Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band eigen muziek

Toetsenist zoekt band in Deventer (Overijssel) | 240x bekeken

Goede muzikanten gezocht die houden van spelen op gehoor, maar tegelijkertijd bereid zijn om structuur aan te brengen. Mijn doel is eigen muziek schrijven en uitbrengen. Kwaliteit en mooie muziek staan bovenaan en als we een groep kunnen vormen met gedegen muzikanten weet ik zeker dat we veel plezier kunnen hebben. Muziekstijl hangt af van wie wat te brengen heeft. Iedereen is vrij om bij te dragen … meer »

Muzikantenbank user Kevin TaalKevin Taal

Cabaretier/kleinkunstenaar zoekt muzikanten!

Toetsenist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 204x bekeken

Cabaretier/kleinkunstenaar zoekt muzikanten!Mijn naam is Luuk Ransijn, 19 jaar, wonend in Alkmaar. Ik maak muzikaal cabaret, en treed van januari t/m de zomervakantie weer veel op. Voor bepaalde optredens ben ik op zoek naar muzikanten. Zelf denk ik aan een (contra)bassist en/of multi-instrumentalist voor toevoegingen. De gage verschilt per optreden. Betaald krijgen kan ik dus niet garanderen, maar wel de ervaring om muziek te maken in een … meer »

Muzikantenbank user Luuk RansijnLuuk Ransijn

Toetsenist

Toetsenist zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 257x bekeken

Toetsenist30 jaar ervaring als toetsenist/pianist in coverbands zowel semi prof. als professioneel. Ik zoek een band met regelmatig betaald werk. Woon in Eindhoven. Liefst een band in de buurt, doch bij regelmatig optreden afstand niet echt bezwaarlijk

pieter rebergen

Toetsenist is op zoek naar progressieve metal/rock band!

Toetsenist zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 216x bekeken

Hallo daar, Ik ben Jelle, een 26 jarige toetsenist/keyboardspeler die op zoek is naar een progressieve metal of rock band die zijn eigen muziek maakt/schrijft. Een vleugje elektronische invloeden door de muziek vind ik zelf ook erg vet, dus mocht je elektronische rock maken, dan hoor ik ook graag van je. Ik ben begonnen met spelen op mijn 15e en ben voornamelijk geïnspireerd door Stratovarius, … meer »

Jelle

Pianist, toetsenist, fluitist en componist zoekt band- of projectduo, trio, van verschillende genres.

Toetsenist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 320x bekeken

Pianist, toetsenist, fluitist en componist zoekt band- of projectduo, trio, van verschillende genres.Ik ben een pianist, toetsenist, fluitist en componist die op zoek is naar muzikanten om een reeds gevestigd project te vormen of eraan deel te nemen. Ik kan mijn composities bijdragen als je wilt of ik kan specifiek voor het project componeren. Ik heb gecomponeerd van rock / metal tot jazz of ballada latina. Ik ben veelzijdig met stijlen. Lenen voor improvisatie en creativiteit, teamwerk. Uniersitaria-training … meer »

Muzikantenbank user Alysha SunAlysha Sun

Toetsenist en blazer

Toetsenist zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 302x bekeken

Toetsenist en blazerIk speel graag op mijn Hammond,piano en trompet en zing backingvocals 2e/3e. Voor de centen geef ik pianoles en stem piano's en maak orkestbanden in de studio. Zijn er muziekanten (multi instrumentalisten) die elke stijl willen én kunnen spelen (Herbie Hancock / ACDC / Nederlandstalig / RealBook jazz / ABBA / Bach/Dance) en die vinden dat alles een uitdaging is? Ik zoek; = Drummer met een gestemd … meer »

Muzikantenbank user ewout van eijsdenewout van eijsden

Heel ervaren toetsenist (zanger) zoekt werkende cover band of show

Toetsenist zoekt band in Groningen (Groningen) | 273x bekeken

Heel ervaren toetsenist (zanger) zoekt werkende cover band of showHi, Ik ben Sven, oorspronkelijk uit Zuid-Afrika maar sinds 2013 in Nederland. Ik heb vaak tussen 1997 en 2010 opgetreden - als solo pianist (hotels enz) ook in bands, covers, teater. In VS in jaren 80 muziek gestudeerd. Ik kan snel muziek lezen en ook liedjes snel van audio leren. Als je een toetsenist (en als nodig zanger) nodig hebt dat moet snel een goede job doen dan ben ik je man.

Muzikantenbank user Sven Erik GoldenSven Erik Golden