Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianist /toetsenist

Toetsenist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 110x bekeken

Ik ben op zoek naar een goede zanger / zangeres om te musiceren binnen een open project. Zelf ben ik 47 jaar en nu woonachtig in Heerlen,regio Parkstad. Aangezien ik binnen de 70 /80 jaren ook piano heb gestudeerd liggen daar ook mijn muzikale roots David Foster, Dave Grusin etc, maar anno nu alles wat mooi is om te spelen,van Adele, Borsato, A, keys, Bocelli, Eva Cassidy, etc, kan van alles … meer »

Maurice Moureau

Toetsenist zoekt samenwerking

Toetsenist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 129x bekeken

Toetsenist met pro-ervaring, instelling en apparatuur zoekt samenwerking met serieuze muzikanten met eigen werk (band, singer/songwriter). In bezit van goede opname mogelijkheden en eigen repertoire. Jonge ambitieuze hond in oudere verpakking. Brede smaak: van London Grammar- achtig tot Female Fronted Metal / Prog. Die stijlen ook gespeeld. Idealiter rondom Rotterdam, maar wil natuurlijk voor iets … meer »

Muzikantenbank user George van OlffenGeorge van Olffen

Toetsenist zoekt band

Toetsenist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 165x bekeken

Toetsenist zoekt band, liefst in de omgeving van Deurne (N.Br). Mijn voorkeur gaat uit naar een bluesband of een band met de betere, niet standaard, sixties-nummers. Ik ben geen broodspeler, een aantal keren per jaar optreden vind ik al voldoende. Wegens omstandigheden is mijn huidige band er mee moeten stoppen.Interesse???

Hans van der Voort

Pianist zoekt leuke gemengde jazz band/combo met jonge mensen (25-40)

Toetsenist zoekt band in Hilversum (Noord-Holland) | 264x bekeken

Pianist zoekt leuke gemengde jazz band/combo met jonge mensen (25-40)Hoi! Ik (37,man,uit Hilversum) speel al een tijdje piano (20 jaar?) en met name Jazz/blues/funk/pop, wat ik heel leuk vind! Ik zit in twee muziekgezelschappen (1 jazz band, en 1 jazzworkshop) waar ik muziek maak met met name mannen boven de 50, wat erg leuk is, maar ik mis daarnaast toch een beetje de diversiteit,creativiteit en levendigheid van wat jongere mensen (ikzelf ben 37) en een gemengde groep … meer »

Muzikantenbank user Arie KattenbergArie Kattenberg

Toetsenist met ervaring zoekt band

Toetsenist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 290x bekeken

Ik ben een ervaren toetsenist, in bezit van goede instrumenten, modules en randapparatuur. Ik zoek een band in regio Eindhoven/Helmond/DenBosch met top40 pop repertoire of band met hoog feestgehalte. Liefst geen beginnende bands of beginnende muzikanten. Ik ben zelf de 50 net gepasseerd. Streven: een aantal leuke optredens per jaar en een gedreven band die met passie en een gezellige sfeer iets moois … meer »

2018Toetsenist