Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Allround toetsenist aangeboden

Toetsenist zoekt band in Roermond (Limburg) | 144x bekeken

Allround toetsenist aangebodenToetsenist (35 jaar) biedt zich aan voor vast in een goedlopende band, of op projectbasis, eenmalige tribute-avond, of als invaller voor jullie eigen toetsenist wanneer deze verhinderd is. In bezit van goede gear en instrumenten, van hammond tot accordeon en van piano tot verschillende synths. Slaggitaar en backing vocals ook geen probleem. Ik leer snel nieuwe of onbekende nummers. Brede muzieksmaak, … meer »

Nick Leurs

Invaltoetsenist Allround

Toetsenist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 208x bekeken

Invaltoetsenist AllroundOVER MIJ Ik ben Matthijs en heb jarenlang ervaring met optredens. Bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals, evenementen. Het grootste deel van het repertoire speel ik uit m’n hoofd en evt via de iPad (weinig/geen papier). ERVARING - DJAM opleiding Amsterdam - Verschillende allround coverbands - Opname / MasterMix ervaring REPERTOIRE Een greep uit mijn Repertoire » https://docs.google.com/document/d/1kropyjiSZBmm9YQtmh27eo-lEJX8NxvrViVK6nRy7YE KOSTEN In … meer »

Muzikantenbank user MatthijsMatthijs

Jazzpianist zoekt jazzpianist

Toetsenist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 139x bekeken

Jazzpianist zoekt jazzpianistGezocht: Jazzpianist. Omgeving: Den Bosch. Locatie: Nader te bepalen, ik heb een stage-piano en spaar voor een tweede. Opzet: Met twee pianisten op twee piano's Jazz standards spelen. (Nader te bepalen welke we beiden leuk vinden.) YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=u56xdMkNRgI Niveau: Gevorderde amateur met basiskennis jazz. Je hoeft niet geweldig te zijn, dat ben ik ook niet. Doel: … meer »

Muzikantenbank user Hugo ApperlooHugo Apperloo

Kleinkunst maatje gezocht

Toetsenist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 202x bekeken

Ik ben op zoek naar iemand die samen met mij klein kunst achtige liedjes wil schrijven en zingen. Ik speel zelf piano en begeleid mezelf bij het zingen. Als je een instrument bespeeld is dat mooi meegenomen. Het gaat voor mij vooral om creativiteit en verbinding.

Muzikantenbank user Evelien RingoetEvelien Ringoet

Toetsenist zoekt ervaren muzikanten / 70's band

Toetsenist zoekt band in Haarlem (Noord-Holland) | 434x bekeken

Hi allemaal, Ik ben een ervaren allround toetsenist met prima gear: Hammond SK-1, Leslie 2101 en Roland VR-09. Ik speel in een fantastische soulband (Soulmachine.nl). Maar ik mis de "andere" seventiesmuziek. Dus zoek ik aansluiting bij een goede Seventies-band, of ervaren muzikanten die met mij een toffe Seventiesband willen opzetten in de regio Haarlem/Heemstede. Voorbeelden van songs: Olivers … meer »

Muzikantenbank user Peter BouwPeter Bouw