Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Zuid-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren jazzdrummer

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 73x bekeken

Zoek je een ervaren, enthousiaste, oudere jazzdrummer die in is voor veel verschillende stijlen? In de omgeving van Leiden/Den Haag? Neem contact met me op! Ik kom graag een keer spelen om te kijken of het muzikaal klikt. Ik ben niet uit op geld, maar op regelmatig oefenen op een hoog niveau met af en toe een optreden.

Drum knar

Ervaren drummer zoekt aansluiting..

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 268x bekeken

Ervaren drummer zoekt aansluiting..Hallo allemaal! Ik ben een ervaren drummer uit Den Haag op zoek naar een nieuwe band om mee te spelen in de omgeving(eigen drumkit staat in Popradar) Met mogelijke reistijd moet er wel een drumkit aanwezig zijn in jullie oefenruimte.. Ik heb jarenlange ervaring in verschillende muziekstijlen/bands, waaronder prog/hard rock, pop, new wave, groove, funk e.a.. Ik ben op zoek naar een band die paar … meer »

Muzikantenbank user Olivier FaberOlivier Faber

Drummer zoekt band of muzikanten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 162x bekeken

Ik ben op zoek naar een band/muzikanten in Rotterdam e.o., die op 'n leuke manier serieus met muziek aan de slag willen gaan. Ik heb zelf veel ervaring, ook op het podium en studio. Qua stijl ben ik vrij breed en vind ik vrijwel alles leuk om te spelen. Waar ik niet naar op zoek ben is een coverband, of metal/reggae bands. Laat wat van je horen

Koen

All female rockband

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 384x bekeken

All female rockbandHi ladies, ik wil een all female rockband oprichten, standplaats Rotterdam. Drum momenteel zelf in een band, tweede band erbij zou tof zijn. Zijn er niet zo piepjonge meiden die graag nog rockmuziek spelen, niet super ervaren zijn, maar toch wel in een band wil spelen? Gitaristen, bassisten, zangeressen: reageren maar! Leeftijdscategorie: 30 tot 40 jaar

Muzikantenbank user Petra NieropPetra Nierop

Enthousiaste drummer van 59 zoekt keigave coverband

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 175x bekeken

Hoewel ik geen prof ben, ken ik veel nummers uit mijn hoofd en leer snel. Mijn muzieksmaak is vrij breed, zeg AC/DC, Anouk, granberries, rhcp, blues brothers, golden earring, white stripes, robbie wiliams, the scene,tina turner, speel.ook graag lekkere, funky soul muziek. Ik wil graag serieus nummers in studeren zodat we snel iets goeds neer kunnen zetten,ook bij kleinere gigs..

Muzikantenbank user John GrottendieckJohn Grottendieck

Drummer 55+ zoekt rock/ blues/ cover band Bollenstreek/Leiden/Haarlem

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 798x bekeken

Drummer 55+ zoekt rock/ blues/ cover band Bollenstreek/Leiden/HaarlemHoi, Ik ben op zoek naar een band met eigen oefenruimte. Ik ben zelf begin 60 en hou van rock/blues en/of covermuziek. Speel al met heel veel plezier 2-wekelijks in een hardrock band, maar ik werk niet meer, dus heb meer dan genoeg tijd voor een 2e bandje. Geen superdrummer, maar paar klappen lukt wel. Plezier staat voorop. Moet wel een eigen oefenruimte zijn, want ik begin te oud te worden om … meer »

Muzikantenbank user Ronald DekRonald Dek

Drummer zoekt gezellige en enthousiaste band !

Drummer zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 1047x bekeken

Drummer zoekt gezellige en enthousiaste band !Hi, ik ben Paul, woon sinds anderhalf jaar in Den Haag en zoek een band. De afgelopen 3 jaar ben ik thuis in mijn eentje helemaal 'los' gegaan :-) met mijn Alesis Crimson II e-kit. Ik heb, voordat ik verhuisde van Maastricht naar Den Haag, een tijd les gehad aan de Muziekschool in Maastricht. Nog steeds zit ik gemiddeld een uurtje per dag met heel veel plezier achter mijn drumstel. Nú wil ik … meer »

Paul Coonen

Drummer 50+ zoekt band voor rock, blues etc.

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 689x bekeken

Drummer 50+ zoekt band voor rock, blues etc.Oudere drummer (50+) is op zoek naar een band. Gewoon voor plezier, of eventueel wat optredens. Geen technisch wonder, maar kan wel een paar klappen uitdelen. Liefst rock, pop, blues 60 70 80 90. Na een lange werkcarrière is er nou weer tijd voor plezier. Eigen oefenruimte is een must waar ik een kit neer kan zetten en laten staan. Omgeving Bollenstreek, Haarlem, Leiden.

Muzikantenbank user Ronald DekRonald Dek

Drummer zoekt aansluiting bij een coverband in de regio Sassenheim/Leiden

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 1018x bekeken

Drummer zoekt aansluiting bij een coverband in de regio Sassenheim/LeidenHoi, ik ben Rinus (inmiddels 63 jaar, maar voel me een stuk jonger). Ben een gevoelsspeler en grotendeels autodidact.Ik heb ruim 30 jaar gespeeld in een Haarlemse rock/pop band met uitsluitend eigen werk en de laatste 12 jaar heb ik gedrumd in een coverband uit Noordwijk met muziek vanaf de jaren 60 tot nu. Ben momenteel op zoek naar een nieuwe uitdaging in de vorm van een cover- of tribute- band. … meer »

Muzikantenbank user Rinus SiemerRinus Siemer