Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Semi-prof band zoekt met spoed zangeres (lead/backing)

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 64x bekeken

Semi-prof band zoekt met spoed zangeres (lead/backing)In verband met geplande optredens (de eerste eind mei op een food-festival) zijn wij met spoed op zoek naar een ervaren zangeres die zowel lead als backingvocals kan en wil zingen. Wij zijn een band met voor een groot deel eigen repertoire en een paar covers in een nieuw jasje (niveau semi-prof). Onze muziek is funky/groovy en dansbaar maar ook relaxt/loungy. Ervaring met jazz/latin komt goed … meer »

EvaH

Band zoek medemuzikanten

Drummer en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 162x bekeken

Band 6th avenue is bezig met een doorstart en is op zoek naar een solide en ervaren drummer en zangeressen! Band is vorig jaar opgericht en speelt Funk/pop/ latin en dance cover nrs met een eigen touch. Nrs van uit jaren 70 tot heden met swingend en grooved basis Denk aan chic of Bruno mars We zijn op zoek naar mede bandleden die mee willen bouwen aan mooi repertoire en semi prof instelling van … meer »

Muzikantenbank user Rajendra Rick SewbalakRajendra Rick Sewbalak

Zangers gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 121x bekeken

Zangers gezocht voor Bugaloe Beach Bar Aruba!Is zingen je passie? En zie je het zitten om een tijdje op een zonovergoten tropisch eiland te wonen? Bugaloe Beach Bar Aruba is op zoek naar nieuwe entertainers (man/vrouw) om het team te versterken. Heb je het in je om mensen te entertainen terwijl je de lekkerste cocktail serveert? Geef jij gasten het "we want more" gevoel terwijl je hun favoriete nummer zingt? Gelegen op het bekende … meer »

Muzikantenbank user Kim van der LindenKim van der Linden

Akoestisch gitarist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 64x bekeken

Hallo allemaal, ben je een akoestisch gitarist met ervaring? Heb je zin om met een amateur zanger muziek te maken? Heb je eventueel zin op te treden? Neem dan vooral contact met me op. Mijn voorkeur gaat uit naar hits van grote pop- en rockbands van de jaren 60 tot aan nu. Om je een idee te geven: Coldplay, The Beatles, Springsteen, Queen, Guns n Roses, U2 en nog veel meer. Mijn intentie is … meer »

Joep Bastiaans

Energieke Frontman gezocht

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 268x bekeken

Wij, allround coverband in de breedste zin, zoeken iemand die samen naast onze zangeressen met ons de buhne op wilt. We zijn van alle markten thuis, ook Nederlandstalig. We oefenen om de 2 weken in Beverwijk en willen verder zo veel mogelijk optreden. Wij zijn een (meer dan) geroutineerde band maar bewegen ons in het amateur circuit dus leg de verwachtingen mbt gage niet al te hoog. We musiceren met … meer »

Dutch Musicman

My Old Coat zoekt zangeres en gitarist

Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 323x bekeken

Bluesy band in oprichting zoekt voor de basisformatie (zang, gitaar, bas en drums) een zangeres die precies de blue notes kan raken en een gitarist die mooi buiten de lijntjes kleurt. Repertoire is een mix van eigen werk en geheel eigen interpretaties van traditionals en meer of minder bekende songs. Beluister de thuis-opnames op soundcloud.com (search: druisman) voor een indruk. Doel: plezier … meer »

Rudi Mathijssen