Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Heel ervaren toetsenist (zanger) zoekt werkende cover band of show

Toetsenist zoekt band in Groningen (Groningen) | 159x bekeken

Heel ervaren toetsenist (zanger) zoekt werkende cover band of showHi, Ik ben Sven, oorspronkelijk uit Zuid-Afrika maar sinds 2013 in Nederland. Ik heb vaak tussen 1997 en 2010 opgetreden - als solo pianist (hotels enz) ook in bands, covers, teater. In VS in jaren 80 muziek gestudeerd. Ik kan snel muziek lezen en ook liedjes snel van audio leren. Als je een toetsenist (en als nodig zanger) nodig hebt dat moet snel een goede job doen dan ben ik je man.

Muzikantenbank user Sven Erik GoldenSven Erik Golden

Toetsenist (21) zoekt band

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 132x bekeken

Beste bands, Ik ben Robin, 21 jaar oud, en opzoek naar een band om toetsen in te spelen. Ik kan met name aardig goed partijen schrijven en mooie geluiden (na)maken. Ik hou van veel verschillende muziek, bijvoorbeeld Ariel Pink, Julia Holter, Black Midi, Talk Talk, JPEGMAFIA en nog wat meer. Ik speel trouwens ook basgitaar en drums, mocht je die zoeken. Bij interesse is een berichtje de volgende … meer »

Robin

Zangeres /toetseniste zoekt zanger m/v met instrument en/ of band

Toetsenist zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 439x bekeken

Zangeres /toetseniste zoekt zanger m/v met instrument en/ of band49 Jarige zangeres/toetseniste met ervaring op het gebied van allround feestjes , bruiloften , dansavonden e.d zoekt een enthousiaste zanger(es) , bij voorkeur kun je ook iets spelen . Reportoire : allround , stijldansen , feest en country. Diverse talen , ook Nederlands. Ik kan ook teksten schrijven . Momenteel ben ik weer met veel plezier begonnen als duo en treed ik op met een zeer ervaren zanger/ … meer »

Muzikantenbank user Melanie MutsersMelanie Mutsers

Professionele toetsenist aangeboden voor freelance optredens

Toetsenist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 271x bekeken

Professionele toetsenist aangeboden voor freelance optredensOver mij: - Ruime podiumervaring in Europese (funk, rock, nederpop etc.) en Zuid-Amerikaanse muziekstijlen (salsa, merengue, bachata, ritmo kombina etc.) - Mijn passie voor muziek zorgt voor een nauwkeurige voorbereiding en een professioneel eindresultaat Werkwijze: - Setlist wordt gemaild - Nummers worden zelfstandig gerepeteerd - Indien gewenst kan er een repetitiemoment met de band plaatsvinden - … meer »

Nishal

Toetsenist, voor vrolijke dansbare muziek

Toetsenist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 238x bekeken

Toetsenist, voor vrolijke dansbare muziekHallo muzikanten, Ik ben toetsenist/pianist en op zoek naar een coverband om met enige regelmaat op te treden op feesten en partijen. Ik speel het liefst vrolijke moderne dansbare muziek, die iedereen kent, bijvoorbeeld van Bruno Mars, Chic en Pharrell. Voor wat eerder op de avond speel ik graag nummers van bijvoorbeeld Alicia Keys, Lionel Richie en Stevie Wonder. En voor het einde van de avond, … meer »

Muzikantenbank user Edgar van MeggelenEdgar van Meggelen

Toetsenist/ (2e) gitarist

Toetsenist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 208x bekeken

Toetsenist/ (2e) gitaristMijn naam is Han, ben toetsenist/ (2e) gitarist. Na vele projectbands zoekt ik weer eens een vast band. Heb veel gespeeld jaren 60/70, blues/rock. heb een Roland RD 300 en een Hammond XK1, en een aantal Fender gitaren. . Voorkeur voor American old boys muziek. Geen ingewikkelde nummers , maar juist mooie snelle of lazy nummers die goed klinken. mvrgr Han van der Zee mail j.zee4@******.nl

Muzikantenbank user Han van der ZeeHan van der Zee

The Cure coverband

Toetsenist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 132x bekeken

Band in oprichting zoekt: bassist, drummer, gitarist en toetsenist. Ik ben zelf jong genoeg om te weten hoe het is om op zaterdagavond los te gaan op The Walk....zing en speel gitaar. Van het vintage Cure geluid van het eerste uur tot en met nu! Ruimte voor eigen nummers in de stijl van. Zin om weer lekker op het podium te staan!

Muzikantenbank user Aldo BagchusAldo Bagchus