Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Leiden (Zuid-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zanger wil graag symphonische rock zingen!

Overig zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 148x bekeken

Hey beste muzikanten , ik ben Chris , 47 jaar en al sinds jaar en dag gek op veel verschillende muziek , maar vooral Marillion , Gennesis , Camel etc. wie heeft er zin of plek voor mij of met mij iets op te zetten? in eerste instantie gaat het me om het plezier , mocht het echt wat worden kunnen we kijken wat we er verder mee doen.

Muzikantenbank user Chris van der VoetChris van der Voet

Jammen op de gitaar :D

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Jammen op de gitaar :DHey, Lijkt me erg leuk om met een klein groepje af en toe muziek te maken. Ik speel akoestische gitaar. Om een idee te krijgen van wat voor soort muziek ik speel heb ik hier een voorbeeld lijstje, - daughters van John Mayer - blackbird van the Beatles - bloom van the Paper kites - alles van Jack Johnson Laat het weten als je dit leuk vindt! Groetjes, Floris (19)

Muzikantenbank user FlorisFloris

Gitarist opzoek naar band.

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 194x bekeken

Ik, slagitarist, speel veelal akoestisch maar dan wel de wat ruigere nummers. De nummers die naar mijn mening beter uitkomen in een akoestische versie. Denk hierbij aan Stone Sour, Pear jam, Askin en Foo Fighters. Nu na enige jaren alleen een beetje aan ‘onderhoud’ te hebben gedaan, ben ik weer toe aan een nieuwe uitdaging Dus deze ietwat oudere(44) gitarist zoek een band!

Albert

Ervaren bassist zoekt leuke coverband voor liefst wat stevigere muziek (Leiden e.o)

Bassist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 179x bekeken

Ervaren bassist van net onder de 50 zoekt een pop/rock/metal coverband om met generatie-genoten vooral voor de lol muziek te maken. Af en toe optreden is leuk, maar samen muziek maken nog veel belangrijker. Ik heb een brede muzieksmaak, maar speel het liefste wat stevigere en uitdagende nummers (rock/grunch/metal). Ik ben zelf een fan van bv Metallica, Pearl Jam, Alice in Chains, Rage Against The Machine, … meer »

Muzikantenbank user Huib IntemaHuib Intema

Jazz, bossa, soul singer (not professional but experienced) Leiden & surroundings

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 190x bekeken

Female good, experienced amateur singer, 40+, many years in amateur or semi-professional bands, combos, duos. Huge repertoire of standards. Might also bring in an interested, very experienced (elder) contrabass player. Searching for either jazz / bossa guitarist for duo, or musicians like pianist, drummer, guitarist for a possible combo with the contrabassist.... or other options. Also open to soul … meer »

Monika

Zangeres zoekt muzikant(en) voor kleine formatie

Zanger / Zangeres zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 396x bekeken

Zangeres zoekt muzikant(en) voor kleine formatieHaihai, mijn naam is Rosanne (36 jaar) van mijn 14e tot mijn 28 heb ik altijd in bands/duos/trios gezongen en gespeeld. Nu, twee kinderen en een eigen zaak later begint het toch wel weer héél erg te kriebelen. Ik mis de muziek, het podium en vooral de lol. Wie Lijkt het top om met een kleine formatie veel lekkere nummers te voorzien van ons eigen jasje en regelmatig leuke, kleine gigs te doen? *blues … meer »

Rosanne

Jazzgitarist zoekt combo

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 144x bekeken

Ik speel al vele jaren in een vast kwartet, nog ruimte om in een ander combo te spelen. Speel vnl de begeleiding en soli (vnl standards) op bovengemiddeld amateurniveau. Ben een gezellig persoon (60+), jazz is mijn passie. Graag omgeving Leiden.

Muzikantenbank user Rob BoxhoornRob Boxhoorn