Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Dit kan je kans zijn

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 150x bekeken

Dit kan je kans zijnPeter Bourbon zoekt voor het uitbrengen van singles de juiste Zanger/Zangeres liefst met ervaring in het maken van eigen muziek. In dit geval praten we over Rock muziek maar dan net anders dan anders,ik zoek mensen die uit hun comfortzone willen komen om de juiste zang melodien te verzinnen in dit Project. Ook een toetsenman word gezocht.... de songs zijn al afgeschreven en op demo gezet ...maar … meer »

Muzikantenbank user Peter BourbonPeter Bourbon

Coverband zoekt toetsenist(e)

Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 125x bekeken

We zijn een coverband die bekende en minder bekende rock/pop/blues nummers speelt, maar zeker niet de alom bekende 13 in een dozijn cover nummers. Onlangs is onze toetsenist een nieuw muzikaal avontuur aangegaan en graag willen we het achtergebleven muzikale gat opvullen met een enthousiaste toetsenist(e). We spelen voor ons plezier maar we willen de nummers wel zo goed mogelijk neerzetten, en dat … meer »

Hans Nelissen

Nieuwe band voor eigen werk

Bassist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 182x bekeken

Drummer en gitarist zijn op zoek naar muzikanten die samen met ons een nieuwe band willen starten voor eigen werk. In het verleden hebben we in verschillende coverbands gespeeld, maar we willen ons nu meer focussen op eigen nummers in het genre pop/rock met eventuele uitstapjes naar andere genres. Het doel is om kwalitatief goede muziek te maken waar we ons gevoel in kunnen leggen en ons in thuis … meer »

Muzikantenbank user Guido HeeresGuido Heeres

Gezocht blues bassist(e) en zanger(es)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 130x bekeken

Gezocht blues bassist(e) en zanger(es)Voor doorstart van een bekende blues&roll band in Limburg, zoeken we een bassist en een zanger. (Sexe no problem) Repetities op woensdagen start in April) in oneven weken van 19.00 tot 22.00. Er ligt een repetoir klaar van circa 30 covernummers en aantal eigen nummers. (blues en rock&roll nummers gemixt in setlist) Blues minded /humoristische inslag is grootste verreiste. Bereidheid om max. 20 … meer »

Muzikantenbank user Antoine ScheijenAntoine Scheijen

90's band zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 153x bekeken

Voor een 90’s Tribute Band zijn we nog op zoek naar een bassist(e). De set staat nog niet vast, maar denk aan muziek van The Offspring, The Cranberries, Blur, Oasis, Radiohead, No Doubt, The Smashing Pumpkins, Nirvana, Green Day, Live en Alanis Morissette. We repeteren in Heerlen en we zoeken iemand tussen ongeveer 20 en 45 jaar. Dus ben je ook fan van de muziek van de 90’s en heb je zin om op … meer »

Eric Langen

Nirvana tribute band zoekt bassist

Bassist gezocht in Roermond (Limburg) | 131x bekeken

Hallo wij (drummer, gitarist en zanger) zijn opzoek naar een basgitarist om onze Narvana tribute band compleet te maken. We zijn van plan om ook te gaan optreden als onze band compleet is, dus als je Nirvana te gek vindt en ook wil optreden zien we graag een reactie tegenmoet!

Ties

90's band zoekt gitarist(e)

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 139x bekeken

Voor een 90’s Tribute Band zijn we nog op zoek naar een gitarist(e). De set staat nog niet vast, maar denk aan muziek van The Offspring, The Cranberries, Blur, Oasis, Radiohead, No Doubt, The Smashing Pumpkins, Nirvana, Green Day, Live en Alanis Morissette. We repeteren in Heerlen en we zoeken iemand tussen ongeveer 20 en 45 jaar. Dus ben je ook fan van de muziek van de 90’s en heb je zin om op … meer »

Eric Langen

90's band zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 168x bekeken

Voor een 90’s Tribute Band zijn we nog op zoek naar een zangeres. De set staat nog niet vast, maar denk aan muziek van 4 Non Blondes, The Offspring, The Cranberries, Hanson, Blur, Oasis, Radiohead, No Doubt, Robbie Williams, The Cardigans en Alanis Morissette. We repeteren in Heerlen en we zoeken iemand tussen ongeveer 20 en 45 jaar. Dus ben je ook fan van de muziek van de 90’s en heb je zin om … meer »

Eric Langen