Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt leuke band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 109x bekeken

Gitarist zoekt leuke bandHallo, ik ben Albert 71 jr en slaggitarist/backing vocals en zoek een band/muzikanten die 60/70ties nummers willen spelen. Genre; Pop, Rock&Roll;, Country, Ned.talig, instrumentaal enz. ook recentere nummers zijn welkom. Het liefst in een straal van +- 40 km van Den Bosch. P.S. rechts op foto ben ik. -----------------------------------------------------------------------

albert weber

Ervaren rockdrummer zoekt band

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 83x bekeken

Ik ben een ervaren rockdrummer, veel opgetreden met een rock-coverband, die nu echter gestopt is. Ons repertoire bestond uit nummers van Pearl Jam, Rage against the Machine, Police, Stone Temple Pilots, Coldplay, U2, The Killers, etc. Ik zoek een ambitieuze band, repeteren om de 2 weken (ik speel ook nog in een funkband), en Max 1x per maand optreden. Ik heb een hele goede set, en speel in-ear. Leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Frank de GroeneFrank de Groene

Bassist met eigen studio zoekt band voor oprichting Indie-Soul band (covers en eigen werk)

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 142x bekeken

Bassist met eigen studio zoekt band voor oprichting Indie-Soul band (covers en eigen werk)Beste medemuzikanten, Ik ben Jochem Mulders (38) en aan het onderzoeken of ik voor een kleine formatie (drums, gitaar en keys) muzikanten kan vinden voor het oprichten van een Indie-Soul/Indie-Rock bandje. De sound? Denk aan bands zoals Khruangbin en Tame Impala. Ook elektronische invloeden van bijvoorbeeld Maribou State en Bonobo. Het idee is om covers te spelen en uiteindelijk eigen werk en hier … meer »

Muzikantenbank user Alvaro MuldersAlvaro Mulders

Zangeres Zoekt Symphonische Metal Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 131x bekeken

Zangeres Zoekt Symphonische Metal BandBeste jij/jullie, Ik ben Barbara en ik ben op zoek naar mensen die geïnteresseerd zijn in het maken van symphonische metal of metal opera. Denk aan Nightwish, Within Temptation, Rhapsody, Helloween, die richting op. Zoeken jullie nou nog een zangeres, stuur dan een berichtje? Dit is de link naar mijn youtube: https://youtu.be/k4MC_XKtmjo?si=E_zMgqXNyQva2XYt Klik gerust verder rond op mijn youtube … meer »

Muzikantenbank user BarbaraBarbara

Zanger/ gitarist, Bassist, en saxofonist gezocht voor smartlappen trio/ kwartet

Drummer zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 117x bekeken

Beste zanger(es)/ gitarist en bassist. Ik loop met het idee om met een trio/kwartet (bas, gitaar/zang, drummer) en evt. saxofonist, om een (semi) akoestisch bandje te starten met bekende Nederlandstalige nummers (meezingers) misschien leuk om dit ook met wat humor te spelen/ zingen. denk dan aan feestjes en partijen of leuke evenementen zoals braderieën/ jaarmarkten waar we ons spelend kunnen verplaatsen … meer »

Ludwig

Zanger zoekt band / nieuw project!

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 127x bekeken

Hallo daar, Mijn naam is Rob.. 30 jaar uit omgeving Breda/Roosendaal. Na 8 jaar in een band te hebben gezongen die een paar jaar geleden is gestopt begint het toch weer te kriebelen. Ik heb veel podiumervaring. Artiesten die ik leuk vind zijn Elvis, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis, Bruce Springsteen, Billy Joel, Eric Clapton, Frank Sinatra, Dean Martin etc.. dus 50' t/m 80's. Mocht je enthousiast … meer »

Muzikantenbank user Rob JanssenRob Janssen

Gitarist zoekt band / muzikale vrienden

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 111x bekeken

Ik zoek een paar muzikale vrienden can tussen de 20 en 35 jaar. Ik speel zelf 2 jaar gitaar. Alles met een elektrisch gitaar vind ok goed klinken dus heb niet per se een voorkeur voor genre. Niets intensief want dat hangt altijd van schemas af. Natuurlijk wil ik wel ergens naartoe werken echter dat is niet het doel hiervan, kan natuurlijk altijd

Koen

Zangeres zoekt band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 167x bekeken

Hoi! Mijn naam is Romy. Ik ben 27 jaar en mijn grootste passie is zingen. Dit doe ik al sinds mijn 15e. Het lijkt me fantastisch om deze hobby verder aan te pakken in de vorm van een band. Ik zing verschillende genres, van moderne pop, pop-rock, 80’s & 90’s. Zijn jullie een band die graag op zoek is naar een zangeres en zijn jullie benieuwd naar mijn stem, laat van je horen!

Romy