Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Kleinkunst maatje gezocht

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 95x bekeken

Ik ben op zoek naar iemand die samen met mij klein kunst achtige liedjes wil schrijven en zingen. Ik speel zelf piano en begeleid mezelf bij het zingen. Als je een instrument bespeeld is dat mooi meegenomen. Het gaat voor mij vooral om creativiteit en verbinding.

Muzikantenbank user Evelien RingoetEvelien Ringoet

Enthousiaste toetsenist op zoek naar een band!

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 207x bekeken

Enthousiaste toetsenist op zoek naar een band!Ik ben Alexander, een 18 jarige enthousiaste jongen uit Utrecht met een enorme passie voor muziek. Met name in de soul, blues en jazz ben ik helemaal thuis. Sinds ik 12 ben volg ik pianolessen, maar van de notenleer is weinig gekomen dus na vier jaar tevergeefse pogingen heb ik besloten de akkoordenleer op te zoeken bij een conservatorium student in Utrecht. Hiermee ben ik begonnen een theoretische … meer »

Alexander de Crook

Toetsenist zoekt ervaren muzikanten / 70's band

Toetsenist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 252x bekeken

Hi allemaal, Ik ben een ervaren allround toetsenist met prima gear: Hammond SK-1, Leslie 2101 en Roland VR-09. Ik speel in een fantastische soulband (Soulmachine.nl). Maar ik mis de "andere" seventiesmuziek. Dus zoek ik aansluiting bij een goede Seventies-band, of ervaren muzikanten die met mij een toffe Seventiesband willen opzetten in de regio Haarlem/Heemstede. Voorbeelden van songs: Olivers … meer »

Muzikantenbank user Peter BouwPeter Bouw

Beginnende producer/toetsenist zoekt inspirerende samenwerking

Toetsenist zoekt band in Roermond (Limburg) | 154x bekeken

Hallo! Ik ben een pianist en beginnend toetsenist/producer die samenwerking zoekt met gelijkgestemde muzikanten voor het maken van eigen muziek. Invloeden zijn Front Line Assembly/Nine Inch Nails/Rammstein/electronica/IDM/Goa trance/alternative. Ik heb een home studio die compleet is uitgerust voor electronische muziekproductie en met opnamemogeljjkheid voor zang en (bas-) gitaar. Doel is in eerste … meer »

RH Lohman

(basic) toetsenist / gevorderd gitarist zoekt Soul,Funk & dance classics band

Toetsenist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 320x bekeken

(basic) toetsenist / gevorderd gitarist zoekt Soul,Funk & dance classics bandIk heb de laatste 4/5 jaar (basic)keyboard partijen gespeeld bij verschillende Soul, Funk en dance classics coverbands maar ben OOK een gevorderde en ervaren gitarist (slag+solo). Op de toetsen kan ik inmiddels de meeste gangbare covers redelijk spelen met goede sounds ! OOK als je al een toetsenist en/of blazers in je band hebt kan ik net dat ontbrekende lekkere partijtje invullen (dus OOK op gitaar … meer »

henrie van der est

Gezocht Pianist / Toetsenist voor singersongwriter (worship)

Toetsenist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 189x bekeken

Gezocht Pianist / Toetsenist voor singersongwriter (worship)Ik ben op zoek naar een pianist om samen met mij mijn eigen nummers te spelen. Het zijn vaak liedjes in een kleinkunst stijl met een christelijk boodschap of een boodschap over het leven. Het doel is om vooral in de avonden, liefst op vrijdag kleine huiskamerconcerten te organiseren of om in een kerk of kleine zaal te spelen. Het liefst zou ik naast een pianist ook een cellist en violist erbij willen … meer »

Muzikantenbank user Kristel van KlaverenKristel van Klaveren