Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Parkstad (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Dit kan je kans zijn

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 150x bekeken

Dit kan je kans zijnPeter Bourbon zoekt voor het uitbrengen van singles de juiste Zanger/Zangeres liefst met ervaring in het maken van eigen muziek. In dit geval praten we over Rock muziek maar dan net anders dan anders,ik zoek mensen die uit hun comfortzone willen komen om de juiste zang melodien te verzinnen in dit Project. Ook een toetsenman word gezocht.... de songs zijn al afgeschreven en op demo gezet ...maar … meer »

Muzikantenbank user Peter BourbonPeter Bourbon

Nieuwe band voor eigen werk

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 183x bekeken

Drummer en gitarist zijn op zoek naar muzikanten die samen met ons een nieuwe band willen starten voor eigen werk. In het verleden hebben we in verschillende coverbands gespeeld, maar we willen ons nu meer focussen op eigen nummers in het genre pop/rock met eventuele uitstapjes naar andere genres. Het doel is om kwalitatief goede muziek te maken waar we ons gevoel in kunnen leggen en ons in thuis … meer »

Muzikantenbank user Guido HeeresGuido Heeres

90's band zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 153x bekeken

Voor een 90’s Tribute Band zijn we nog op zoek naar een bassist(e). De set staat nog niet vast, maar denk aan muziek van The Offspring, The Cranberries, Blur, Oasis, Radiohead, No Doubt, The Smashing Pumpkins, Nirvana, Green Day, Live en Alanis Morissette. We repeteren in Heerlen en we zoeken iemand tussen ongeveer 20 en 45 jaar. Dus ben je ook fan van de muziek van de 90’s en heb je zin om op … meer »

Eric Langen

90's band zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 139x bekeken

Voor een 90’s Tribute Band zijn we nog op zoek naar een gitarist(e). De set staat nog niet vast, maar denk aan muziek van The Offspring, The Cranberries, Blur, Oasis, Radiohead, No Doubt, The Smashing Pumpkins, Nirvana, Green Day, Live en Alanis Morissette. We repeteren in Heerlen en we zoeken iemand tussen ongeveer 20 en 45 jaar. Dus ben je ook fan van de muziek van de 90’s en heb je zin om op … meer »

Eric Langen

90's band zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 168x bekeken

Voor een 90’s Tribute Band zijn we nog op zoek naar een zangeres. De set staat nog niet vast, maar denk aan muziek van 4 Non Blondes, The Offspring, The Cranberries, Hanson, Blur, Oasis, Radiohead, No Doubt, Robbie Williams, The Cardigans en Alanis Morissette. We repeteren in Heerlen en we zoeken iemand tussen ongeveer 20 en 45 jaar. Dus ben je ook fan van de muziek van de 90’s en heb je zin om … meer »

Eric Langen

Blazer(s) gezocht

Blazer gezocht in Parkstad (Limburg) | 103x bekeken

Der Lei va Kaalhei (Zuid Limburg) is op zoek naar een trompettist, trombonist of sax. Alle drie mag ook. Der Lei va Kaalhei (www.leivakaalhei.nl) is een band die uit een mix van verschillende smaken of stijlen eigen songs maakt. De teksten zijn in het plaatselijke dialect geschreven en ze bevatten elementen uit het dagelijkse leven die iedereen herkent. Vind je het leuk om samen met ons muziek … meer »

Chris

Drummert & toetsenist(e) gezocht!!

Drummer en Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 261x bekeken

Drummert & toetsenist(e) gezocht!! Singer-songwriter, is tezamen met een bassist op zoek naar zowel een drummert als een toetsenist(e) voor het complementeren van - reeds - eigen creaties. Het betreft een opnieuw op te richten bandje/ bandje in wording met als doelstelling; wekelijkse repetities, band-opnames en periodieke optredens. Regio Parkstad, lft. 30/40-ers. Muziekstijl moet men denken … meer »

Muzikantenbank user Riot of the color changing led torchRiot of the color changing led torch

Latin jazz zangeres zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 114x bekeken

Welke gitarist vindt het fijn om samen met mij sfeervolle latin muziek te maken? Het repertoire bestaat uit sfeervolle Zuid-Amerikaanse muziek en jazz standards. Ben je liefhebber van deze relaxte warme tonen en heb je zin om mee te doen? Neem dan gerust contact met mij op. Hartelijke groetjes, Hèlen

Hèlen