Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Singer-songwriter zoekt....

Overig gezocht in Parkstad (Limburg) | 60x bekeken

Gitarist/ singer-songwriter (39, omgeving Parkstad), is op zoek naar medemusici die wel oor hebben om samen een 'Eigen creaties eerst' bandproject aan te gaan met als doelstelling; Wekelijkse repetities, Demo/album opnames, Periodieke optredens, Toewijding en spelplezier. Qua stijl dient men te denken aan; Father John Misty, The Beatles, Radiohead, Jeff Buckley, The Talking Heads, Pink Floyd … meer »

Muzikantenbank user The Allegory Of DaveThe Allegory Of Dave

Coverband Marigold zoekt nieuwe bassist

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 145x bekeken

Marigold is op zoek naar een nieuwe bassist! Zoek jij een nieuwe uitdaging en beheers jij je instrument dusdanig zodat je met de drummer een goede strakke basis neer kunt zetten, dan zijn wij op zoek naar jou... Marigold is een allround coverband uit Zuid Limburg (Heerlen). We spelen covers van de jaren 60/70 tot nu. Of je nu houdt van swingende nummers, country, een mooie ballad of een lekker … meer »

Muzikantenbank user Guido HeeresGuido Heeres

Muzikanten gezocht voor folkband

Gitarist, Overig en Strijker gezocht in Venlo (Limburg) | 179x bekeken

Wij zijn op zoek naar een of meerdere muzikanten voor onze folk band. Onze band bestaat uit 5 personen (4 jongens en een meisje) van achter in de vijftig, begin zestig. Wij komen uit noord-Limburg / Brabant omgeving Venray / Vierlingsbeek De bezetting is accordeon, drums, gitaar, basgitaar, banjo, diverse fluitjes en mondharmonica en meerstemmige zang. Zoals u ziet zijn er meer instrumenten dan … meer »

Peter Bonants

Zangeres gezocht voor 90's duo

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 108x bekeken

Hallo, Mijn naam is Eric, ik woon in Heerlen en ik ben op zoek naar een zangeres om een 90's duo mee te vormen. Zelf speel ik gitaar en kan ik 2e stem zingen. Lijkt het je leuk om een 90's set te maken en af en toe op te treden? Dan hoor ik graag van je! Groetjes, Eric

Eric Langen

Coverband 'Quitny' zoekt (slag)gitarist voor pop/rockband

Gitarist gezocht in Venlo (Limburg) | 151x bekeken

Beste Gitarist, Wij zijn bezig een coverband op te starten en zijn nog op zoek naar een (slag)gitarist om onze band compleet te maken. We repeteren momenteel op woensdag in Ospel. We bestaan uit een Drummer, Zangeres, Gitarist (solo) en een Bassist. (leeftijden variëren van 22 tot 50 jaar) We hebben een 'voorlopige' lijst met nummers aangemaakt waaraan we nu aan het werken zijn. Die bestaat o.a. … meer »

Muzikantenbank user Johan NiesJohan Nies

Wanted: Zanger met een groot bereik en ervaring voor prog/rock band.

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 228x bekeken

Die samen met mij het front wil vormen van een nieuw op te starten band. Met eigen nummers en evt. hier en daar een cover. Bezetting zal worden: 2 gitaristen, bassist, drummer, zangeres (ik) en zanger (jij dus). Regio tussen Eindhoven en Maastricht. Leeftijd tussen de 25 en 50 jaar. Semi- professioneel. Doel: het maken van goede muziek, dat opnemen en veel podiums bespelen. Voor meer info: debsmuziek@*****.com

Muzikantenbank user Debby ThebrathDebby Thebrath

Rockcoverband Second Half zoekt gitarist

Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 165x bekeken

Onze huidige gitarist gaat ons aan het einde van dit jaar helaas verlaten wegens tijdgebrek. We spelen voornamelijk rockklassiekers zoals whole lotta love, radar love maar ook superstition, play that funky music en blues e.d. Solo's en begeleiding behoren tot het takenpakket en tweede stem zou mooi zijn maar is geen breekpunt. We repeteren 2x per maand in Banholt in onze eigen oefenruimte. Eigen … meer »

hamers hub

Muziek kapel EigeWies uit Schipperskerk zoekt blazers en slagwerkers.

Blazer, Drummer en Percussionist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 395x bekeken

Muziek kapel EigeWies uit Schipperskerk zoekt blazers en slagwerkers.Muziek Kapel EigeWies bestaat al meer dan 30 jaar, om precies te zijn sinds 8 maart 1986. Sinds jaar en dag brengen we muziek vanuit ons hart. Waarbij we met volle teugen genieten en dat genieten proberen we over te brengen aan het publiek. Muziek met een lach en soms een traan, opgewekt en soms emotioneel maar altijd met volle overtuiging. Onze standplaats, De Keet in Schipperskerk. Ons repertoire … meer »

Muziekkapel EigeWies