Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Geluidstechnicus aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Geluidsman beschikbaar voor bands

Geluidstechnicus zoekt band in Breda (Noord-Brabant) | 274x bekeken

Geluidsman beschikbaar voor bandsGeluidsman met eigen PA en digitale apparatuur zoekt gezellige band om geluid voor te doen. Regelmatig repeteren voor de beste optredens. Goed geluid en een vakman die weet wat er nodig is, is erg belangrijk. Ik zit zelf in regio Breda, maar ik kan me verplaatsen. En met goede apparatuur (digitaal 32 kanaals) en ruim 20 jaar ervaring met geluid zit je bij mij goed. Ik heb een beperkte ruimte voor … meer »

Muzikantenbank user Corne CvM-SoundCorne CvM-Sound

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Drummer, Geluidstechnicus en Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 335x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus

Piratenkoor ManOverBoord

Geluidstechnicus, Overig en Strijker gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 1243x bekeken

Piratenkoor ManOverBoordWij zijn een Shantykoor met 25 leden M/V en treden naar buiten onder de naam Piratenkoor ManOverBoord. Wij oefenen op woensdagavond van 19:30 - 22 uur in Doorn. Wij zijn opzoek naar accordeonist(en)een Irish Fiddler(violist)(m/v)en voor een Geluidstechnicus en extra leden hebben wij eveneens ruimte. Ben jij op zoek naar een gezellige club om daar je muzikwaliteit vorm te geven, mail mij dan voorzitter@ManOverBoord.nl … meer »

Muzikantenbank user Eddy de VriesEddy de Vries

Geluidstechnicus met studio (regio: Leiden, Zoetermeer, Rotterdam) zoekt muzikanten!

Geluidstechnicus zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 773x bekeken

Geluidstechnicus met studio (regio: Leiden, Zoetermeer, Rotterdam) zoekt muzikanten!Hoi hoi! Ik heb een professionele geluidsstudio en zoek naar muzikanten/bands die graag hun muziek zouden willen opnemen. Locatie: Hazerswoude-Dorp Ik kan opnemen, produceren, editen en mixen. Masteren kan ook (ik werk met een vaste mastering engineer uit Amerika). Alle genres zijn welkom. Ook kan ik op locatie (zoals bijvoorbeeld in oefenruimtes en dergelijke) opnemen dmv van een mobiele … meer »

Simon Behringer

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-Dorp

Geluidstechnicus zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 820x bekeken

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-DorpHoi hoi! Ik heb een professionele geluidsstudio en zoek naar muzikanten/bands die graag hun muziek zouden willen opnemen. Locatie: Hazerswoude-Dorp Ik kan opnemen, produceren, editen en mixen. Masteren kan ook (ik werk met een vaste mastering engineer uit Amerika). Alle genres zijn welkom. Mijn laatste producties zijn: https://open.spotify.com/track/7c3Bd0TpK6iLo5brOHkmcu (Deze is een paar dagen … meer »

Simon Behringer