Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist wil weer aan de gang...

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 302x bekeken

Na meer dan 7 jaar in het buitenland gewoond en gewerkt te hebben, ben ik vanaf 1 september a.s. weer terug op honk in Den Bosch. Voordat ik vertrok heb ik in Blues- en Rockbands gespeeld in de buurt van Den Bosch. Ik wil weer graag weer in een gezellige band spelen (Blues, Rock). Plezier staat voorop, maar als ik iets doe doe ik het ook goed. Leeftijd is niet het belangrijkste, maar ik zit zo ongeveerd … meer »

Leo Dijkhuizen

Bassist zoekt serieuze, goedlopende band

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 246x bekeken

Bassist zoekt serieuze, goedlopende bandHoi, ik ben een bassist die behoorlijk wat ervaring heeft en na een sabbatical van een gezinsleven de draad weer op wil pakken met een vliegende start. Ik heb geen interesse in half opgerichte, beginnende of ambitieloze avonturen. Een goedlopende coverband, eigen werk, een serieuze tribute band (ik noem een toto of een ABBA) hebben mijn voorkeur. Ik woon in Den Bosch, natuurlijk heb ik apparatuur, … meer »

Muzikantenbank user Bram van DensenBram van Densen

Bassist zoekt gedreven Blues of Americana band

Bassist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 158x bekeken

Bassist/Contrabassist met backing vocals en ruimschoots ervaring zoekt gedreven Blues of Americana band. Naast speelplezier zijn skills gewenst. Ik heb een zwak voor swing Blues, Roots Americana richting de country. Meerstemmige zang is een must (Bluegrass, Woodbrothers, Union station, Kid Ramos, Texas Blues...) Naast bassist ben ik gighunter. Dus gek genoeg om optredens voor de band te regelen. Tot … meer »

Muzikantenbank user Rico HagemeijerRico Hagemeijer