Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres/piano-componiste zoekt (contra)bassist en drummer

Toetsenist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 126x bekeken

Zangeres met duidelijke visie zoekt voor een nieuw project een drummer en een (contra)bassist(e) voor een trio. Ik zoek (redelijk) gevorderde muzikanten die mij willen begeleiden en met mijn reeds bestaande nummers mee willen spelen. Ik begeleid mezelf al op de piano. Mijn muziek is te beschrijven als soul/pop maar wil zeker ook verder in jazz. Verder sta ik helemaal open om samen ook nieuwe dingen … meer »

Faye Westen

Ervaren toetsenist zoekt serieuze band

Toetsenist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 184x bekeken

Toetsenist van 25 jaar op zoek naar serieuze band. Ruime podiumervaring in verschillende formaties en in verschillende genres (o.a. rock, pop, funk, disco, soul, Nederlandstalig en feestmuziek). Muziekstijl maakt dus niet zoveel uit, ik vind alles leuk! Zowel allround coverband, tribute of eigen muziek. In Noord-Brabant, Gelderland, Limburg of Utrecht.

Maikel Versantvoort

Gevorderde jazzpianist zoekt andere jazzmuzikanten

Toetsenist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 257x bekeken

Gevorderde jazzpianist zoekt andere jazzmuzikantenIk ben een ervaren jazz-pianist (amateur) en woon deeltijd in Breda, deeltijd in het buitenland. Ik zoek andere muzikanten uit de regio om af en toe mee te spelen, repeteren, op te treden, te jammen. Duo, trio, kwartet, kwintet, ... Inmiddels hebben zich 2 saxofonisten gemeld. Een (contra)bassist zou ideaal zijn nu voor trio, daarna eventueel op zoek naar drummer. Alle tips en suggesties welkom (ook … meer »

Muzikantenbank user Aart JoppeAart Joppe

Ervaren pianist zoekt band

Toetsenist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 431x bekeken

Ervaren pianist zoekt bandHoi! Ik ben Irene, ik ben 25 jaar oud en ik woon in Breda. Ik speel al vanaf mijn 8ste klassiek piano. Sinds een jaar of 10 speel ik popmuziek en ben ik me gaan richten op het spelen van akkoordenschema’s. Ik speel voornamelijk jaren ‘00 muziek. . Ik heb een paar jaar geleden een vooropleiding aan het conservatorium met piano gedaan. Daar heb ik muziektheorie geleerd en heb ik beter leren pianospelen. Het … meer »

Muzikantenbank user Irene uit de FlesIrene uit de Fles

Jazz pianist zoekt combo

Toetsenist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 321x bekeken

Jazz pianist zoekt comboRedelijk gevorderd amateur jazz pianist (65 jaar) met band ervaring zoekt een combo. Voorkeur: American Songbook maar ook moderne of eigen stukken. Liefst een akoestische piano maar indien niet beschikbaar beschik ik zelf over een Yamaha CP1. Ik zie uit naar een reactie. Groet, Nico Slot

Muzikantenbank user nico slotnico slot

Coverband gezocht door toetseniste

Toetsenist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 740x bekeken

Hallo! Ik ben op zoek naar een coverband in de omgeving Doetinchem, Lichtenvoorde, Ruurlo met veelzijdig repertoire. Het uitzoeken van nummers en partijen mag er ook bij horen, erg leuk om te doen. Zelf kan ik me voorstellen dat er binnenkort weer flink gedanst mag worden! Ik heb dan ook een grote voorkeur voor al die lekkere jaren '80/'90 nummers. Laat maar weten of je iets weet:) Tot ziens!

Saskia