Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 86x bekeken

ToetsenistThe Bugs zoeken een toetsenist(e) Wij zijn een classic rock-/(neder)pop band afkomstig uit (de omgeving van) Zwolle en zoeken een toetsenist(e) met ervaring. 
Onze bezetting: zangeres, gitarist (lead en rhythm), bassist en drummer. De nummers die wij spelen zijn covers van o.a. Fleetwood Mac, Deep Purple, Stones, Earring, Pink Floyd, ZZ-top, Herman Brood, Beatles etc. Maar natuurlijk heb … meer »

Muzikantenbank user Manfred DevileeManfred Devilee

Toetsenist gezocht (regio Zwolle)

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 112x bekeken

Toetsenist gezocht (regio Zwolle)Amateur band zoekt toetsenist. Wij, bassist, gitarist en drummer met de nodige ervaring, allen 50+, uit Zwolle. Zijn op zoek naar een toetsenist. Ons doel is om puur "De Blues" te spelen, met hooguit een klein uitstapje naar de Blues-Rock. Wij zijn in het bezit van een eigen oefenruimte. Wij repeteren iedere zondag van 11:00 uur tot ???. Enige band- ervaring is wel gewenst, je moet zeker zijn … meer »

John

Nederlandstaligen Band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 181x bekeken

Hallo Mede Muzikanten, Ik ben op zoek naar serieuze muzikanten. Die Nederlandstaligen muziek willen maken, in de stijl, NL Pop Denk hierbij aan Guus Meeuwis of Abel. Ik schrijf zelf liedjes. Ik hoor graag van jou. Ik zelf zit al 10 jaar in het vak als bassist Met vriendelijke Groet Jeffrey Kroonenberg jeffreybassist @ gmail . com

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg