Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Semi pro zangeres gezocht - The New Sensation - van Soul, 80's tot schlager

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 124x bekeken

Hi, Wij zijn op zoek naar een ervaren semi-pro zangeres voor Coverband Limburg - The New Sensation. Genres zijn: - Soul / Funk - 80's en 90's - Skihut en DE / NL schlager Jouw profiel: - veel podium ervaring - eigen apparatuur (mic / in-ear) - kan publiek entertainen met de zanger en band - heeft geen moeite met 2e of 3e stem - dedicated en heeft niet al 2 bands die voorrang krijgen - … meer »

Angelo

Professioneel allround gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Venlo (Limburg) | 189x bekeken

Professioneel allround gitarist gezochtHoi! Ik ben op zoek naar een professioneel allround gitarist om samen een cover project mee te starten. Ik ben zangeres van beroep, dus ik werk professioneel, maar natuurlijk draait muziek ook om plezier! We zullen een concept bedenken en een divers repertoire opbouwen met bekende hits om op elk feest de boel op z'n kop te zetten. Het doel is om van dit duo een band te vormen en hiermee veel op te … meer »

Muzikantenbank user Marieke SmidMarieke Smid

Zanger gezocht: Stijl bleus tot rock met ballen

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 142x bekeken

Zanger gezocht: Stijl bleus tot rock met ballenGezocht: Zanger. Een nieuw op te startte band met twee maal gitaar, bas en drum. Allen door de wol gewassen muzikanten waar je op kunt bouwen. De input van zang staat helemaal open qua sound, passend binnen het geheel. Jij als zanger(es) bepaald geheel de sound als voor de nummers wat voice betreft. We repeteren in eigen ruimte buurt Roermond. Interesse of heb je een tip voor in onze zoektocht --> … meer »

Muzikantenbank user Robert TobbenRobert Tobben

Gezocht zanger: Industrial E.D.M.

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 106x bekeken

Gezocht: Zanger voor de band Jane Black. De input van zang staat helemaal open qua sound. Met de huidige zang is dit met een randje richting metal. Maar jij als nieuwe zanger bepaald geheel zijn sound als geheel voor de nummers. www.janeblack.nl Repetities 1x per week samen de digi synth tracks, drummer, gitarist en bassist. We repeteren in Stein in eigen ruimte. Interesse of heb je een tip voor in … meer »

Muzikantenbank user Robert TobbenRobert Tobben

Gezellige countryband zoekt ervaren sologitarist!

Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 284x bekeken

Complete countryband mist nog een goede sologitarist. Enkele bandleden hebben samen al eerder in een countryband gezeten en willen de draad weer snel oppakken. Huidige bezetting is zangeres, zanger/slaggitarist, steelgitarist, toetsenist, contrabassist en drummer. Allen 50 / 60 plus en ervaren. We willen goede Country en Old School Rock & Roll muziek brengen. Daarbij kun je denken aan o.a. The Mavericks, … meer »

Hans van den Waardenberg

MixUp zoekt.....een bassist

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 262x bekeken

Hoi hoi, wij zijn coverband MixUp en wij zijn op zoek naar een bassist. hoofddoel van MixUp is om op een gezellige manier goede muziek te maken vanaf de jaren 60 tot nu en een bescheiden aantal malen optreden per jaar. als je dit aanspreekt en je woont in de regio Parkstad, kom dan een dinsdagavond eens kijken in het Sjtaater Hoes te Kerkrade-Terwinselen. Wij oefenen van 19.00 tot 22.00 uur. Groetjes, … meer »

Muzikantenbank user Rob DamRob Dam

Local Roque zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 178x bekeken

Wij (Paul, John, Paul & Mark) zoeken een zangeres die niet bang is om op de voorgrond te staan en houdt van stevige rock (denk aan: Pink, Foo Fighters, Kings of Leon, Anouk, Cranberries, K’s Choice) Als frontvrouw draag je de band en laat je ons verbleken in onze figuranten rol. Natuurlijk staan we letterlijk en figuurlijk achter je. We repeteren iedere dinsdagavond in Heerlen. (Nox) Ons doel is … meer »

Mark de Bruijn