Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Parkstad (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

B-Sides zoekt leadgitarist!

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 210x bekeken

Wij zijn een Coverband uit de regio Parkstad en spelen ook nummers die anderen laten liggen. Natuurlijk spelen we hits, maar soms zijn de minder bekende hits voor de muzikant meer de moeite waard. Vandaar de naam B-Sides, op het snijvlak waar zowel publiek en muzikant zich lekker voelt. Wij hebben allen de nodige ervaring en spelen van Bowie tot Fleetwood en U2 tot Parsons. We nemen onze muziek … meer »

Pista Hajdú

Singer songwriter

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 390x bekeken

Singer songwriterSINGER - SONGWRITER (41) is op zoek naar muzikanten om gezamenlijk een bandje mee op te richten. Concreet zoek ik daarbij een drummer/ percussionist, bassist en eventueel een toetsenist of eventueel een lead gitarist in de regio parkstad om het reeds bestaande repertoire uit te werken en uiteindelijk ten gehore te brengen etc. Tweede vocalen hebben de voorkeur maar is geen prioriteit. , inzet en … meer »

Muzikantenbank user David DeederDavid Deeder

Vergevorderde/semi professionele gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 191x bekeken

Marigold is een allround coverband uit Zuid – Limburg en is al sinds het voorjaar van 2011 bezig met muziek maken. We spelen covers van hits van de jaren 60/70 tot nu. Of je nu houdt van swingende nummers, country, een mooie ballad of een lekker rock nummer… Het komt allemaal voorbij in het brede repertoire van Marigold. Het genre wordt dan ook niet voor niets gekenmerkt als pop/rock met een … meer »

Muzikantenbank user Guido HeeresGuido Heeres

Gezocht Slaggitarist!

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 225x bekeken

Voor Rocky-Bluesy band, hebben we een slaggitarist nodig! Momenteel zijn we met gevorderde bandleden, (Drummer, Sologitarist, Bassist, Zangeres), druk bezig met ons repertoire, bestaande uit stevige rocknummers! We willen speciale nummers eraan toevoegen! Eigen inbreng! Geen saaie covers! Leeftijd niet belangrijk!

Maureen van Ommen