Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Deventer (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Voor onze Camel Tribute band (met boekingsbureau) zoeken wij nog een toetsenist.

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 171x bekeken

Voor onze Camel Tribute band (met boekingsbureau) zoeken wij nog een toetsenist.Voor onze Camel Tribute band (met boekingsbureau) zoeken wij nog een toetsenist. Wij zoeken een toetsenist die het te gek vind om in een Camel Tribute te spelen, wij zijn ondanks dat we nog niet lang bezig zijn aangesloten bij een boekingsbureau en zoeken een gemotiveerde toetsenist die net als ons een serieuze hobbyist is. We spelen niet heel vaak maar wel op te gekke podia als poppodia etc. … meer »

Muzikantenbank user Hans VeldersHans Velders

Gezocht voor een doorstart.

Gitarist gezocht in Deventer (Overijssel) | 609x bekeken

Hallo. Gezocht een lead-gitarist om een doorstart te maken. Wij zijn, drums, basgitaar,slaggitaar en zanger. We zoeken iemand van een gevorderd niveau die in een leuke groep lekker muziek wil maken. Het doel is gezelligheid, maar ook zeker serieus bezig zijn. We hebben een eigen oefenruimte en repeteren daar 1x per week. Onze muziekvoorkeuren gaat uit naar rock, pop met name de jaren ‘70, ‘80 … meer »

Rob

Zanger[es] gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 249x bekeken

Wij zijn een symfonisch trio 65 plus en zijn opzoek naar een zanger/zangeres die instrumentale nummers kan opvullen met experimentele zang achtergrondzang etc. Liefst overdag kan oefenen en iets heeft met symfonische Rock . Wij oefenen in Nijverdal . Gr. A.C.

Muzikantenbank user André CentsAndré Cents

Zangeres regio D'ter

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 630x bekeken

Zangeres regio D'terIk ben op zoek naar zangeres cq. muziekmaatje om samen op te trekken. Ik ben bezig met een demo van een aantal zelfgemaakte liedjes. Aangezien ik niet kan zingen heb ik iemand met een een paar geweldige stembanden. Het betreft pop muziek, om een beeld te vormen, kun je een paar eerder opgenomen liedjes beluisteren https://open.spotify.com/artist/51MA4GAGTpDTbJB39jiYu2?si=kQ8cJWFjRNyexJjhdHAg3Q

Muzikantenbank user Sam SoulmanovskiSam Soulmanovski