Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren pianist zoekt nieuw project

Toetsenist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 123x bekeken

Ik ben een zeer ervaren, voormalig semi professionele pianist, met een grote liefde voor jazz en akoestisch. Ik ben onlangs naar Friesland verhuisd en zoek muzikanten. Het liefst een bassist en drummer om in trio verband te spelen, of als begeleider van saxofonist of trompettist. Ik sta ook open voor andere combinaties.

HJ. van den Akker

Toetsenist zoekt (semi) acoestische band(leden)

Toetsenist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 298x bekeken

Toetsenist zoekt (semi) acoestische band(leden)Hey,vanwege tinnitus ben ik na 25 jaar gestopt bij Stiletto en wil ik enkel nog acoestische optredens doen of licht versterkt. Liefst top2000 covers in eigen jasjes met ervaren bandleden en veel stemmig zang. Wie heeft zin om hierin mee te stappen of zoeken nog een pianist/backing voor zo'n project? Heb 11 jaar klassiek les gehad en 30 jaar podiumervaring in verschillende bands

Muzikantenbank user Carla BouwhuisCarla Bouwhuis

Toetseniste zoekt bluesband

Toetsenist zoekt band in Emmen (Drenthe) | 273x bekeken

Hoi! Leuk dat je mijn oproep leest. Ik ben op zoek naar een leuke Bluesband in de omgeving van Drenthe of Groningen. Plezier is mijn grootste drijfveer en daarbij is het leuk om nieuwe mensen te leren kennen na een lange periode veelal in eenzelfde setting te hebben gespeeld. Ik ben semi professioneel en heb de nodige ervaring maar heb ook gewoon een fulltime time job. Ik zoek daarom een band die gemiddeld … meer »

Liza Hammond

Toetsenist/zanger/accordeonist

Toetsenist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 225x bekeken

Gedreven Toetsenist, zanger, accordeonist, teamspeler, zoekt aansluiting bij een bestaande band met hoofdzakelijk een sixties/rock 'n roll repertoire. Andere genres zijn in beperkte mate ook zeer welkom. Ik woon in Bladel. Liefst telefonisch kontakt via nr 06-28877050

Jan van Gompel

Toetsenist zoekt zanger & bandleden

Toetsenist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 415x bekeken

Toetsenist zoekt zanger & bandledenHallo, ik ben toetsenist (46 jr) en ben op zoek naar enthousiaste, creatieve en vooral ook gezellige bandleden (zang, (e)drum, bas, gitaar) voor een nieuw te vormen deels- electronische band regio Haarlem- Amsterdam. Stijl: strakke funky, half- electronische beats rifs & sounds, net een rauw randje. Funk, disco, DnB, electronic beats, experimental rock, geen ballads. Doel: Zowel eigen muziek als wat … meer »

Muzikantenbank user ReneRene