Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Beginnende band zoekt leden! [Garage Rock][Noord Holland]

Bassist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 147x bekeken

Wij, Maarten en Berry zijn opzoek naar bandleden voor onze beginnende band. Wij spelen al zo'n 5 jaar samen en hebben aardig wat nummers gecoverd/geschreven. Maarten speelt gitaar, basgitaar en zingt, Berry drumt, speelt gitaar en zingt. Omdat we dynamisch zijn, kunnen we afwisselen van instrumenten, dus we zijn niet specifiek opzoek – alle instrumenten zijn welkom. We oefenen in een eigen … meer »

Maarten

Pop/ballads/indie/rock zangeres zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 155x bekeken

Pop/ballads/indie/rock zangeres zoekt bandHi, Mijn naam is Amira, 22 jaar en ik ben woonachtig in Amsterdam. Ik zoek graag een band/groep die met mij samen muziek wil maken en live wil optreden. Ik heb 10 jaar lang zangles gehad en kan ook teksten en melodieën verzinnen. Veel mensen hebben mij verteld dat ik talent heb en goed kan zingen. Om mijzelf te bewijzen wil ik heus live zingen, zodat het duidelijk is dat ik het in mij heb. Als … meer »

Muzikantenbank user amiraamira

Semi-professionele zanger(es) gezocht voor Braziliaanse muziek

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 92x bekeken

Heb je zin om met een paar muzikanten met ruime podiumervaring (piano, bas, drums) in een band te zingen? We spelen Braziliaanse muziek (Antonio Carlos Jobim, Eliane Elias, Elis Regina, Clara Nunes, etc.). Vind je het leuk om twee keer per maand te oefenen en af en toe op te treden? Houd je van improviseren en vind je dat de kern daarvan draait om goed naar elkaar luisteren en op elkaar inspelen? Laat … meer »

Gaby Agsteribbe