Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist zoekt band

Toetsenist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 359x bekeken

Ik ben Wouter (28 jaar) en ik speel 20 jaar piano. Ik ben tot aan m'n 16e klassiek geschoold (nationaal D examen). Daarna heb ik een elektrische gitaar gekocht en ben ik lichte muziek gaan spelen. Tijdens de middelbare school heb ik ook altijd in bandjes gezeten, dat is er daarna helaas niet meer van gekomen. Vandaag speel ik nog steeds veel piano / ep / orgel / clav, nu is het vooral Stevie Wonder, … meer »

Muzikantenbank user Wouter van OoijenWouter van Ooijen

Toetseniste zoekt band/muziekanten die band willen starten

Toetsenist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 248x bekeken

Toetseniste zoekt band/muziekanten die band willen startenHallo Mijn naam is Anne en ik ben 18 jaar Ik ben op zoek naar een band omgeving Tilburg/breda Ik speel veel verschillende soorten muziek. Zelf kan ik ook schijven en componeren.ik kan ook eventueel een beetje gitaar en zing ook graag. Ik heb een hele grote passie voor mijn muziek en die dit dan ook sinds kleins af aan. Ik ben erg gedreven om mooie muziek te maken maar het moet natuurlijk ook gezellig … meer »

Muzikantenbank user Anne Van VorstenboschAnne Van Vorstenbosch

Toetsenist is op zoek naar een leuke en goede band!

Toetsenist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 384x bekeken

Hoi, Toetsenist, 54 jaar en heel veel podiumervaring is op zoek naar een mooie band. Voorkeur voor pop, rock, soul, dance, disco, r&b en funk. Backing vocals is mogelijk. In bezit van professionele instrumenten. Grote voorkeur voor een band met blazerssectie en meerstemmige zang. Geen band met beginners, ik zoek een band met ervaren muzikanten en met minimaal 5 - 10 optredens per jaar. Meer optredens … meer »

Toetsenist

Synthesizer verzamelaar / producer / instrumenten modificeren

Toetsenist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 288x bekeken

Dag creatieve mensen, Laat ik beginnen met het vermelden van enige achtergrond informatie over mijzelf. Mijn naam is Marc 36 jaar oud en vanaf mijnen tienerjaren compleet gefascineerd door (vernieuwende) muziek. Dat uitte zich in een continue drang om nieuwe muziek te zoeken en bezoeken. Tevens ben ik ook al jaren muziek aan het maken in allerlei verschillende genres. Over de loop der jaren (lees … meer »

Creatieve knutselaar

Toetseniste zoekt band

Toetsenist zoekt band in Tilburg (Noord-Brabant) | 319x bekeken

Toetseniste zoekt bandHallo Mijn naam is Anne en ik ben 18 jaar Ik ben op zoek naar een band omgeving Tilburg Ik speel veel verschillende soorten muziek. Zelf kan ik ook schijven en componeren.ik kan ook eventueel een beetje gitaar en zing ook graag. Ik heb een hele grote passie voor mijn muziek en die dit dan ook sinds kleins af aan. Ik ben erg gedreven om mooie muziek te maken maar het moet natuurlijk ook gezellig … meer »

Muzikantenbank user Anne Van VorstenboschAnne Van Vorstenbosch