Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Venlo (Limburg) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Toetsenist

Toetsenist gezocht in Venlo (Limburg) | 208x bekeken

ToetsenistHallo, wij zijn WHYW8. Wij zijn een rockballads coverband met de meeste nummers uit de top 2000. Wegens uitbreiding van ons repetoir zoeken we nog een begeleidend toetsenist. We bestaan uit 4 leden. Te weten, bassist/zanger, sologitarist/zang, gitarist/zang, en drummer/technicus. Voor een impressie kijk op onze website. Onze excuses voor de slechte geluidsopname

Muzikantenbank user Leon DriessenLeon Driessen

Lead zanger gezocht!!

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 759x bekeken

Lead zanger gezocht!!Hallo, wij zijn WHYW8. Wij zijn een rockballads coverband met de meeste nummers uit de top 2000. Onlangs is onze bezetting gewijzigd en zoeken we nog een leadzanger(es). We bestaan uit 4 leden. Te weten, bassist / toetsenist/ zanger, sologitarist/zang, gitarist/zang, en drummer/technicus. Zoals je ziet is onze bassist nogal zeer druk. Om onze bassist/toetsenist/zanger te ontlasten zoeken we … meer »

Muzikantenbank user Leon DriessenLeon Driessen

Vocalgroup zoekt aanvulling op nieuw combo!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Venlo (Limburg) | 726x bekeken

Beste muzikanten, Voor onze super hippe vocalgroup in Horst zijn we als aanvulling op ons combo op zoek naar een bassist, drummer en toetsenist (mag pianist zijn, maar dat hoeft niet) die het leuk vinden om elke eerste maandag van de maand met ons koor mee te repeteren en 5/6x per jaar ons te ondersteunen bij optredens. Als koor repeteren we elke maandag onder leiding van een professionele dirigent … meer »

Muzikantenbank user Lisanne SmuldersLisanne Smulders

Toetsenist gezocht!

Toetsenist gezocht in Venlo (Limburg) | 1887x bekeken

MG GROOVE GANG Cover Party- & Showband, uit de omgeving Roermond/Mönchengladbach(Grensstreek NL/D), zoekt per direct een Keyboarder/Toetsenman tussen de 20 - 55 jaar. Band- en Live ervaring en goede sounds zijn vereist! Repertoire: voornamelijk 70er-80-90er Dance/ Dance-Classics, Funk, Soul, Disco, Dance-Reggae, Dance/House jaren 00 en secundair ook medium+soft Rock en Pop. Ervaring met ons hoofdrepertoire … meer »

Muzikantenbank user MG Groove Gang bandMG Groove Gang band