Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Hengelo (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Metalband zoekt toetsenist(e) en bassist(e)

Bassist en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 106x bekeken

Metalband zoekt toetsenist(e) en bassist(e)Hey! Wij zijn nog op zoek naar een toetsenist en een bassist. Wij zijn een industrial metal band uit Twente en bestaan uit een zanger, gitarist en een drummer. We willen focussen op eigen nummers maar af en toe een cover ertussen zou ons ook erg leuk lijken. Repeteren is elke week of bijna elke week. Dit doen we meestal op de vrijdagavond of in het weekend bij een oefenruimte in Hengelo of Enschede. Als … meer »

In Eternity

Guns N' Roses tribute zoekt nieuwe bassist!!

Bassist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 188x bekeken

Hallo allemaal, Ik speel bij de Guns N' Roses tributeband uit het oosten: Guns of the East. Helaas gaat onze bassist om prive redenen stoppen. Hij blijft nog beschikbaar tot zijn opvolger is gevonden. We zijn al enige tijd bezig met onze band en hebben al vele mooie optredens gehad en al weer een mooi aantal optredens in het vooruitzicht. We komen uit Oldenzaal en Geesteren, onze repetitieruimte … meer »

Muzikantenbank user Mark BoermanMark Boerman

Nieuwe atmosferische black metal band zoekt muzikanten

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Hengelo (Overijssel) | 169x bekeken

Nieuwe atmosferische black metal band zoekt muzikantenHoi! Voor een nieuw project waar ik mee ben begonnen ben ik op zoek naar een vocalist, drummer & bassist die het leuk lijken om in een atmosferische black metal band in de omgeving van Hengelo/Enschede te spelen. Oefenen zou elke week kunnen, maar om de week is ook prima. Dit kunnen we natuurlijk altijd overleggen. Het doel is uiteindelijk om black metal te spelen met een mooi mysterieus sfeertje … meer »

Memoria