Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist/Gitarist/Accordeonist zoekt band

Toetsenist zoekt band in Groningen (Groningen) | 125x bekeken

Hallo, Het lijkt mij al tijden leuk om in een band te spelen en muziek te maken met anderen. Ik sta zowel open voor covers als het schrijven van nummers wat ik ook in mijn vrije tijd doe. Ik heb jaren les gehad in piano en accordeon en heb mijzelf gitaar aangeleerd. Voor een band zoek ik een drummer, bassist en gitarist met meerdere jaren ervaring. Leeftijdscategorie tussen de 18 en 22 (studerend … meer »

Rick

Ervaren pianist zoekt muzikanten voor tango orkestje

Toetsenist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 121x bekeken

Hallo, ik ben een klassiek geschoolde pianist met veel muzikale ervaring. Maar ook met veel reiservaring in Argentinië. Ik ben nu op zoek naar mensen om een tango orkestje mee op te zetten. Speel je viool, fluit, gitaar, cello of accordeon/bandoneon en wil je samen met mij en anderen de roots van deze intrigerende muziekvorm verkennen? Stuur dan een berichtje. Zangers/zangeressen ook welkom hoor!

Dick

Toetsenist zoek leuke energieke coverband.

Toetsenist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 314x bekeken

Toetsenist zoek leuke energieke coverband.Hallo, Ik ben op zoek naar een leuke energieke coverband. Het liefste een band met enige ervaring. Maximaal aantal optredens per jaar 10-12. Woon zelf in 's-Hertogenbosch, ik wil bij voorkeur niet te ver rijden voor een repetitie. Ik zou graag met in-ear willen repeteren (heb eventueel zelf een 12-kanaals monitor mixer beschikbaar). Bezetting met man en frontvrouw. Ik kan zelf niet zingen maar … meer »

Ton

Pianist zoekt samenspel

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 184x bekeken

Hoi, Ik speel van jongs af aan piano (inmiddels ben ik 27), uitgebreid Klassiek-Romantiek repertoire, en de laatste tijd ook meer pop en improvisatie. Voor enkele gelegenheden heb ik weleens solo, of als begeleiding van een violiste gespeeld, telkens met veel plezier. Het lijkt me leuk een muziekformatie te vormen, waarin pop en klassiek gemixt kunnen worden. Een inspiratiebron voor mij zijn … meer »

Rick van Uum

Toetsenist

Toetsenist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 237x bekeken

ToetsenistHoi, k ben James gitarist op leeftijd. Ik speel al jaren gitaar maar wil mij verder bekwamen op toetsen (blues en rock) Ik heb nog wat tijd over en hét is voor mij ook mogelijk om overdag te repeteren. Heb je wat? Let me now! James

Muzikantenbank user James HielckertJames Hielckert

TOETSENIST zoekt (southern)rock (blues)Band

Toetsenist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 164x bekeken

Hoi, ik ben een allround-toetsenist met een voorliefde voor Southern-rock. Denk hierbij aan Marcus King, Allman Bros en bv Trucks/Tedeschi Band. Dat betekent veel Hammond en piano/fender-Rhodes. Ik speel graag goeie covers in die richting maar eigen werk vind ik uitdagender..! Ik ben geen prof maar verwacht wel wat ervaring..Kom je ook uit Zwolle? Des te beter! Ik hoor graag van je! groet, Hans

Hans van Driel

Jonge muzikant (20j.) zoekt muzikanten om samen muziek te maken

Toetsenist zoekt band in Antwerpen (België) | 173x bekeken

Jonge muzikant (20j.) zoekt muzikanten om samen muziek te makenBeste muzikanten! Ik ben een 20 jarige muzikant (piano, gitaar en een beetje zang) met al podiumervaring, die op zoek is naar 1 of 2 mede-muzikanten die het zouden zien zitten om samen muziek te maken en eventueel als het goed gaat een band te starten. Mijn focus ligt voornamelijk op akoestische muziek (Singer-Songwriter, slow pop,...), ik sta echter ook open voor Pop. Ben je tussen de 16-23 … meer »

Muzikantenbank user Jarne LanderloosJarne Landerloos