Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres zoekt band in Nederland, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bruiloft

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 202x bekeken

Hoi allemaal! Ik zoek een pianist of gitarist en het liefst ook nog iemand die een tweede stem kan zingen. Ik mag 1 juni zingen op een bruiloft (4 nummers) echter kan degene met wie ik dit zou doen niet meer. Je krijgt er 150 euro voor + reiskosten. Hoor je graag! Groetjes, Serena

Serena

Gitaarleraar gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 168x bekeken

Hoi! Mijn naam is Joanne en woon in de stad Groningen. Ik vind zingen ontzettend leuk en het lijkt mij nog leuker om mezelf te kunnen begeleiden op de gitaar. Momenteel werk ik onregelmatig. Daarom ben ik opzoek naar de gitaarleraar die flexibel is en het leuk vind om een beginner les te geven.

Roos

Zangeres & multi-instrumentalist op zoek naar band

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 227x bekeken

Zangeres & multi-instrumentalist op zoek naar bandHey! Mijn naam is Sam en ik ben 21. Ik zoek muzikanten die samen met mij de wereld van dreampop/soft pop en experimentele dingen wil verkennen. Ik schrijf eigen nummers en werk daarin vaak met elektronische sounds, dus zoek bijvoorbeeld (el.) gitarist, toetsenist (synth of piano) en bassist en evt een drummer :) Zelf speel ik een beetje van alles, waardoor songwriting goed lukt, maar de echte afwerking … meer »

Muzikantenbank user Sam van DokSam van Dok

Een extra dimensie aan jullie metalcore/punk band?

Zanger / Zangeres zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 246x bekeken

Na jaren niet meer in een band te zingen, begint het langzamerhand toch wel weer te kriebelen. Echter heb ik niet meer zo'n zin om alle vocals op mijzelf te nemen en kan ik mijn stem nog niet op alle manieren inzetten die ik zou willen. Daarom ben ik op zoek naar een band die al een heavy vocalist heeft waar ik een extra dimensie aan kan toevoegen. Zelf ben ik beter in falsetto en overdrive/mixed … meer »

Jeske Dolmans

Zangeres, zoek voor en band format : bass,guitar,keyboard/piano,drum,&DJ.

Zanger / Zangeres zoekt band in Groningen (Groningen) | 315x bekeken

Hallo allemaal, Im searching for a band with format of Guitar,keyboard,bass,drum and a DJ There are no a specific preference on the genre, but soul RNB / pop would be a nice start. I would like to start over my singing carrier in the netherlands especially in groningen. Please dont hesitate to contact me, if anyone of you interested in Joining 💕 Here is a link of some of my rehearsal … meer »

Muzikantenbank user Tami NicholsonTami Nicholson