Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist zoek leuke coverband

Toetsenist zoekt band in Amersfoort (Utrecht) | 319x bekeken

Toetsenist zoek leuke coverbandHallo, Ik ben Patrick en toetsenist. Ik ben opzoek naar een leuke coverband met voorkeur voor de jaren 70s / 80s en begin 90s, om hiermee lekkere dansmuziek te spelen. Ik heb in meerdere bands gespeeld en in feite hebben de repertoires veel overeenkomsten met elkaar en zijn er veel greatest hits die je niet vaak hoort. Ik noem maar een paar groepen. Denk aan nummers van Duran Duran, Bon Jovi, … meer »

Patrick

Ervaren pianist zoekt nieuw project

Toetsenist zoekt band in Leeuwarden (Friesland) | 210x bekeken

Ik ben een zeer ervaren, voormalig semi professionele pianist, met een grote liefde voor jazz en akoestisch. Ik ben onlangs naar Friesland verhuisd en zoek muzikanten. Het liefst een bassist en drummer om in trio verband te spelen, of als begeleider van saxofonist of trompettist. Ik sta ook open voor andere combinaties.

HJ. van den Akker

Toetsenist zoekt (semi) acoestische band(leden)

Toetsenist zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 368x bekeken

Toetsenist zoekt (semi) acoestische band(leden)Hey,vanwege tinnitus ben ik na 25 jaar gestopt bij Stiletto en wil ik enkel nog acoestische optredens doen of licht versterkt. Liefst top2000 covers in eigen jasjes met ervaren bandleden en veel stemmig zang. Wie heeft zin om hierin mee te stappen of zoeken nog een pianist/backing voor zo'n project? Heb 11 jaar klassiek les gehad en 30 jaar podiumervaring in verschillende bands

Muzikantenbank user Carla BouwhuisCarla Bouwhuis

Toetseniste zoekt bluesband

Toetsenist zoekt band in Emmen (Drenthe) | 334x bekeken

Hoi! Leuk dat je mijn oproep leest. Ik ben op zoek naar een leuke Bluesband in de omgeving van Drenthe of Groningen. Plezier is mijn grootste drijfveer en daarbij is het leuk om nieuwe mensen te leren kennen na een lange periode veelal in eenzelfde setting te hebben gespeeld. Ik ben semi professioneel en heb de nodige ervaring maar heb ook gewoon een fulltime time job. Ik zoek daarom een band die gemiddeld … meer »

Liza Hammond