Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

De Band Blue Cats

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Zwolle (Overijssel) | 317x bekeken

Wij zoek naar gemotiveerden muzikanten. Kom je uit de beurt van Steenwijk/Meppel dan zijn wij op zoek naar jou. Wij zijn 50+ muzikanten die nog steeds het optreden leuk vinden. wij zijn op zoek naar een slag/zanger gitarist, Zanger, en pianist. wij spelen nummers van Dire Staits, Clapton, Bill Wyman, Jimmy Hendrix, Van Morrison, tom Petty, Beatels, enzovoort. heb ik je in tressen gewekt en je wilt … meer »

René R

Nieuw op te richten jazz band

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 188x bekeken

Beste Muzikanten, Ik zoek mensen die eigen nummers willen gaan schrijven en maken. ik zou graag de stijl jazz doen, mix van deze muzikanten: Caro emerald Big bad voodoo Daddy Zie jij je zelf in deze band spelen dan hoor ik graag van je. Het is de bedoeling om in feb de oefenruimte in te gaan. Ik zelf ben professioneel bassist. En speel ook veel stijlen weg. Ik zelf wil nog contrabas kopen. Met … meer »

Muzikantenbank user Jeffrey KroonenbergJeffrey Kroonenberg

Toetsenist

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 372x bekeken

ToetsenistThe Bugs zoeken een toetsenist(e) Wij zijn een classic rock-/(neder)pop band afkomstig uit (de omgeving van) Zwolle en zoeken een toetsenist(e) met ervaring. 
Onze bezetting: zangeres, gitarist (lead en rhythm), bassist en drummer. De nummers die wij spelen zijn covers van o.a. Fleetwood Mac, Deep Purple, Stones, Earring, Pink Floyd, ZZ-top, Herman Brood, Beatles etc. Maar natuurlijk heb je ook … meer »

Muzikantenbank user Manfred DevileeManfred Devilee

Toetsenist gezocht (regio Zwolle)

Toetsenist gezocht in Zwolle (Overijssel) | 201x bekeken

Toetsenist gezocht (regio Zwolle)Amateur band zoekt toetsenist. Wij, bassist, gitarist en drummer met de nodige ervaring, allen 50+, uit Zwolle. Zijn op zoek naar een toetsenist. Ons doel is om puur "De Blues" te spelen, met hooguit een klein uitstapje naar de Blues-Rock. Wij zijn in het bezit van een eigen oefenruimte. Wij repeteren iedere zondag van 11:00 uur tot ???. Enige band- ervaring is wel gewenst, je moet zeker zijn … meer »

John