Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnend gitarist /zangeres (28 jaar) zoekt medemuzikanten

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 191x bekeken

Ben je net zoals ik een beginnende muzikant en wil je graag samen pop en rock nummers oefenen? Dan lijkt het me leuk om dat samen met jou te doen! Ik heb een jaar gitaarles gehad en ik wil nu graag samen verder ontwikkelen met mede muzikanten. Verder kan ik wat op het keyboard spelen, ik zing en schrijf ook graag. Dus zie je het zitten om samen verder te ontwikkelen en te oefenen, let me … meer »

Lindsey

50+ Drummer zoekt Rock ballads/blues/muziek met kippevel.

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 163x bekeken

Rock-/metal-/blues-/progballads, gitaren met een kippevelgehalte! Dat is wat ik al jaren eens zou willen spelen. Niet eens om op te treden, maar puur om muziek te maken. GENIETEN van het spelen. Misschien zijn er meer die dat vinden. Denk aan Heart, Journey,Thin Lizzy, Pink Floyd, Gary Moore,Rainbow maar ook Dream theater heeft prachtige ballads...zeer brede smaak. Maar kippevel is een must. Ik ben … meer »

Rudy

Muzikanten/band gezocht voor project JACE

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 234x bekeken

Muzikanten/band gezocht voor project JACEHoi beste muzikanten, Ik ben JACE, een zanger/gitarist en songwriter. Ik heb een arsenaal aan eigen liedjes en ideeën. Het enige wat ontbreekt is een band! Mijn doel is om mijn muziek verder uit te diepen, op te treden en daar waar nodig de kont tegen de krib te gooien. De songs die ik maak liggen in het verlengde van Bowie, Queen en Pink Floyd. Luister en kijk vooral naar mijn werk, dan zul je … meer »

Muzikantenbank user JACEJACE

Singer/songwriter zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 229x bekeken

Singer/songwriter zoekt muzikantenIk ben een ervaren singer/songwriter (Engelstalige pop/rock) met veel eigen materiaal en zoek in Eindhoven een band of op te richten band. Inmiddels 3 CD’s en 5 EP’s gemaakt. Speelplezier en eigen materiaal ontwikkelen staan voorop. Speel ook akoestische gitaar. Luister maar eens naar mijn muziek: sherpa2.bandcamp.com en 2alone.bandcamp.com of 2Alone op Spotify.

Roel Klinkhamer

Ervaren bassist zoekt vette band.

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 173x bekeken

Stijl: Pop (70's- 80's),Blues, Bluesrock, (Classic) Rock, HardRock, Metal. Geen grunge, schoengestaar, Anouk of Muse. Ik: 47 jaar oud, 30 jaar ervaring, 100-den optredens, eigen spullen + vervoer. Alles goed geregeld & op tijd aanwezig en zeikt niet. Jullie: Relaxt, ervaren, biertje erbij, covers of eigen werk, geen broodmuzikanten. Wij: Vette optredens en een hoop lol. Bij voorkeur in wat … meer »

Mijk

Terug naar mijn Roots: 40+ Rock-Cover-Band oprichten. Wie durft de uitdaging aan??

Drummer zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 360x bekeken

Hallo mede-Muzikanten, Mijn naam is Hans, een 46-jarige drummer uit Berlicum. Na jaren zonder Bandjes, maar een beetje 'solo' in mijn woning aan te klooien, schreeuwen de stokken in mijn handen om weer een Bandje op te richten. Daarbij wil ik terug naar mijn Roots. Deze liggen voor voor mij in het einde van de jaren 80 de jaren 90. Denk daarbij aan Bands zoals: Toto, De Dijk, The Scene, The Bangles, … meer »

Hans van Dijk