Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Deventer (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Wij zoeken een toetsenist(e) en een drummer m/v

Drummer en Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 250x bekeken

Beyond X zoekt met enige spoed een toetsenist(e) en een drummer m/v Leeftijd is niet belangrijk. Wij zijn ook van verschillende leeftijden..dat werkt prima! We spelen 60, 70, 80er jaren variërend van Engelstalig tot Nederlands. Wij zijn ons reportoire opnieuw aan het opbouwen dus jou inbreng telt absoluut mee. We bestaan uit:zangeres,zanger/ slaggitarist,sologitarist en basgitarist. Wij komen … meer »

Muzikantenbank user Jan van den BergJan van den Berg

Songwriter zoekt zangeres regio Deventer

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 140x bekeken

Ik ben op zoek naar zangeres cq. muziekmaatje om samen op te trekken. Ik ben bezig om een demo van een aantal eigen gemaakte liedjes te maken. En verder zien we waar het schip strandt, als het muzikaal en persoonlijk klinkt komt de rest vanzelf. Het betreft pop muziek (melodieus en ontspannend). Om een idee te vormen, zie deze link https://soundcloud.com/.../maria-leadguitar-albert-j-mp3... Groetjes, … meer »

Muzikantenbank user Sam SoulmanovskiSam Soulmanovski

Blues/Country/Rockband(Zwolle/Deventer) zoekt: Toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 221x bekeken

Ben jij een 50'-'80'jaren muziekfan? Goed thuis op Piano/Hammond/Synth? Wij zijn 4 doorgewinterde zangers/muzikanten, Wij zoeken:Veelzijdige Piano/Toetsenist (m/v) We bespelen zalen/kroegen/cafe's,liefst dichtbij het publiek. Blues/Country/Rock en Westcoastmuziek/Americana zijn ons uitgangspunt. Jouw input is belangrijk! Kun/wil jij ook zingen? Speel jij andere instrumenten? Leeftijd … meer »

Muzikantenbank user Marinus HartkaampMarinus Hartkaamp

Zangeres Deventer

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 165x bekeken

Op zoek naar een zangeres in de regio Deventer voor het inzingen van een paar thuisopnames. Het betreft eigen werk. Sta ook open voor verschillende vormen van samenwerken. Genre pop muziek. Voor meer informatie https://youtu.be/kyWdyJafvmE?si=PtK6SXEE6-yCh3Mp Luister naar Maria leadguitar Albert J.mp3 van soulmanovski op #SoundCloud https://on.soundcloud.com/Ch2gM

Muzikantenbank user Sam SoulmanovskiSam Soulmanovski

Boerenrockband zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Deventer (Overijssel) | 203x bekeken

Trommelgeroffel! De meest beruchte boerenrockband van Holten, "Mangs Krang," zoekt naar een toetsenist om ons muzikale avontuur naar nieuwe hoogtes te tillen (of in ieder geval naar de boerderij naast de onze)! Onze band is net zo onweerstaanbaar als een versgebakken appeltaart, met 4 gezellige mannen die deuntjes spelen van bökkers, normaal, jovink, mooi wark, en alles wat jij als toetsenist nog … meer »

jurgen heuten

Bluesdrummers!

Drummer gezocht in Deventer (Overijssel) | 427x bekeken

Onze redelijk nieuwe en al goed lopende band Voodoo Woman speelt Chicago blues en country songs. Wij zoeken een ervaren drummer die de shuffle goed beheerst en zin heeft om bij ons in te stappen. We repeteren 1 x per 2 weken op donderdagavond in Deventer. We streven naar maandelijks optreden (zie YouTube).

Wilco Jansen

Gezocht zangeres / zanger voor classic rockband Brickyard.

Zanger / Zangeres gezocht in Deventer (Overijssel) | 445x bekeken

Gezocht zangeres / zanger voor classic rockband Brickyard."BRICKYARD" zoekt een dynamische ervaren zangeres/zanger. De kandidaat heeft voldoende podiumervaring, een gerijpte/getrainde rockstem en affiniteit met classic rock. Tevens zoekt de kandidaat tijdens optredens verbinding met het publiek en is een echte teamspeler. Onze voorkeur gaat uit naar iemand die niet in meerdere bands tegelijk speelt. Iemand die veel commitment heeft naar de band en bereid … meer »

Muzikantenbank user ruud maalderinkruud maalderink