Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer zoekt band in Gelderland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band omgeving Arnhem/Doetinchem/Zevenaar/Dieren

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 130x bekeken

Ik ben een drummer van 50 jaar. Vooral bekend met: (classic) rock/pop blues Nederpop/rock country/rock Ik zoek een band in bovengenoemde genres en omgeving. Het niveau gevorderd en geen semi-prof. Werken naar een avondvullend programma en een keer of 10 optreden per jaar. Gezelligheid onder elkaar is even belangrijk. Graag een mail sturen met informatie. Mail met alleen een telefoonnummer … meer »

slagwerker

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 215x bekeken

Ervaren drummer (oudere jongere) zoekt muzikanten om een feestband op te zetten. Aansluiting bij een bestaande band kan natuurlijk ook. Nederlands, Duits, Engelstalige nummers, alles is prima. Omgeving Lochem-Zutphen-Deventer. Ik vind veel leuk.

Jan

Band beginnen

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 244x bekeken

Het lijkt mij lachen om een tributeband te gaan creëren van Normaal & Bökkers, mocht je interesse hebben reageer vooral! Ik kan zelf wel redelijk drummen, dus opzoek naar de rest van de bezetting! Leeftijd: Rond de 20 jaar (ben zelf 21)

Luke

Drummer zoekt (cover)band

Drummer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 196x bekeken

Hi, Na er een aantal jaartjes uit te zijn geweest begint het toch wel weer te jeuken. Ik zou heel graag weer muziek gaan maken met wat leuke mensen, liefst een beetje in de richting van rock/hardrock. Funk/soul/bigband vind ik ook top. Ik heb zo'n 12 jaar gedrumd in verschillende bands/producties. Stuur me een berichtje, doen we een biertje. Groeten Stefan

Stefan Wouters

Drummer zoekt coverband/feestband.

Drummer zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 317x bekeken

Drummer zoekt coverband/feestband.Beste Muzikanten, Drummer zoekt Coverband/Feestband. (Ook bereid om iets nieuws op te starten) Ik ben Merwin Visser, 19 jaar en woonachtig in Epe. Ik heb de muzikanten opleiding gedaan op het Deltion College te Zwolle en heb dit op hoofdvak drums afgerond afgelopen jaar. Ik zit nu momenteel op het Conservatorium in Zwolle. Ik heb veel podium ervaring en heb ook veel gespeeld in verschillende … meer »

Muzikantenbank user Merwin VisserMerwin Visser

Drummer zoekt bandleden

Drummer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 305x bekeken

Hey! Ik ben Daisy, ik ben 17 en woon in de buurt van Arnhem/Nijmegen. Ik drum ongeveer een jaar en heb er echt mijn passie in gevonden. Waarneer ik mijn middelbare school heb afgerond wil ik graag een muziek opleiding doen en daarvoor is her belangrijk om ervaring te hebben met spelen in een band. Ik zoek een gitarist, basgitarist en vocalist. In het begin kunnen we covers spelen maar uiteindelijk … meer »

Daisy

Experienced Drummer is looking for serious bands

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 510x bekeken

Experienced Drummer is looking for serious bandsMy name is Soroush, I am 36 years old living in Arnhem with my own gear and transport. I have been playing in bands such as Rock, Blues, Jazz, Country, Soul and funk for many years and have gained a lot of experience in playing live and studio recordings. I am looking for a band with the ambition to play gigs. Im open to style, however soul,funk,jazz,fusion, rock,bluse are my preference and Big YES … meer »

Muzikantenbank user Soroush Niroumand FardSoroush Niroumand Fard