Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren toetsenist zoekt singer/songwriter coverband om op te treden

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 533x bekeken

Ervaren toetsenist zoekt singer/songwriter coverband om op te tredenDag, Mijn naam is Erwin, ik ben 39 jaar en woon in Utrecht Leidsche Rijn. Vanaf mijn 10e speel ik piano. Ik ben begonnen met 9 jaar les, waarvan de laatste jaren vooral in popmuziek, harmonieleer en improvisatie. Op dit moment speel ik graag singer/songwriter, pop en rock muziek. Om een beeld te geven van de muziek die ik graag speel, denk aan artiesten zoals The Fray, John Mayer, The Script, … meer »

Muzikantenbank user ErwinErwin

Toetsenist, gitarist, bassist wil weer aan de bak!

Toetsenist zoekt band in Den Haag (Zuid-Holland) | 1010x bekeken

Toetsenist, gitarist, bassist wil weer aan de bak!Hoi hoi Momenteel speel ik alleen thuis op de toetsen, de gitaar en de bas maar zou graag weer op vriendschappelijke basis spelen met muziek collega s. Ik ben niet meer de jongste dus mijn voorkeur gaat uit naar de zgn oudere jongere muzikanten. Mijn voorliefde ligt muzikaal gezien bij de jazz(swing) en de vroege rock n roll en wat jongere kwaliteits muziek. Een aantal keren per maand oefenen en … meer »

Arnout Rietveld

Coverband gezocht door toetseniste

Toetsenist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 1157x bekeken

Hallo! Ik ben op zoek naar een coverband in de omgeving Doetinchem, Lichtenvoorde, Ruurlo met veelzijdig repertoire. Het uitzoeken van nummers en partijen mag er ook bij horen, erg leuk om te doen. Zelf kan ik me voorstellen dat er binnenkort weer flink gedanst mag worden! Ik heb dan ook een grote voorkeur voor al die lekkere jaren '80/'90 nummers. Laat maar weten of je iets weet:) Tot ziens!

Saskia