Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianist zoekt zangeres

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 81x bekeken

Ik ben als pianist opzoek naar een zangeres tussen de 20 en 30 jaar, ook onder de 20 mag, ik speel Eric Clapton - Thears in heaven en ook nederlandstalige liederen (levenslied). in de provincie Gelderland en in de provincie Utrecht. Reageren mag altijd, ook via Facebook.

Muzikantenbank user Jeremy BackusJeremy Backus

Gitariste/pianiste zoekt mensen om muziek mee te maken! Omgeving Groningen of Twente

Toetsenist zoekt band in Groningen (Groningen) | 141x bekeken

Hallo, ik ben op zoek naar muzikanten die net als ik vooral voor het plezier samen muziek willen maken. Zelf heb ik weinig podium ervaring en ik zoek er ook niet perse naar, eerst wil ik graag wennen aan samenspel. Ik speel al meerdere jaren gitaar en piano, maar ben zeker niet gevorderd. Ik sta open voor veel genres. Ben jij ook rond de 20 jaar oud en wil je zonder druk muziek maken? Stuur ff een … meer »

Kirsten

Toetsenist zoekt band

Toetsenist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 305x bekeken

Toetsenist zoekt bandToetsenist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) . Inmiddels al maandje op zoek. Omdat vrijwel alle reagerende bands eigenlijk een blazerssectie willen maar dan "goedkoop via toetsen". . Ik ben op zoek naar een gezellige maar doelgerichte (cover)band. voorkeur soul/funk/disco/R&B/dansbaar. repeterend. . Maar dus geen band die 80% nummers met blazers erin doet......zonder blazers! ;) . leuke … meer »

Muzikantenbank user Bart DevriesBart Devries

Eyeland

Toetsenist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 315x bekeken

EyelandEnige tijd geleden ben ik uit een 7 -koppige tributeband gestapt omdat de doelstellingen uit het begin van deze band niet langer werden nagekomen. Ik ben senior toetsenist en ik zou graag een (kern-) band vormen met andere oude rotten die die kroonjuwelen uit muziek (pop) historie gaan spelen. Liefst beter dan het origineel al dan niet in bewerkte of aangepaste vorm. Semi- akoestisch op basis van percussie … meer »

Ton Zoet

Stel, je bent een toetsenist

Toetsenist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 303x bekeken

En je hebt vele mooie jare ervaring met singer-songwriters / rock bands / metal-prog-FFM bands en je hebt een prachtig arsenaal aan toetsen. Dit gekoppeld aan drive, ambitie en ook nog eens eigen materiaal & het talent om songs van anderen aan te vullen maar.......je kunt geen geschikte muzikanten / bands vinden. Wat dan? Een advertentie plaatsen? Levert een overdaad aan reacties op van cover-bandjes, … meer »

Muzikantenbank user George van OlffenGeorge van Olffen

Om samen muziek te maken

Toetsenist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 400x bekeken

Om samen muziek te makenIk pianist en zanger van 37 ben op zoek naar mensen om gezellig samen muziek mee te maken. Nauwelijks ervaring in bands maar erg enthousiast om t op te pakken. Gewoon jammen lijkt me heerlijk maar ik sta open voor van al. Veel piano ervaring solo. Klassiek opgeleid maar tegenwoordig vooral jammend klassiek maar ook bluesy jazzy en mix van stijlen

Muzikantenbank user Diederik GerritsenDiederik Gerritsen