Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

All-round toetsenist zoekt coverband

Toetsenist zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 189x bekeken

Ik zal me eerst even voorstellen. De naam is Robert van Weersch, 45 jaar oud en woonachtig in de omgeving van Geleen. Ik speel al dertig jaar keyboard, maar ik ben meer een achtergrondspeler, dan een solist. Verwacht van mij dus geen al te flitsende solo's, maar wel mooie opvulling met strings, brass, orgels en alles wat een top-keyboard kan leveren. Ook ben ik in staat om op de toetsen de baspartij … meer »

Robert van Weersch

Keyboarder zoekt band

Toetsenist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 277x bekeken

Keyboarder/keytar spelen zoekt een band. In mijn vrije tijd bouw ik zelf nummers en schrijf ik teksten. Helaas niet gezegend met een zangstem maar wel creatief met muziek. Ben zelf 26 en zoek ook mede muzikanten tussen de 20-35 jaar.

Muzikantenbank user Niek HendriksNiek Hendriks

Gezocht iemand die gewoon ontspannen wat muziek wil maken

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 246x bekeken

Ik zoek iemand die net als ik graag muziek maakt. Ik speel zelf voornamelijk klassiek piano en zing graag. Daarnaast ben ik ook graag creatief bezig met wat schilder en tekenwerk. Allemaal gewoon omdat ik het heel fijn vind om te doen, niet perse op hoog niveau. Ik zoek iemand die doordeweeks overdag zin heeft om bijvoorbeeld twee uurtjes iets creatiefs te doen.

Muzikantenbank user Evelien RingoetEvelien Ringoet