Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Jonge, ambitieuze band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 126x bekeken

Dag, Voor onze band zoeken wij een relatief ervaren zanger. We spelen rock/blues en willen zo snel mogelijk het podium op. 1 keer in de 2 weken repeteren we in zwolle in een goed uitgeruste oefenruimte. We zijn een energieke band alleen kunnen we er niet alles uithalen wat er inzit. Dit omdat we een cruciaal onderdeel van de band missen: een zanger. Graag willen we verder om onze passie met de medemens … meer »

Sam

PRIME zoekt ervaren zangeres!

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 403x bekeken

PRIME is op zoek naar een ervaren zangeres! Dit kan zowel parttime (50/50) als fulltime ingevuld worden. Samen met onze 2e zangeres vorm je het front-duo van de band. De band speelt 30 tot 40 shows per jaar bestaande uit bruiloften, bedrijfsfeesten en feesttenten. We zijn een hechte groep met een professionele houding en een heleboel enthousiasme en gezelligheid! Wat wij bieden: • Een … meer »

Muzikantenbank user WouterWouter

Zang, drums en ...??

Percussionist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 261x bekeken

Semi akoestische band (bassist en 2 gitaristen) zoekt na vertrek zanger versterking. Zang en drums (cajon?) meer dan welkom. Iets anders mag ook. Repertoire is divers (J.J. Cale, Doc Watson, Fairport Convention, Eric Bibb, Jackson C Frank, Levon Helm, Larry Campbell en nog veel meer). Net als onze muziek zijn we enigszins op leeftijd (50+). Speelplezier staat voorop en we treden af en toe op. Eigen … meer »

H Terpstra

Zanger / rapper voor funk/rock/soul coverband Zwolle

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 181x bekeken

Gezocht: zanger voor funk/rock/soul coverband Zwolle Ex-leden van de Zwolse coverbands Swunk en Cool Served zoeken een ervaren zanger die ook durft te rappen! Onze band zet een mengeling neer van bekende en minder bekende covers in de richting van Kraak & smaak, Soulive, N.E.R.D, Jamiroquai, Scary pockets met uitstapjes naar hiphop. Wij zijn allemaal 40+ en het plan is voornamelijk in het zomerseizoen … meer »

Muzikantenbank user Vincent ZwijnenbosVincent Zwijnenbos

The Black Cats

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 340x bekeken

wij zijn een ante saste muzikanten in de leeftijd van 40 tot 60 plus. wij zijn opzoek naar, net als wij naar ante saste, zanger en toetsenist, met ervaaring. Een kleine greep van uit onze set-list. Peter Frampton: show me the way. The Sean: Blauw en Iedereen is van de wereld. Blondie: Maria. Sheryl Crow: if it make happy. Hey Joe: studio uit voering. I shot the sherff: clapton. Hermanbrood: … meer »

René R

Gezocht: zanger of zangeres voor funk/rock/soul coverband Zwolle

Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 221x bekeken

Ex-leden van de Zwolse coverbands Swunk en Cool Served zoeken een ervaren zanger !! Onze band speelt vooral niet het geijkte repertoire van een standaard top 40 band maar zet een mengeling neer van bekende en minder bekende covers in de richting van Kraak & smaak, Soulive, N.E.R.D, Jamiroquai, Scary pockets met uitstapjes naar hiphop. Wij hebben de leeftijd 40+ en zijn van plan voornamelijk in het … meer »

Michiel van Amerongen