Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pianiste zoekt jazzmuzikanten

Toetsenist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 122x bekeken

Hoi, Met deze advertentie hoop ik muzikanten en/of vocalisten te leren kennen die het niet alleen leuk vinden om samen wat te jammen maar ook tijd hebben om een gezamenlijk repertoire op te bouwen. Ik ben 27, speel piano, voornamelijk Jazz en wat Latin en woon in Rotterdam. Lijkt het je ook leuk om een bandje te beginnen en ben je niet vies van het Realbook, stuur mij dan een bericht!

Florrie le Roy

20-jarige toetsenist/drummer/bassist zoekt leuke band

Toetsenist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 104x bekeken

Hoi, Mijn naam is Robin. Ik ben een 20-jarige muzikant, opzoek naar een band. Ik heb band-ervaring op drums, bas en toetsen, en soms speel ik ook wel eens een lijntje op gitaar. Ik ben 100% in staat om m'n eigen zaakje voor elkaar te krijgen, maar ik vind het ook leuk om over het totaalplaatje mee te denken. Een paar artiesten die ik bijvoorbeeld leuk vind: Ariel Pink, Julia Holter, Nick Cave … meer »

Robin

Enthousiaste toetsenist zoekt amateur band Overijssel

Toetsenist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 124x bekeken

Enthousiaste toetsenist zoekt amateur band OverijsselBen jij 22+ en kan je niet wachten een bandje te vormen? Is muziek jou passie en kan je geen dag zonder? Heb je altijd al gedroomd om liedjes te schrijven en spelen? Of speel je een of meerdere instrumenten? Dan ben ik op zoek naar jou! Waar? Zwolle Wat? Zelf liedjes schrijven, spelen/coveren en vooral heel veel genieten om samen muziek te maken. Welk genre:Rap/Pop/Rock; wensen/ideeën; harstikke … meer »

Annemarie van Krimpen

Pianist /toetsenist

Toetsenist zoekt band in Parkstad (Limburg) | 202x bekeken

Ik ben op zoek naar een goede zanger / zangeres om te musiceren binnen een open project. Zelf ben ik 47 jaar en nu woonachtig in Heerlen,regio Parkstad. Aangezien ik binnen de 70 /80 jaren ook piano heb gestudeerd liggen daar ook mijn muzikale roots David Foster, Dave Grusin etc, maar anno nu alles wat mooi is om te spelen,van Adele, Borsato, A, keys, Bocelli, Eva Cassidy, etc, kan van alles … meer »

Maurice Moureau