Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Cajon speler (percussie) zoekt zangeres/gitarist zanger/gitarist

Percussionist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 1173x bekeken

Cajon speler (percussie) zoekt zangeres/gitarist zanger/gitaristIk heb een aantal jaren cajonles gehad en 1 jaar les gehad in een combo. Ik kan helaas geen bladmuziek lezen en speel dus puur op gevoel. Ik ben op zoek naar een zangeres/gitariste of zanger/gitarist. Het lijkt mij leuk om in een kleine setting muziek te maken en eventueel wat kleine optredens te doen. Ik speel graag rustige pop, folk , en ballads (singer-songwriter). Als je het leuk vind om … meer »

Muzikantenbank user Remy MeijerRemy Meijer

Percussionist zoekt Jazz-formatie

Percussionist zoekt band in Groningen (Groningen) | 583x bekeken

Percussionist met veel professionele ervaring zoekt Jazz-formatie met een experimenteel karakter. Ik ben een improviserend muzikant met een ruim instrumentarium met ook vocale mogelijkheden. Mijn interesse gaat uit naar een formatie waarin Jazz, Fusion, Latin, Wereld- en ook meditatieve muziek mogelijk zijn.

Erik Karsemeijer

Percussionist zoekt jazz- of latinjazz-formatie

Percussionist zoekt band in Assen (Drenthe) | 590x bekeken

Professioneel werkende Percussionist met veel ervaring zoekt contact met ensemble of band welke zich beweegt in de Jazz of Latin-Jazz. Ik houd van het experimentele aspect in de muziek en zoek dus mensen die niet tè dicht bij huis blijven.Ben in bezit van zeer uitgebreid instrumentarium en kan ook vocalistisch optreden.

Erik Karsemeijer