Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Percussionist voor het subtielere werk

Percussionist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 213x bekeken

Percussionist voor het subtielere werkHeb je een band, of speel je in een klein akoestische setting en kun je daarbij wel de ingetogener en subtielere percussie invulling gebruiken? Neem dan gerust contact met me op via bijgevoegde link. Dan overleggen we wel wat ik voor je zou kunnen betekenen. Wel graag binnen de geografische hoek van Eindhoven, Nijmegen en Den Bosch. www.tonpercussie.nl

Muzikantenbank user Ton KruijningTon Kruijning

Percussionist zoekt Jazz-formatie

Percussionist zoekt band in Groningen (Groningen) | 749x bekeken

Percussionist met veel professionele ervaring zoekt Jazz-formatie met een experimenteel karakter. Ik ben een improviserend muzikant met een ruim instrumentarium met ook vocale mogelijkheden. Mijn interesse gaat uit naar een formatie waarin Jazz, Fusion, Latin, Wereld- en ook meditatieve muziek mogelijk zijn.

Erik Karsemeijer

Percussionist zoekt jazz- of latinjazz-formatie

Percussionist zoekt band in Assen (Drenthe) | 723x bekeken

Professioneel werkende Percussionist met veel ervaring zoekt contact met ensemble of band welke zich beweegt in de Jazz of Latin-Jazz. Ik houd van het experimentele aspect in de muziek en zoek dus mensen die niet tè dicht bij huis blijven.Ben in bezit van zeer uitgebreid instrumentarium en kan ook vocalistisch optreden.

Erik Karsemeijer