Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Geluidstechnicus aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Geluidsman aangeboden

Geluidstechnicus zoekt band in Eindhoven (Noord-Brabant) | 148x bekeken

Ik ben een freelance fulltime geluidsman uit Eindhoven met flinke ervaring bij concerten (foh en monitors), theater en media (radio/tv). Ik ben in bezit van eigen PA. Ik heb nog wat ruimte voor leuk werk in de hobbysfeer. Als jij zorgt voor veel plezier en een natje en een droogje hoeft het niet altijd veel te kosten!

Maurice de Laat

Pop/rockband met eigen nummers zoekt geluidstechnicus.(m/v)

Geluidstechnicus gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 197x bekeken

Pop/rockband met eigen nummers zoekt geluidstechnicus.(m/v) Geluidstechnicus gezocht in Doetinchem (Gelderland) Pop/Rock band met eigen stijlrichting/ nummers zoekt een : Tweede techneut / geluidstechnicus Ben je technisch, heb je affiniteit met het afstellen van geluid. Wil je 1 avond per week in een gezellige ambience in een band functioneren, dan is dit je kans. We beschikken over een goede … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Pa installatie

Geluidstechnicus zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 312x bekeken

Pa installatieA kwaliteit akoestische installatie 1800 watt te huur. Voor 165 euro per dag met geluidstechniek. Zie verder mijn website voor versterking elektrisch- bas- gitaar en keyboard. Opname van een live optreden is mogelijk. Daarna bewerken ook.0628582545

Muzikantenbank user Peter MeijerPeter Meijer

Producer/ toetsenist / synth- wizzard & drummer gezocht voor (live) electro-rock formatie!! (Eindhoven/Den Bosch)

Drummer, Geluidstechnicus en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 368x bekeken

Producer/ toetsenist / synth- wizzard & drummer gezocht voor (live) electro-rock formatie!! (Eindhoven/Den Bosch)Goal: vette electro-rock & DnB icm ambient soundscapes, om zelf te produceren en zsm live te brengen! We (bassist & ik, vocals) willen in een formatie met een drummer + een producer aan de slag, denk aan Soulwax, Digitalism, Vive la Fete qua stijl, met invloed van bv. Chemical Brothers. Maar zeker ook icm ambient soundscapes, diepgang, live improvisaties met vocal design en lange opbouw tot de climax. Gratis … meer »

Noud

Piratenkoor ManOverBoord

Geluidstechnicus en Overig gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 641x bekeken

Piratenkoor ManOverBoordWij zijn een Shantykoor met 35 leden M/V en treden naar buiten onder de naam Piratenkoor ManOverBoord. Wij oefenen op woensdagavond van 19:30 - 22 uur in Doorn. Wij zijn opzoek naar een Irish Fiddler(violist)(m/v)en voor een Geluidstechnicus hebben wij eveneens ruimte. Ben jij op zoek naar een gezellige club om daar je muzikwaliteit vorm te geven, mail mij dan voorzitter@ManOverBoord.nl of bel mij: … meer »

Muzikantenbank user Eddy de VriesEddy de Vries