Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Geluidstechnicus aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band voor opname sessie ( opleiding )

Geluidstechnicus zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 149x bekeken

Hi, mijn naam is Mark en ik ben opzoek naar een leuke band omgeving zuid-holland voor een opname sessie voor tijdens mijn opleiding geluidstechnicus. Voor deze sessie heb ik 5 uur de tijd en deze sessie zal met nog 2 andere studenten gedaan worden, voor dezze sessie zoek ik een band met tenminste een drummer en een zanger(es), verder is er de vrije keuze betreft de instrumenten die gebruikt mogen … meer »

Muzikantenbank user Tripple MaximusTripple Maximus

Geluidstechnicus en videoproducer biedt zich aan

Geluidstechnicus zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 345x bekeken

Hallo muzikanten, Mijn hobby is het opnemen van video en muziek. Ik ben in het bezit van professionele audio-/videoapparatuur, verlichting en editing software. Willen jullie een keer een demo-opname of muziekvideo maken? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken. Ik weet zeker dat jullie heel tevreden zullen zijn met het resultaat. Ik heb ruim 30 jaar ervaring met … meer »

Muzikantenbank user Remco NoordsijRemco Noordsij

Goedbetaalde bijbaan: Geef muziekles via Apprentus

Drummer, Geluidstechnicus en Gitarist gezocht in Antwerpen (België) | 577x bekeken

Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Apprentus maakt het gemakkelijk om bij u thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden. Ben je gepassioneerd door muziek? Speel je gitaar, piano of zing je? Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Net als wij, denk je dat iedereen iets te vertellen … meer »

Apprentus

Geluidstechnicus met studio (regio: Leiden, Zoetermeer, Rotterdam) zoekt muzikanten!

Geluidstechnicus zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 1019x bekeken

Geluidstechnicus met studio (regio: Leiden, Zoetermeer, Rotterdam) zoekt muzikanten!Hoi hoi! Ik heb een professionele geluidsstudio en zoek naar muzikanten/bands die graag hun muziek zouden willen opnemen. Locatie: Hazerswoude-Dorp Ik kan opnemen, produceren, editen en mixen. Masteren kan ook (ik werk met een vaste mastering engineer uit Amerika). Alle genres zijn welkom. Ook kan ik op locatie (zoals bijvoorbeeld in oefenruimtes en dergelijke) opnemen dmv van een mobiele … meer »

Simon Behringer

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-Dorp

Geluidstechnicus zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 1094x bekeken

Geluidstechnicus met eigen studio zoekt muzikanten om op te nemen! Locatie: Hazerswoude-DorpHoi hoi! Ik heb een professionele geluidsstudio en zoek naar muzikanten/bands die graag hun muziek zouden willen opnemen. Locatie: Hazerswoude-Dorp Ik kan opnemen, produceren, editen en mixen. Masteren kan ook (ik werk met een vaste mastering engineer uit Amerika). Alle genres zijn welkom. Mijn laatste producties zijn: https://open.spotify.com/track/7c3Bd0TpK6iLo5brOHkmcu (Deze is een paar dagen … meer »

Simon Behringer