Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zeer ervaren toetsenist zoekt leuke band

Toetsenist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 71x bekeken

Hallo, ik ben Rob, 50 jaar. Ik zoek een mooie band in regio Tilburg, Den Bosch of Eindhoven met pop/rock/soul/disco/dance muziek van alle jaren. Ik heb zelf 30 jaar ervaring en zoek dus ook muzikanten met ervaring en geen opstartende bands. Ik zoek een band die elke maand een keer gaat optreden. Iets meer of minder kan ook. Ik heb zeer goede instrumenten, modules, effecten en zing backing vocals. Als … meer »

Rob van Dijk

Toetsenist zoekt "all round band"

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 117x bekeken

62 jarige toetsenist (sinds 1995 in diverse blues/bluesrock bands gespeeld, met vele optredens, ook op grote festivals) zoekt leuke band, met breed repertoire (rock & roll, bluesrock, funky, swamp rock (b.v. JJ Cale) maar ook goede pop nummers mag. Geen bladmuziek lezer, "luisteren en uit het hoofd". Toetsen Backline & versterker/mixer + PA in bezit. Omgeving Utrecht.

Joost Niessen

Band of Jamsessies gezocht

Toetsenist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 93x bekeken

Toetsenist zoekt band of jamsessies om weer lekker op het podium te staan. Stijl allround, blues, Jazz, Soul. Naast toetsen ook mogelijk om mee te spelen op bas, gitaar, alt/tenor/sopraan sax, bluesharp... Klein beetje achtergrondzang kan, maar dan wel heel lage toontjes :) Woon zelf in omgeving Bergen op zoom. leeftijd 48 jr.

Ruud

Beginners pianist zoekt band

Toetsenist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 74x bekeken

Hey, ik speel anderhalf jaar piano en vind het heel leuk. Ben helemaal gek van muziek. Luister het liefst de hele dag naar muziek! Maar mij lijkt het ook geweldig om mijn liefde voor muziek met andere te delen in een band! Ik hou van verschillende soorten muziek maar vooral pop/rock muziek.

Delyse

Pianist zoekt Band/Muzikanten

Toetsenist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 86x bekeken

Pianist zoekt Band/MuzikantenBeste mede-muzikanten, ik ben op zoek naar anderen om muziek mee te maken. Dit kan een band zijn, maar als je alleen bent dan kunnen we ook wel wat regelen:). Ik ben 17 jaar oud en ik woon in Arnhem. Ik speel al erg lang piano en ben gespecialiseerd in Pop, Rock en Blues. Een paar van mijn favoriete artiesten zijn bijv. The Beatles, Ray Charles, Jerry Lee Lewis en Billy Joel, maar met Jaren 90’ … meer »

K.B.

Toetsen en meer!

Toetsenist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 155x bekeken

De muziek waar ik van hou en waar mee ik ben opgegroeid stamt uit de eind jaren 50 en de begin jaren 60. Ik ben duis een behoorlijk oudere jongere! Die muziek zou ik graag in een band weer willen spelen, van Jerry Lee Lewis tot Roy Orbinson, om maar es wat te noemnen. Momenteel speel ik sologitaar in The revivals maar zou er graag een band bij hebben met de bovenstaande muziek, uiteraard zijn latere … meer »

Muzikantenbank user Arnout RietveldArnout Rietveld

Zangeres zoekt pianist om samen mee muziek te maken

Toetsenist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 143x bekeken

Ik ben een 19 jarige zangeres. Ik zing al heel wat jaren en ik heb al een aantal jaar zangles, maar heb nog weinig ervaring met optreden (ik heb zo'n 2 keer opgetreden). Ik ben op zoek naar een pianist (Regio Rotterdam) waarmee ik samen muziek zou kunnen maken en eventueel samen mee zou kunnen optreden, in eerste instantie covers, maar wie weet kunnen we ook eigen werk maken. Ik zing vooral pop/rock … meer »

Lisanne

Liedjesschrijver zoekt zanger(es)

Toetsenist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 110x bekeken

Ik ben Michel van Eerden (53 jaar) en woonachtig te Zoetermeer, en ben hoofdzakelijk actief als (kerkelijk) koordirigent. Maar daarnaast heb ik een aantal liedjes geschreven met een christelijke inslag, die ik graag met een zanger of zangeres wil gaan uitvoeren. Daarbij zit ik zelf het liefst aan de piano en heb ook niet echt behoefte om 'in de spotlights' te zitten. Mijn stijl van schrijven is wel … meer »

Muzikantenbank user Michel van EerdenMichel van Eerden