Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer met veel ervaring zoekt funky band in regio Zwolle/Apeldoorn

Drummer zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 114x bekeken

Ik ben Rudy, 55 jaar, en heb veel drumervaring. Ik ben een strakke drummer en heb vooral veel soul/funk, ballads en ook rock gespeeld. Ik zoek een band met een goed niveau om fijn samen muziek te maken en plezier te hebben. Lekker grooven met aandacht voor details. Ik sta open voor veel muziekstijlen, maar niet alleen maar rock of heavy metal, dat is niet zo mijn ding. Ik heb een mooie akoestische … meer »

Muzikantenbank user Rudy van der LindenRudy van der Linden

Drummer - gemeente Zevenaar (& regio)

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 195x bekeken

Welke band of muziekproject in de bovengenoemde regio zoekt een 'nieuwe', of 'reserve', of 'inval', of gewoon een 'andere' drummer? Ik houd graag alles open, dus stijl, richting, leeftijd, ervaring en de 'mythische klik' is in eerste instantie geen beperking. Heel benieuwd of er in de regio mogelijkheden zijn en laat me graag verrassen. D./ NB - regio is puur uit economische (reiskosten/-tijd) … meer »

Dimitri

Ervaren drummer zoekt aansluiting bij gezellige band

Drummer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 610x bekeken

Ervaren drummer zoekt aansluiting bij gezellige bandHoi, Ik ben Eric, drummer van 53 jaar mee de nodige ervaring. Onder andere in de stijlen pop,rock,soul/funk/disco, blues/rockblues. Ik zou het tof vinden om aansluiting te vinden bij een leuke gezellige band met een gedwongen sfeer, maar wel met een gedrevenheid om iets moois neer te zetten. Hopelijk hoor ik snel van jullie.

Muzikantenbank user Eric van HeijnsbergenEric van Heijnsbergen

Drummer zoekt band regio Arnhem en.o.

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 277x bekeken

Ik ben een drummer van 48 jaar en woon in Giesbeek. Ik zoek een band. De laatste jaren heb ik vooral rock classics gespeeld en blues maar het wat meer commerciële circuit trekt mij ook want dat is waarin ik ooit ben begonnen. Mijn doel is repeteren en soms optreden ongeveer 10 keer per jaar. Geen profs en poe-ha maar ontspannen en gemoedelijk met elkaar omgaan en iets leuks neerzetten. Op … meer »

Albert

Drummer zoekt leuke band

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 1461x bekeken

Drummer zoekt leuke bandErvaren drummer 50+ zoekt gezellige band afstand geen probleem , behalve donderdag elke avond beschikbaar genre Funk/ Soul/ Rock (bluesrock) mocht je een (inval)drummer zoeken bel 06-23491947 of 0316 247994 wiel pouwels

wiel Pouwels