Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Amateur Pianist/zanger zoekt band

Toetsenist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 118x bekeken

Hoi ik ben Thijmen en als pianist/zanger zoek ik een band. Zelf speel ik al lang piano maar heb het op mijn middelbare school geleerd. Ik wil mijzelf dan ook geen prof noemen. Ik hoop een band te kunnen oprichten omdat ik dit al heel lang wil en erg van zingen en muziek hou. Stuur mij gerust een berichtje en dan praten we verder

thijmen

Toetsenist zoekt 70/80s/90/s band

Toetsenist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 173x bekeken

Hallo muzikanten. Ik speel toetsen en ben opzoek naar een band die de grote disco/funk/R&B/Euro House nummers speelt uit de jaren 70s/80s/90s. Het lijkt me geweldig om eens niet de standaard nummers te spelen die veel band doen, maar de Top 10 hits van die jaren. Ik denk dan aan, Earth Wind & Fire, Michael Jackson, Tina Turner,, Madonna, Millie Vanillie, Pet Shop Boys, Talk Talk, Phill Colins, … meer »

Patrick

Toetsenist zoekt nieuwe Rock/pop band

Toetsenist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 241x bekeken

Beste band(leden), Zijn jullie lekker aan het spelen maar denken jullie soms dat je iets mist? Dat zou dan zo maar een toetsenist kunnen zijn. ;-) Ik ben er een jaartje uit geweest maar het begint weer te kriebelen. Het bekende gevoel dat velen kennen als ze denken te stoppen. Dus ga ik zelf maar eens op zoek naar die ene gezellige band in de buurt van Den Bosch of Eindhoven (en omstreken) in de … meer »

Jo

All-round toetsenist op zoek naar professionele cover- of tributeband

Toetsenist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 185x bekeken

All-round toetsenist op zoek naar professionele cover- of tributebandHallo, mijn naam is Nolan, 21 jaar oud en ik studeer aan het conservatorium Haarlem waar ik nu in mijn 2e jaar zit. Ik ben op zoek naar een professionele goedlopende strakke cover- of tributeband die voor een aantal optredens per maand geboekt staat waar ik met plezier geld kan verdienen. Wat heb ik te bieden? Ik heb ruime podiumervaring met (cover)bands (speelde onlangs met een tributeband voor 7.000 … meer »

Nolan

Toetsenist / keyboard speler zoekt band

Toetsenist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 352x bekeken

Toetsenist / keyboard speler zoekt bandHallo, Mijn naam is Abbe Zwaal, 54 jaar. Speel al ca 30 jaar keybaord. Alles zelf aangeleerd. (noten lezen, akkoorden etc.) Speel op een Yamaha Genos en een Yamaha Montage M7. Heb zelf Yamaha Stage Pas 600 voor het optreden. Sinds 2 jaar speel ik in bejaardencentra oud Hollandse nummers en met kerst fleur ik het kerst diner op met kerst klassiekers. Sinds een half jaar heb ik zang- en piano les. Graag … meer »

Muzikantenbank user Abbe ZwaalAbbe Zwaal

Toetsenist zoekt metal band

Toetsenist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 358x bekeken

Hoi, ik ben Marcel Winkes (41) en zoek een band waarbij ik de toetspartijen kan invullen. De voorkeur gaat uit naar een (symfonische/doom/black/gothic) metal band, maar ik sta ook open voor andere genres. Over mij In mijn jeugd heb ik klassiek pianoles gehad, hierna heb ik vanaf mijn 15e in diverse bandjes gespeeld. Qua stijl was dit uiteenlopend, van gothic metal tot prog rock tot indie. … meer »

Marcel Winkes

Band gezocht omgeving breda

Toetsenist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 332x bekeken

Hey ik ben sylvia (17 jaar). Ik speel al een tijdje piano en zou graag een alternatieve coverband willen oprichten in de buurt van Breda. Denk aan nummer van bijv:" the neighbourhood, tv girl etc". Ik zoek eigenlijk een beetje van alles dus gitarist,drummer,basist en zang. Tussen de leeftijd 17 en 20? Mocht je interesse hebben hoor ik het graag:) e-mail : sylviavanderbijl@*******.nl

Sylvia