Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bestaande band zoekt zangeres/zanger.

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 282x bekeken

Onze zangeres is gestopt vanwege omstandigheden, daarom zoeken we iemand met een goede stem. Mag een zanger of zangeres zijn. We zijn een ervaren band en spelen rock covers van toen en nu. Van The Eagles, Janis Joplin en Led Zeppelin tot Amy Winehouse, Foo Fighters en Muse. Uiteraard wordt de setlijst naar jouw stem aangepast. Verder, vinden we het belangrijk dat we lol met elkaar hebben … meer »

Gert Hillebrand

Ervaren rockstrot voor '70 blues based hardrock project

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 115x bekeken

Als groep ervaren muzikanten spelen we met passie, overtuiging en dynamiek graag blues based hardrock uit de jaren '70. Geen hitfestival, maar het werk van bijvoorbeeld de pre '80 Whitesnake aangevuld met ander werk uit die periode. Onze line up bestaat uit drummer, bassist, slag gitarist en solo gitarist. Meerdere vocalen in de achtergrond en vooral fun in het maken van deze muziek. Als we compleet … meer »

Moody

Drummer omg zwolle zoekt muzikanten voor doom death metal band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 155x bekeken

Drummer omg zwolle zoekt muzikanten voor doom death metal bandhoi ik ben een drummer op zoek naar enthousiaste muzikanten voor doom death metal band. wat ik zoek zijn 1 of 2 gitaristen. een bassist. zanger/zangeres. de muziek die ik graag zou willen spelen zijn eigen nummers loge doom death metal afgewisseld met snellere stukken. technisch hoog begaaft is niet nodig ben ik ook niet. ik zoek wel enthousiaste muzikanten die 1 keer per week willen oefenen. samen … meer »

Muzikantenbank user harry esterharry ester

Drummer zoekt muzikanten voor doom metal band

Bassist, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 159x bekeken

drummer zoekt muzikanten voor doom metal band. ik ben opzoek naar serieuse muziekanten die graag een doom metal band willen beginnen met mij. super goede techniek niet zo belangrijk wel plezier en enthousiasme. dus ook als je nog niet zo goed speelt is dat zekers geen probleem. ik zou graag logge doom metal willen spelen en afwisselend snellere stukken in de nummers verwerken. heb je zelf ideeen … meer »

Muzikantenbank user Harry EsterHarry Ester

Indie/Post-Punk/Garagerockband Zoekt Zanger-Gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 690x bekeken

Beste Mensen, Wij zijn de Flying Madcaps uit het pittoreske Wijhe(OV) en wij zoeken een zanger wie tevens gitaar speelt! Wij schrijven en spelen eigen nummers in een hardrock stijl met bluesinvloeden. Eigen inbreng van toekomstige bandleden is natuurlijk van harte welkom! Onze huidige line-up bestaat uit: Chris - Lead & Ritmisch gitaar Tomas - Drums Wouter - Bass In de link … meer »

Muzikantenbank user Flying MadcapsFlying Madcaps