Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 105x bekeken

Bestaat Limburg alleen nog maar uit coverband zangers, die liever de teksten op een presenteerblaadje krijgen? Of zijn er er ook nog creatieve zangers die Engelstalig schrijven en geen zoutzak attitude hebben? Wij zijn een groep zeer ervaren muzikanten die een zanger zoeken voor eigen werk.

Muzikantenbank user Dave JanssenDave Janssen

Bassplayer

Bassist gezocht in Venlo (Limburg) | 130x bekeken

De Black Jack Project is een combo van vier muzikanten die individueel een rijk muzikaal verleden hebben. De naam komt voort uit een stuk beeldspraak. ‘Black’ zijn de jongens met hun Indonesische achtergrond, ‘Jack’ zijn de instrumenten kabels, ‘Project’ is de zanger die zich onderscheidt door bestaande muzieknummers te coveren door er zijn eigen ziel in te leggen en interactief is met … meer »

Muzikantenbank user Frenk HuwaeFrenk Huwae

Zanger(s) en gitarist(en) gezocht voor 80s poprock coverband uit Maastricht

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Maastricht (Limburg) | 107x bekeken

80s POPROCK COVERBAND ZOEKT MUZIKANTEN zanger, zangeres en gitarist(en) gezocht in Maastricht e.o. Heb jij ook zo’n voorliefde voor popmuziek uit de jaren ’80? Zoals ‘Don’t stop believin’’ (Journey), ‘Everybody wants to rule the world’ (Tears for Fears) of ‘ ‘The whole of the moon’ (The Waterboys)? Heb jij ook zo’n verlangen naar de guilty pleasures uit die tijd en zou … meer »

Muzikantenbank user Thomas GulikersThomas Gulikers

Begane Glorie zoekt Drummer

Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 142x bekeken

Aan alle drummers van Limburg! Wij zijn nog op zoek naar een drummer die goed in zijn vel zit... We maken eigen nummers, géén covers! Qua stijl: blues, pop, rock, jazzy, sferisch. Lastig om zo even te omschrijven, maar in ieder geval iets Indie stijl :-) Repeteren doen we op de maandagavond in Sittard. Carpoolen vanuit Weert / Nederweert is mogelijk. Compleet drumstel, inclusief snare … meer »

Muzikantenbank user Marc GeelenMarc Geelen

Startende Outlaw Country band zoekt Harmonica / blues harp speler

Blazer en Overig gezocht in Venlo (Limburg) | 133x bekeken

Wij als startende Outlaw Country band zijn opzoek naar een passende mondharmonica / bluesharp speler in de stijl van Mickey Rapheal en Charlie McCoy Stijl: De stijl waar wij naar streven is een combinatie van Merle Haggard, Waylon Jennings, Willie Nelson, Johnny Paycheck en wellicht 70's Elvis Presley. Leeftijd: Leeftijd is voor ons geen belangrijk punt. Onze groep bestaat nu uit muzikanten … meer »

Casper van Osch

70's Ouwlaw Country band zoekt drummer

Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 187x bekeken

Wij als startende Outlaw Country band zijn opzoek naar een passende drummer. Stijl: De stijl waar wij naar streven is een combinatie van Merle Haggard, Waylon Jennings, Willie Nelson, Johnny Paycheck en wellicht 70's Elvis Presley. Leeftijd: Leeftijd is voor ons geen belangrijk punt. Onze groep bestaat nu uit muzikanten tussen de 24 en 60 jaar oud. Belangrijker is een muzikant gedreven en … meer »

Casper van Osch