Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Parkstad (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Green Day Tribute zoekt drummer / drumster

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 135x bekeken

Voor een Green Day Tribute Band zijn we nog op zoek naar een drummer / drumster. Lijkt het je leuk om nummers als Basket Case, American Idiot, When I Come Around, Longview, Wake Me Up When September Ends te gaan spelen? We repeteren in Heerlen en we zoeken iemand tussen ongeveer 20 en 45 jaar. Dus ben je ook fan van de muziek van Green Day en heb je zin om op te gaan treden? Laat wat van je horen en … meer »

Eric Langen

Green Day Tribute zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 112x bekeken

Voor een Green Day Tribute Band zijn we nog op zoek naar een bassist(e). Lijkt het je leuk om nummers als Basket Case, American Idiot, When I Come Around, Longview, Wake Me Up When September Ends te gaan spelen? We repeteren in Heerlen en we zoeken iemand tussen ongeveer 20 en 45 jaar. Dus ben je ook fan van de muziek van Green Day en heb je zin om op te gaan treden? Laat wat van je horen en misschien … meer »

Eric Langen

Green Day Tribute zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 132x bekeken

Voor een Green Day Tribute Band zijn we nog op zoek naar een zanger(es). Lijkt het je leuk om nummers als Basket Case, American Idiot, When I Come Around, Longview, Wake Me Up When September Ends te gaan spelen? We repeteren in Heerlen en we zoeken iemand tussen ongeveer 20 en 45 jaar. Dus ben je ook fan van de muziek van Green Day en heb je zin om op te gaan treden? Laat wat van je horen en misschien … meer »

Eric Langen

Bassist Gezocht

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 118x bekeken

Wij zijn een eigen-werk band bestaande uit een zanger/gitarist, gitarist, toetseniste en drummer. Wij zijn op zoek naar een bassist met enige ervaring. Onze stijl bestaat uit een mix van indiefolk en rock. . Wij hebben een eigen repetitie-ruimte waar we wekelijks repeteren op de vrijdag avond. Geinteresseerd? Laat dan snel een berichtje achter op: musicbookings@*******.com Hopelijk … meer »

Clyde Deeder/Tonnaer

Saxofonist(e) gevraagd

Blazer gezocht in Parkstad (Limburg) | 116x bekeken

De 8-koppige Swing Brass Band "Curly Kale" zoekt een saxofonist(e). Dat mag een Altsax of Tenorsax zijn. De muziek die we maken is voornamelijk swing, blues, popcovers, funk en ballads. De bezetting is: Trompet, Trombone, Tenorsax, Klarinet, Banjo/gitaar, Drums en Zangeres. Het repertoire bestaat o.a. uit: Route 66 - My two feet - Everybody loves my baby - Under my skin - I'm your woman - I just wanna … meer »

Muzikantenbank user Peter PPeter P

Bandleden gezocht!

Drummer, Percussionist en Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 190x bekeken

Zanger/ gitarist is tezamen met een bassist op zoek naar een drummer en een toetsenist in de regio parkstad. Qua genre classificeren wij ons binnen het Independent, Folk/ rock, Singer-songwriter genre. We beschikken reeds over een vrij ruim arsenaal aan eigen materiaal om gezamenlijk uit te werken. Leeftijd 30/ 40-ers. Doelstelling luidt; wekelijkse repetities, opnames en periodieke optredens. Voor … meer »

Muzikantenbank user Riot of the color changing led torchRiot of the color changing led torch

Bassist gevraagd

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 231x bekeken

De 8-koppige Swing Brass Band "Curly Kale" zoekt een bassist(e). De muziek die we maken is voornamelijk swing, blues, popcovers, funk en ballads. De bezetting is: Trompet, Trombone, Tenorsax, Klarinet, Banjo/gitaar, Drums en Zangeres. De bassist die we zoeken moet wel van akkoordenschema's kunnen spelen. Het repertoire bestaat o.a. uit: Route 66 - My two feet - Everybody loves my baby - Under my skin … meer »

Muzikantenbank user Peter PPeter P