Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Attention wanna-be active Female Singer-Musicians!

Zanger / Zangeres gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 597x bekeken

Would you like to use your drive and talent as a professional FULL-TIME focus member of a band actually helping fix this human-ruined world? Of course that requires a deep acceptance that "the ship IS sinking". As the badly-designed Titanic sank the band played on and people died. Our band will help people fix the ship, stay afloat and reach new shores. Not just with the great new music we already … meer »

Kiki King

™ Instrumentale metal band zoekt bassist ♠

Bassist gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 355x bekeken

™ Instrumentale metal band zoekt bassist ♠Instrumentale metal band zoekt bassist ANOR is een beginnende instrumentale metal band (met black metal elementen) en is op zoek naar een bassist met toewijding en passie voor muziek. Dit project is in een vroeg stadium en streeft er naar om met 3 man (drummer, bassist, gitarist) originele muziek te maken met nadruk op atmosfeer die live relatief eenvoudig te spelen is, zodat de muzikant zichzelf … meer »

Muzikantenbank user MarkMark

ПDrummer gezocht voor Indierockband🥁

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 413x bekeken

Hallo allemaal! Wij zijn een redelijk beginnende band bestaande uit Jered (gitaar), Chris (gitaar), Brian (bas) en Romi (vocals) uit regio Utrecht. Beide gitaristen en de bassist hebben al heel wat ervaring met het spelen van gitaar/bas. We zijn op dit moment bezig met het maken van een setlist. Het genre dat gespeeld wordt, komt het meest overeen met Indie Rock. Denk hierbij aan nummers van … meer »

Chris van Iperen

Zangeres en drummer willen band oprichten!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 784x bekeken

Zangeres en drummer willen band oprichten!Hé muzikanten 😃 Wij (Cansu 32 jaar en Koen 35 jaar) willen een band oprichten! Cansu is zangeres en Koen drummer. De focus zal zijn r&b en pop muziek. 🎶 We zoeken een bassist, gitarist en pianist! (Regio: Zuid-Holland zou top zijn). Samen zullen we wekelijks repeteren en toewerken naar optredens op termijn. Dit zal voornamelijk (doordeweeks) in de avonduren en/of in de weekenden zijn, aangezien … meer »

Muzikantenbank user CansuCansu

Drummer gezocht – Regio Utrecht

Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 265x bekeken

Wij zijn een redelijk beginnende band bestaande uit Jered (gitaar), Chris (gitaar), Brian (bas) en Romi (vocals) uit regio Utrecht. Beide gitaristen en de bassist hebben al heel wat ervaring met het spelen van gitaar/bas. We zijn op dit moment bezig met het maken van een setlist voor ons eerste optreden in juni. Het genre dat gespeeld wordt, komt het meest overeen met Indie Rock. Denk hierbij aan nummers … meer »

Chris van Iperen

Coverband zoekt een toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 169x bekeken

Wij zijn op zoek naar een toetsenist M/V voor een coverband uit rotterdam. Het repertoire is allround en van toen tot hedendaags.Qua sounds zoeken wij het in Rhodes / hammond / piano / strings in de basis.Repetities vinden plaats in een privé ruimte van de band.Kijk even op de website van www.msmband.nl. email: info@ m s m band.nl mobil 0616499149 /whatsapp. Gr van de msmband

roy janssen