Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Rock Opera Stained

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 330x bekeken

Rock Opera StainedKirmon Project zoekt musici vanaf 23 jaar die de rock songs van de opera op het podium willen performen als nieuwe band. De songs zijn geschreven door onze componist en al helemaal klaar om te performen. Het zijn niet de makkelijkste songs dus een uitdaging. Wie denkt, hier heb ik interesse is. Laat het ons weten. De omgeving waar gerepeteerd kan worden is vrijblijvend.

Stanislaw Kirner

Gezocht: toetsenist voor spetterend orkestavontuur

Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 166x bekeken

Hey muzikale maestro's! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde toetsenist om onze muzikale familie te versterken. Momenteel bestaan we uit een geweldige mix van saxofoons (heel het register!), 2 geweldige trompettisten, een ritmische drummer, een funky basgitaar, een krachtige tuba en een swingende trombone. Wat er nog ontbreekt? Juist ja, de magie van de toetsen! Ons repertoire is een feestelijke … meer »

Mark Strolenberg

Toetsenist(e) voor begeleidingsband Popkoor 50+

Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 117x bekeken

De begeleidingsband van het Popkoor 50+ van PodiumPlus WM zoekt per direct een toetsenist(e). Enige ervaring en van partituren kunnen spelen is wel nodig. Repetities zijn op dinsdagavond van de oneven weken in de repetitieruimte in de Hanenhof Geleen (Stage-piano en/of Keyboard is aanwezig). Bij interesse: contacteer Ton Houben 06-22433310.

Wil Boumans

Muzikant till Fusion band?

Drummer, Gitarist en Toetsenist gezocht in Sittard-Geleen (Limburg) | 476x bekeken

Hi, are you interested in building up a fusion group in the style of Frank Mccomb, Nickolas Payton, Ramsey Lewis etc? I am a (nonprofessional) bassist 50+ and would like to initiate ( or join) a band in this direction. I like a lot to groove and the complexity of the style and would like to start with 2 or 3 engaged hobby musicians slowly building up a repertoire within weekly rehearsals. Looking … meer »

Muzikantenbank user Ingo CoenenIngo Coenen

Medemuzikant gezocht 60-plus regio Weert

Gitarist, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 452x bekeken

Medemuzikant gezocht 60-plus regio WeertIk ben inmiddels met pensioen en zou graag weer wat muziek willen maken voor ouderen. Zodoende ben ik op zoek naar mede muzikant (en) om samen in de regio wat te gaan spelen. Ik speel gitaar zowel fingerpicking als slag en heb een redelijke stem. Is er een gitarist, toetsenist, accordeonist enz. met ook een redelijke 1ste of 2de stem die interesse heeft? Repertoire heb ik meer als voldoende voor de … meer »

Muzikantenbank user Niek SiebenNiek Sieben

Hammond organist gevraagd

Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 167x bekeken

Voor een blues en jazz project zoeken wij een geroutineerde organist cq pianist. Hammond toonwielorgel met Leslie voorhanden. Lijkt je dit wat dan neem snel contact op. Bezetting is nu bass, drum en gitaar. We oefenen in Valkenburg.

TMA Prevoo

Wij zoeken een gelijkgestemde ziel die ons op gitaar (en)of toetsen komt versterken.

Gitarist en Toetsenist gezocht in Maastricht (Limburg) | 586x bekeken

Als je altijd al in een band had willen spelen met een voorliefde voor soul/funk/pop met een optionele schijnbeweging richting rock. Een band met tot nu toe namen als Michael McDonald, Eva Cassidy, Angie Stone, Stevie Wonder, Prince, Dua Lipa, Joss Stone, Glennis Grace, Jackie Wilson, Tina Turner en Alicia Keys op de playlist. Een playlist waar iedereen bij de samenstelling en uitbreiding een even … meer »

Pierre van Tiggelen

Gezocht toetsenist / zanger

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Venlo (Limburg) | 669x bekeken

Beste toetsenist/zanger, Voor onze band Vintage zijn we op zoek naar een enthousiaste toetsenist die tevens kan zingen. We spelen muziek zoals arrow classic rock en blues covers. We beschikken over een eigen repetitieruimte en repeteren één keer per week op een maandagavond van 19.30 u tot 22.00 u Doel is om vooral met veel plezier muziek te maken en enkele keren per jaar te spelen voor publiek. Mocht … meer »

Lou Rongen