Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Arnhem (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 241x bekeken

hallo, mijn naam is jela pol en ik ben 19 jaar oud. Over een paar maanden ga ik auditie doen voor een aantal hbo vocal opleidingen. nu ben ik opzoek naar een band voor de live begeleiding tijdens mijn audities en daarnaast ook om mee op te treden. ik ben opzoek naar een gitarist, pianist en een drummer (mannen en vrouwen) uit de regio ede, wageningen, arnhem en die mij zouden willen helpen met … meer »

Muzikantenbank user Jela PolJela Pol

Punkrock band gezocht regio gelderland

Gitarist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 163x bekeken

Punkrock band gezocht regio gelderlandHallo allemaal! Ik ben Julian (Red) en ik ben 21 jaar. Ik speel nu al een tijdje elektrische gitaar (en ook akoestische) en wil eigenlijk wel de volgende stap zetten en in een band gaan spelen. Bij voorkeur dus een punkrock band gezien dat echt mijn favoriete muziek is. Het liefste blijf ik in de regio Arnhem maar in overleg is natuurlijk veel mogelijk. Ook ben ik er voor een op te richten als er … meer »

Muzikantenbank user Julian BerendsenJulian Berendsen

Bza toetsenist

Toetsenist zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 257x bekeken

Bza toetsenistzkt gelijkgestemden/samenwerkingen met interesse in stylen z-a en latin alsook country.rock.en easylistening. jazzy. Indo bekend. Graag met enig optreden. 50+ Ibv vervoer en install. Hans 0638906226

Muzikantenbank user Hans MegensHans Megens