Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Full of Whiskey zoekt drummer

Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 195x bekeken

Full of Whiskey zoekt drummerWij zijn Nick (zang), Aiven (bas) en Jordan (gitaar/backing vocals) en spelen op het moment covers van country, rock & roll, jazz, indie, hard rock en post-punk (Sinatra, Joy Division, CCR, Johnny Cash, The Doors). Hiernaast willen we graag eigen nummers gaan schrijven en optreden, en hier hebben we een voor drummer nodig. Stuur maar een bericht als je geïnteresseerd bent!

Jordan Faber

Alternative Rock Band Zoekt Ervaren Zanger en Toetsenist (M/V).

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 159x bekeken

Alternative Rock Band Zoekt Ervaren Zanger en Toetsenist (M/V). Voor een alternatieve rockband zijn we op zoek naar een ervaren zanger (man of man èn vrouw) en toetsenist (m/v). We zijn een opstartende band met ervaren muzikanten uit de regio Parkstad (leeftijd 45-50 jaar). Drummer, bassist en gitarist zijn al aanwezig. Wat gaan we doen? We spelen covers van o.a. Faith No More, Soundgarden, Van … meer »

Roysmusic

Beginnende band zoekt Drummer en Bassist(e)! Regio Midden-Limburg

Bassist en Drummer gezocht in Roermond (Limburg) | 188x bekeken

Beginnende band zoekt Drummer en Bassist(e)! Regio Midden-LimburgBen jij een strakke drummer of een enthousiaste bassist(e)? Dan zoeken wij jou! Wij ( Tim (zang, gitaar), Stijn (toetsenist), Dani (gitaar, zang) ) zijn gepassioneerde muzikanten die bezig zijn met het opzetten van een toffe rockband. Wat voor muziek we willen spelen? Denk bijvoorbeeld aan The Eagles, Queen, Golden Earring en The Rolling Stones. Maar ook eigen inbreng is welkom! Locatie repetitieruimte … meer »

Dani Lensen

Drummer wanted met spoed

Drummer gezocht in Maastricht (Limburg) | 240x bekeken

Gezocht gedreven drummer voor pop coverband Wij zoeken een goede en vooral zeer gemotiveerde drummer DIE MET KLIK kan spelen.backvocals zou leuk zijn. De band is gevestigd in Limburg (B) Optredens zijn er.in België en NL Stijl pop dance disco rock. Alleen mensen die echt gemotiveerd zijn en er echt voor willen gaan.en ook willen repeteren Sessie drummers en invallers zitten we niet op te wachten

R

Headache zoekt drummer (Noord-Limburg/Brabant) (18-30 jaar)

Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 238x bekeken

Wij zijn Headache. We zijn al 4 jaar bij elkaar en hebben al 3 jaar podiumervaring. We spelen voornamelijk classic rock en andere rock en punk nummers die iedereen kent. En hebben een eigen nummer. Optreden doen we ongeveer acht keer per jaar, maar we willen er naar gaan streven om dit minimaal één keer per maand te doen. We bestaan uit: Maartje (leadzang/rythmn gitaar) 19 jaar Wesley (leadgitaar) … meer »

Maartje

Muzikanten gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 466x bekeken

Wij, Lead gitarist, bassist, zangeres en drummer, zoeken eenslag gitarist en of toetsenist om samen muziek te maken. Het doel is muziek maken, niet dwangmatig, geforceerd nummers door akkeren om zo snel mogelijk op het podium te staan. Moeten de nummers klinken als het origineel? Nee natuurlijk niet, iedere muzikant heeft zijn eigen identiteit. Dus nummers coveren met je eigen inbreng maar toch dicht … meer »

Marc Pagen

Band zoekt drummer

Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 277x bekeken

Hallo drummers! Wij zijn Hydrojam en zijn op zoek naar een enthousiaste drummer. We spelen voornamelijk Rock/pop, denk aan: Nirvana en Black Sabbath. We repeteren elke zaterdag in Stein. (kan in overleg ook veranderen). Denk jij dat jij onze band kunt komen versterken? Stuur ons dan een mailtje! Mail: fennevincken02@*****.comGroetjes, Hydrojam

Muzikantenbank user Fenne VinckenFenne Vincken