Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten gezocht, Ouder dan 60 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Leadzanger gevraagd

Zanger / Zangeres gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 554x bekeken

Startende bluesband is nog op zoek naar een enthousiaste leadzanger. Ons repertoire bestaat tot nog toe voornamelijk uit elektrische blues en blues gerelateerde covers uit de jaren 60 en 70 maar ook invloeden van Country, Rock en Pop worden niet uitgesloten. What’s in a Name? De bezetting van de band bestaat momenteel uit een drummer, twee gitaristen, basgitarist en toetsenist (Hammond en Stagepiano), … meer »

Math Steps

Trombonist gezocht voor Big Band

Blazer gezocht in Haarlem (Noord-Holland) | 211x bekeken

Big Band Bennebroek zoekt een trombonist en trompettist, wij repeteren op dinsdagavond in ons eigen verenigingsgebouw olv Rodney Calis, van 20.00 tot 22.00 uur. Gezellige sfeer, leuk repertoire (zie site), makkelijk parkeren, optredens regionaal, mail me gerust voor meer info!

Michèle

Saxofonist (e) gezocht

Blazer gezocht in Emmen (Drenthe) | 270x bekeken

The Blue Goose Revival Jazzclub zoekt een vaardige Saxofonist(e) we spelen Jazz uit de jaren 20 30 van oa Duke Ellington Trumbauer King Oliver.Een mix van Engelse en Amerikaanse Jazz. The Blue Goose is een club van negen muzikante(n)(s) en we repeteren op de donderdagavond, kijk op https://bluegoosejazz.nl/

Frans van Gulik

Progrockband zoekt zanger(es)

Zanger / Zangeres gezocht in Den Bosch (Noord-Brabant) | 311x bekeken

De progrockcoverband WOVE zoekt een zanger. We spelen progrock uit de zeventiger jaren, vooral Nederlands werk van Focus, Kayak, Alquin, Solution, Finch, Earth & Fire maar ook Camel, Soft machine, desgewenst Pink Floyd.. enz. We zijn inmiddels allemaal met (vroeg)pensioen en kunnen dus fijn overdag repeteren. Dat doen we op woensdagmiddag in Waalwijk. Kijk voor meer info onze website https://www.woveprogrock.nl/ … meer »

Muzikantenbank user Lex van HultenLex van Hulten

Zanger gezocht voor Goud van Oud Rock Band in Weiteveen, Drenthe. Gezelligheid, samenwerking en betrokkenheid is wat voorop staat.

Zanger / Zangeres gezocht in Emmen (Drenthe) | 1540x bekeken

Zanger gezocht voor Goud van Oud Rock Band in Weiteveen, Drenthe. Gezelligheid, samenwerking en betrokkenheid is wat voorop staat.NoNonsense is een Goud van Oud rock band uit Weiteveen, gemeente Emmen, Drenthe. Wij zijn op zoek naar een zanger. Belangrijke waarden voor ons: gezelligheid, samenwerking, betrokkenheid en circa 8 optredens per jaar. Doelstelling: de boel in beweging krijgen. Wij zijn geen professionals of topamateurs, wel ervaren muzikanten. Fouten mogen worden gemaakt. Daarom oefenen we ongeveer 1 x per week … meer »

Muzikantenbank user Ludo van WijkLudo van Wijk

THA Ugchelen zoekt muzikanten

Blazer gezocht in Apeldoorn (Gelderland) | 356x bekeken

THA Ugchelen zoekt muzikantenTHA-Ugchelen, wil haar Steirische Harmonika groep uitbreiden met een trompettist en een klarinettist. Wij repeteren op de donderdagmiddag van 13.00 uur tot 14.15 uur adres Clubhuis Prins Bernhard, Groenlingweg 21 7331 EB Apeldoorn

Muzikantenbank user Henk van den BergHenk van den Berg

Word de nieuwe stem van Blues Treat!

Zanger / Zangeres gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 1013x bekeken

Ben jij een zangeres/zanger met een passie voor de blues? Krijg jij als frontvrouw/frontman van deze doorgewinterde bluesband het publiek in beweging? Dan is dit jouw kans om te schitteren als de stem van Blues Treat! Waarom kiezen voor ons: 1. Passie en ervaring: Onze bandleden hebben jarenlange ervaring in de muziekindustrie en hebben opgetreden op diverse podia en festivals. In 2016 deden … meer »

Paolo Dialpho