Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Limburg - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Alternative Rock Band Zoekt Ervaren Zanger en Toetsenist (M/V).

Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Parkstad (Limburg) | 145x bekeken

Alternative Rock Band Zoekt Ervaren Zanger en Toetsenist (M/V). Voor een alternatieve rockband zijn we op zoek naar een ervaren zanger (man of man èn vrouw) en toetsenist (m/v). We zijn een opstartende band met ervaren muzikanten uit de regio Parkstad (leeftijd 45-50 jaar). Drummer, bassist en gitarist zijn al aanwezig. Wat gaan we doen? We spelen covers van o.a. Faith No More, Soundgarden, Van … meer »

Roysmusic

Muzikanten gezocht

Gitarist en Toetsenist gezocht in Parkstad (Limburg) | 448x bekeken

Wij, Lead gitarist, bassist, zangeres en drummer, zoeken eenslag gitarist en of toetsenist om samen muziek te maken. Het doel is muziek maken, niet dwangmatig, geforceerd nummers door akkeren om zo snel mogelijk op het podium te staan. Moeten de nummers klinken als het origineel? Nee natuurlijk niet, iedere muzikant heeft zijn eigen identiteit. Dus nummers coveren met je eigen inbreng maar toch dicht … meer »

Marc Pagen

Toetsenist kan niet wachten

Toetsenist gezocht in Roermond (Limburg) | 218x bekeken

Toetsenist kan niet wachtenToetsenist zoekt een blues(rock)band. Een stevige band met ruimte voor afwisseling en improvisatie of mogelijk in overleg een nieuwe band starten. Inspiratie: freischlader, gales, mule… Geen beginners. limburg en zuidoost brabant video: https://www.youtube.com/watch?v=ZAjAEqDU-tM

koen

Reggae project Jams

Drummer, Toetsenist en Zanger / Zangeres gezocht in Roermond (Limburg) | 522x bekeken

Ben op zoek naar meerdere muzikanten die geïnteresseerd zijn om muziek te maken, in Reggae, dub, rub a dub, Roots, Rock, Punk. Ben je enthousiast drummer, zanger/songwriter, bassist of toetsenist. Schiet even ene bericht mijn kant op. Kunnen we even sparren door meerdere songs even hier en daar op een playlist te gooien. Bij voorkeur wel met enig band ervaring. Het is niet nodig om bladmuziek te … meer »

Muzikantenbank user Randolph WillemsRandolph Willems

Vocalgroup zoekt aanvulling op nieuw combo!

Bassist, Drummer en Toetsenist gezocht in Venlo (Limburg) | 1011x bekeken

Beste muzikanten, Voor onze super hippe vocalgroup in Horst zijn we als aanvulling op ons combo op zoek naar een bassist, drummer en toetsenist (mag pianist zijn, maar dat hoeft niet) die het leuk vinden om elke eerste maandag van de maand met ons koor mee te repeteren en 5/6x per jaar ons te ondersteunen bij optredens. Als koor repeteren we elke maandag onder leiding van een professionele dirigent … meer »

Muzikantenbank user Lisanne SmuldersLisanne Smulders