Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren drummer zoekt band regio Nijmegen/DenBosch/Eindhoven

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 63x bekeken

Ervaren cover drummer 37jr (20+ jaren drum ervaring) opzoek naar gezellige relaxte coverband. Kan ook 2de, 3de of 4de stem doen indien gewenst. In bezit van vervoer en materiaal. Liefst band met eigen vaste repetitie ruimte. Af en toe tot regelmatig optreden omdat we er niet van leven maar ook gewoon een baan hebben. Gezellig samen komen om mooie nummers te spelen met veel plezier en een … meer »

Muzikantenbank user Jozef van BreugelJozef van Breugel

Durv! zoekt muzikanten

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 257x bekeken

Durv! zoekt muzikantenIk, drummer, 52 jaar uit Boxtel, zoek ervaren gezellige muzikanten ( Bassist, Toetsenist,Gitarist en Zanger(es) om muziek van Nederlandse bodem mee te maken. Denk hierbij aan; Bløf Anouk Ilse De Dijk Racoon Golden Earing Marco Borsato Trijntje Oosterhuis Lois Lane Spargo Enz, enz Je kent het wel, je staat in de kroeg ff 'n glaasje te doen maar je mist iets?? Ja natuurlijk, live muziek!!!!! … meer »

Muzikantenbank user Freek ColletFreek Collet

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 155x bekeken

Drummer zoekt bandMijn naam is Noël Ackermans, ik ben 16 jaar en ik drum sinds mijn 7e, dus dat is nu ongeveer 9 jaar. Ik woon in Oirschot(in de buurt van Eindhoven). Ik heb al 1 jaar in een band gespeeld en ik heb 7 jaar in een slagwerkgroep gespeeld. Ik heb 8,5 jaar les gehad (A,B en C diploma). Ik beschik over een eigen akoestisch en elektrisch drumstel, versterker en opnameapparatuur. Ik wil graag meer podiumervaring … meer »

Muzikantenbank user Noël AckermansNoël Ackermans

Ervaren drummer (Rock / Pop) met zang zoekt band en/of project

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 277x bekeken

Ervaren drummer (Rock / Pop) met zang zoekt band en/of projectHallo bands en/of muzikanten, Ik ben op zoek naar een leuke bestaande band of muzikanten die een nieuwe band willen starten. Ik heb veel ervaring in pop/rock-covers maar sta ook zeker open voor eigen werk, tribute-project of een nieuw concept. Mijn stijl is stevig, vet, veel drive en liefst met een funky randje. Ben niet zo van de blue's, of levenslied. Naast drummen doe/deed ik kopstemmetjes en … meer »

Muzikantenbank user Gert-Jan RoefsGert-Jan Roefs

Drummer zoekt Straatartiesten omgeving Den Bosch!

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Hallo allemaal, voor een fun project ben ik opzoek naar max. twee (akoestisch) gitaristen of gitarist/bassist om een straatmuziek band op te richten. Het Doel: Livemuziek maken en gezelligheid! Als je kan zingen is dat een dikke vette pré! Qua muziek: zo gevarieerd mogelijk, van Pop tot Blues, van Rock tot Heavy Metal, van klassiekers tot moderne hits, eventueel ook minder bekende genres, zolang … meer »

Muzikantenbank user Dustini Van GulikDustini Van Gulik

Drummer zoekt coverband!

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 175x bekeken

Drummer zoekt coverband!Hallo, Ik ben Martijn 24 jaar en heb al podium ervaring. Ik zoek een coverband van het kaliber baby blue, the euro’s etc. denk aan: rock, dance/hip-hop om de tent op zn kop te spelen.. een goede coverband dus met potentie om veel op te treden. Leeftijd is geen issue maar het liefst beetje mij leeftijd, zit je in een coverband en je weet niet of het mij interesseert maakt niet uit gewoon mailen? … meer »

Muzikantenbank user Martijn SmitsMartijn Smits