Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Hengelo (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Guns N' Roses tribute zoekt nieuwe bassist!!

Bassist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 95x bekeken

Hallo allemaal, Ik speel bij de Guns N' Roses tributeband uit het oosten: Guns of the East. Helaas gaat onze bassist om prive redenen stoppen. Hij blijft nog beschikbaar tot zijn opvolger is gevonden. We zijn al enige tijd bezig met onze band en hebben al vele mooie optredens gehad en al weer een mooi aantal optredens in het vooruitzicht. We komen uit Oldenzaal en Geesteren, onze repetitieruimte … meer »

Muzikantenbank user Mark BoermanMark Boerman

Nieuwe atmosferische black metal band zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 94x bekeken

Nieuwe atmosferische black metal band zoekt muzikantenHoi! Voor een nieuw project waar ik mee ben begonnen ben ik op zoek naar een vocalist, drummer & bassist die het leuk lijken om in een atmosferische black metal band in de omgeving van Hengelo/Enschede te spelen. Oefenen zou elke week kunnen, maar om de week is ook prima. Dit kunnen we natuurlijk altijd overleggen. Het doel is uiteindelijk om black metal te spelen met een mooi mysterieus sfeertje … meer »

Memoria

Metalband In Eternity zoekt zanger(es), bassist(e) en toetsenist(e)

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 103x bekeken

Metalband In Eternity zoekt zanger(es), bassist(e) en toetsenist(e)Nog steeds zoeken wij wat bandleden voor onze band! Wij hebben een focus op industrial metal, maar hebben ook wat invloeden van gothic metal erbij zitten. Na verloop van tijd willen we vooral met eigen nummers aan de gang, maar op dit moment zijn het vooral covers om op elkaar in te spelen. Natuurlijk hebben we af en toe ook dat we met een eigen iets komen en dit aan elkaar laten horen. Repeteren … meer »

In Eternity

Beast of maiden is op zoek naar Steve

Bassist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 110x bekeken

Beast of maiden is op zoek naar SteveHallo Rockers We zijn nu twee maand verder na het plaatsen van het eerdere bericht om een Iron Maiden coverband te starten in het oosten (denk almelo/hengelo/enschede) van het land. De eerste sessie is geweest en de volgende leden zijn al binnen Dave, Nicko, Bruce, Adrian en Michael (toetsenist) Maar we zoeken nog een ervaren Steve, ben jij de man/vrouw die zn bas net zo kan laten pompen … meer »

Richard Ludwig