Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Apeldoorn (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gezocht, mensen voor nieuw op te richten band

Overig zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 236x bekeken

Ik ben op zoek naar mensen om een nieuwe band mee op te richten. Wat ik voor ogen heb is een mix van harde rock (linkin park, evenesence, rage against the machine, en vele andere soortgelijke bands) afgewisseld met gevoelige en muzikale stukken. Toch eel een beetje een aparte en complexe combinatie van muziekstijlen. Heb in het verleden al dit soort muziek gemaakt en zou dit nu graag met een band willen … meer »

philip gloudemans

Beschikbaar ervaren geluidstechnicus

Geluidstechnicus zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 108x bekeken

Hi, ben je een kritische muzikant of zijn jullie een ervaren band. Ik kan jullie voorzien van goed geluid. Wellicht is mijn eigen installatie niet hard - maar wel goed uitgebalanceerd. Mijn attitude is luisteren en reageren op wat een muzikant aangeeft. Ik heb een digitaal mengpaneel (16 kanaals ) en verschillende soorten microfoons. Beschikbaar voor optredens maar ook voor bijzondere recordings.

Muzikantenbank user Bernhard van den DoolBernhard van den Dool

Beginnende zanger En akoestisch gitaar speler zoekt band(leden)

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 111x bekeken

Hallo muziekliefhebber! Ik ben groot fan van Pop en Rock En met zegt dat ik goed zing. Ik speel wel eens voor groepjes mensen. Ik speel tevens akoestisch en elektrisch gitaar Oa Sting, Pearl Jam, Kings of Leon, Nirvana, Saybia (I surrender), REM. Wie wil/willen er samen met mij plezier maken? Heb je een band, of ben je muzikant en herken je bovenstaand genre, neem dan gezellig contact op om samen … meer »

Edwin

Drummer nodig?

Drummer zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 244x bekeken

Drummer nodig?Hoi. Ik heet Henny, 62 jaar. Zoek aansluiting bij een band (just for fun)als drummer / 2e - 3e stem, repertoire jaren 70-80, blues, (country) rock, pop, soul, ….. . Favo bands: Beatles, Toto, Steely Dan, Carpenters. Favo drummers: Hal Blaine, Jeff Porcaro, Simon Phillips. Heb een uitgebreide Tama kit met Zildjian A cymbals, microfoons en mengtafel (12 - 2, geen noise gates). Regio Apeldoorn, liefst … meer »

Muzikantenbank user Henny Van ZijlHenny Van Zijl

Steady bassist zoekt band

Bassist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 297x bekeken

Hoi, Ik (46 jaar, podiumervaring) ben op zoek naar een band met het stevigere werk, denk aan New Wave, Punk, jaren 90 rock, etc, met als doel te gaan optreden. Van een band verwacht ik naast het muzikale gebeuren ook gezelligheid en oprechtheid. Zelf breng ik menselijkheid en vriendelijkheid mee. Interesse? ik hoor het graag.

Jurrien Schadron

Jazzgitarist zoekt band of muzikanten

Gitarist zoekt band in Apeldoorn (Gelderland) | 560x bekeken

Jazzgitarist zoekt band of muzikantenIk ben op zoek naar mensen om mee te musiceren. Een complete band is natuurlijk ook goed ;-) Ik ben geschoold gitarist, maar langere tijd eruit geweest en sinds aantal jaar weer actief. Qua stijl: mag vrij breed zijn, zolang er voldoende ruimte is voor improvisatie en creativiteit.

Muzikantenbank user Paul MourusPaul Mourus