Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Gitarist gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Poporkest zoekt een leadgitarist

Gitarist gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 193x bekeken

Poporkest zoekt een leadgitaristFull Stage Collective uit regio Den Bosch is een amateurorkest dat bestaat uit 40 muzikanten en 6 vocals. Het orkest heeft een uiteenlopend repertoire van 400 nummers in vele stijlen en van alle tijden variërend van pop, rock, soul en jazz tot Nederlandstalig en prachtige ballads. Wij zoeken voor de ritmesectie een enthousiaste leadgitarist.

Frank Dirne

Songwriter zoekt samenwerking

Blazer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Alkmaar (Noord-Holland) | 463x bekeken

Songwriter zoekt samenwerkingMuziek maken is mijn passie en ik componeer vooral graag muziek. Ik heb alles in huis om mooie opnames te maken, maar op dit moment sta ik er alleen voor. Graag wil ik in contact komen met zangers, zangeressen, gitaristen, maar ook fluitisten, saxofoon etc. zijn van harte welkom. De stijl van muziek vind ik wat lastig te omschrijven. Er zitten invloeden in van Ambient, Jazz en Prog (Symphonic Rock). … meer »

Jurjen Hemmen

Rock Opera Stained

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 384x bekeken

Rock Opera StainedKirmon Project zoekt musici vanaf 23 jaar die de rock songs van de opera op het podium willen performen als nieuwe band. De songs zijn geschreven door onze componist en al helemaal klaar om te performen. Het zijn niet de makkelijkste songs dus een uitdaging. Wie denkt, hier heb ik interesse is. Laat het ons weten. De omgeving waar gerepeteerd kan worden is vrijblijvend.

Stanislaw Kirner

Gezocht (solo) gitarist en/of toetsenist en zanger(es) met overdag tijd om muziek te maken. Omgeving Ede/Wageningen.

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 787x bekeken

Ik ben een drummer van 62, recent gestopt met werken, en heb hierdoor tijd om overdag muziek te maken. Mijn stijl van drummen is gebaseerd op spelen ten behoeve van een band. Ik heb een brede muzieksmaak ten aanzien van artiesten en stijlen, meestal gebaseerd op (Neder) pop met invloeden van Rock, R&B, Funk, Disco, Country en Blues. In de jaren 70, 80 en 90 heb ik in allround coverbands gespeeld, … meer »

Ton van Rijswijk

BigBand Rhythm Harmonies zoekt muzikanten (Westland / Rijnmond)

Blazer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Den Haag (Zuid-Holland) | 338x bekeken

BigBand Rhythm Harmonies zoekt muzikanten (Westland / Rijnmond)Kun je met bladmuziek overweg en speel je gitaar, toetsen of ben je trombonist? We repeteren op donderdagavond in Hoek van Holland, 1 maal per 2 weken en treden 5-10 keer op per jaar. Onze gezellige Bigband "Rhythm Harmonies" heeft dus nog plaats voor gezellige muzikanten. We maken regelmatig een keuze uit onze uitgebreide lijst bigband arrangementen, inclusief wat nummers met onze zangeres, om die … meer »

Ton