Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Saxofonisten gezocht alt en tenor

Blazer gezocht in Venlo (Limburg) | 39x bekeken

Rammenas is een pop bigband formatie uit Sevenum. Elke donderdagavond hebben wij een gezellige repetitie in het zaaltje bij café Breurs in Sevenum. Wij zoeken twee saxofonisten voor alt en tenor. Ons repertoire is uitgebreid en verrassend, luister naar https://spotify.link/nIkdoVD0ADb De thuisbasis is Sevenum, maar de muzikanten komen inmiddels uit de gehele regio. De band speelt in een bigband … meer »

Myriam

Mannen laat je stem horen!

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 133x bekeken

Ons koor Sound ’70 uit Sittard is op zoek naar enthousiaste mannelijke zangers. We zingen o.a. popsongs en Limburgstalig en treden een aantal keer per jaar op. Zingen geeft energie en plezier. Kun je zingen, dan nodigen we je van harte uit op onze repetitieavond! We repeteren op dinsdagavond onder leiding van onze dirigent en combo. Lijkt het je leuk? Of wil je meer info? Stuur dan even … meer »

Gemmy Kissels - Sound70

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Parkstad (Limburg) | 254x bekeken

Wij, zanger, toetsenist, bassist en drummer, zijn op zoek naar een (slag) gitarist die door zijn bijdrage ons repertoire de rock sound geeft die het nodig heeft. De muziek stijl / keuze is Tiroler Rock muziek, denk hierbij aan bijvoorbeeld de Schürzenjäger. Maar ook feest nummers die met dezelfde Tiroler rock insteek gespeeld worden. Heb je interesse, komt eens langs dan kunnen we kijken of er … meer »

Marc Pagen

Who's NeXt zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 417x bekeken

Wij zoeken een zangeres. Who's NeXt? is een coverband uit Limburg met een veelzijdig en avondvullend repertoire van echte all-time live muziek. Op het podium is er maar één doel: het dak moet eraf! Who's NeXt? Het brede, zowel Engels- als Nederlandstalige repertoire varieert van rock tot ballades, van de 60's tot anno nu, van The Eagles tot AC/DC tot Pointer Sisters. Meerstemmige zang, melodieuze … meer »

J.C.Boonen

Rock Opera Stained

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 330x bekeken

Rock Opera StainedKirmon Project zoekt musici vanaf 23 jaar die de rock songs van de opera op het podium willen performen als nieuwe band. De songs zijn geschreven door onze componist en al helemaal klaar om te performen. Het zijn niet de makkelijkste songs dus een uitdaging. Wie denkt, hier heb ik interesse is. Laat het ons weten. De omgeving waar gerepeteerd kan worden is vrijblijvend.

Stanislaw Kirner

Gezocht: toetsenist voor spetterend orkestavontuur

Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 167x bekeken

Hey muzikale maestro's! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde toetsenist om onze muzikale familie te versterken. Momenteel bestaan we uit een geweldige mix van saxofoons (heel het register!), 2 geweldige trompettisten, een ritmische drummer, een funky basgitaar, een krachtige tuba en een swingende trombone. Wat er nog ontbreekt? Juist ja, de magie van de toetsen! Ons repertoire is een feestelijke … meer »

Mark Strolenberg

Rock Zanger/Zangeres gezocht!

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 215x bekeken

Beste zangers/zangeressen, Wij zijn Youth, een Rockband met een drummer, 2 gitaristen en een bassist. We zijn op zoek naar een zanger/zangeres om onze band compleet te maken. We spelen covers van oa: Arctic Monkeys, Måneskin, The Strokes en The Cure. Ook hebben we al heel wat eigen nummers. We hopen ook in de toekomst nog meer eigen nummers te gaan maken. Dus ben jij een enthousiaste zanger … meer »

Muzikantenbank user Fenne VinckenFenne Vincken

Vocalisten gezocht in Limburg voor electronische muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 209x bekeken

Vocalisten gezocht in Limburg voor electronische muziekIk componeer/produceer sinds 1991 electronische muziek. De laatste 12 jaar heb ik puur via online samenwerking met vocalisten verschillende nummers ingezongen gekregen. Maar aangezien ik zelf wil gaan experimenteren met 2D en Virtual Reality muziekvideos, zoek ik nu vocalisten uit de regio om dit eventueel mogelijk te maken. Ik heb zelf een VR Headset en VR videocamera om met Virtual Reality te kunnen … meer »

Luzami Music