Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Zangeres zoekt Gitarist

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 159x bekeken

Hi! Mijn naam is Marije, ik ben zangeres en heb onwijs veel zin om weer meer (cover) muziek te maken. Denk aan covers in allerlei stijlen en eventueel ook zelf schrijven! Van Guns n Roses, tot Queen, Jessie J, Joss Stone tot aan James Bay: ik sta overal voor open. Het lijkt me tof om hiermee de straat op te gaan tijdens de zomermaanden... En wie weet bruiloften, open mics etc te spelen. Een samenwerking … meer »

Muzikantenbank user Marije LouiseMarije Louise

Zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 152x bekeken

Zangeres zoekt bandHallo allen, mijn naam is Nevin, ik ben 18 jaar oud en ik ben op zoek naar een band! Ik wil vooral eigen muziek maken en spelen, zelf speel ik piano, gitaar en vocals. Ik schrijf veel eigen nummers en ik zou het heel tof vinden om er een nieuw jasje aan te geven dmv verschillende instrumenten. Mijn favoriete genre is indierock, maar ik sta voor alles open! Ik ga volgend jaar songwriting studeren … meer »

Muzikantenbank user Nevin SmitNevin Smit

Jonge, hippe (a capella) vocal group is op zoek naar leden!

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 148x bekeken

Hallo, Onze jonge, hippe (a capella) vocal group is op zoek naar leden! Ons repertoire bestaat uit mash-up covers, filmmuziek, Disney en musical nummers. In principe is de insteek om samen vette muziek te maken, elkaar te inspireren en om eventueel een paar gave optredens per jaar te doen. Denk qua muziek aan...... Pentatonix: https://www.youtube.com/watch?v=elwTgpHlty0 Voiceplay: https://www.youtube.com/watch?v=4nM5JZ6DL_U Voctave: … meer »

Mandy van Wijk

Zanger / Songwriter zoekt een (ambitieuze) band! :)

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 112x bekeken

Hoi! :) Mijn naam is Bobby Jacobs, 27 jaar, en ik ben op zoek naar een enthousiaste band die wel zin heeft om te werken naar wat mooie optredens. Het lijkt mij prachtig om te werken aan een album, naast het oefenen van covers, en om toe te werken naar mooie optredens. Ik luister zelf het liefst naar Engelstalige muziek, maar ik merk dat voor het maken van muziek Nederlandstalig een stuk gemakkelijker … meer »

Muzikantenbank user Bobby JacobsBobby Jacobs

Producer / componist zoekt zangeres

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 255x bekeken

Hoi! Ik zoek een zangeres voor een Duits label (Intervox). Het gaat om librarymusic. De stijlen zijn divers, van pop, rock, tot dance en soms experimenteel. Daarnaast zoek ik ook vocale ondersteuning voor een dance/soca/reggaeton project. Songs worden via CD-baby uitgebracht en komen op spotify. Opnames zijn in juli/aug/sept in Amsterdam en het gaat om minimaal 5 opnames. Je krijgt een vergoeding … meer »

Rob van Dijk