Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Zanger / Zangeres aangeboden en gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Sundaze zoekt Vocalist! [Funk-Rock / Pop band uit Amsterdam]

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 107x bekeken

Sundaze zoekt een nieuwe Zanger, inspiraties zijn: - Red Hot Chili Peppers - Green Day - Maroon 5 - Rage Against The Machine - Foo Fighters - Blink 182 - The Beatles We spelen eigen materiaal en covers, afhankelijk van het type optreden. Nieuw materiaal ligt klaar om uitgeschreven en opgenomen te worden. EP links te vinden via: https://www.sundaze.nl https://www.youtube.com/watch?v=37WpKu8zUE8 Vele … meer »

Tom Ruys

Shoegaze/Alt-rock/Grunge band zoekt zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 130x bekeken

We zijn een groepje van 4 muzikanten (2 gitaristen, 1 bassist en een drummer). Die een gedreven zanger zoeken. Regio Amsterdam. We zijn allemaal tussen de 20 t/m 28. We willen graag elke week repeteren, dus regio Amsterdam is wel belangrijk tenzij je bereid bent om te reizen. We studeren allemaal muziek. Verder hebben we toegang tot een repetitie ruimte en een studio. Het idee is om een volledig album … meer »

TG

Jazz pianist gezocht

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 150x bekeken

Jazz pianist gezochtBen je een serieuze jazzpianist die met hart en ziel muziek maakt en met plezier en creativiteit een vocalist begeleidt? Laten we dan muzikaal kennis maken en verder kijken of onze muzikale smaken overeenkomen. Mijn voorkeur gaat uit naar jazz en bossa nova. Ik heb al een combootje met bas en saxofoon en ook al aardig wat podiumervaring. Daarnaast zou ik graag een duo vormen met een pianist en toe … meer »

Muzikantenbank user Joyce CordusJoyce Cordus

Zanger (17) zoekt Band

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 109x bekeken

Wie wil een band samen oprichten? Ik ben een 17 jaar oude zanger uit Amsterdam, en ik zoek andere muzikanten om samen mee te spelen. Denk dan aan bestaande nummers coveren, een eigen draai aan geven, maar ook misschien zelf nummers schrijven. Ik zing al een tijdje en heb ook al in een paar bandjes gezeten, overigens kan ik ook heel basis piano spelen. Ik luister bijna alle genres, maar voornamelijk … meer »

etienne

Zangeres gezocht voor pop/jazz duo ... female singer wanted for pop/jazz duo

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 264x bekeken

Ik ben gitarist en op zoek naar een zangeres voor een pop/jazz duo om optredens mee te spelen. regio Amsterdam. heb jij interesse om in een duo bekende pop,jazz,soul etc nummers te spelen? heb jij ervaring met optreden en wil je graag gigs spelen? stuur me dan een bericht. I'm a guitarist looking for a female singer to play gigs with in a pop/jazz duo. location Amsterdam. are you interested in … meer »

Lars

Bruiloft

Zanger / Zangeres zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 201x bekeken

Hoi allemaal! Ik zoek een pianist of gitarist en het liefst ook nog iemand die een tweede stem kan zingen. Ik mag 1 juni zingen op een bruiloft (4 nummers) echter kan degene met wie ik dit zou doen niet meer. Je krijgt er 150 euro voor + reiskosten. Hoor je graag! Groetjes, Serena

Serena

21st Century Sounds zoekt ervaren zanger

Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 333x bekeken

Coverband 21st Century Sounds is op zoek naar een ervaren zanger. Zoals onze bandnaam al een beetje verklapt, spelen wij groovy nummers die gemaakt zijn in het huidige millennium. Denk bijvoorbeeld aan Alain Clark, Maroon 5, The Weekend, Joss Stone, Bruno Mars, Selah Sue, Maxwell, Cool Million, Dua Lipa en Katy Perry. We hebben allemaal ruime ervaring met het spelen in bandjes en met optreden. Onze … meer »

Muzikantenbank user Remco NoordsijRemco Noordsij