Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht in Roermond (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist gezocht

Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 202x bekeken

Hey, Wij zijn een beginnende rock band en zijn op zoek naar een tweede gitarist. Rock in de breedste zin van het woord, maar voornamelijk jaren 60 tot en met jaren 90. We repeteren in Roermond. Vragen of interesse? Stuur een berichtje!

Jamm

Zanger of zangeres gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 239x bekeken

Hallo muzikanten We zijn een duo bassist en gitarist We zijn op zoek naar een zangeres of zanger Onze stijl is van jaren 60 tot 2000 Als je interesse hebt stuur me een app....0641630055 Ps we doen dit voor de hobby en willen ook wel...optreden in het klein

ronald de hart

Toetsenist gezocht M/V Top40, Allround Coverband Turnback & The Blazing Babes

Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 157x bekeken

Toetsenist gezocht M/V Top40, Allround Coverband Turnback & The Blazing BabesWord jij onze nieuwe toetsenbabe of toetsenman en wil jij samen met ons knallen op verschillende optredens? Laat dan snel iets van je horen! 12 tot 17 optredens per jaar, repetitie op woensdagavond in Weert/Bergeijk DELEN? Graag zelfs! 🎉 Video: ➡️ https://youtu.be/zPm6-cyCDOE #bandturnback #tussentijdsetoets #hihi www.turnback.nl

Muzikantenbank user Pieter BiemansPieter Biemans

Classic rock band zoekt nieuwe gitarist

Gitarist gezocht in Roermond (Limburg) | 902x bekeken

Classic rock band zoekt nieuwe gitaristHey, Vindt jij het te gek om Rock covers te spelen, 1x in de week te repeteren en zodra het weer kan op te treden? Dan ben je misschien wel onze nieuwe gitarist. Wij Overdrive zoeken een nieuwe gitarist die ook een solo kan spelen en eventueel kan zingen (is echter geen vereiste) Onze leeftijd is rond de 50 en we hebben ons eigen repetitiehok in Molenbeersel (B) net over de grens in Neeritter. Als … meer »

Muzikantenbank user Jack WijnandsJack Wijnands

Bassist gezocht voor rock band

Bassist gezocht in Roermond (Limburg) | 233x bekeken

Hey, Wij zijn een beginnende rock band en zijn op zoek naar een bassist. Rock in de breedste zin van het woord. Van het stevigere tot het rustigere werk. We repeteren in Roermond. Doel is voornamelijk plezier te maken en verder zien we het wel. Vragen of interesse? Stuur een berichtje!

Jamm

Gezellige band zoekt trompettist (e)

Blazer gezocht in Roermond (Limburg) | 495x bekeken

Hallo, we zijn een gezellige feestband op zoek naar een trompettist. De band bestaan uit 11 muzikanten waaronder ook een blaassectie. We spelen voor plezier en genieten van elk optreden. De optredens vinden over het algemeen plaats in de regio Limburg, er zijn uitzonderingen waarbij we ook in de rest van Nederland spelen en het buitenland. Gemiddeld praten we over 12 optredens per jaar. We hebben … meer »

Guus Halmans

Zangeres met talent, lef en motivatie

Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 624x bekeken

Zangeres met talent, lef en motivatieSemi-Profesionele Producer, songwriter, componist met zeer veel ervaring, eigen platenlabel en studio, zoekt jonge gemotiveerde zangeressen met talent, lef en motivatie om verder te komen. Ik bied diverse mogelijkheden; o.a. studio- en live projecten, zowel solo alsook in samenwerking, jouw eigen promotie en evt. de release van je eigen songs (afhankelijk van de omstandigheden, talent, enz.). Het … meer »

Muzikantenbank user BandvoorjouwfeestBandvoorjouwfeest