Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Cajonist zoekt duo/trio

Percussionist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 221x bekeken

Ik ben een enthousiaste cajonist (58) en zoek muzikanten om een trio of kwartet mee te beginnen. Ik ben in voor alle muziekstijlen en -soorten! Ik kan eventueel (mee)zingen. Ik kan op vrijdagen en op zaterdagen, zowel overdag als 's avonds oefenen. Regio: Achterhoek.

Harry Steenvoorden

Band gezocht

Percussionist zoekt band in Deventer (Overijssel) | 272x bekeken

Ik zoek een band om akoestisch, soft elektrisch covers te spelen. Ben in het bezit van een cajon met aanvullingen dat als 'drumstel' kan worden opgebouwd en een handsonic voor soft elektronische percussie, drumwerk.

Robert

Percussion on your track

Percussionist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 311x bekeken

Percussion on your trackHeeft je vers opgenomen track nog net dat ene beetje nodig om hem echt vet en af te maken? Hoor je na de opnames in je hoofd nog een shaker, conga, bongo of guiro, maar weet je niet hoe je dit goed moet inspelen? Of ben je op zoek naar een percussieve basistrack om je song rondom op te bouwen? Ik kan dit (voor een goede prijs!) voor je opnemen! Ik ben Ruben de Ruiter, El Caballero studio & live … meer »

Ruben de Ruiter

Percussionist zoekt Jazz-formatie

Percussionist zoekt band in Groningen (Groningen) | 1288x bekeken

Percussionist met veel professionele ervaring zoekt Jazz-formatie met een experimenteel karakter. Ik ben een improviserend muzikant met een ruim instrumentarium met ook vocale mogelijkheden. Mijn interesse gaat uit naar een formatie waarin Jazz, Fusion, Latin, Wereld- en ook meditatieve muziek mogelijk zijn.

Erik Karsemeijer