Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Parkstad (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Singer-songwriter zoekt....

Overig gezocht in Parkstad (Limburg) | 146x bekeken

Gitarist/ singer-songwriter (39, omgeving Parkstad), is op zoek naar medemusici die wel oor hebben om samen een 'Eigen creaties eerst' bandproject aan te gaan met als doelstelling; Wekelijkse repetities, Demo/album opnames, Periodieke optredens, Toewijding en spelplezier. Qua stijl dient men te denken aan; Father John Misty, The Beatles, Radiohead, Jeff Buckley, The Talking Heads, Pink Floyd … meer »

Muzikantenbank user The Allegory Of DaveThe Allegory Of Dave

Coverband Marigold zoekt nieuwe bassist

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 256x bekeken

Marigold is op zoek naar een nieuwe bassist! Zoek jij een nieuwe uitdaging en beheers jij je instrument dusdanig zodat je met de drummer een goede strakke basis neer kunt zetten, dan zijn wij op zoek naar jou... Marigold is een allround coverband uit Zuid Limburg (Heerlen). We spelen covers van de jaren 60/70 tot nu. Of je nu houdt van swingende nummers, country, een mooie ballad of een lekker … meer »

Muzikantenbank user Guido HeeresGuido Heeres

Feel Good Band 2

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 365x bekeken

Voor het oprichten van een orkest zoek ik meerdere muzikanten. Repertoire is alles wat goed mee te zingen is. Van reggae over pop naar schlager en soul en alles wat er tussen ligt. Het wordt een hobby band zonder commerciële bedoelingen. Elke week repeteren op een nog te vinden locatie in Landgraaf of omgeving. De basis zal bestaan uit drums, bas en keyboard. Elk instrument is welkom en zangers (m/v). … meer »

Muzikantenbank user H.A.L. BerkersH.A.L. Berkers

Zangeres en toetsenist gezocht voor band met eigen werk

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 474x bekeken

Wij zijn op zoek naar een Zangeres die wilt zingen in onze band met eigen werk en een toetsenist met mooie sounds. De zangeres moet bereid zijn om naast lead ook tweede stem en/of backing vocals te zingen. Uiteraard mogen ook andere muzikanten reageren die tevens kunnen zingen! We zijn al flink wat jaren bezig in de muziek, maar we hebben ons nu gefocust op eigen nummers in het genre pop/rock/soul/americana … meer »

Muzikantenbank user Guido HeeresGuido Heeres

Saxofonist(e) gevraagd

Blazer gezocht in Parkstad (Limburg) | 243x bekeken

De 8-koppige Swing Brass Band "Curly Kale" zoekt een saxofonist(e). Dat mag een Altsax of Tenorsax zijn. De muziek die we maken is voornamelijk swing, blues, popcovers, funk en ballads. De bezetting is: Trompet, Trombone, Tenorsax, Klarinet, Banjo/gitaar, Drums en Zangeres. Het repertoire bestaat o.a. uit: Route 66 - My two feet - Everybody loves my baby - Under my skin - I'm your woman - I just wanna … meer »

Muzikantenbank user Peter PPeter P