Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende zanger zoekt pop-/rockband

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 242x bekeken

Beginnende zanger zoekt pop-/rockbandHallo! Ik ben Luuk Mank, 24 jaar, en heb een aantal maanden zangles gehad aan de Popschool Leiden (ook een optreden gehad). Ik ben op zoek naar een chille band met een goeie vibe, heb verder eigenlijk echt geen voorkeuren voor leeftijd, geslacht of andere zaken. Ik ben flexibel wat betreft repeteren. Ik hoor graag van jullie!

Muzikantenbank user Luuk MankLuuk Mank

Toetsenist/Gitarist zoekt band/ mensen om mee te jammen

Toetsenist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 317x bekeken

Ik ben Laurens, 21 jaar en speel nu zo'n 7 jaar piano en sinds 2,5 jaar ook gitaar. Ik heb zelf allerlei instrumenten maar hier doe ik het meeste mee. Ik zoek mensen om mee te jammen of om samen mee op te treden. Ik heb wel wat podiumervaring maar dit is al eventjes geleden en het lijkt me erg leuk dit weer op te pakken. Ik hou van veel verschillende genres, van reggae tot hiphop. Het leukste om … meer »

Laurens van Eck

Mede zanger(es) gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 317x bekeken

Mede zanger(es) gezocht door pop/rock coverband uit Hillegom. We zoeken een spontane, energieke en flexibele achtergrondzanger(es) die uiteindelijk de helft van de nummers voor zijn/haar rekening neemt. We oefenen elke woensdagavond in onze eigen studio. Laat van je horen!

Chrissie Weijers

Nederlandstalige folkrockband zoekt muzikanten

Bassist, Gitarist en Strijker gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 380x bekeken

Nederlandstalige folkrockband De Twee Kanten van Nuance heeft nog een paar posities in te vullen, te weten: - bassist - gitarist (voornamelijk western, evt. hier en daar ook elektrisch, afwisselend ritme en lead) - violist We spelen eigen werk, covers en vertalingen. Muzikale inspiratie o.a. Leonard Cohen, Bob Dylan. We repeteren wekelijks in Leiden. Ambitie is ongeveer maandelijks optreden … meer »

Mark de Haan

Zanger gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 312x bekeken

Hallo, wij zijn een band bestaande uit 3 jongens (drummer bassist en gitarist) wij spelen ongeveer 2 jaar met elkaar en hebben al een aantal optredens gehad. Het enige wat ontbreekt is een vaste zanger. Wij spelen voornamelijk funk/rock en zijn ook bezig onze eigen muziek te schrijven en willen in de toekomst onze eigen muziek uitbrengen. We beschikken over een eigen oefenruimte in Noordwijk waar wij … meer »

Jayden

Percussionist zoekt kleine bezetting

Percussionist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 210x bekeken

Hallo, ik ben een ervaren percussionist. Ik speel cajon, conga's en diverse kleine percussie-instrumenten. Ik ben op zoek naar een kleine bezetting in de regio Leiden/Den Haag. Bijvoorbeeld vocal(s)-gitaar-percussie of vocal(s)-piano -percussie, maar andere bezettingen sluit ik uiteraard niet uit. Ik ben vaardig in diverse stijlen: pop-latin-jazz etc. Neem contact met me op als je een keer … meer »

Drum knar

Ervaren jazzdrummer

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 174x bekeken

Zoek je een ervaren, enthousiaste, oudere jazzdrummer die in is voor veel verschillende stijlen? In de omgeving van Leiden/Den Haag? Neem contact met me op! Ik kom graag een keer spelen om te kijken of het muzikaal klikt. Ik ben niet uit op geld, maar op regelmatig oefenen op een hoog niveau met af en toe een optreden.

Drum knar

Toetsenist gezocht voor coverband

Blazer en Toetsenist gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 361x bekeken

Onze pas gestarte band zoek een extra muzikant. Toetsen zouden welkom zijn, maar ieder ander instrument is ook welkom (bv blazers). Oefenen in (de buurt van) Nieuwkoop, meestal op donderdag. Huidige bezetting; zanger/gitarist, gitarist, bas en drums. Allen 50+, maar voor ons is leeftijd niet belangrijk. Op de setlist die we nu oefenen staan nummers van Simple Minds, Red Hot Chili Peppers, Hall & Oates, … meer »

Muzikantenbank user Ronald van HoveRonald van Hove

Coverband zoekt trompettist(te)

Blazer gezocht in Leiden (Zuid-Holland) | 447x bekeken

Coverband zoekt trompettist(te)Coverband Goed Bezig zoekt een trompettist(e). De blaaspartijen liggen klaar! Goed Bezig speelt een breed repertoire van pop, blues en rock-nummers. De band bestaat uit 10 muzikanten (drums, keyboard, gitaar, basgitaar, tenorsax, altsax, trombone, (vacature trompet) en twee zangeressen. De gemiddelde leeftijd van de muzikanten is 60 plus en de band wordt af en toe begeleid door een muziekcoach die … meer »

Ruud Scholtens