Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bassist, Toetsenist, Zanger gezocht

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 217x bekeken

Hallo muzikanten! Wij zijn Rumandaz, een gedreven band gevestigd in Zwolle, en we zijn op zoek naar medespelers die onze passie voor experimentele post-rock muziek delen en samen met ons willen creëren en optreden. Over ons: Onze band bestaat momenteel uit Jeroen op drums en Christiaan op gitaar. Samen zijn we vastbesloten om onze muzikale visie tot leven te brengen. Wekelijks komen we samen … meer »

Muzikantenbank user Jeroen SeegersJeroen Seegers

Funk coverband Zwool uit Zwolle zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 258x bekeken

Funk coverband Zwool uit Zwolle zoekt zanger(es)Ex-leden van de Zwolse coverbands Swunk en Cool Served zoeken een ervaren zanger of zangeres !! Onze band speelt vooral niet het geijkte repertoire van een standaard top 40 band maar zet een mengeling neer van bekende en minder bekende covers in de richting van Donny Hathaway, Lauryn Hill, Bruno Mars, Jamiroquai, Erykah Badu, Selah Sue en meer. Wij hebben de leeftijd 40+ en zijn van plan voornamelijk … meer »

Michiel van Amerongen

Indo rock Band

Drummer, Geluidstechnicus en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 594x bekeken

wij muzikanten, waar van drie met indo roets uit de omgeving van Meppel, Hoogeveen, wij zijn op zoek muzikanten met ervaring. als muzikanten hebben wij ruime ervaring in de muziek. De band bestaann uit. Bassit, slagsolo gitarist die ook lapsteel speeld, toetsenist, Drummer en Zanger. Wij hebben ons hart bij de indo, countrie en 60, 70 jarige muziek. Ons leeftijd is 60, 70 Plus. wij zoeken met … meer »

René R