Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten aangeboden en gezocht, 35 tot 45 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer gezocht reg. Rotterdam

Drummer gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 157x bekeken

Hi, Ik ben Artjom (44) en ik speel instrumentale hard rock / metal. Ik ben opzoek naar een drummer om samen te jammen, optreden, muziek schrijven op een chille manier ) https://soundcloud.com/the_right_thing/albums - ik heb daar 10 nummers, maar ik heb veel meer muziek om te spelen. Zelf heb ik 20+ jaar klassieke gitaar gespeeld en meerdere jaren in en hard rock band.

Artjom

Trombonist gezocht voor spetterend orkestavontuur.

Blazer gezocht in Parkstad (Limburg) | 162x bekeken

Hey muzikale maestro's! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde trombonist om onze muzikale familie te versterken. Momenteel bestaan we uit een geweldige mix van saxofoons (heel het register!), 2 geweldige trompettisten, een ritmische drummer,een krachtige tuba en een trombonist. Wat er nog ontbreekt? Juist ja, de magie van een lead trombonist! Ons repertoire is een feestelijke trip door de tijd, … meer »

Mark Strolenberg

Zoek andere muziekanten om mee te spelen.

Gitarist zoekt band in Alkmaar (Noord-Holland) | 236x bekeken

Hoi ik ben Rens 37 jaar uit Alkmaar. Ik speel gitaar zo wel akoestische als electrische en heb een box vol met effecten. Ik vind het leuk om zelf mooi klinkende chorden bij elkaar te vinden voor een chord progressie.dan zoek ik de juiste toon lader er bij zodat ik er een mooie melodie bij kan maken. Om te zingen Ik schijf er soms tekst bij. Echt solo's spellen kan ik niet, dus als dat wel jou ding … meer »

Rens

Gezocht Hardrock/ Rock Drummer en Bassist

Bassist en Drummer gezocht in Assen (Drenthe) | 329x bekeken

Gezocht Hardrock/ Rock Drummer en BassistWij (Fireship) zijn opzoek naar een enthousiaste drummer en Bassist om de bemanning van het Fireship weer compleet te maken. Fireship is een Hardrock band met een repetoire van covers, aangevuld met eigen werk. We zijn een enthousiaste club van dertigers en we repeteren wekelijks in Assen. ( Tijdens vakanties hebben we een uitwijkmogelijkheid naar bovensmilde) Het doel is om de covers steeds meer … meer »

Winston

Metal band op zoek naar een bassist

Bassist gezocht in Rotterdam (Zuid-Holland) | 264x bekeken

Metal band op zoek naar bassist , eigen materiaal,eigen oefenen ruimte .Voorlopig nog in de beginfase. Rotterdam en omgeving. Leeftijd maakt niet uit Als je geinteresseerd bent, stuur dan een bericht , en hieronder een voorbeeld: https://youtu.be/0YA1qt2WhJQ?si=zMdEDv7Q4BC3zzF1

Tomasz