Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Enthousiaste toetsenist op zoek naar een band!

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 63x bekeken

Enthousiaste toetsenist op zoek naar een band!Ik ben Alexander, een 18 jarige enthousiaste jongen uit Utrecht met een enorme passie voor muziek. Met name in de soul, blues en jazz ben ik helemaal thuis. Sinds ik 12 ben volg ik pianolessen, maar van de notenleer is weinig gekomen dus na vier jaar tevergeefse pogingen heb ik besloten de akkoordenleer op te zoeken bij een conservatorium student in Utrecht. Hiermee ben ik begonnen een theoretische … meer »

Alexander de Crook

Toetsenist zoekt ervaren muzikanten / 70's band

Toetsenist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 131x bekeken

Hi allemaal, Ik ben een ervaren allround toetsenist met prima gear: Hammond SK-1, Roland VR-09 en Yamaha MO-6. Ik speel in een fantastische soulband (Soulmachine.nl) en in een bluesband. Maar ik mis de seventiesmuziek. Dus zoek ik aansluiting bij een goede Seventies-band, of ervaren muzikanten die met mij een toffe Seventiesband willen opzetten in de regio Haarlem/Heemstede. Voorbeelden van songs: … meer »

Muzikantenbank user Peter BouwPeter Bouw

Beginnende producer/toetsenist zoekt inspirerende samenwerking

Toetsenist zoekt band in Roermond (Limburg) | 99x bekeken

Hallo! Ik ben een pianist en beginnend toetsenist/producer die samenwerking zoekt met gelijkgestemde muzikanten voor het maken van eigen muziek. Invloeden zijn Front Line Assembly/Nine Inch Nails/Rammstein/electronica/IDM/Goa trance/alternative. Ik heb een home studio die compleet is uitgerust voor electronische muziekproductie en met opnamemogeljjkheid voor zang en (bas-) gitaar. Doel is in eerste … meer »

RH Lohman

(basic) toetsenist / gevorderd gitarist zoekt Soul,Funk & dance classics band

Toetsenist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 177x bekeken

(basic) toetsenist / gevorderd gitarist zoekt Soul,Funk & dance classics bandIk heb de laatste 4/5 jaar (basic)keyboard partijen gespeeld bij verschillende Soul, Funk en dance classics coverbands maar ben OOK een gevorderde en ervaren gitarist (slag+solo). Op de toetsen kan ik inmiddels de meeste gangbare covers redelijk spelen met goede sounds ! OOK als je al een toetsenist en/of blazers in je band hebt kan ik net dat ontbrekende lekkere partijtje invullen (dus OOK op gitaar … meer »

henrie van der est

Gezocht Pianist / Toetsenist voor singersongwriter (worship)

Toetsenist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 122x bekeken

Gezocht Pianist / Toetsenist voor singersongwriter (worship)Ik ben op zoek naar een pianist om samen met mij mijn eigen nummers te spelen. Het zijn vaak liedjes in een kleinkunst stijl met een christelijk boodschap of een boodschap over het leven. Het doel is om vooral in de avonden, liefst op vrijdag kleine huiskamerconcerten te organiseren of om in een kerk of kleine zaal te spelen. Het liefst zou ik naast een pianist ook een cellist en violist erbij willen … meer »

Muzikantenbank user Kristel van KlaverenKristel van Klaveren

Hobby toetsenist opzoek naar gezellig band (Regio Amersfoort)

Toetsenist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 152x bekeken

Hobby toetsenist opzoek naar gezellig band (Regio Amersfoort)Hoi, wat fijn dat je mijn advertentie bekijkt! Mijn naam is Jelmer (23) en ik ben een zeer enthousiaste (hobby) pianist/toetsenist uit Woudenberg, regio Amersfoort. Ik speel al ruim 13 jaar piano met een focus op klassiek/pop/film. Ik heb ook een YouTube kanaal waar ik zo heel af en toe wat video's op zet. Echter speel ik ook vaak covers. Momenteel ben ik opzoek naar een gezellig band met jongvolwassenen … meer »

Muzikantenbank user Jelmer ScheperJelmer Scheper

Op zoek naar een amateur band

Toetsenist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 95x bekeken

Ik ben Nemo (17). Ik speel ervaren piano, een beetje drums en een beetje gitaar. Ik ben een muziekfanaat en dus vooral gespecialiseerd in piano. Ik heb een paar keer in verschillende bands gezeten en ik mis het. Ik zou mezelf niet als uitermate goed willen omschrijven maar ik ben er gewoon graag mee bezig en zou dus graag weer aan een band deelnemen.

Nemo

Pianist zoekt mensen om muziek mee te maken

Toetsenist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 203x bekeken

Pianist zoekt mensen om muziek mee te makenHallo allemaal, ik zoek mensen om muziek mee te maken! Ik speel piano, voornamelijk klassiek, maar ik sta open voor andere genres. Ik kan niet zo goed improviseren, dus ik zou graag samen iets willen uitzoeken wat we dan gaan instuderen. Welk instrument jij/jullie spelen maakt me niet zo uit, dat kan ook piano zijn, of viool of zang of iets anders!

Muzikantenbank user Floor van Wulfften PaltheFloor van Wulfften Palthe