Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Bassist gezocht in Noord-Holland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Stevie ray vaughan muziek

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 358x bekeken

Hallo , wij (drummer en gitarist ) beide 60 jr zoeken een SRV bassist de nummers die we nu spelen “ pride and joy texas flood mary had litle lamb cold shot en change it de rest volgt. We spelen om de 2 weken in een oefenruimte in ams noord studio 10 parlevinker. Groet rene

Boode

Inner Scenes zoekt bassist (Amsterdam)

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 463x bekeken

Inner Scenes zoekt bassist (Amsterdam)Hallo! Wij repeteren in Amsterdam en helaas is onze bassist momenteel niet in staat om de repetities bij te wonen. Het is onduidelijk op dit moment of hij terug zal keren. Voor de komende tijd zoeken we een invalbassist. Mocht hij niet terugkeren, waar ik toch een beetje bang voor ben, kan dit wellicht ook voor vast worden. We spelen eigen werk. Het is een lekkere mix van rock, reggae en pop. We … meer »

Muzikantenbank user Christiaan VeltkampChristiaan Veltkamp

ANIME ROCK Band Zoekt Bassist

Bassist gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 234x bekeken

ANIME ROCK Band Zoekt BassistHi, ik ben Ray. 21 jaar en ik maak Originele Pop/Rock/Metal geïnspireerd door Modern/Japanse rock onder de artiestennaam 'RAY NOISE". Op zoek naar een gezellige en vurige bassist die professioneel is ingesteld met de droom om live groot te gaan. Speelt maatvast, strak, technisch, snel, etc. Doelstelling in het kort: optredens, festivals, tournees, avontuur, plezier, etc. In de planning staan … meer »

Muzikantenbank user RayRay