Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Geluidstechnicus aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Geluidstechnicus met 25 jaar ervaring biedt zich aan

Geluidstechnicus zoekt band in Tiel (Gelderland) | 202x bekeken

Geluidstechnicus met 25 jaar ervaring biedt zich aan. Met mijn High-end en vintage microfoons, buizencompressors en effectapparatuur zoals een space echo zorg ik dat je band klinkt als een klok. Van dorpshuis tot Paradiso, altijd de best mogelijke sound bereiken binnen de aanwezige beperkingen is mijn drijfveer.. Mijn voorkeur gaat uit naar Rock and Roll, Roots, Americana, Blues, Rock en country. Ik … meer »

Sil Stranders

Producer/ toetsenist / synth- wizzard & drummer gezocht voor (live) electro-rock formatie!! (Eindhoven/Den Bosch)

Drummer, Geluidstechnicus en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 501x bekeken

Producer/ toetsenist / synth- wizzard & drummer gezocht voor (live) electro-rock formatie!! (Eindhoven/Den Bosch)Goal: vette electro-rock & DnB icm ambient soundscapes, om zelf te produceren en zsm live te brengen! We (bassist & ik, vocals) willen in een formatie met een drummer + een producer aan de slag, denk aan Soulwax, Digitalism, Vive la Fete qua stijl, met invloed van bv. Chemical Brothers. Maar zeker ook icm ambient soundscapes, diepgang, live improvisaties met vocal design en lange opbouw tot de climax. Gratis … meer »

Noud

Piratenkoor ManOverBoord

Geluidstechnicus en Overig gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 720x bekeken

Piratenkoor ManOverBoordWij zijn een Shantykoor met 35 leden M/V en treden naar buiten onder de naam Piratenkoor ManOverBoord. Wij oefenen op woensdagavond van 19:30 - 22 uur in Doorn. Wij zijn opzoek naar een Irish Fiddler(violist)(m/v)en voor een Geluidstechnicus hebben wij eveneens ruimte. Ben jij op zoek naar een gezellige club om daar je muzikwaliteit vorm te geven, mail mij dan voorzitter@ManOverBoord.nl of bel mij: … meer »

Muzikantenbank user Eddy de VriesEddy de Vries