Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Nieuwe band voor eigen werk

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 185x bekeken

Wij zijn op zoek naar een Zanger/Zangeres die samen met ons een nieuwe band wilt starten voor eigen werk. De zanger/zangeres moet bereid zijn om naast lead ook tweede stem en/of backing vocals te zingen. Uiteraard mogen ook andere muzikanten reageren die tevens kunnen zingen! We zijn al flink wat jaren bezig in de muziek, maar we willen ons nu focussen op eigen nummers in het genre pop/rock met … meer »

Muzikantenbank user Guido HeeresGuido Heeres

Dowwen Heze zoekt jou als frontman (zang/gitaar)

Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 286x bekeken

Dowwen Heze zoekt jou als frontman (zang/gitaar)Een stel Bourgondiërs brengen een tribute aan Limburgs trots Rowwen Hèze. Gekker moet het niet worden - en dat wordt het dan ook niet. Ervaar het feest van dé meest enthousiaste “Rowwen Hèze tributeband” van dit moment. Geniet van de allerbeste ingrediënten: Accordeon, Folk en Polka, positieve energie, hartstochtelijk temperament en zuidelijke gemoedelijkheid. Feest in de tent met Dowwen … meer »

Muzikantenbank user Boris Drummer Bootleg DoorsBoris Drummer Bootleg Doors

Rowwen Heze tributeband zoekt jou als frontman (zang/gitaar)

Gitarist gezocht in Venlo (Limburg) | 140x bekeken

Rowwen Heze tributeband zoekt jou als frontman (zang/gitaar)Een stel Bourgondiërs brengen een tribute aan Limburgs trots Rowwen Hèze. Gekker moet het niet worden - en dat wordt het dan ook niet. Ervaar het feest van dé meest enthousiaste “Rowwen Hèze tributeband” van dit moment. Geniet van de allerbeste ingrediënten: Accordeon, Folk en Polka, positieve energie, hartstochtelijk temperament en zuidelijke gemoedelijkheid. Feest in de tent met Dowwen … meer »

Dowwen Heze

The Cadillacz zoeken een drummer

Drummer gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 892x bekeken

The Cadillacz zoeken een drummerHallo wij zijn the Cadillacz een rock&roll band uit het zuiden en zoeken misschien jou . Ligt je hart bij de rock&roll en je bent bereid je voor 100% te geven dan zien we jou graag komen . Wij repeteren niet wekelijks en meestal is dat dan een dinsdag of een donderdagavond. Wij bestaan nu uit 1 zanger 1 bassist 1 gitarist en een toetsenist Groetjes the Cadillacz

Pascal

Green Day Tribute zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 136x bekeken

Voor een Green Day Tribute Band zijn we (zangeres/gitariste, drummer, gitarist) nog op zoek naar een bassist(e). We repeteren in Heerlen en we zoeken iemand tussen ongeveer 20 en 45 jaar. Dus ben je ook fan van de muziek van Green Day en heb je zin om op te gaan treden? Laat wat van je horen en misschien zien we je snel!

Eric Langen

Gitarist gezocht!

Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 194x bekeken

Wij zijn een beginnende rockcoverband. We hebben in het verleden allemaal podiumervaring opgedaan en willen nu in een nieuwe formatie rockcovers spelen. Het genre is breed, wellicht te typeren als top2000 muziek. Huidige bezetting bestaat uit: zang, gitaar, bas, drum en toetsen. We zijn op zoek naar een enthousiaste tweede gitarist uit de omgeving Roermond. We repeteren momenteel eens per twee weken … meer »

Muzikantenbank user Arjan RoeleveldArjan Roeleveld