Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Geluidstechnicus aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Geluidstechnicus zoekt leuke en gezellige Band.

Geluidstechnicus zoekt band in Sittard-Geleen (Limburg) | 167x bekeken

Geluidstechnicus zoekt leuke en gezellige Band.Beste Bands uit de regio midden-Limburg (NL), ik (40jr) ben woonachtig in het smalste stukje Limburg en ben een beginnende geluidstechnicus. Hoewel er beginnend staat zit ik al mijn hele leven lang in het muziek wereldje, maar dit leg ik wel uit bij een gesprek. Ik ben opzoek naar een leuke en gezellige band jong of oud maakt me niet uit. Muziekgenre kan ik me in verdiepen dus ook hier heb ik geen … meer »

Muzikantenbank user Mike KillaarsMike Killaars

Geluidstechnicus zoekt ervaring

Geluidstechnicus zoekt band in Parkstad (Limburg) | 165x bekeken

Geluidstechnicus zoekt ervaringHallo, ik wil ervaring opdoen als geluidstechnicus bij een band. Heb jij de apparatuur maar niet de man ervoor dan wil ik je graag uithelpen. Doel is het zoveel mogelijk ervaring opdoen voor mijn eigen band. Ik zal regelmatig bij jullie repetities aanwezig zijn en eventueel bij een optreden. Zaken die voor mij van interesse zijn: - monitoring - inaer - afregelen FOH en stage - signal processing Heb … meer »

Muzikantenbank user H.A.L. BerkersH.A.L. Berkers

Zanger zoekt geluidsman

Geluidstechnicus gezocht in Amsterdam (Noord-Holland) | 218x bekeken

Zanger zoekt geluidsmanGoedenavond, ik ben opzoek naar iemand die met mij mee zou kunnen naar optredens (met name regio Amsterdam) om daar te helpen met het opbouwen van het geluid en het regelen hiervan. Ook zou het kunnen dat we inprikken ergens en het geluid dan geregeld moet worden. Ik treed zo’n 3 keer per week op en kan steeds moeilijker vrienden vinden die mee gaan. Ook wil ik graag wat werk uit handen geven, ik … meer »

Muzikantenbank user Bart VermeulenBart Vermeulen

Geluidsopname of muziekvideo laten maken?

Geluidstechnicus zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 507x bekeken

Hallo muzikanten, Willen jullie een mooie demo video laten maken of een optreden laten vastleggen op video? Ik kan dit tegen een kleine vergoeding voor jullie verzorgen. Omdat ik zelf jarenlang in bands gezeten heb, weet ik precies wat er bij komt kijken als je een goede opname wilt maken. Ik ben in het bezit van alle video-, licht- en geluidsapparatuur die nodig is om een en ander technisch … meer »

Muzikantenbank user Remco NoordsijRemco Noordsij