Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist zoekt zangeres voor composities stijl Enya

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 143x bekeken

Ik - Thijs, 42, wonend in Utrecht centrum - zoek een zangeres die graag wil samenwerken met een toetsenist om muziek te maken in de stijl van Enya. Langere tijd heb ik nauwelijks muziek gemaakt en heb er nu weer veel motivatie voor. Een aantal jaren heb ik klassiek pianoles gehad, in een pop- en metalband gespeeld, en les gehad in harmonieleer. Daarnaast heb ik een opleiding gedaan in studiotechniek. … meer »

Muzikantenbank user Thijs van der HaarThijs van der Haar

Toetsenist / keyboard speler zoekt band

Toetsenist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 287x bekeken

Toetsenist / keyboard speler zoekt bandHallo, Mijn naam is Abbe Zwaal, 54 jaar. Speel al ca 30 jaar keybaord. Alles zelf aangeleerd. (noten lezen, akkoorden etc.) Speel op een Yamaha Genos en een Yamaha Montage M7. Heb zelf Yamaha Stage Pas 600 voor het optreden. Sinds 2 jaar speel ik in bejaardencentra oud Hollandse nummers en met kerst fleur ik het kerst diner op met kerst klassiekers. Sinds een half jaar heb ik zang- en piano les. Graag … meer »

Muzikantenbank user Abbe ZwaalAbbe Zwaal

Toetsenist zoekt metal band

Toetsenist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 313x bekeken

Hoi, ik ben Marcel Winkes (41) en zoek een band waarbij ik de toetspartijen kan invullen. De voorkeur gaat uit naar een (symfonische/doom/black/gothic) metal band, maar ik sta ook open voor andere genres. Over mij In mijn jeugd heb ik klassiek pianoles gehad, hierna heb ik vanaf mijn 15e in diverse bandjes gespeeld. Qua stijl was dit uiteenlopend, van gothic metal tot prog rock tot indie. … meer »

Marcel Winkes

Toetsenist zoekt contact met leuke band

Toetsenist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 407x bekeken

Toetsenist zoekt contact met leuke bandVroeger veel muziek gemaakt (in bands met wisselende samenstelling), toen heel lang niet meer en nu toch weer zin om het op te pakken. Ik zoek 50+-muzikanten in een bestaande band, bijvoorbeeld elke twee weken repeteren, een paar keer per jaar optreden, gezellig breed repertoire. Liefst ergens tussen Culemborg en Noord-Limburg. Ik heb een Hammond combo, leslie en Roland PF65.

Muzikantenbank user Bert van WanrooijBert van Wanrooij

Toetsenist/Gitarist zoekt band/ mensen om mee te jammen

Toetsenist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 375x bekeken

Ik ben Laurens, 21 jaar en speel nu zo'n 7 jaar piano en sinds 2,5 jaar ook gitaar. Ik heb zelf allerlei instrumenten maar hier doe ik het meeste mee. Ik zoek mensen om mee te jammen of om samen mee op te treden. Ik heb wel wat podiumervaring maar dit is al eventjes geleden en het lijkt me erg leuk dit weer op te pakken. Ik hou van veel verschillende genres, van reggae tot hiphop. Het leukste om … meer »

Laurens van Eck