Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 35x bekeken

Hallo, ik ben een zanger die graag samen met een gitarist/toetsenist/bassist o.i.d. moderne en oude hits in een singer/songwriter jasje steekt. Het gaat in eerste instantie om gezellig samen muziek maken en wie weet komt er wel eens een optreden uit. Ik woon in Arnhem en ben 31 jaar. Mocht je een idee willen krijgen, kijk dan eens op mijn instagram account: instasuitcase. Lijkt je dit wat of heb je … meer »

Jeppe

Zangeres zoekt muzikale begeleiding

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 176x bekeken

Zangeres zoekt muzikale begeleidingIk ben zangeres met theateropleiding als achtergrond en een (vroeger) klassiek geschoold stemgeluid. Mijn bereik gaat van sopraan tot alt, veel ervaring met koorzang, zingen in duet, Musical (koor), wereldmuziek, Popkoor, Nederlandstalig (Stef Bos, Wende, Acda, Vonder&Bloom) Heb jij, net als ik, zin om in kleine bezetting een repertoire op te bouwen met mij als zangeres, dan zou ik graag eens een … meer »

Gerrie Cuijpers

Gitarist slag solo zoekt band

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 20x bekeken

Hoi Wegens geen bentje meer...... ik zoek een band met ervaren muzikanten / geen profi's met een mix van leuke en vooral swingende nummers dus niet alleen blues of alleen rock gezellig repeteren en af en toe een keer optreden> wat wel het doel moet zijn vb stevie wonder tot goede doel zeg maar regio Gelderland omgeving Doetinchem

sjoerd

Gitariste zoekt mensen voor eigen stijl muziek (virtuoos,rock,blues)!

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 173x bekeken

Hoihoi! Ik ben Eva,19, en ik speel nu 3 jaar elektrisch gitaar. Ik wil in een band spelen en uiteindelijk eigen nummers schrijven. Ik speel vooral leadgitaar en hou ook erg van zingen! Ik hou van VEEL stijlen: blues, rock, grunge, progressieve rock, heavy metal, gitaar virtuoso's, gypsy jazz en Oosterse muziek. Ik varieer veel in wat ik speel/schrijf, dus ik ben op zoek naar mensen die voor veel open … meer »

Eef

Songschrijver zoekt serieuze band

Overig zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 146x bekeken

Ik ben een songschrijver met nummers die bewezen aanslaan bij een publiek van pakweg 30 plus. De stijl is soul/funk/rock, met volwassen teksten. Ik zoek een band die dit repertoir wil spelen. Ik kan zelf meedoen op verschillende instrumenten en of zang, naargelang wat nodig/wenselijk is. Ik ben flexibel, hou van gezelligheid, maar ben wel serieus met de muziek bezig. En dat verwacht ik ook van anderen … meer »

C Gelderland

Zanger zoekt muzikanten

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 207x bekeken

Ik ben een zanger van 31 en zoek muzikanten om vrijblijvend muziek mee te maken en misschien wel op te treden. Ik zou het leuk vinden om samen bekende nummers in een ander jasje te steken, voornamelijk akoestisch. Denk dan in de richting van singer/songwriters, jazz, blues, motown, indi-rock. Om een beeld te krijgen van wat ik bedoel zou je mij kunnen opzoeken op instagram: instasuitcase. Een pianist … meer »

Jeppe

Band gezocht

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 217x bekeken

Ben op zoek naar een band of muzikanten met het oude en nieuwe feest repertoire zowel engels als nederlandstalige nummers in een nieuw en eventueel rouwer jasje te steken en de tent op zijn kop te zetten ongeveer 12 keer per jaar. Geen semi prof. Alleen regio Arnhem en Nijmegen. leeftijd rond 40 a 50 jaar. no nonsense mentaliteit.

Alb