Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres/Zanger gezocht voor Blues band in Zwolle

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 256x bekeken

Zangeres/Zanger gezocht voor Blues band in ZwolleGloednieuwe professionele Blues band is in oprichting in Zwolle! (je kunt er dus vanaf het begin bij zijn!) Op "Zang" zoeken wij nog zeer ervaren dame of heer. Heb jij een gedegen zangopleiding? ... of een ruime podium/studio ervaring? ... herken jij jezelf in bovenstaand? .... dan horen wij jouw "stem" graag! Oefenruimte aanwezig in Zwolle, oefenen iedere zaterdag en/of zondag... Dus: B.B. … meer »

John

Zanger gezocht voor productie.

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 134x bekeken

Jonge zanger (rond 20) gezocht door producer voor een aantal Nederlandstalige nummers in de stijl van Nielson (leuke vrolijke hitgevoelige nummers). Hoeft geen boyband type te zijn. Liever een nerd met een goeie stem, en opname ervaring. Ook niet cameraschuw ivm productie videoclip(s). Studio is in Zwolle. Ben jij diegene die zich kan vinden in het profiel, stuur dan een email met korte bio + link … meer »

Muzikantenbank user Ron BroekhartRon Broekhart

Goede zangstem gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 288x bekeken

bezig met een muzikaal project: project betreft opname van een album er worden 14 liedjes opgenomen, start opname komende najaar winter. Liedjes hebben jaren op de plank gelegen maar nu tijd om ze uit te brengen. er is een studio en producer, er zijn (bevriende)muzikanten zoals bassist, drummer, toetsen, zangeres en gitaristen. Merendeel doe ik echter zelf. Ik doe ook de meeste zang, maar ik ben … meer »

peter

Ervaren rockstrot voor '70 blues based hardrock project

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 282x bekeken

Als groep ervaren muzikanten spelen we met passie, overtuiging en dynamiek graag blues based hardrock uit de jaren '70. Geen hitfestival, maar het werk van bijvoorbeeld de pre '80 Whitesnake aangevuld met ander werk uit die periode. Onze line up bestaat uit drummer, bassist, slag gitarist en solo gitarist. Meerdere vocalen in de achtergrond en vooral fun in het maken van deze muziek. Als we compleet … meer »

Moody