Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht, 45 tot 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikant voor protestliedjes

Accordeonist, Bassist en Percussionist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 129x bekeken

Robbert (zang, stemmetjes, gitaar, ukelele, mondharmonica enz.) en Ferenc (zang, gitaar, ukelele, geluidjes, percussie, bas enz.) willen verbinden met een creatieve vrije ziel voor het performen van meerstemmige, akoestische PROTEST liedjes in kleinkunsterig formaat. Zing je, speel je (contra)bas, accordeon, blaas je op koper en/of riet, sla je op een wasbord of met lepels en spreekt het concept je … meer »

Muzikantenbank user Ferenc HonkoopFerenc Honkoop

Veelzijdig, energieke zanger zoekt band

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 327x bekeken

Veelzijdig, energieke zanger zoekt bandIk zoek muzikanten om mee te jammen en optreden. Zingen is voor mij een instrument, een vertaling van de energie van het moment. Ik speel ook piano/keybord, jam op viool en schrijf ook eigen materiaal. Ben veelzijdig, heb een flink bereik. Beetje Sting-achtige sound. Bariton met een flinke kopstem. Ik geniet van performen, heb enorm veel energie. Af en toe een gitaarsolo op viool erbij jammen. … meer »

Willem

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 399x bekeken

Onze rockband bestaat uit vier vijftig plussers en we zoeken een bassist. Heb je een gevarieerde smaak van glamrock tot bluesrock en van softrock tot indierock misschien is dit wat voor jou? De setlist bestaat voor de helft uit covers en de andere helft uit eigen nummers. We zijn een team en we zoeken dan ook een teamspeler. Je kan ons horen op SoundCloud onder Fountastic. We oefenen wekelijks op woensdag … meer »

Hugo ‘t Hart

(Drummer) en Bassist m/v gezocht voor eigen muziek

Bassist en Drummer gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 691x bekeken

Ben jij die (drummer) en of bassist die het leuk lijkt om met eigen muziek bezig te zijn en om samen nieuwe nummers te creëren? We zijn enthousiaste muzikanten, die de afgelopen jaren ontdekt hebben dat we goed zijn in het maken van eigen muziek. We zijn 2 gitaristen (m en v) en zangeres. Leeftijden tussen 40 en 50 jaar. Genre is nog een beetje een mix, maar richt zich op jaren 90 rock. We willen … meer »

Christel

Drums & Bass Wanted - Arnhem - Indie/Americana/rock

Bassist en Drummer gezocht in Arnhem (Gelderland) | 790x bekeken

Drums & Bass Wanted - Arnhem - Indie/Americana/rockA newly formed Arnhem-based band is looking for a drummer and a bassist. Music style indie/americana/rock. At the moment the formation is a singer, guitar and keyboards. Ages: 29 - 54. We are looking to do primarily our own songs with a couple of covers just to get us started. For example: The Arcs "keep on dreaming" . Black Pistol Fire "Suffocation Blues" Black Keys "Wild Child". -Practice at Jacobiberg … meer »

BK

Bassist gezocht voor 50/60's band

Bassist gezocht in Groningen (Groningen) | 333x bekeken

Wij zijn een opstartende jaren 50/60 Band bestaande uit drummer en toetsennist en gitaristen. We zijn op zoek naar een Bassist die het leukst vind en die de capaciteiten heeft het door ons samen gestelde repertoire te spelen en het zou mooi wezen als je ook de 2de of 3de stem kunt zingen, maar dit is geen must. We spelen nummers van Buddy Holly, Fats domino, Elvis Presley, Cliff richard, enz. We oefenen … meer »

Peter

Symfonische rockband zoekt toetsenist en zanger/es

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 373x bekeken

onze band zoekt een toetsenist, zanger/es en bassist voor onze symfonische rockband wij spelen eigen nummers en hebben een eigen oefenruimte alle muzikanten kunnen in onze nummers al hun ideeën en stijl kwijt wat onze band uniek maakt en een smeltkroes van verschillende muziekstijlen, rock, new wave,, symfonische/prog. rock etc.heeft. heb je interesse mail naar g.de.munnik@*********.nl

Gerard

Allround Bassist gezocht!

Bassist gezocht in Assen (Drenthe) | 267x bekeken

Allround coverband met optredens en connecties zoekt allround toetsenist en bassist. Genres: Feest, Rock, Pop, Nederlandstalig, 80's en 90's, top 40. Optredens: we spelen 12-30x per jaar in cafés en pleinen. Podium ervaring is een vereiste. De meeste optredens en repetities zijn omgeving Assen, Drenthe. Stuur een bericht en we vertellen je graag meer over onze band!

Marcel

Bassist gezocht voor popnummers in een jazzy/bluesy,swing jasje

Bassist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 476x bekeken

We zoeken een (contra)bassist(e) voor een Scott Bradlee's PostModern Jukebox/Cooltrane Quartet coverband. We willen ook zelf populaire nummers gaan arrangeren naar een swing/jazz/swing thema. Onze beginnende band bestaat uit een zangeres, pianist/gitarist/zanger , drummer en saxofonist. Vooralsnog willen we eenmaal per maand bij elkaar komen met de hele band maar het is mogelijk om vaker te repeteren … meer »

Corno Jansen