Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Drummer aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover band

Drummer zoekt band in Roosendaal (Noord-Brabant) | 458x bekeken

Drummer met ervaring zoekt (rock) cover bandHallo, ik ben Ronald Zuiderwijk en drum sinds 1991 in een aantal coverbands. Ik ben recentelijk verhuisd naar Steenbergen. (Noord-Brabant) en ben op zoek naar een band, het liefst met een eigen oefenruimte waar ik mijn drumstel kan laten staan. Hij is nogal groot en iedere week slepen is geen optie. Ik hou van rock en speel dat dan ook het liefst. Maar een goede blues band lijkt mij ook wel wat. Ik … meer »

Muzikantenbank user Ronald ZuiderwijkRonald Zuiderwijk

Drummer zoekt bandleden

Drummer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 373x bekeken

Hey! Ik ben Daisy, ik ben 17 en woon in de buurt van Arnhem/Nijmegen. Ik drum ongeveer een jaar en heb er echt mijn passie in gevonden. Waarneer ik mijn middelbare school heb afgerond wil ik graag een muziek opleiding doen en daarvoor is her belangrijk om ervaring te hebben met spelen in een band. Ik zoek een gitarist, basgitarist en vocalist. In het begin kunnen we covers spelen maar uiteindelijk … meer »

Daisy

Experienced Drummer is looking for serious bands

Drummer zoekt band in Arnhem (Gelderland) | 558x bekeken

Experienced Drummer is looking for serious bandsMy name is Soroush, I am 36 years old living in Arnhem with my own gear and transport. I have been playing in bands such as Rock, Blues, Jazz, Country, Soul and funk for many years and have gained a lot of experience in playing live and studio recordings. I am looking for a band with the ambition to play gigs. Im open to style, however soul,funk,jazz,fusion, rock,bluse are my preference and Big YES … meer »

Muzikantenbank user Soroush Niroumand FardSoroush Niroumand Fard

Zoek creatieve muzikanten voor eigen muziek

Accordeonist, Bassist en Drummer gezocht in Utrecht (Utrecht) | 540x bekeken

Hallo allemaal, wij zijn een gitarist/componist en drummerop zoek naar muzikanten die er van houden creatief bezig te zijn en de wens hebben om in dit proces kwaliteiten van zichzelf te ontdekken. Stijl is rock, blues, folk geen Jazz. Mocht je geinteresseerd zijn als muzikant, kan zijn zanger, bassist, toetsenist,gitarist. Laat van je horen kijken we of er een klik is. Leeftijd 40 plus Mvg. Ed

Muzikantenbank user Ed de VriesEd de Vries

Drummer zoekt band omg Deventer

Drummer zoekt band in Deventer (Overijssel) | 483x bekeken

Drummer zoekt band omg DeventerHoi, lk zoek gelijkgestemden in de regio rond Deventer. Ik drum ca 35 jaar in bandjes. Ik ben op zoek naar een serieuze bestaande band of medemuzikanten die wat willen opzetten. Eigen werk, liefst engelstalig. Iets met alternative-indie-prog-wave met zware gitaren, maar ook stoner-psychedelische-industrial-blues of wellicht dance achtig dingen, ik heb een brede muzieksmaak. Ben niet van de grunt, … meer »

Muzikantenbank user Bas HagenBas Hagen

Ben op zoek naar een bestaande band in de regio Limburg

Drummer zoekt band in Roermond (Limburg) | 429x bekeken

ik ben Mike 50+ en heb al enkele jaren podiumervaring. Muziekgenre rock, bluesrock. Ik speelde rock-, pop- en bluescovers van onder meer de volgende artiesten: Neil Young, Billy Idol, Queen, Dire Straits, Rolling Stones, Pink Floyd, AC DC, Fleetwood Mac, Joe Bonamassa, David Bowie, Pink, Joe Cocker, Doobie-broers ... Ik ben een zelfstandig ondernemer. Momenteel speel ik in een rockband in Düsseldorf. … meer »

Mike Dombrovskis

Gitarist / Zanger & Drummer gezocht voor Funk-Rock band Sundaze uit Amsterdam

Drummer, Gitarist en Zanger / Zangeres gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 964x bekeken

Sundaze zoekt een nieuwe Gitarist / Zanger & een nieuwe Drummer, inspiraties zijn: - Red Hot Chili Peppers - Green Day - Maroon 5 - Rage Against The Machine - Foo Fighters - Blink 182 - The Beatles We spelen eigen materiaal en covers, afhankelijk van het type optreden. Nieuw materiaal ligt klaar om uitgeschreven en opgenomen te worden. EP links te vinden via: https://www.sundaze.nl https://www.youtube.com/watch?v=37WpKu8zUE8 Vele … meer »

Tom Ruys

Drummer zoekt band

Drummer zoekt band in Zwolle (Overijssel) | 485x bekeken

hoi Drummer zoekt band! Ik ben een drummer (44) woonachtig in Zwolle. Ik heb vanaf mijn 15e tot 35e in bandjes gespeeld (en regelmatig opgetreden) als gitarist. Sinds enkele jaren overgestapt op drummen en nu op zoek naar een leuke band om wekelijks (of om de week) mee te repeteren, tzt op te nemen en op te treden. Ik ben niet op zoek naar een band die 2 keer per maand een optreden heeft maar speel … meer »

BW79 van der Wal

Muzikanten gezocht 16-21 jr

Bassist, Drummer en Gitarist gezocht in Utrecht (Utrecht) | 529x bekeken

Voor jonge mensen van 16-21 jaar Afgelopen twee jaar had ik een leuke band, maar helaas zijn alle andere leden gestopt. Zelf ben ik zangeres (17 jr). Band repetitie kan een keer per week 60 minuten voor €45 per maand bij art in music in hartje Utrecht. Naast de repetities om lijkt het me ook gezellig om bijv thuis te repeteren

Flora van Meeteren