Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren toetsenist zoekt singer/songwriter coverband om op te treden

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 118x bekeken

Ervaren toetsenist zoekt singer/songwriter coverband om op te tredenDag, Mijn naam is Erwin, ik ben 39 jaar en woon in Utrecht Leidsche Rijn. Vanaf mijn 10e speel ik piano. Ik ben begonnen met 9 jaar les, waarvan de laatste jaren vooral in popmuziek, harmonieleer en improvisatie. Op dit moment speel ik graag singer/songwriter, pop en rock muziek. Om een beeld te geven van de muziek die ik graag speel, denk aan artiesten zoals The Fray, John Mayer, The Script, … meer »

Muzikantenbank user ErwinErwin

All-Round jonge Toetsenist op zoek naar professionele coverband

Toetsenist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 205x bekeken

Hoi, mijn naam is Nolan, 21 jaar oud en ik studeer aan het conservatorium Haarlem waar ik nu in mijn 2e jaar zit. Ik ben op zoek naar een professionele strakke cover- of tributeband die voor een aantal optredens per maand geboekt staat waar ik met plezier geld kan verdienen. Wat heb ik te bieden? Ik heb ruime podiumervaring met (cover)bands, heb ervaring en affiniteit met het spelen van enorm divers … meer »

Nolan

Gevorderd amateur pianist zoekt jazz combo

Toetsenist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 244x bekeken

Gevorderd amateur pianist zoekt jazz comboAmateur pianist (66), DJAM opleiding, lezend en behoorlijke ervaring zoekt een jazz combo. Ik speel het songbook repertoire en schrijf eigen stukken. Vanzelfsprekend ook geïnteresseerd in eigen stukken van bandleden. Graag binnen een uur reisafstand van Alphen aan den Rijn. Yamaha elektrische piano en versterking beschikbaar.

Muzikantenbank user nico slotnico slot

Wij zoeken een toetsenist/zanger

Toetsenist zoekt band in Venlo (Limburg) | 225x bekeken

Beste toetsenist/zanger, Voor onze band Vintage zijn we op zoek naar een enthousiaste toetsenist die tevens kan zingen. We spelen muziek zoals arrow classic rock en blues covers. We beschikken over een eigen repetitieruimte en repeteren één keer per week op een maandagavond van 19.30 u tot 22.00 u Doel is om vooral met veel plezier muziek te maken en enkele keren per jaar te spelen voor publiek. Mocht … meer »

Lou Rongen

70s/80s/90s toetsenist zoekt leuke band

Toetsenist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 338x bekeken

Hallo muzikanten, Mijn naam is Patrick opzoek naar een leuke nieuwe band. Ik zoek een band die 70s/80s/90s grote bekende hits spelen wil. Om maar even wat artiesten te noemen: Chaka Chan, Kool & The Gang, Earth Wind & Fire, KC & The Sunshine band, Michael Jackson, Luther Vandross, Sade, Sister Sledge, Phill Collins, Jimmy Bo Horne, Madonna, Billy Ocean, Whitney Houston, Ah ha, Duran Duran en nog … meer »

Patrick

Toetsenist zoekt lopende pop/rock/jazz formatie

Toetsenist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 464x bekeken

Hey ik ben een allround toetsenist die aansluiting zoekt bij een toffe band. Kan wat mij betreft veel kanten op. Pop/rock, classic rock, maar ook meer richting jazzy en lichte muziek. Ik heb ervaring met diverse formaties en vind het leuk om juist verschillende stijlen te spelen. Eigen gear is voorhanden waarmee ik goeie sounds als rhodes, hammondorgel, leadsynths en pads graag gebruik. Daarnaast ervaring … meer »

Mark van der Laaken

Toetsenist zoekt werk

Toetsenist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 598x bekeken

Hoi hoi Momenteel speel ik alleen thuis maar zou graag weer op vriendschappelijke basis spelen met muziek collega s. Ik ben niet meer de jongste dus mijn voorkeur gaat uit naar de zgn oudere jongere muzikanten. Mijn voorliefde ligt muzikaal gezien bij de jazz(swing) en de vroege rock n roll. Een aantal keren per maand oefenen en niet te veel optredens, want het hoeft geen werk te worden. Als er … meer »

Arnout Rietveld