Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bza toetsenist

Toetsenist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 174x bekeken

Bza toetsenistzkt gelijkgestemden/samenwerkingen met interesse in stylen z-a en latin alsook country.rock.en easylistening. jazzy. Indo bekend. Graag met enig optreden. 50+ Ibv vervoer en install. Hans 0638906226

Muzikantenbank user Hans MegensHans Megens

E-Drummer

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 227x bekeken

E-DrummerIk ben een pensionada E-Drummer, die het drummen van vroeger weer heeft opgepakt nu ik daar voldoende tijd aan kan besteden. Wat ik zoek zijn diverse gezellige amateur muzikanten( bas/gitaar/keyboard/piano..)om te oefenen,en te leren, maar vooral gezellig muziek te maken,wil eventueel akoestisch drumstel aanschaffen. Graag leuke reacties,uit de omgeving Arnhem/Doetinchem.

Muzikantenbank user Karel EleveldKarel Eleveld

Ervaren zangeres zoekt muzikale uitdaging

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 538x bekeken

Het is tijd voor iets nieuws... ken je dat? Dus ben ik op zoek naar een nieuwe band of formatie. Alle ideeën zijn daarbij welkom! Wie ben ik: Een ervaren, vlotte en vrolijke zangeres met een brede muzikale interesse. Ik zing diverse stijlen, ben snel slagvaardig, studeer thuis zelf vlot in zodat er tijdens de repetities heerlijk samen gespeeld kan worden. Wat kan ik: Tja… ik zing mijn … meer »

Muzikantenbank user Sylvia SSylvia S

Roestige zanger uit Zutphen wil weer in een band!

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 451x bekeken

Hoi, Ik ben een oude zanger, niet qua geest maar 50+ en lang geleden gestopt met optreden. Telkens als ik een live optreden bezoek wil ik daar nog liever zelf staan, maar heb dat in deze eeuw nauwelijks gedaan. Toch wil ik weer graag muziek maken en liefst eigen nummers. Ik heb gezongen in een hardrockband en in een Nederlandstalige rockband beiden met eigen materiaal, waar ik meestal zorgde voor … meer »

Muzikantenbank user Ronald ShakuruRonald Shakuru