Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Percussionist zoekt ervaren en gedreven muzikanten

Percussionist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 231x bekeken

Percussionist zoekt ervaren en gedreven muzikantenProfessioneel ingestelde Percussionist ( beslist geen broodspeler) zoek ervaren muzikanten om gezamenlijk muziek te maken en een goede band te kunnen vormen. Wil me ook aansluiten bij bestaande band. In bezit van een enorm arsenaal aan percussie instrumenten die in meer en mindere mate in de spreekwoordelijke strijd geworpen kunnen worden. Dus, heel uitgebreid, maar zeker ook heel intiem en klein. Mijn … meer »

Muzikantenbank user Ton KruijningTon Kruijning

Percussionist zoekt band

Percussionist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 173x bekeken

Percussionist zoekt bandProfessioneel ingestelde Percussionist ( beslist geen broodspeler) zoek ervaren muzikanten om gezamenlijk muziek te maken en een goede band te kunnen vormen. Wil me ook aansluiten bij bestaande band. In bezit van een enorm arsenaal aan percussie instrumenten die in meer en mindere mate in de spreekwoordelijke strijd geworpen kunnen worden. Dus, heel uitgebreid, maar zeker ook heel intiem en klein. Mijn … meer »

Muzikantenbank user Ton KruijningTon Kruijning

Percussionist zoekt Jazz-formatie

Percussionist zoekt band in Groningen (Groningen) | 670x bekeken

Percussionist met veel professionele ervaring zoekt Jazz-formatie met een experimenteel karakter. Ik ben een improviserend muzikant met een ruim instrumentarium met ook vocale mogelijkheden. Mijn interesse gaat uit naar een formatie waarin Jazz, Fusion, Latin, Wereld- en ook meditatieve muziek mogelijk zijn.

Erik Karsemeijer

Percussionist zoekt jazz- of latinjazz-formatie

Percussionist zoekt band in Assen (Drenthe) | 650x bekeken

Professioneel werkende Percussionist met veel ervaring zoekt contact met ensemble of band welke zich beweegt in de Jazz of Latin-Jazz. Ik houd van het experimentele aspect in de muziek en zoek dus mensen die niet tè dicht bij huis blijven.Ben in bezit van zeer uitgebreid instrumentarium en kan ook vocalistisch optreden.

Erik Karsemeijer