Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Om samen muziek te maken

Toetsenist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 306x bekeken

Om samen muziek te makenIk pianist en zanger van 37 ben op zoek naar mensen om gezellig samen muziek mee te maken. Nauwelijks ervaring in bands maar erg enthousiast om t op te pakken. Gewoon jammen lijkt me heerlijk maar ik sta open voor van al. Veel piano ervaring solo. Klassiek opgeleid maar tegenwoordig vooral jammend klassiek maar ook bluesy jazzy en mix van stijlen

Muzikantenbank user Diederik GerritsenDiederik Gerritsen

Hey Folks

Toetsenist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 145x bekeken

Ik, 60+ toetsenist, zoek een band om in goede samenwerking, tot luistervolle muziek te komen. Door verhuizing van twee bandleden is de laatste band waarin ik speelde ter ziele gegaan. Vanaf mijn 20e heb ik in bands gespeeld, pop genre, zo breed mogelijk. Zijn jullie op zoek naar een toetsenist die zich snel kan aanpassen in jullie band, waag er dan eens een telefoontje aan. Jos-06-34372560

Jos van Hooff

Toetsenist zoekt pop/jazz band (Beatles, Nina Simone, Toots Thielemans)

Toetsenist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 279x bekeken

Toetsenist zoekt pop/jazz band (Beatles, Nina Simone, Toots Thielemans)Hallo! Ik (Daan, 27 jaar) speel al een tijd piano en gitaar en sinds kort ook wat chromatische mondharmonica. Een tijdje geleden heb ik voor het eerst met een bandje opgetreden bij een bruiloft en ik vond het repeteren en optreden zo leuk dat het me fantastisch lijkt om zelf ook met een band te starten of bij een band te gaan. Ik ben vooral op zoek naar muzikanten die van beatles, nina simone, … meer »

Daan

16 Jarige Pianist zoekt groep om Muziek mee te maken

Toetsenist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 183x bekeken

16 Jarige Pianist zoekt groep om Muziek mee te makenHoi, ik ben 16 jaar en een erg ervaren pianist(voor mijn leeftijd). Ik ken erg weinig muzikale mensen van mijn leeftijd en vroeg me af of er mensen van mijn leeftijd zijn die ook graag willen uitvinden hoe het is om met anderen muziek te maken. Laat het graag weten als je een bandje hebt of als je gewoon een keer samen muziek wilt maken :)

K.B.

Toetsenist zoekt band

Toetsenist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 590x bekeken

Toetsenist zoekt bandIn mijn huidige band zijn samen we tot de conclusie gekomen dat de focus uiteen loopt. Ik maak liever muziek hak knopen door. En de band heeft liever de focus primair op gezellig keuvelen ;) Dat maakt dat ik op zoek ben naar een gezellige maar doelgerichte (cover)band. voorkeur soul/funk/disco/R&B/dansbaar. Ik hou van blazers en meerstemmige zang. Geen band die goedkope vervanging voor blazers/strijkers … meer »

Muzikantenbank user Bart DevriesBart Devries

Toetsenist zoek medespeler zanger of zangeres

Toetsenist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 266x bekeken

hallo . ik toetse nist 65 jaar jong.. zoek een mede muziekant .of zanger zangeres. voor af en toe is muziek te maken in bejaarden tehuisen.. gerne nederlandse lied en mee singers ..als het maar lekker klingt... heb me zelf alles maar aan geleerd dus geen hoog standjes.. eerst maar is proberen dan zien we wel verder met een ruimte voor te eofenen .. het gaat mijn om het plezier..

wersi abacus