Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Blues/Rock leadgitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 256x bekeken

Ik ben Koen, 26 jaar, speel nu ongeveer elf jaar gitaar. Ik ben op zoek naar een band of een aantal losse muzikanten om iets op te zetten. Ik speel veel blues en rock, denk SRV, AC/DC, RHCP. Vooral veel bezig met improvisatie en muziektheorie. Ik wil covers doen of eigen materiaal, maakt me niet uit. Stuur me een bericht als je op zoek bent naar een leadgitarist of een band wilt opzetten, dan gaan … meer »

Koen

Geluidstechnicus met studio (regio: Leiden, Zoetermeer, Rotterdam) zoekt muzikanten!

Geluidstechnicus zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 800x bekeken

Geluidstechnicus met studio (regio: Leiden, Zoetermeer, Rotterdam) zoekt muzikanten!Hoi hoi! Ik heb een professionele geluidsstudio en zoek naar muzikanten/bands die graag hun muziek zouden willen opnemen. Locatie: Hazerswoude-Dorp Ik kan opnemen, produceren, editen en mixen. Masteren kan ook (ik werk met een vaste mastering engineer uit Amerika). Alle genres zijn welkom. Ook kan ik op locatie (zoals bijvoorbeeld in oefenruimtes en dergelijke) opnemen dmv van een mobiele … meer »

Simon Behringer

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-Dorp

Geluidstechnicus zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 852x bekeken

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-DorpHoi hoi! Ik heb een professionele geluidsstudio en zoek naar muzikanten/bands die graag hun muziek zouden willen opnemen. Locatie: Hazerswoude-Dorp Ik kan opnemen, produceren, editen en mixen. Masteren kan ook (ik werk met een vaste mastering engineer uit Amerika). Alle genres zijn welkom. Mijn laatste producties zijn: https://open.spotify.com/track/7c3Bd0TpK6iLo5brOHkmcu (Deze is een paar dagen … meer »

Simon Behringer

Ervaren drummer, gevoelsspeler, zoekt (cover-)band

Drummer zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 1788x bekeken

Ervaren drummer, gevoelsspeler, zoekt (cover-)bandHeb meer dan 40 jaar ervaring (ben 58 jaar) met zowel coverbands als eigen werk. Ben beinvloed door de (hard-)rock iconen van de jaren 70; John Bonham, Keith Moon, Ian Paice. Pretendeer niet hun speelstijl of genie te kunnen evenaren (anders was ik niet op zoek), maar de invloeden zijn rijkelijk aanwezig. Heb meerdere kits, van groot tot klein. Kan bij regio als dichtstbijzijnde stad alleen Leiden … meer »

Muzikantenbank user Rinus SiemerRinus Siemer