Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

BlueZENjoyment zoekt slaggitarist

Gitarist gezocht in Almere (Flevoland) | 288x bekeken

BlueZENjoyment is opzoek naar een slag gitarist met ervaring. De band bestaat uit ervaren leden en beschikt over een repertoire van een 40tal bluescovers. Repeteren op donderdagavond in Almere stad. Optreden 1á 2 x per maand. Interesse ? Stuur een bericht.

Muzikantenbank user Willem Den BakkerWillem Den Bakker

Loud Hailer zoekt versterking

Gitarist en Toetsenist gezocht in Nijmegen (Gelderland) | 459x bekeken

Loud Hailer, startende blues/bluesrock band zoekt enthousiaste toetsenist en rhythm gitarist ( met graag ook enig vocaal talent) Huidige bezetting drummer, bassist, zangeres en gitarist. We zijn een band met een mix van zeer ervaren en minder ervaren muzikanten. Repetitiestudio aanwezig ( 70 m2) met alle noodzakelijke apparatuur. Zaterdag aanstaande eerste auditie. Wie voelt zich uitgedaagd … meer »

Hans Timmermans

Medemuzikant gezocht 60-plus regio Weert

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 546x bekeken

Medemuzikant gezocht 60-plus regio WeertIk ben inmiddels met pensioen en zou graag weer wat muziek willen maken voor ouderen. Zodoende ben ik op zoek naar mede muzikant (en) om samen in de regio wat te gaan spelen. Ik speel gitaar zowel fingerpicking als slag en heb een redelijke stem. Is er een gitarist, toetsenist, accordeonist enz. met ook een redelijke 1ste of 2de stem die interesse heeft? Repertoire heb ik meer als voldoende voor de … meer »

Muzikantenbank user Niek SiebenNiek Sieben

Muzikanten gezocht voor Open Podium in Houten

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 785x bekeken

Muzikanten gezocht voor Open Podium in HoutenVoor ons Open Podium Houten zoeken wij wekelijks amateur muzikanten (zang, toetsen, snaren, percussie etc. etc.) van elk niveau die het fijn vinden om hun muzikale passie te delen met andere muzikanten. We zijn gestart in mei 2023 en tot dusver hebben we een reeks heel gezellige en inspirerende bijeenkomsten gehad met muziek van allerlei genres. Om een idee te krijgen: bezoek onze facebookpagina! … meer »

Muzikantenbank user Open Podium HoutenOpen Podium Houten

Band zoekt ervaren gitarist Gelderland Regio Apeldoorn

Gitarist gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 685x bekeken

Wij, ervaren drummer, basgitarist,zangeres en toetsenist zijn naarstig opzoek naar een ervaren gitarist om onze Band weer compleet te maken. Wij zijn 55+ met de nodige podium ervaring en een breed repertoire met nummers uit 60,70,80,90 en latere jaren. Classic Rock, Blues en een beetje Country. Kortom van Elvis, Eagles, Searchers, Amy McDonald, Stones tot Nena en Anouk, dus voor het publiek dansbare … meer »

Muzikantenbank user CaptainGentleCaptainGentle

Gitarist (50+) gezocht voor band in Assen

Gitarist gezocht in Assen (Drenthe) | 482x bekeken

50 + Slag/Sologitarist gezocht voor Band uit Assen.Speel je gitaar en kun je ook redelijk wat soleren (géén zware distortion solo's) en heb je een redelijke zangstem, dan ben jij de persoon die we zoeken. We spelen een toegankelijke vorm van dansbare popsongs (60’s, 70’s,80’s) en ballads. Repetities wekelijks in Assen op de donderdagavonden. Doel: Vooral plezier hebben in het samen musiceren … meer »

Muzikantenbank user Martin HummelMartin Hummel

Gitarist/zanger

Gitarist gezocht in Venlo (Limburg) | 586x bekeken

Beste Muzikanten, Voor onze band Vintage zijn we op zoek naar een gitarist/zanger. We spelen muziek zoals arrow classic rock en blues covers. We beschikken over een eigen repetitieruimte in Swolgen en repeteren één keer per week op maandagavond van 19:30 tot 22:00 uur. Doel is om vooral met veel plezier muziek te maken en enkele keren per jaar te spelen voor publiek. Mocht je interesse hebben, … meer »

Lou Rongen

Gezocht zangers/gitarist voor close harmony trio.

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Utrecht (Utrecht) | 897x bekeken

Gezocht zangers/gitarist voor close harmony trio.Dag allemaal! Ik ben Ed Bijkerk, 64 jaar oud en woon in Houten. Ik zit rechts op de foto. Ik ben bezig met het formeren van een trio waarbij nogal wat 3-stemmige harmonieën gezongen worden. Zo ongeveer als hierboven. Met dit trio speel ik af en toe, maar ik wil graag regelmatiger spelen. Ik heb al via deze site een heel goede zangeres gevonden, nu zoek ik nog een man met gevoel voor 3-stemmig zingen … meer »

Ed Bijkerk