Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Noord-Brabant - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Oudere muzikanten gezocht door Drummer/zanger Blues,Jazz,Swing.

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 149x bekeken

Ervaren Drummer//zanger zoekt oudere muzikanten voor een kleine Bigband! Gezocht: Sologitarist, Bassist, Toetsenist (piano/hammondorgel), Trompettist, Tenoorsaxofonist, Barritonsaxofonist, Zangeres. Graag ervaren muzikanten, waarvan de blazers geacht worden goed arrangementen te kunnen lezen. Zoals de titel al aangeeft, is het de bedoeling om een goede band samen te stellen die Blues, Jazz wat … meer »

Muzikantenbank user Koos LuijendijkKoos Luijendijk

Drummer 60+ zoekt blues, rhythm&blues, blues rock band

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 96x bekeken

Drummer 60+ zoekt blues, rhythm&blues, blues rock bandHallo allemaal, Ik speel pas vanaf 1969 en heb veel podiumervaring zowel in de kleine kroegen als op festivals. Ik zoek een band of muzikanten die graag muziek maken en veel respect hebben voor iemands kwaliteiten, kritiek is goed maar wel elkaar steunen. Buiten dat veel plezier in het maken van muziek en met elkaar is een must. Maximaal 50 km rond Breda.

Willem van Kempen

Enthousiaste drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 96x bekeken

Hoi allemaal! Ik ben op zoek naar een enthousiaste band of muziekanten die met mij aan de slag wil gaan. Ik drum al een aantal jaar en ben voormalig drummer van een pop-punk band. Hiermee heb ik ook een paar keer opgetreden. Nu zoek ik een band die in de richting rock/alternatieve muziek wil gaan spelen en in de buurt van Helmond kan repeteren.

Muzikantenbank user Wessel JeukenWessel Jeuken

Ambitieuze Drummer (16) zoekt band met potentie !

Drummer zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 230x bekeken

Ambitieuze Drummer (16) zoekt band met potentie !Hoi! Ik ben Koen, 16 jaar en ik ben op zoek naar een band met ambitie, ervaring en passie voor de muziek. Aangezien vervoer altijd wel een dingetje op mijn leeftijd is, is de regio Bergen op Zoom/Breda ontzettend handig of er zou wat geregeld moeten kunnen worden met carpooling etc.😄 Ik heb de afgelopen jaren redelijk wat band en podium ervaring opgedaan en ben opzoek naar een leuke uitdaging. Leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Koen VaelKoen Vael

Gitarist

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 130x bekeken

Hallo, Ik ben op zoek naar mensen/ bands/ groepen in de regio Breda (Breda - Etten-Leur heeft voorkeur) die op zoek zijn naar een gitarist. Genre is enigszins ondergeschikt aan het feit dat ik vooral meer (divers) en vaker wil spelen (enige band/ podium ervaring aanwezig). Op dit moment speel ik enkel electrische gitaar. Een week of 4 geleden heb ik met mijn gitaarleraar de eerste stapjes gezet … meer »

Hillman

Cover\tribute band gezocht regio Breda

Gitarist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 115x bekeken

Als gitarist zonder band\podium ervaring lijkt het me leuk en leerzaam om dit op te gaan doen. Ben geen beginner wat betreft het gitaar spelen dus ga er van uit snel van betekenis te zijn voor de band. Muziek smaak is divers zoals pop (bv Steve Miller), blues (bv SRV, Buddy Guy) en top2000 nummers. Natuurlijk altijd leuk om nieuwe nummers en stijlen te leren dus ben benieuwd. Als er interesse is … meer »

Ed

Contrabassist zoekt muziekvrienden (Bluegrass, Roots Blues en Americana)

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 166x bekeken

Contrabassist zoekt een killer gitarist, swingende drummer en een zangeres of zanger om een "project" op poten te zetten. Ik ben dol op Bluegrass, Americana, Rock & Roll en Blues. Denk aan een mix van Union Station, The Wood Brothers, Seatsniffers (Walter Broes), T99, dus niet echt stijl gebonden. Drive en skills en enig zangtalent zijn welkom, maar wees vooral gezellig en niet te serieus. Het doel … meer »

Muzikantenbank user Rico HagemeijerRico Hagemeijer