Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Huey Lewis and The News Tributeband

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 130x bekeken

Huey Lewis and The News TributebandDon’t need money, don’t take fame, don’t need no credit card to ride this train….. Tributebands are HOT!! Maar voor zover ik weet nog weinig (niets??) van Mr. Huey Lewis and The News???? Ik wil daar graag verandering in brengen… zijn er nog gewinterde muzikanten die hier graag tijd voor willen maken?? Meld je aan bij me zangers, gitaristen, bassisten, toetsenisten, blazers and more FORE! … meer »

Muzikantenbank user ThomasThomas

Drummer zoekt muzikanten/band

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 162x bekeken

Ik ben een drummer uit Rotterdam, die op zoek is naar muzikanten om een band te starten, of aansluiting zoekt bij een bestaande band. Graag kom ik in contact met mensen die op een plezierige manier serieus met muziek aan de slag willen gaan. Mijn voorkeur qua genre zou uitgaan naar (een crossover van) : (Neo)soul, funk, jazz, pop, blues, Rock. Geen interesse in een coverband, afgezien van een jazzy/soul/funk … meer »

Koen

Beginnende maar ambitieuze drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 250x bekeken

Hi, ik ben Franck en sinds 1,5 jaar lekker aan het drummen. Ik ben op wat latere leeftijd begonnen, maar je bent nooit te oud om te leren, toch? Het lijkt me helemaal te gek om eens in een bandje te spelen. Podiumervaring heb ik (uiteraard) nog niet. Als er een leuke (rock)band op zoek is naar een drummer en eens wat wil uitproberen, laat het dan gerust weten. Zelf ben ik groot fan van progressive … meer »

Franck

Creatieve drummer zoekt improvisatiemuzikanten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 277x bekeken

Heb het even gehad met het coveren. Het precies naspelen wat anderen al beter hebben gedaan. Nee, dan liever terug naar de echte muzikantenroots: vrij maar met goeie muzikanten improviseren op thema's met een jazzy, funky of latin invloed. Zien wat er allemaal voor moois ontstaat met elkaar, opgaan in wat je zojuist met elkaar hebt gecreëerd. Dus graag toetsen, gitaar, bas, en als het even kan sax … meer »

Lex van Buuren

Drummer zoekt muzikanten om mee te jammen

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 878x bekeken

Hoi ik ben Jan , ben 5 jaar geleden met drummen begonnen en dit is inmiddels mijn passie geworden ;)en ik wil graag met andere muzikanten spelen om ervaring op te doen en vooral plezier hebben . Ik hou van heel veel muziekstijlen blues , pop , rock, latin gospel Eigenlijk alles met groove feel en ritme. Ik heb geen podium ervaring en ga dat pas doen als ik mijn opnames terug luister en tevreden … meer »

Muzikantenbank user Jan GroenJan Groen