Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist gezocht voor 50 plus band

Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 58x bekeken

Wij zoeken een toetsenist om onze band te versterken. We zijn als band pas net begonnen en ons repertoir is nog beperkt. Verder is het samen muziek maken op een gezellige manier belangrijker dan veel optredens. We repeteren op woensdag avond in Susteren. Het is in principe plug and play. Als je onze band wil komen versterken, neem dan gerust contact met ons op of kom eens kijken.

Sjaak

Gezocht: ervaren sologitarist, omgeving Brunssum

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 98x bekeken

Wij zijn een coverband die een ervaren sologitarist zoekt. Bij voorkeur niet te jong want wij zijn zelf 50+. Ons repertoire bestaat uit voornamelijk 60s en 70s muziek waaronder veel rock & roll. Zoek maar eens op Youtube naar Jamber coverband, dan krijg je een goed idee. https://www.youtube.com/channel/UCx3nSCucEwrfGhUcfxo52mA/videos We repeteren elke maandagavond in Brunssum. De bedoeling is … meer »

Jamber

Gitarist gezocht regio Weert

Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 69x bekeken

Wij zijn een beginnende metal band en zijn opzoek naar iemand die gitaar speelt. Momenteel bestaan we uit een vocalist (Grunts en scream) (17), bassist (16), drummer (15) en gitarist (18). We zoeken dus nog een 2de gitarist om het compleet te maken. We zijn nog geen pro's haha, maar we maken een begin en zijn zeer gemotiveerd. We willen beginnen met covers, maar zijn ook zeer enthousiast om eigen … meer »

Muzikantenbank user Stan PlantingStan Planting

Drummer gezocht voor nieuwe band

Drummer gezocht in Roermond (Limburg) | 145x bekeken

Drummer gezocht voor nieuwe bandHallo! Voor een nieuw project zijn wij op zoek naar een drummer. Het zal gaan om eigen muziek in het genre (space)rock/EDM. We bestaan momenteel uit een zangeres, gitarist en toetsenist. Denk hierbij aan nummers van Muse of Eden. Leeftijd 16 t/m 24 Omgeving Leudal Groetjes Daan

Muzikantenbank user Daan RamakersDaan Ramakers

Gezocht bassist of sologitarist

Bassist en Gitarist gezocht in Maastricht (Limburg) | 123x bekeken

Wij, allemaal 50+, zijn op zoek naar een bassist(e) of sologitarist(e). Onze sologitarist is namelijk ook bassist en kan dus ook omschakelen naar bas. We spelen Americana (roots, folk, country). Ons doel is om gezellig en lekker samen muziek te maken en af en toe op te treden. We spelen covers (niet al te bekend) maar geven daar toch onze eigen interpretatie aan. We zijn allemaal ervaren muzikanten … meer »

Paul

Metalband zoekt drummer en bassist(e)

Bassist en Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 77x bekeken

Ik wil een metalband oprichten en heb hiervoor een drummer en eventueel een bassist nodig. Zelf ben ik gitarist/zanger en ik speel voornamelijk death, black en sludge metal. Ik speel inmiddels al 5 jaar en wil graag eigen nummers schrijven met een band, al is het alleen met een drummer (denk aan bv. Mantar). Ben je geïnteresseerd, stuur dan een mailtje naar jordanggf@****.nl ! Alsjeblieft, ik ben … meer »

Jordan Faber

Singer-songwriter

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 130x bekeken

Singer-songwriter (39, omgeving Parkstad), is op zoek naar musici die wel oor hebben om samen een 'Eigen creaties eerst' bandproject aan te gaan met als doelstelling; Wekelijkse repetities, Demo/album opnames, Periodieke optredens, Toewijding en spelplezier. Inmiddels beschik ik over een redelijk repertoire welke slechts om een gedegen uitwerking vraagt die het geheel naar een grotere hoogte stuwen … meer »

The Allegory Of Dave

Jazz, Blues, Soul duo zoekt bassist

Bassist gezocht in Roermond (Limburg) | 136x bekeken

Wij, Hammond B3 speler en drummer zoeken per direct bassist(e) om Jazz, Blues, Soul trio te formeren. We willen graag in kleine bezetting swingende nummers brengen die overal inpasbaar zijn. Stijl: https://www.youtube.com/watch?v=a4ZiU10Ngq0&list=PL6433A319565614EB&index=15 Repertoire zijn we aan het samenstellen. Liefst iemand in omgeving Baexem waar we repeteren. 0611878244

Muzikantenbank user Art GuveauArt Guveau