Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger Zoekt Semi-pro Coverband Regio Eindhoven

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 10x bekeken

Ik ben Andy Sanders("50"jaar), ervaren frontman zanger, bereik Deep Purple en alle prachtige stemmen die de jaren 70 met zich heeft meegebracht, ik ben op zoek naar toffe ervaren semi pro muzikanten om een Knallende band mee op te zetten of die al reeds een bezetting zijn behalve de frontman om toch een paar keer per maand mee op de buhne te kunnen gaan Knallen en een publiek vermaken en te groeien … meer »

Muzikantenbank user Andy SandersAndy Sanders

Blues Rock Soul Zanger zoekt bnad

Zanger / Zangeres zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 103x bekeken

Na 15 Jaar in het buitenland gewoond te hebben keer ik terug naar Nederland. Dit per 1 Juni. Ik zoek een leuke band in de regio tussen Den Bosch en Eindhoven. Blues, Soul of Rock, ik ben er klaar voor. Zang, percussie en Mississippi saxophone. Behoorlijk wat podium ervaring, goedlachs en serieus als het gaat om muziek. Ik kom graag een nummertje meezingen op 1 van jullie repetitie avondjes. Tot snel!

Muzikantenbank user Bram HolleboomBram Holleboom

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Gitarist zoekt band, bestaand of in oprichting. Wat heb ik je te bieden: Rock, blues, fusion, funk, countryrock. Altijd in dienst van het nummer en het bandgeluid. Dus functionele melodielijnen, solo’s, accenten en ritmes. Als het maar swingt en een beetje stevig is en voor de gezelligheid. Repeteren is leuk, optreden is nog leuker. Veel ervaring met optreden en opnemen. Kan ook overdag repeteren, … meer »

GK

Gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 158x bekeken

Hoi, ik ben William 62 jaar en speel al een hele tijd gitaar, zowel elektrisch als akoestisch en zing daarbij zowel lead als backing. Ik heb al in een aantal bandjes gespeeld door de jaren heen met muziek variërend van rock tot blues en pop en alles wat daar tussen zit. Hard Rock en smartlappen zijn niet mijn ding maar verder heb ik een zeer brede smaak Ik ben op zoek naar een band in de regio Den … meer »

William

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 171x bekeken

Hallo iedereen! Mijn naam is Elvira, ben 31 jaar oud en woon in Eindhoven. Ik heb flink wat hobby's o.a. ook zingen, ik ben geen professional maar doe het met veel plezier en ik zou het geweldig vinden om deze passie met andere muziekliefhebbers te kunnen ervaren/delen. Echter zoek ik mensen die van Pagan Folk/ Medieval Folk / Fantasy / Game muziek houden want dat is mijn forté en past bij mijn … meer »

Muzikantenbank user ElviraElvira

Rock band of Rock muzikanten gezocht in omgeving Helmond

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 146x bekeken

Rock band of Rock muzikanten gezocht in omgeving HelmondMijn naam is Dave van Litsenburg en ik ben groot (Prog) - Metal, Rock en Alternate liefhebber. Ik ben geboren op 12-11-1971 en woonachtig in Deurne. Ik heb vanaf 2000 in 2 Pop/Rock bands gespeeld tot 2015, daarna van 2016 tot 2021 in een Metalband. In alle bands heb ik met veel plezier gespeeld en ik heb ook redelijk wat optredens gedaan. Mijn grote invloeden en helden zijn Mike Portnoy (Dream Theater) … meer »

Muzikantenbank user Dave van LitsenburgDave van Litsenburg

Drummer zoekt enthousiaste nieuwe band (regio Helmond/ Eindhoven)

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 175x bekeken

Drummer met Ervaring Zoekt Nieuwe Band! Mijn naam is Wessel, ik ben 23 jaar, drum al vanaf mijn 11de en ik ben opzoek naar een enthousiaste muzikanten! Ik zoek een gemotiveerde band die samen met mij vette muziek willen maken, lekker willen gaan optreden en misschien een keer de studio in willen. Ik speel graag in de genres indie en alternatief, maar ik sta ook zeker open om meer te proberen! Mocht … meer »

Muzikantenbank user Wessel JeukenWessel Jeuken