Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Roermond (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Bluesy band in oprichting zoekt vocalist(e)

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 374x bekeken

Bluesy band in oprichting zoekt vocalist(e)We zijn tot nu toe met 2 gitaristen, met een vocalist(e) erbij kunnen aan repertoire gaan werken. Voor een indruk kun je kijken op https://www.youtube.com/channel/UCp736PqJLCAj7NdZIwxrYgg Dit nummer is rockachting en is een online samenwerking met buitenlandse muzikanten, nu ben ik op zoek naar mensen in de buurt. Op mijn kanaal zijn allerlei nummers met diverse stylen te vinden maar altijd bluesy … meer »

Muzikantenbank user Bas de BeerBas de Beer

Feestband zoekt bassist

Bassist gezocht in Roermond (Limburg) | 246x bekeken

Wij zijn BSB uit Weert, een feestband met naast 2 zangeressen, drums, toetsen, gitaar en bas ook 3 blazers! Helaas heeft onze bassist besloten te stoppen en daarom zijn we op zoek naar een nieuw 4- of 5-snarenwonder. Heb jij de maandagavonden vrij voor de repetitie en wil je ons eens laten horen wat je kan, reageer dan even en we nodigen je uit om een keer mee te doen. Ons jongste lid is nog geen 30, … meer »

Stefan

Band zoekt toetsenist omgeving roermond

Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 159x bekeken

Band zoekt toetsenist omgeving roermondWij(zangeres, gitarist, bassist en drummer) zijn op zoek naar een toetsenist voor onze band. We spelen pop rock en de echte oude klassiekertjes en meezingers, onze leeftijd is van 17 tot 19 jaar oud. We repeteren in roermond en Heythuysen. Ben jij iemand die geïntrèseerd is in een plek in de band laat het dan weten.

Mitch verkoelen

Who do we think we are zoekt toetsenist

Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 176x bekeken

Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) Wij: Who do we think we are Deep purple coverband zoeken een nieuwe toetsenist wegens omstandigheden moet onze toetsenist er mee stoppen . Wij 55 plussers spelen de muziek en de hits van deep purple . zoals smoke on the water . child in time . black night . burn .fireball en nog veel meer https://www.facebook.com/deeppurplecoverband/ 0630756223

Muzikantenbank user Hilly MaessenHilly Maessen

Zangeres met talent, lef en motivatie

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 332x bekeken

Zangeres met talent, lef en motivatieSemi-Profesionele Producer, songwriter, componist met zeer veel ervaring, eigen platenlabel en studio, zoekt jonge gemotiveerde zangeressen met talent, lef en motivatie om verder te komen. Ik bied diverse mogelijkheden; o.a. studio- en live projecten, zowel solo alsook in samenwerking, jouw eigen promotie en evt. de release van je eigen songs (afhankelijk van de omstandigheden, talent, enz.). Het … meer »

Muzikantenbank user BandvoorjouwfeestBandvoorjouwfeest

Zangeres gezocht voor nieuw Duo, Trio, of band grensgebied omgeving Roermond-Mönchengladbach (D)

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 315x bekeken

Zangeres gezocht voor nieuw Duo, Trio, of band grensgebied omgeving Roermond-Mönchengladbach (D)Hallo allemaal , ik ben Antony een ervaren zanger/gitarist rond de 49 maar met jonge uitstraling. Ik kom uit de omgeving Roermond en Mönchengladbach Duitsland. Na jaren met kleine en grote coverbands te hebben gewerkt, zoek ik nu per direct een zangeres/collega met een leuke stem en uitstraling voor een nieuw duo, trio of kleine band. Ik hoef er niet van te leven dus elk weekend op het podium … meer »

Muzikantenbank user BandvoorjouwfeestBandvoorjouwfeest