Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band, of toffe peren die mee band willen vormen

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 134x bekeken

Gitarist met ervaring, opgegroeid met oa The Clash, Bowie, Iggy Pop, Herman Brood, later ook gevormd door oa Pixies, Oasis, RHCP en luisterend naar Pink Floyd, Franz Ferdinand, Hendrix, TYA, zoekt band om met veel lol, maar wel serieus , lekkere muziek te maken om een paar keer per jaar op te treden. Geïnspireerd door bovenstaande maar belangrijkste is dat het strak en goed klinkt. Alleen Anouk is … meer »

Muzikantenbank user WimWim

Sologitarist (zanger) zoekt creatieve stevige band...

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Sologitarist (zanger) zoekt creatieve stevige band...Hallo, Mijn naam is Werner Brühns, ik ben 56 jaar en woon in Breda. Ik ben sologitarist en zing ook wat nummers. Achtergrondkoren is geen probleem. Het genre waar ik me het meest in thuis voel is rock, maar hou ook wel van swing (funk, soul). Ik speel al in bands vanaf mijn 14e, heb dus voldoende band- en podiumervaring. Ik zoek een band waar de nadruk ligt op muzikale creativiteit. Coverbands, … meer »

Muzikantenbank user Werner BrühnsWerner Brühns

Gitarist gezocht in Tilburg omgeving

Zanger / Zangeres zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 137x bekeken

Gitarist gezocht in Tilburg omgevingHoihoi ik ben Jasha, ik ben 18 jaar oud en ik schrijf mijn eigen liedjes. Ik heb er nu een aantal geschreven en ben opzoek naar een gitarist die samen met mij de muziek wil creëeren (iemand met ervaring). Zelf speel ik (nog) geen gitaar maar ik schrijf de tekst en verzin meestal zelf de melodie. Ik wil graag nog veeeel meer liedjes op spotify uitbrengen dus als je een gitarist bent of kent in omgeving … meer »

Muzikantenbank user Jasha Van der KolkJasha Van der Kolk

Bassist (44) zoekt muzikanten

Bassist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 81x bekeken

Bassist (44) uit Eindhoven zoekt muzikanten om eigen nummers te maken. Optreden is voor mij secundair. Speelplezier en iets eigens creëren is voor mij het voornaamste. Mijn muzieksmaak is vrij breed. Iets in de richting van Tony Allen lijkt mij wel leuk. Maar ik houd o.a. ook van Fugazi, Tortoise, Black Flag en Arcade Fire, om maar wat te noemen. Daarnaast houd ik ook van elektronische muziek, hiphop … meer »

Lukas

(akoestische) zanger/gitarist zoekt gitarist

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 85x bekeken

Hoi, aangezien mijn band Page45 is gestopt zoek ik een gitarist(e) voor het spelen van (semi) akoestische songs. Covers aangevuld met eigen werk. Het zou mooi zijn als je ook wat vocalen kan doen (harmonische zangpartijen en soms lead voor de afwisseling). Wellicht kunnen we later daarom een band formermen. Maar dat hoeft niet per se.

Muzikantenbank user Vic van den BoschVic van den Bosch