Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Ervaren Bassist gezocht

Bassist gezocht in Venlo (Limburg) | 74x bekeken

Cover/Feestband uit Oostrum zoekt ervaren Bassist. Ben jij die ervaren bassist(e) die het maken van muziek en het vinden van plezier daarin voorop heeft staan, die elke week op donderdagavond kan repeteren met een gezellige groep muzikanten ( 3 blazers, drums, gitaar, toetsen, zangeres en zanger/gitarist ), en die evt ( is geen must ) ook nog een partijtje meezingt. Dan ben jij onze man/vrouw dus … meer »

Will Cremers

Bluesdrummer gezocht.

Drummer gezocht in Roermond (Limburg) | 102x bekeken

Wij, Beer Boogie Baer (repeterend in Neer, Midden Limburg) zijn op zoek naar een goede drummer (m/v). Wij spelen alle bluesstijlen maar vooral stevige en swingende blues, veelal covers en een paar eigen nummers. Wij spelen een keer of 15 per jaar. We bieden je een gezellige sfeer en bij optredens een `kleine'vergoeding. Wij zijn allen in de leeftijd van 45 t/m 56 jaar. Bij interesse kun je mailen … meer »

Muzikantenbank user John StoffelsJohn Stoffels

Zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 90x bekeken

Wij, bassist, gitarist, en drummer zoeken een zanger of zangeres van niveau voor een classic rockcoverband in Sittard. Repetities zijn op maandagavond. Doel is om eenmaal per maand betaald op te treden op diverse gelegenheden zoals festivals en cafés. We hebben nog geen uitgebreid repertoire, dus het is makkelijk in te stappen. In overleg worden de nummers gekozen. Heb je interesse, reageer dan op … meer »

Ren Menten

Zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 90x bekeken

Rock pop coverband bestaand uit gitaar, basgitaar, toetsen, drum en zanger zoekt zangeres. Omgeving Maasbracht. We spelen nummers van Bon jovi, Rolling Stones, Billy Idol, de Scene, enz. We zoeken een zangeres zodat we ons repertoire kunnen uitbreiden ook met de wat hogere zang en tweede stem. Interesse of nadere info heemels.r@****.nl.

Rene

Bluesharpist/zanger/zangeres voor bestaande band ‘Blues Bomb’

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 100x bekeken

Wij zijn hard op zoek naar een bluesharpist/zanger/zangeres, liefst met podiumervaring in met name het bluesgenre. Mocht jij onze “frontman” of “frontvrouw” willen worden, laat het ons dan weten. De bluesharp spelen is geen must, wel een pré. Voor ons is de persoonlijk en muzikale klik erg belangrijk, maar uiteraard willen we naast de liefde voor deze muziek ook veel plezier en lol hebben. Wij … meer »

Hans Dohmen

Lead guitarist

Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 130x bekeken

Lead guitaristIk zoek voor mijn band een lead guitarist die Country/ Indorock/ Rock en Roll 60/70 wil spelen. Omgeving eindhoven Roermond ,Woon zelf in Landgraaf De band bestaat nu uit Bassist Drumster Zanger/Guitarist. Repetitie in overleg Centrale plaats Band naam BLACK WINGS BAND ( you tube )

Muzikantenbank user Roy ClignettRoy Clignett

Nieuwe band starten!

Bassist, Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 204x bekeken

Na een tijd eruit te zijn geweest ben ik van plan een nieuwe band te starten. Invloeden van QOTSA, Soundgarden, Portishead, 35007, Turing Machine, Monkey3, Ten East etc. Flinke portie synthesizer erdoor mag best en ben ook niet vies van een dikke drumcomputer. Het gaat me vooral om de sfeer van de muziek. Regio Venlo/Roermond. Eens per week repeteren, toewerken naar studio-albums met eigen nummers. … meer »

Erik ter Elst