetsenist met enige ervaring voor een nieuwe NEW Wave-coverband. We gaan uitsluitend nummers spelen van bands uit de jaren 80/90 in de New wave stijl. We gaan repeteren in Tilburg met het doel een paar keer per jaar op te gaan treden. Zie je dit repertoire helemaal zitten, reageer dan snel.

Bert

Drummer zoekt bandje of muzikanten voor nieuw te vormen band

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 441x bekeken

Drummer zoekt bandje of muzikanten voor nieuw te vormen bandHi, ik drum nu een jaar of 7, hobbymatig. Maar wil weer een stap verder en zoek een bandje of muzikanten voor een nieuw te vormen band. Heb geen podium- of band-ervaring. Het gaat mij vooral om het samen spelen en plezier hebben en dan zien we wel waar we uiteindelijk uitkomen. Muziekgenre is breed, met een lichte voorkeur voor rock uit de jaren 70/80/90, maar ook nummers met een lekkere groove of … meer »

Martijn

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover band

Drummer zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 356x bekeken

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover bandHallo, ik ben Ronald Zuiderwijk en drum sinds 1991 in een aantal coverbands. Ik ben recentelijk verhuisd naar Steenbergen. (Noord-Brabant) en ben op zoek naar een band, het liefst met een eigen oefenruimte waar ik mijn drumstel kan laten staan. Hij is nogal groot en iedere week slepen is geen optie. Ik hou van rock en speel dat dan ook het liefst. Maar een goede blues band lijkt mij ook wel wat. Ik … meer »

Muzikantenbank user Ronald ZuiderwijkRonald Zuiderwijk

Drummer zoekt Dire Straits (tribute) band

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 570x bekeken

Drummer zoekt Dire Straits (tribute) bandHoi, ik heb al meer dan 45 jaar (podium) ervaring, ben in bezit van eigen gear natuurlijk en ben (naast mijn huidige band) nog op zoek naar een Dire Straits ( tribute)band in Brabant ( liefst regio Tilburg, Breda, Eindhoven). passie en plezier maar ook kwaliteit op het podium spelen bij mij wel de hoofdrol. Naast Dire Straits heb ik ook feeling met classic rock en soul muziek.

Ludwig