Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Muzikanten gezocht

Overig, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 124x bekeken

Wij, Lead gitarist, bassist en drummer, zoeken muzikanten om samen muziek te maken. Het doel is muziek maken, niet dwangmatig, geforceerd nummers door akkeren om zo snel mogelijk op het podium te staan. Moeten de nummers klinken als het origineel? Nee natuurlijk niet, iedere muzikant heeft zijn eigen identiteit. Dus nummers coveren met je eigen inbreng maar toch dicht bij het origineel. We hebben … meer »

Marc Pagen

Band zoekt toetsenist

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 58x bekeken

Wij als beginnende rock band uit de omgeving Parkstad zijn op zoek naar een toetsenist en zanger / zangeres. De genre die we willen spelen is rock & soul jaren 80 met hier en daar wat stevigere nummers en hier en daar wat blues. Bij ons staat plezier in de muziek voorop, maar willen uiteraard weer een keer op het podium staan. We repeteren op zaterdag tussen 14.00 - 18.00. Bij interesse stuur maar … meer »

Joey

Band zoekt drummer

Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 146x bekeken

Hallo drummers! Wij zijn Hydrojam en zijn op zoek naar een enthousiaste drummer. We spelen voornamelijk Rock/pop, denk aan: Nirvana en Black Sabbath. We repeteren elke zaterdag in Stein. (kan in overleg ook veranderen). Denk jij dat jij onze band kunt komen versterken? Stuur ons dan een mailtje! Mail: fennevincken02@*****.comGroetjes, Hydrojam

Muzikantenbank user Fenne VinckenFenne Vincken

Blaaskapel zoekt tuba of tenorhornspeler en klarinettist(e) e.a.

Blazer gezocht in Roermond (Limburg) | 95x bekeken

Voor een nieuw opgerichte amateur blaaskapel in Echt zijn we nog op zoek naar een tuba- of tenorhornspeler en een klarinettist(e) die het leuk vinden om op de vrijdagavond in een leuk gezelschap samen Blaasmuziek te spelen. Speel je een ander instrument en heb je ook interesse, neem dan evengoed contact op dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden. Voornamelijk zullen we ons focussen op de originele … meer »

Muzikantenbank user Ben PetersBen Peters

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Roermond (Limburg) | 236x bekeken

Drummer gezocht om een bestaande tweemans rockband door te zetten. Deze band heeft al tientallen optredens, merchandise en een EP op zijn naam staan. Luister naar de relatief oude albums van Cleopatrick en Royal Blood voor een indruk. Eigen nummers zijn er natuurlijk ook met de ambitie er meer te schrijven. Ongeveer 3 keer per maand repeteren en 10 keer per jaar optreden. Omgeving Roermond. … meer »

Vince

Coverband met blazers zoekt bassist

Bassist gezocht in Roermond (Limburg) | 205x bekeken

Wij zijn BSB uit de regio Weert/Nederweert/Leudal, 8 enthousiaste muzikanten die elke maandagavond in Tungelroy repeteren om uiteindelijk (als Corona eindelijk weer alleen bier is) zo'n 6x per jaar op te treden. Helaas heeft onze bassist onlangs besloten een andere weg in te slaan... Wij zijn dus op zoek naar een nieuwe vingervlugge basman of vrouw om het fundament te zijn voor de alt-sax, bariton … meer »

Stefan

Muziekproject zoekt zangeres / zanger om EP (80's New Wave Stijl) te maken

Zanger / Zangeres gezocht in Maastricht (Limburg) | 203x bekeken

Beste muziekvriend, wij zijn Rudy (Producer / Mixing Engineer) en Said (gitaar / basgitaar). We hebben een 4-tal instrumentale nummers gemaakt die we graag af zouden willen maken met een zanger / zangeres die bij voorkeur ook eigen zanglijnen en teksten maakt (anders kunnen wij ook de teksten en zanglijnen samen maken). De EP wordt uitgebracht. De 4 nummers klinken in de lijn van U2, Editors, The … meer »

Said Ait Abbou

Drummer gezocht

Drummer gezocht in Venlo (Limburg) | 192x bekeken

Hallo, Onze band "Bluesstew"is op zoek naar een drummer , die puur voor z'n plezier in een band wil spelen , en dus maar wel af en toe op het podium wil staan. Wij zijn 4 redelijk op leeftijd zijnde mannen , bezetting organist/zanger , 2 gitaristen solo/slag en basgitarist. Spelen voornamelijk blues /blues gelinkte muziek en reperteren vast op de woensdagmiddagen. Ben jij ook niet meer gebonden … meer »

Leo Coenen