Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 62x bekeken

Zangeres gezochtWij zijn een grote gezellige cover/partyband uit Roermond met een mooie blaassectie. We hebben al een zangeres maar zijn op zoek naar een enthousiaste zangeres die onze groep komt versterken. We hebben als doel om met veel plezier het publiek te vermaken en uit te nodigen om de dansvloer op te gaan. We hebben een eigen repetitieruimte in Roermond. We kunnen leuke optredens garanderen die niet zomaar … meer »

Guus Halmans

Zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 60x bekeken

Rock/pop coverband met een breed repertoire zoekt een nieuwe zanger(es). We hebben een classic line-up: drums, bas, slaggitaar en leadgitaar. We repeteren wekelijks in Maasbracht. Doel is natuurlijk geregeld optreden. En dan moet het dak eraf. Interesse? Reageer snel!

Guido van Leuven

Spontane countryzangeres met performance gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 89x bekeken

Ambitieuze countryband wil graag snel optredens gaan verzorgen. Wij zijn daarom met spoed op zoek naar een vlotte zangeres, die zowel de lead als backing vocals voor haar rekening wil nemen. Een goede muzikale klik, humor en gezelligheid vinden wij belangrijk. Wil je deze uitdaging met zes mannen delen, stuur dan snel een mailtje met je telefoonnummer om verdere informatie met elkaar te wisselen. We … meer »

Hans van den Waardenberg

Coverband zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 80x bekeken

Wij zijn een coverband uit de regio Venlo en zoeken een zangeres die samen met onze zanger zowel de lead als de backing verzorgt. Repeteren doen we elke donderdagavond in Reuver. Wij spelen Soul, funk, rock, jazz en blues covers overgoten met een eigen sausje. In principe is de leeftijd niet zo belangrijk maar wij zitten allemaal tussen de 50 en 60 jaar. Wij treden een paar keer per jaar op, spreekt … meer »

Hans

Drummer gezocht voor Metalband met eigen nummers

Drummer gezocht in Maastricht (Limburg) | 168x bekeken

Hallo, Voor de band SLAVANTAS zijn we op zoek naar een (metal)drummer. We hebben bestaande eigen nummers die we op willen poetsen waarbij je ook volledige inbreng hebt aan het resultaat. Je hebt voldoende vrijheid om er je eigen invulling aan te geven. We zijn verder compleet als band. Bassist, 2 gitaristen en een zanger. Repetities vinden wekelijks op zaterdag (van 10.30 tot 13.45) plaatst … meer »

Muzikantenbank user Vincent van den AkkerVincent van den Akker

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 165x bekeken

GITARIST GEZOCHT De band bestaat uit een drummer, zanger, bassist en toetsen met invloeden van o.a. Peter Beeker, Depeche Mode, Pixies, Velvet Undergrond en de Ramones. Het repertoire is grotendeels dialect met af en toe een scherp rauw randje. We hebben wel podium ambities maar 1x per week repeteren staat bovenaan, vooral lol in het maken van eigen muziek. We zoeken een creatieve … meer »

Andre Van Loenen

Begane Glorie zoekt Gitarist

Gitarist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 139x bekeken

Hallo Gitaarders, Wij, Begane Glorie, zoeken ter aanvulling van de band een gitarist. We spelen eigen nummers. Blues / Rock / pop. Inmiddels hebben we een 10-tal nummers op de plank liggen en willen graag de pop-podia en festivals laten meegenieten van onze songs. We repeteren op de maandag-avond in Sittard. Huidige bezetting is: Zang/gitaar, toetsen, drum en bas.

Muzikantenbank user Marc GeelenMarc Geelen