Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Simple Minds tribute band zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Venlo (Limburg) | 143x bekeken

Hallo, Net voor de uitbraak van de Corona pandemie zijn we Waterfront gestart, een Simple Minds tribute band. Ondanks enkele keren stilliggen vanwege lockdowns hebben we een compleet repertoire ingestudeerd en ons eerste optreden/try out gedaan. Dit optreden smaakte naar meer, maar helaas kan onze toetsenist de band niet meer combineren met zijn werk en enkele projecten, dus vandaar zijn wij … meer »

Patrick Slaats

Slaggitarist gezocht

Gitarist gezocht in Venlo (Limburg) | 203x bekeken

Slaggitarist gezochtHallo, wij zijn op zoek naar een slaggitarist die indien mogelijk ook nog kan zingen, voor onze band in Venlo. Plezier en serieus muziek maken staat bij ons boven aan. Je hoeft geen virtuoos te zijn, maar enige inzet word wel verwacht. De repetities zijn op de maandagavonden, in onze eigen repetitieruimte in Venlo. Wij spelen het meeste top 2000 nummers. Wij spelen geheel inear, Ons doel … meer »

Muzikantenbank user Leon DriessenLeon Driessen

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 194x bekeken

Hi, Wij zijn een alternatieve rockband uit regio Roermond. Spelen voornamelijk jaren 90 rock en zijn momenteel op zoek naar een tweede gitarist. We willen snel richting optredens en hebben veel ambitie. Bij jij zowel ritmisch sterk maar kan je ook lead aan? Laat het ons weten!

Chris80

Bassist gezocht

Bassist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 409x bekeken

Onze bassist heeft ons helaas verlaten. Nu zoeken wij een vervanger. Iemand met ervaring en goede gear. Wij power blues trio spelen nummers van SRV,Robin Trower, ZZ top, Hendrix e.d. Mooi repetitielokaal met eigen PA. Een aantal nummers wordt in Es stemming gespeeld. Voor de juiste man een kans om met geroutineerde musici te werken. Repetities vinden plaats op vrijdagavond. Omgeving Susteren. Er … meer »

TMA Prevoo

Classic rock band zoekt bassist

Bassist gezocht in Roermond (Limburg) | 365x bekeken

Classic rock band zoekt bassistWij; de band Revisited zijn momenteel op zoek naar een bassist(e) (wanneer deze kan zingen is dat een pre) daar onze huidige bassist/zanger na 6 jaar heeft besloten te stoppen i.v.m. verhuizing naar Utrecht. Jij past naar onze mening mogelijk in het profiel wanneer je enige jaren ervaring hebt met bassen/het spelen in een band en je een voorliefde hebt voor bands uit de jaren 60/70/80. Momenteel bestaan … meer »

Tristan Frencken

Pittige zanger gezocht voor rock/blues band

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 326x bekeken

Wij hebben een mooie repetitieruimte (kosteloos) met eigen audioapparatuur. Wij zoeken met spoed een zanger met enige (band)ervaring. Wij hebben een leuke setlist, repeteren één keer per week, staan open voor alle leeftijden en zijn flexibel wat muziekstijlen betreft zodat iedereen voldoende ruimte krijgt voor eigen nummers. Wij hebben de ambitie om na de zomer weer optredens te verzorgen. Kom … meer »

John Keulen