Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Parkstad (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Singer - songwriter

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 68x bekeken

Singer - songwriter (42, regio Parkstad) is op zoek naar musici voor het complementeren van eigen songcreaties maar staat ook open voor de meer opportunistisch route zoals vrijblijvende jams om te kijken wat daar uit voortkomt. Bandjes / artiesten die mij wel kunnen bekoren zijn o.a. Father John Misty, Elliott Smith, Matt Elliott, Radiohead, Pink Floyd, The Doors & The Beatles. Impressie van eigen … meer »

Muzikantenbank user David DeederDavid Deeder

'Raad van Bestuur' zoekt bassist

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 343x bekeken

Wij zijn een band, zoekende naar een nieuwe bassist. Muziekgenre: Rory Gallagher, JJ Cale, Fleetwood Mac (eerste versie met Peter Green), Joe Bonamassa, CCR, Tony Joe White, ea. Wij brengen onze huidige covers in onze eigen stijl. Ook willen wij dat ieder bandlid iets van zijn/haar gading terug vindt in onze muziekkeuze. Eigen nummers zijn op handen.. We bestaan uit Pim (Zanger/gitarist), Jeroen … meer »

Jeroen

Rap metal band uit Limburg is op zoek naar drummer!

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 383x bekeken

Voor een verse nieuwe band zijn we opzoek naar een gedreven drummer die beschikt over een eigen drum kit, vervoer en een gezonde dosis humor en motivatie om de beste rap metal band uit de buurt hier te worden. Spreekt dit jou aan en heb je er echt zin in laat het ons weten! je kunt mij gewoon benaderen via dit bericht of via 0646913565. We staan op het punt wat shows in te plannen, een demo op te nemen … meer »

Roy Kronberger

Gitarist gezocht voor duo

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 285x bekeken

Hallo, ik speel mandola en zoek voor begeleiding een klassiek geschoolde gitarist. Je moet noten kunnen lezen en een goede pluktechniek hebben. Repertoire is heel divers en gaat van pop over traditioneel tot klassiek. Ik zorg voor de arrangementen. Samen thuis oefenen is een mogelijkheid maar ook over internet. Uitbreiding van het repertoire is mogelijk daar ik ook klassiek gitaar speel en bas.

Muzikantenbank user H.A.L. BerkersH.A.L. Berkers

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 480x bekeken

Wij zijn een Coverband uit de regio Parkstad en spelen ook nummers die anderen laten liggen. Natuurlijk spelen we hits, maar soms zijn de minder bekende hits voor de muzikant meer de moeite waard. Vandaar de naam B-Sides, op het snijvlak waar zowel publiek en muzikant zich lekker voelt. Wij hebben allen de nodige ervaring en spelen van Bowie tot Fleetwood en U2 tot Parsons. We nemen onze muziek … meer »

Pista Hajdú