Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Roermond (Limburg) | 215x bekeken

Drummer gezocht!Pop-rock coverband regio Roermond zoekt strakke ervaren drummer m/v. Repertoire jaren '70 - '90 en zo breed mogelijk; van Doe Maar tot Thin Lizzy en van Doobie Brothers tot ZZ-Top. Bezetting: drums, bas en 2 gitaristen. Generatie 50+ maar laat dat geen beperking zijn als je 25 bent :-) Eigen repetitieruimte in Roermond waar een Roland TDK-27 repetitieset voor je klaarstaat. Trefwoorden: strak, ervaren, … meer »

Muzikantenbank user GuidoGuido

Zangeres gezocht voor coverband (omgeving Weert - Helmond)

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 131x bekeken

Wij zijn coverband Up To Eleven, spelen al een tijd samen en zijn op zoek naar een zangeres. De bezetting op dit moment: zanger/gitaar, percussioniste/zang, gitarist, drummer/zang, toetsenist en bassist. We spelen covers van verschillende muzieksoorten (o.a. pop, rock, Nederlandstalig) en oefenen 1 x per 2 weken op de dinsdag in Budel. Leeftijd: 35 tot 50 jaar. Doelstelling: 5 tot 10 optredens … meer »

Barry

*Opstartende Grunge/Punk/Altrock band zoekt zanger en bassist*

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 132x bekeken

Heyhalloo. Wij (2 gitaristen en drummer) zijn een opstartende band en we zoeken nog een bassist en zanger in de buurt van of in Limburg. We spelen voornamelijk Grunge, punk en altrock (Denk aan dingen als Nirvana, Misfits, Weezer etc) en we repeteren in een oefenruimte in Stein. We zijn zelf 20,18 en 17 jaar oud dus iets rond die leeftijd zou fijn zijn, het liefst tot de 30. Heb je interesse? Laat … meer »

Muzikantenbank user Niek FriederichsNiek Friederichs

Toetsenist gezocht voor Bluesband

Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 156x bekeken

Toetsenist gezocht voor BluesbandWij zoeken een toetsenist (voornamelijk piano en soms Hammond)die gedreven is, goed voorbereid naar de repetities komt. Meedenkt om ons huidig repertoire nog meer uit te breiden en bereid is om regelmatig op te treden. De band bestaat momenteel uit een drummer, een bassist, twee gitaristen/vocalisten, een saxofonist en een zangeres. Het repertoire bestaat uit covers van het genre ‘West Coast-, Chicago-, … meer »

Bliss

Coverband zoekt bassist

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 228x bekeken

Hoi! Wij zoeken een bassist voor de doorstart van onze coverband. De band bestaat uit 2 gitaristen, een drummer en een zangeres. We repeteren om de week op woensdagavond in de omgeving Heerlen. Repertoire: mix van ouwe meuk en meer recente nummers in stijl rock. We komen graag in contact met je!! (Check je spambox voor mijn reactie)

Mark de Bruijn