Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist zoekt band

Toetsenist zoekt band in Heerenveen (Friesland) | 114x bekeken

Ik ben op zoek naar een band of muzikanten in het genre blues southern rock. Mijn vingers vliegen niet over de toetsen maar kan wel een lekker tapijtje leggen voor de andere muzikanten. Ik heb in andere bands gespeeld en opgetreden. In verband met andere verplichtingen (sport) kan ik niet op woensdagavond en vrijdagavond repeteren.

Willem

Toetsenist zoekt nieuwe uitdaging

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 155x bekeken

Ben jij, of zijn jullie op zoek naar een toetsenist? Neem dan contact met mij op en wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen. Trefwoorden: Eigen muziek; blues/pop/rock; geschoolde muzikanten; gedeelde ambitie; ontspannen sfeer; Ik hecht vooral belang aan geschoolde muzikanten, die in staat zijn noten van papier te lezen. Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Toetsenist

Hammond speler

Toetsenist zoekt band in Emmeloord (Flevoland) | 93x bekeken

Hoi blues muzikanten, ik net gepensioneerd altijd basgitaar (30 jaar) gespeelt heb nu een Hammond Skx dubbelklavier gekocht en zou graag in een goede (bestaande) bluesband willen spelen. alle akkoorden weet ik te vinden maar mis de ervaring met een band. Soleren zal nog niet direct lukken maar hebt nu alle tijd.

Muzikantenbank user Henk LeendertsHenk Leenderts

Countryband uit midden/oost Nederland zoekt pedalsteeler of toetsenist.

Toetsenist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 96x bekeken

Countryband, bestaande uit 6 personen, die reeds optreedt,uit midden/oost Nederland, zoekt als aanvulling een pedalsteeler of toetsenist met interesse in en gevoel voor countrymuziek, om e.e.a. nog leuker te laten klinken. Repetitie donderdagavond in Eerbeek in een ruimte met complete backline. Als het iets voor je kan zijn, horen we graag van je. Nog dit, wij zoeken geen invaller.

René Lodewijks

Toetseniste en bassiste zoekt samenwerking

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 335x bekeken

Toetseniste en bassiste zoekt samenwerkingHoi, Ik zou graag weer meer willen spelen en optreden. Ik speel piano, toetsen, sinds een tijdje basgitaar en kan zingen. Ik heb een conservatoriumachtergrond en kan liedjes schrijven, in het dagelijks leven geef ik muziekles. Heb redelijk wat studio ervaring. Het lijkt me leuk om bijvoorbeeld een cabaretier te begeleiden. Maar ook samenwerkingen met muzikanten/ bands (Bij voorkeur geen rockband … meer »

Muzikantenbank user MuziekjufMuziekjuf

Zangeres singersongwriter zoek creatieve pianist!

Toetsenist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 168x bekeken

Hi! Ik zoek een creatieve pianist die allerlei muziekstijlen kan spelen. Doel is om samen mijn liedjes verder vorm te geven en een mooie begeleiding te creëren. Stijlen: Nederlandstalig, Pop, Jazz achtig. Mijn doel is ook om de liedjes op te nemen en als je het leuk vindt ook op te treden, eventueel samen met een gitarist met wie ik samenwerk. Als je van jezelf weet dat jij ook plezier hebt … meer »

Muzikantenbank user MoLady BroekmansMoLady Broekmans

Allround toetsenist aangeboden

Toetsenist zoekt band in Roermond (Limburg) | 293x bekeken

Allround toetsenist aangebodenToetsenist (35 jaar) biedt zich aan voor vast in een goedlopende band, of op projectbasis, eenmalige tribute-avond, of als invaller voor jullie eigen toetsenist wanneer deze verhinderd is. In bezit van goede gear en instrumenten, van hammond tot accordeon en van piano tot verschillende synths. Slaggitaar en backing vocals ook geen probleem. Ik leer snel nieuwe of onbekende nummers. Brede muzieksmaak, … meer »

Nick Leurs