Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rustige mooie akoestische achtergrondmuziek

Toetsenist zoekt band in Dordrecht (Zuid-Holland) | 131x bekeken

Hoi hoi, Lijkt het je leuk om af en toe (evt. vrijwillig)in een restaurantje of strandtent te spelen? Ik, zangeres/toetseniste zoek akoestische gitarist en drummer om mooie covernummers neer te zetten. Ik heb al een groot repertoire, oa Ed Sheeran, The Beatles, Beth Heart, Adele, Amy Winehouse, Carole King, Anouk, John Legend, Keane, Radiohead, The Cranberries, Lady Gaga, Frank Boeijen, dus ook … meer »

Irene

Toetsenist zoekt maatjes om muziekplezier te maken

Toetsenist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 178x bekeken

Hallo, ik ben 60+ en sinds 1,5 jaar aan de toetsen. Ik zou graag een paar mensen van ongeveer dezelfde leeftijd ontmoeten en daar proberen een lekker clubje van te maken. Voorheen gitaar en drums gespeeld. Als er ergens in de buurt van Geldrop (NB), een drummer, bassist, gitarist(en) zijn, die willen spelen zonder de druk van "moeten" presteren,.....kom op en ga mee muziek en plezier maken. Ook … meer »

Muzikantenbank user Tiny SeijkensTiny Seijkens

Pianiste en zanger zoekt zangeres voor tweede stem

Toetsenist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 371x bekeken

Beste allen, ik wil graag met jongeren een band oprichten in de provincy Utrecht en in de provincy Gelderland. Ik speel Piano, Nederlandstalig maar ook wel engels, Ik zoek dus ook zangeressen die ook liedjes van Adele, Rehanna, Cloudia de Brei, Eric Clapton, Marco Borsato, Blof etc kunnen zingen. Voor intressen en meer informatie stuur mij een mailtje op jeremy.backus1@*****.com en appen mag ook 0687679402 Ik … meer »

Jeremy Backus