Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist zoekt lopende pop/rock/jazz formatie

Toetsenist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 252x bekeken

Hey ik ben een allround toetsenist die aansluiting zoekt bij een toffe band. Kan wat mij betreft veel kanten op. Pop/rock, classic rock, maar ook meer richting jazzy en lichte muziek. Ik heb ervaring met diverse formaties en vind het leuk om juist verschillende stijlen te spelen. Eigen gear is voorhanden waarmee ik goeie sounds als rhodes, hammondorgel, leadsynths en pads graag gebruik. Daarnaast ervaring … meer »

Mark van der Laaken

Doorgewinterde toetsenist/pianist zoekt allround band in Eindhoven/30+km

Toetsenist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 290x bekeken

Doorgewinterde toetsenist/pianist zoekt allround band in Eindhoven/30+kmIk ben Pieter Rebergen 65+ /wordt meestal jonger geschat. Heb ruim 30 jaar als toetsenist in allround bands gezeten, 15 jaar piano achtergrondmuziek gespeeld in hotels en restaurants, Nederland, Duitsland, Belgie en Z Portugal. Woon in Eindhoven en zoek een band binnen een straal van 30 km. Ik heb een digitale piano, Hammond keyboard, synthesizer voor speciale geluiden en speel een kleine accordeon.

pieter rebergen

Toetsenist zoek leuke energieke coverband in de buurt van Den Bosch - Vlijmen

Toetsenist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 465x bekeken

Toetsenist zoek leuke energieke coverband in de buurt van Den Bosch - VlijmenIk ben op zoek naar een leuke energieke coverband. Ik houd van een breed repertoire, iets waar het publiek lekker op los kan gaan. Heb zelf al een tijdje ervaring in het spelen en optreden met bands. Mijn voorkeuren zijn: - Goede voorbereiding van de repetities en optredens - De "sound" van de band moet lekker strak en professioneel klinken - Niet (standaard) repeteren in het weekend - Repetitie … meer »

Ton

Coverband gezocht door toetseniste

Toetsenist zoekt band in Doetinchem (Gelderland) | 490x bekeken

Hallo! Ik ben op zoek naar een coverband in de omgeving Doetinchem, Lichtenvoorde, Ruurlo met veelzijdig repertoire. Het uitzoeken van nummers en partijen mag er ook bij horen, erg leuk om te doen. Zelf kan ik me voorstellen dat er binnenkort weer flink gedanst mag worden! Ik heb dan ook een grote voorkeur voor al die lekkere jaren '80/'90 nummers. Laat maar weten of je iets weet:) Tot ziens!

Saskia