Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Diamond Sheep zoekt drummer

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 148x bekeken

Diamond Sheep zoekt drummerHallo beste drummer, Wij zijn Diamond Sheep een kort geleden opgerichte Rock/Metal band. We zijn begonnen met het schrijven van eigen nummers en hebben zo nu en dan is een cover nummer. Dus wil je samen met ons te gekke muziek maken vooral eigen werk en een hoop gezelligheid beleven reageer dan snel! We repeteren in de muziekcampus in Kerkrade op zondag van 18:00 tot 22:00. Muzikale groet Diamond … meer »

Muzikantenbank user JochenJochen

Drummer voor Bluesband gezocht

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 190x bekeken

Wij zoeken een maatvaste drummer(geen "houthakker-stijl") die diverse bluesstijlen kan slaan en bedreven is in het spelen van blues-shuffles. Onze band bestaat uit vier "Bluesveteranen" met veel ervaring (leadgitaar, basgitaar, toetsen, zang) (Wij zijn geen typische bluesrock band !) Repeteren doen wij om de 14 dagen in Voerendaal (nabij Heerlen) Een drumstel is ter plekke aanwezig. Ons … meer »

Rob Donkers

Drummer gevraagd

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 161x bekeken

Singer-songwriter is tezamen met een bassist in de omgeving van Parkstad / Maastricht op zoek naar een gedreven drummer in het Indie-folk-rock genre waarbij het repertoire al grotendeels aanwezig is maar eigen creatieve inbreng om het geheel te complimenteren van harte welkom zijn. Onze doelstelling luidt om wekelijks te repeteren, toe te werken naar periodieke optredens en opnames. Laat bij interesse … meer »

Muzikantenbank user @llegory@fD@ve@llegory@fD@ve