Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

LOFT zoekt toetsenist uit Twente of Achterhoek

Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 180x bekeken

LOFT zoekt toetsenist uit Twente of AchterhoekWij, de band LOFT uit Twente en Achterhoek, zoeken een nieuwe toetsenist. Ons repertoire bestaat uit muziek uit de jaren 60 en 70, en af en toe wat nieuwer materiaal zoals een nummer van Bløf. Onze leeftijden zijn 50+,60+ ,70+ , maar volgens ons speelt leeftijd geen rol. Enige podium ervaring is wel gewenst. Een aanvullende 2e (of 3e) stem zou mooi meegenomen zijn. We zijn een band met optredens … meer »

Erik Schott

Nieuw op te starten rockband zoekt gemotiveerde muzikanten!

Bassist, Gitarist en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 689x bekeken

Voor een nieuw op te starten rockband zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en ervaren gitarist, toetsenist en bassist. wij zijn een drummer (38 jaar) en zangeres (38 jaar) en zoeken muzikanten die net als ons zin hebben in lekker muziek maken, meerdere keren per jaar willen optreden en vooral veel plezier willen maken! Ons uitgangspunt is rockmuziek maar met hier en daar een uitstapje naar een ander … meer »

Muzikantenbank user Leonie KoopmanLeonie Koopman

Gezocht toetsenist of accordeonist

Accordeonist en Toetsenist gezocht in Hengelo (Overijssel) | 213x bekeken

hoi ik ben op zoek naar een toetsenist of accordeonist om samen een duo te vormen ik ben in bezit van goede installatie zang en een Sonor drum kit ik wil een duo voor amusement feesten en partijen bruiloft verjaardag enz enz .plezier in de muziek staat voorop .maar serieus zijn is ook belangrijk mocht u willen reageren schroom dan niet om mij te bellen ,misschien kunnen we een leuk duo vormen ,ik ben … meer »

Muzikantenbank user Rick DuvalRick Duval