Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Klassiek zangeres zoekt pianist

Toetsenist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 123x bekeken

Hallo, ik ben op zoek naar een pianist om samen klassieke muziek te maken en optreden of eventueel samen met mij een duo te vormen. Ik ben klassiek zangeres en zangodocent. Ik heb klassieke muziek in Bulgarije en Nederland gestudeerd en bijna anderhalf jaar heb ik mijn eigen bedrijf als zangeres en zangdocent. Ik hou van liederen cycli van de 18de, 19de en 20ste eeuw, bijvoorbeeld: Schubert, Chopin, … meer »

Ginka Uchkova

Toetsenist zoekt (pop-soul-funk-disco) coverband

Toetsenist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 177x bekeken

Ik ben een toetsenist van 38 jaar en zoek een coverband (pop/soul/funk) die nog een toetsenist/pianist zoekt. Redelijk wat ervaring door de jaren heen in diverse (cover) bands en daarnaast schrijf en produceer ik (nederlandstalige) liedjes voor artiesten. Ik zoek een leuke band om (ongedwongen) muziek te maken met hier en daar een optreden.

Michiel Schraven

Bassist gezocht

Toetsenist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 311x bekeken

Ik ben een pianist met ervaring in diverse stijlen, van symfonische rock to salsa, funk en soul. Jazz blijft voor mij toch de grootste uitdaging. Ik zoek daarom een bassist die samen met mij de jazz-wereld wil gaan verkennen. Je begrijpt net als ik hoe harmonie werkt, wat klinkt en wat niet. Wat wel een kwestie van smaak is en wat niet. Je weet waar je ruimte moet laten, waar je vrij kunt zijn en waar … meer »

Ben Fikkert

Op zoek naar een band! Ik ben toestenist, gitarist en drummer!

Toetsenist zoekt band in Groningen (Groningen) | 239x bekeken

Op zoek naar een band! Ik ben toestenist, gitarist en drummer!Ik ben Jessey, 19 jaar oud. Ik zoek een band, het liefste in Groningen. Ik houd van alle stijlen muziek, behalve van klassiek. Het meest speel ik blues en funk, maar ik speel ook boogie woogie, soul, reggae, muziek uit de 70's & 80's, latin, rock en heavy metal. Ik kan goed functioneren op de piano, melodica, Spaanse gitaar, Western akoestische gitaar, elektrische gitaar en drums. Ik heb veel ervaring … meer »

Muzikantenbank user Jessey ArapoglouJessey Arapoglou