Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Parkstad (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

BrookDale zoekt drummer

Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 481x bekeken

Gezocht ROCK/BLUES ROCK Drummer Wij Brookdale zijn op zoek naar een gedreven rockdrummer, die zich thuis voelt in het genre a la Rory Gallagher, Walter Trout, Ozzy Osbourne, maar ook Metallica en Volbeat. Aldus het (blues)rock genre vanaf de jaren 70 tot op heden. Onze huidige drummer, die tevens toetsenist is, zal de toetsen voor zijn rekening gaan nemen. Daarnaast heeft hij de beschikking over … meer »

Muzikantenbank user Ivo KnubbenIvo Knubben

Sologitarist of toetsenist gezocht voor pop-rock band

Gitarist en Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 288x bekeken

We zijn een beginnend maar enthousiast bandje van al wat ervarener muzikanten (zanger, slaggitarist, bassist en drummer) en nog op zoek naar een sologitarist en/of veelzijdig toetsenist voor de muzikale inkleuring. We oefenen in Heerlen op de donderdagavond. Plezier in het samen muziek maken en samen beter worden staat voorop. We streven naar af en toe een optreden voor de kick maar voorlopig heeft … meer »

Andre

Rap/metal project zoekt bandleden

Bassist en Drummer gezocht in Parkstad (Limburg) | 286x bekeken

Rap/metal project zoekt bandledenHey gasten, mijn naam is Roy ben 25 en woon in Heerlen. Ik ben samen met een rapper een nieuw project begonnen en we schrijven eigen nummers in het rap/metal genre. We zijn op zoek naar een drummer en een bassist om de formatie compleet te maken. Vervoer, gear en een oefenruimte zijn aanwezig. we zoeken gemotiveerde teamspelers die van muziek houden. Laat wat weten als je geïnteresseerd bent voor … meer »

Roy Kronberger