Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianist zoekt bassist en drummer voor jazz trio

Toetsenist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 260x bekeken

Na jarenlang veel in pop/sou/funk/rock bandjes gespeeld te hebben, zou ik graag weer terug willen naar de jazz en blues. Het lijkt me geweldig om met een instrumentaal jazz trio te spelen, of eventueel kwartet met blazer of gitarist erbij. Heb zelf paar jaar conservatorium jazz ervaring, maar dat is alweer lang geleden...mijn stijl is niet heel progressief, en zou graag gewoon standards willen spelen, … meer »

Muzikantenbank user Willem de HaanWillem de Haan

Hammond speler zkt goed bluesformatie

Toetsenist zoekt band in Emmeloord (Flevoland) | 205x bekeken

Hammond speler zoekt goede bluesband, ruim 30 jaar ervaring als bassist maar op de keyboard zins intensief 2 jaar. weet alles te vinden maar speel nog geen solo's. (nog niet maar werk er hard aan) ik heb nog maar pas de Hammond SKX Pro> Laat maar horen als ik iets voor je kan betekenen. voorkeur oefenen is overdags of avond maar niet in de wekend. optredens kan altijd.

Muzikantenbank user Henk LeendertsHenk Leenderts

Pianist zoekt ...?

Toetsenist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 255x bekeken

Pianist zoekt ...?Ik ben Ronald, 57 jaar en woonachtig in Haarlem. Alhoewel ik al een tijde piano speel, beschouw ik mijzelf nog steeds als beginner, wanneer het gaat om het samen musiceren. Ik ben op zoek naar een zanger(es), of groep die met mij samen muziek wil maken. Mijn eigen smaak is divers, en wat ik zelf maak neigt naar muziek zoals die van Library Tapes, Nils Frahm en ook synthesizer pop uit de jaren 80. Mijn … meer »

Muzikantenbank user Ronald GebhardtRonald Gebhardt