Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht!

Drummer gezocht in Maastricht (Limburg) | 152x bekeken

Wij, Moonjumpers, zijn op zoek naar een muziekliefhebber die een voorkeur heeft voor de vroege bluesmuziek. Als je op zoek bent naar een plek waar je je creativiteit kwijt kunt in de oorsprong van de hedendaagse westerse muziek, dan nodig ik je graag uit om die sfeer eens te komen opsnuiven. We repeteren elke vrijdagavond in Stein. Als je benieuwd bent, laat dan wat van je horen.

Iwan

P!nk zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 119x bekeken

Ik wil graag een akoestisch P!nk duo beginnen. Daarvoor ben ik op zoek naar een zangeres die P!nk net zo goed vindt als ik. Een leuke set maken en af en toe optreden is het doel. Zelf speel ik gitaar en kan 2e stem zingen. Ik woon in Heerlen en ben 40 jaar. Als je interesse hebt, hoor ik het graag!

Eric Langen

Maastrichtse pop/rock-coverband zoekt zangeres/zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Maastricht (Limburg) | 138x bekeken

We zijn dringend op zoek naar een ervaren zangeres en/of zanger, die stevig in haar/zijn schoenen staat, die zich comfortabel in de spotlight voelt en een show weet neer te zetten. Wij zijn Bart (34, toetsen), Paul (35, bas/zang) en Thomas (34, drums/zang) (en hopelijk binnenkort ook een gitarist), ervaren muzikanten die vanuit Maastricht een nieuwe coverband proberen te starten. We richten ons op … meer »

Muzikantenbank user Thomas GulikersThomas Gulikers

Green Day tribute zoekt bassist(e)

Bassist gezocht in Parkstad (Limburg) | 120x bekeken

Ben je een Green Day fan en speel je basgitaar? Dan is een Green Day tribute band misschien iets voor jou! Leeftijd ongeveer tussen de 25 en 50 jaar en repeteren in Heerlen in een eigen oefenruimte. Heb je zin om mee te doen, dan hoor ik het graag!

Eric Langen

Zangeres of zanger gezocht voor coverband omgeving Zuid-Limburg

Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 149x bekeken

Monty's Revenge zoekt enthousiaste zangeres of zanger. MR bestaat uit bassist/zanger, gitarist, drummer en toetsenist. Kijk voor meer info op www.montysrevenge.nl We repeteren in een uitstekend uitgeruste oefenruimte in Heerlen en spelen over het algemeen covers in het rock/soul/blues-genre. Heel breed dus en we passen ons graag aan jouw muziekstijl aan. We draaien allemaal al iets langer mee in het … meer »

Muzikantenbank user Edwin HendriksEdwin Hendriks

Folkmetal band zoekt melodiespeler/folkinstrumentspeler

Blazer, Overig en Strijker gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 137x bekeken

Folkmetal band zoekt melodiespeler/folkinstrumentspelerHey wij zijn folkmetal band Annrys uit Geleen (Limburg) en wij zoeken een nieuw lid! Wij hebben namelijk een melodiespeler nodig (origineel fluit) maar dit kan ook met een viool of keyboard gedaan worden. Als je andere folk/melodie instrumenten speelt mag je natuurlijk ook reageren! We kunnen altijd kijken of iets anders ook erbij past. Wij zijn van plan om na het trainen van ons nieuwe lid ons … meer »

Debbie Duijzings