Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt gezellige formatie

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 108x bekeken

Hallo, Ben een 53 jarige gitarist uit Breda. Sta nu ruim 30 jaar op het podium. Speel zowel slag als solo. Geen virtuoos. Wel enthousiast en gemotiveerd. Weet de sfeer in een nummer te leggen. Ben in bezit van prima gear en vervoer. Naast gitaar doe ik ook backing vocale. Heb gespeeld in respectievelijk Route-66, Sneaky Trixx, Poppunt, Crowncap Collectors en Unify. R&R 60's/70's, Top 100 commercieel, … meer »

Muzikantenbank user Hans RasenbergHans Rasenberg

Gitarist voor formeren van een akoustische coverband. (omg. Oss / Den Bosch / Eindhoven)

Gitarist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 194x bekeken

Een (semi)akoustische coverband met als doel gezellig repeteren en een fijn repertoire opbouwen van de betere, blues, counrty, rock, pop en ook wel wat feestmuziek. Het doel is om een allround setlist goed neer te kunnen zetten, alleen met (semi)akoustische gitaren. Op die wijze kan de muziek op prettige volumes én met verstaanbare zang tot zijn recht komen. Dit is mijn idee, eens kijken of er … meer »

Muzikantenbank user Edwin van TilburgEdwin van Tilburg

Solo gitarist (Rock / pop / 80's) bied zich aan.

Gitarist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 180x bekeken

Ervaren solo gitarist zoekt een band om 10 tot 20 optredens per jaar te kunnen spelen. Voor de repetitie ben ik beschikbaar op maandagavond of zaterdag ochtend. Voorkeuren pop/rock coverband, of rock band. Geen beginners Leeftijd voor mij niet echt belangrijk maar ben zelf begin 50 jaar. Mijn woonplaats is Tilburg, repeteren (wekelijks) tot ongeveer 40 km afstand is geen probleem.

Muzikantenbank user Rob van GestelRob van Gestel

Zangeres zoekt band

Overig zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 221x bekeken

Hallo, Mijn naam is Ires, ben 32 jaar en kom uit Vught. Momenteel zing ik veel nummers omdat ik het heel leuk vind, dus ben geen professionele zangeres. Zingen is wel mijn hobby en passie en ik zit dan ook op Smule. Ik zou graag wat meer uit mijn hobby willen halen. Pop en R&B zing ik het liefst en zou het liefst van mijn passie mijn werk maken. Hieronder vinden jullie mijn Smule profiel. https://www.smule.com/ireszje Met … meer »

Muzikantenbank user Ires LandmanIres Landman

Zangeres zoekt band (eigen werk)

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 364x bekeken

Zangeres zoekt band (eigen werk)Mijn naam is Maxime en ben op zoek naar een band onder de naam: ‘Louime’ in het gerne: Pop, Reggae en folk met inspiratie van Will and the People, Selah Sue, Amy Winehouse & Bob Dylan. De filmpjes die je ziet, is eigen werk. In Utrecht heb ik in meerdere bands gespeeld alleen ben ik nu op zoek naar een band dat meer in de buurt ligt, in de regio tussen Eindhoven en Weert. Graag een formatie … meer »

Muzikantenbank user Maxime BeelenMaxime Beelen

Gitarist zoekt stevige rockband/muzikanten

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 222x bekeken

Gitarist zoekt stevige rockband/muzikantenIk ben Jeroen, 42 en op zoek naar serieuze muzikanten om een stevige rockband met eigen werk mee op te richten. Voorkeur gaat uit naar stevige, donkere rock met metal randje. Ik heb zelf redelijk wat ervaring met bandjes en podia en in bezit van goeie apparatuur. Plezier staat voor mij voorop, maar wil wel serieus aan eigen nummers gaan werken met een band, wekelijks repeteren en zo nu en dan de bühne … meer »

Jeroen

Zanger/gitarist zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 210x bekeken

Op zoek naar een band, geen 13 in een dozijn rock covers, maar originele muziek. Vorige band was Nederlandstalige punkrock, ik schreef de teksten. Ik heb geen heel hoog bereik, wel laag. Ik speel ook gitaar, geen ingewikkelde dingen, maar een solo of slag lukt wel. Leeftijd ergens vanaf 30, 40 zou ik zeggen. Kijk ook eens op https://www.youtube.com/channel/UCu0nGn6N25DZfLP0SeayIkw als je me wilt … meer »

Muzikantenbank user Vincent WiersVincent Wiers

Ervaren (Lead)gitarist zoekt hardrock/trashmetal band

Gitarist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 395x bekeken

Ervaren (Lead)gitarist zoekt hardrock/trashmetal bandOndertussen is het door dat Corona gezever allemaal stil komen liggen, maar ik gooi mezelf toch maar even op muzikantenbank! Al weer een tijdje terug in Roosendaal, en ik ben er weer klaar voor om de podia plat te spelen. Stijl ala: Slayer, Megadeth, Pantera, Sepultura, maar ik ben ook zeer geïnspireerd geraakt door Tool & a perfect circle. Hoop je snel te spreken! Groet, Jeroen Huige

Muzikantenbank user Jeroen HuigeJeroen Huige