Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger/vocalist /Accordeonist/Toetsenist/Pa Man

Toetsenist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 115x bekeken

Beste mensen / band leden Ben op zoek naar een country / Americana / compulan Bandje . In omgeving van Gelderland/Overijsel Het liefst een bestaande band met een repertoire . Ben breed inzetbaar Als Lead zanger , vocalist, met Accordeon , en of toetsen , en eigen Pa installatie digitaal indien nodig . Geen Monitoring wel IEM

John Mulder

Toetsenist (piano, hammond, accordeon) wil gewoon lekker spelen

Toetsenist zoekt band in Deventer (Overijssel) | 142x bekeken

Ik speel piano, hammond en accordeon. Zeer behoorlijk niveau. Veel ervaring in coverbands, bluesbands, americana en ierse band. Goede 2e of 3e stem. Ben jonger dan Mick Jagger. Ik wil gewoon lekker spelen met andere muzikanten. Pak nummers snel op. Reisafstand 1 uur vanaf Deventer is prima. Maar : ik wil niet meer ieder weekend weg. Heb zorgtaken en we gaan met een zekere regelmaat naar het buitenland. … meer »

Han Kooistra

Toetsenist zoekt lopende pop/rock/jazz formatie

Toetsenist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 418x bekeken

Hey ik ben een allround toetsenist die aansluiting zoekt bij een toffe band. Kan wat mij betreft veel kanten op. Pop/rock, classic rock, maar ook meer richting jazzy en lichte muziek. Ik heb ervaring met diverse formaties en vind het leuk om juist verschillende stijlen te spelen. Eigen gear is voorhanden waarmee ik goeie sounds als rhodes, hammondorgel, leadsynths en pads graag gebruik. Daarnaast ervaring … meer »

Mark van der Laaken

Coverband gezocht door toetseniste

Toetsenist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 528x bekeken

Hallo! Ik ben op zoek naar een coverband in de omgeving Doetinchem, Lichtenvoorde, Ruurlo met veelzijdig repertoire. Het uitzoeken van nummers en partijen mag er ook bij horen, erg leuk om te doen. Zelf kan ik me voorstellen dat er binnenkort weer flink gedanst mag worden! Ik heb dan ook een grote voorkeur voor al die lekkere jaren '80/'90 nummers. Laat maar weten of je iets weet:) Tot ziens!

Saskia

Zangeres zoekt toetsenist

Toetsenist zoekt band in Almere (Flevoland) | 360x bekeken

Ervaren zangeres zoekt een toetsenist of gitarist om de boel muzikaal op te vrolijken in bejaarden- en verpleeghuizen e.d. Mijn repertoire bestaat uit jazz en latin, maar ik sta ook open voor easy listening en blues. Lijkt het je wat? Neem dan contact op.

J. Van der Loos