Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Utrecht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer (21) zoekt band in Utrecht

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 114x bekeken

Beste bands, Ik ben Robin, 21 jaar oud, en opzoek naar een band om in te drummen in Utrecht. Ik kan goed spelen. Snel en langzaam. Hard en zacht. En daar tussenin. Ik hou van veel verschillende muziek, bijvoorbeeld Ariel Pink, Julia Holter, Black Midi, Talk Talk, JPEGMAFIA en nog wat meer. Ik speel trouwens ook basgitaar en keyboard, mocht je die zoeken. Hit me up, en wie weet zit ik binnenkort … meer »

Robin

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 168x bekeken

Ervaren drummer zoekt een band tot maximaal 45 minuten rijden van Amersfoort. Mijn muzikale 'helden' zijn John Hiatt, Graham Parker, Willy DeVille, Nick Lowe e.d. Maar ik vind veel muziek die zich tussen de country, rock, en blues beweegt (Americana) interessant. Wil graag wekelijks repeteren en zo nu en dan optreden. Bel 06 26 158 342

René van der Velden

Beginnende drummer.....zoekt band....of gitarist om eens mee te beginnen

Drummer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 213x bekeken

Hoi, Ik ben Hugo (39), sinds een jaar weer actief met drumles en sta voor de keus om het drummen op dit level te houden, of verder te ontwikkelen en toch wat band-vibes op te doen. De basics van het drummen ken ik wel, maar ga graag met wat anderen verder (t)rommelen om een leuke set nummers neer te zetten. Niet eens per se om op te treden wat mij betreft, maar we zien wel waar we komen :-). Mijn … meer »

Hugo