Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Deventer (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 49x bekeken

Attic'64 zoekt zanger(es) Wij, Attic'64, zijn een beginnend bandje en nog op zoek naar een zanger(es). We willen graag richting het rock/(pop)punk genre, maar ook zeker de bekende klassiekers en meezingers, al dan niet in een eigen jasje. We geven voorkeur aan een zanger, maar een zangeres mag ook. Leeftijd 16-25. Omgeving Holten (bij Deventer).

Muzikantenbank user Hylke RensenHylke Rensen

Blues rock band zoekt toetsenist!

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 79x bekeken

Blues rock band zoekt toetsenist!Blues rock band, bestaande uit gitarist, drummer, bassist en zangeres, zoekt ervaren toetsenist. Ons repertoire bestaat uit stevige blues rock, met uitstapjes naar andere muziekstijlen, altijd met een 'touch of blues'! We repeteren iedere dinsdagavond in Holten en treden zo'n 10-12 keer per jaar op (kroeg, (blues)festival, feest). Spreekt dit jou aan? Kom dan eens vrijblijvend naar een repetitie … meer »

Sjanna

"Garage 59" zoekt zangeres en saxofonist

Blazer en Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 263x bekeken

Garage 59 bestaat sinds 2011. Wij maken veel nummers zelf, daarnaast covers. We treden een aantal malen per jaar op. Helaas is onze zangeres om persoonlijke redenen langzaam maar zeker steeds minder in staat om bij de repetities en optredens aanwezig te zijn. Wij zijn daarom op zoek naar nieuw talent. We denken daarbij aan iemand die makkelijk en goed getimed invalt, kan improviseren. Verder zouden … meer »

Frank ter Borg

Top 2000 band zoekt toetsenist/te

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 147x bekeken

Hallo muziekvrienden, Wij zijn een top 2000 band uit het oosten van het land we zoeken een toetsenist/te die onze band komt aanvullen. Het repertoire is al klaar en willen beginnen met try-outs. De bezetting is bassist-zang,gitarist-zang,drums-zang en een zangeres. De leden van de band hebben allemaal een ruime muziek ervaring.telnr 0653633375 of mail naar onlywimpie@*****.com.

Wim Musters

Rauschenberg zoekt eigenzinnige instrumentalisten!!!

Blazer en Gitarist gezocht in Deventer (Overijssel) | 160x bekeken

Rauschenberg zoekt eigenzinnige instrumentalisten!!!Rauschenberg is een impro-band waar instrumentale interactie centraal staat. Uitgangspunt is creëren van beeldende muziek. We laten klanken, patronen en ritmes intuïtief ontstaan. Opnames zijn instant composing. Onze muziek is energiek en kent veel verbindingen met verschillende muziekstijlen. Jouw inbreng is volwaardig en medebepalend voor het verloop en ontwikkeling het muzikale avontuur. Rauschenberg … meer »

Toon Borghuis

Ervaren zangeres zoekt 50+ muzikant(en) voor semi-akoestisch duo of trio, omgeving Achterhoek

Gitarist en Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 279x bekeken

Ik ben op zoek naar een gitarist die ook ervaring heeft met zingen. Kan uitgebreid worden met b.v. toetsenist tot trio. Ik zing al jarenlang in pop-rockbandjes en kleine semi-akoestische formaties. Ben gewend om allerlei genres te zingen zoals pop, rock, ballads. Zowel oude als nieuwe nummers. Doel is om op te treden in kleine cafés, op feestjes, of bij andere gelegenheden. Oefenruimte is beschikbaar. Als … meer »

vocalist

Slag-sologitarist gezocht

Gitarist gezocht in Deventer (Overijssel) | 345x bekeken

Wij zijn een band met voornamelijk 50 en 60+ muzikanten. Blues, rock, soul en reggae. Wij zoeken een goede SLAG-sologitarist, mogelijk met een goede 2de stem. Gezelligheid staat bij ons voorop! Een paar keer per jaar optreden zou leuk zijn. Ego’s in gedrag, spel en volume zijn er niet. Oefenen doen we elke donderdag op de grens van Raalte en Mariënheem. Stuur een mail, wij sturen je dan de playlist. … meer »

Rob Mulder