Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer voor band en of muzikanten.

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 81x bekeken

Als drummer wil ik jazz georiënteerde muziek creëren. Vervolgens deze muzikale creaties delen voor publiek. Real book meer dan welkom, maar dan wel met de nodige authenticiteit. Als muzikant, drummer ruim dertig jaar ervaring. Alle tijd voor een collectief muzikaal avontuur. Woonachtig Utrecht stad, verplaatsen is een optie. Groet, Peter

Pjotr H

Drummer zoekt band in Utrecht!

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 261x bekeken

Drummer zoekt band in Utrecht!Hey allemaal! Ik ben Michiel (36) en ik speel al een tijdje drums. De laatste tijd ben ik flink aan het oefenen geslagen om beter te worden. Momenteel jam ik regelmatig met twee groepen in DB's Utrecht, maar ik wil graag meer spelen en nieuwe mensen ontmoeten. Hoewel ik niet de meest doorgewinterde drummer ben, ben ik wel supergemotiveerd om te groeien en te leren. Ik hou van diverse stijlen, … meer »

Muzikantenbank user Michiel SnoekMichiel Snoek

Drummer (ervaren) zoekt pop band

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 212x bekeken

Ik ben op zoek naar een pop band met ervaren muzikanten, die het net als ik, leuk vinden om in een ontspannen sfeer de nummers perfect neer te zetten. Ik speel electronische drums en met hoofdtelefoon. Goed monitorsysteem is daarom fijn 😊 Optreden zo’n 4 tot 6 keer per jaar is ook fijn 😊

Muzikantenbank user Giovanni CacaceGiovanni Cacace

Metaldrummer zoekt experimenteel prog rock/metal project rondom Utrecht!

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 253x bekeken

Metaldrummer zoekt experimenteel prog rock/metal project rondom Utrecht!Hallo allemaal! Ik ben Victor, 25 jaar en kom uit Nieuwegein. Ik ben drummer (heb ook wat gitaarkunstjes) en heb 6 jaar lang in een rock/metal coverband gespeeld. Hier speelde ik muziek van o.a. Sabaton, Black Sabbath, Pantera, Orange Goblin, Limp Bizkit, Muse, Motorhead en Sepultura. In mijn 6 jaar bij deze band heb ik mezelf technisch steeds meer ontwikkeld en heb ik interesse gekregen in veel … meer »

Muzikantenbank user VictorVictor

Ervaren drummer zoekt band.

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 271x bekeken

Ervaren drummer zoekt band.Hi, Rolof hier. Ik ben een drummer van pak 'm beet 37 jaar. Ik zoek muzikanten in de omgeving Utrecht met ervaring in optreden en het wel en wee van een band. Ik kan best lekker spelen, heb meerdere albums opgenomen, heb voeling met andere instrumenten en harmonisch spelen, ik deed tours in binnen- en buitenland en nu vooral weer heel veel zin om te spelen! Ik oriënteer me breed en vooral … meer »

Muzikantenbank user Rolof GroothoffRolof Groothoff