Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Geluidstechnicus aangeboden en gezocht - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Pop/rockband met eigen nummers zoekt geluidstechnicus.(m/v)

Geluidstechnicus gezocht in Doetinchem (Gelderland) | 74x bekeken

Pop/rockband met eigen nummers zoekt geluidstechnicus.(m/v) Geluidstechnicus gezocht in Doetinchem (Gelderland) Pop/Rock band met eigen stijlrichting/ nummers zoekt een : Tweede techneut / geluidstechnicus Ben je technisch, heb je affiniteit met het afstellen van geluid. Wil je 1 avond per week in een gezellige ambience in een band functioneren, dan is dit je kans. We beschikken over een goede … meer »

Muzikantenbank user ParoParo

Pa installatie

Geluidstechnicus zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 223x bekeken

Pa installatieA kwaliteit akoestische installatie 1650 watt te huur. Voor 195 euro per dag met geluidstechniek. Zie verder mijn website voor versterking elektrisch- bas- gitaar en keyboard. Opname van een live optreden is mogelijk. Daarna bewerken ook.

Muzikantenbank user Peter MeijerPeter Meijer

Producer/ toetsenist / synth- wizzard & drummer gezocht voor (live) electro-rock formatie!! (Eindhoven/Den Bosch)

Drummer, Geluidstechnicus en Toetsenist gezocht in Eindhoven (Noord-Brabant) | 234x bekeken

Producer/ toetsenist / synth- wizzard & drummer gezocht voor (live) electro-rock formatie!! (Eindhoven/Den Bosch)Goal: vette electro-rock & DnB icm ambient soundscapes, om zelf te produceren en zsm live te brengen! We (bassist & ik, vocals) willen in een formatie met een drummer + een producer aan de slag, denk aan Soulwax, Digitalism, Vive la Fete qua stijl, met invloed van bv. Chemical Brothers. Maar zeker ook icm ambient soundscapes, diepgang, live improvisaties met vocal design en lange opbouw tot de climax. Gratis … meer »

Noud

Zangeres

Bassist, Drummer en Geluidstechnicus gezocht in Limburg (België) | 261x bekeken

Hoi, ik zing in mijn vrije tijd veel en ik zou er heel graag mee verder willen gaan. Ik zoek eigenlijk nog mensen waar ik een groep mee kan beginnen want zelf heb ik er geen ervaring mee. Mogen er mensen zijn die dit avontuur graag mee willen beleven dan hoor ik het graag. Grtjes jessica

Muzikantenbank user Jessica WijnenJessica Wijnen

The Policed zoekt vaste geluidstechnicus

Geluidstechnicus gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 264x bekeken

The Policed zoekt vaste geluidstechnicusTributeband speelt alles van de legendarische The Police. Wij zoeken een vaste geluidstechnicus die als een soort 4e bandlid ervoor zorgt dat wij op ieder podium geweldig klinken , zoals The Police het bedoeld heeft. Professioneel niveau. Wij spelen vooral op festivals en zalen waar PA beschikbaar is. Maar mee sjouwen en opzetten wordt wel gevraagd. Zie www.thepoliced.com voor een indruk van de band. Vind … meer »

Muzikantenbank user Kees de JongKees de Jong

Geluidtechnjcus zoekt nieuwe uitdaging

Geluidstechnicus zoekt band in Lelystad (Flevoland) | 242x bekeken

Geluidtechnjcus zoekt nieuwe uitdagingBeste artiesten ik zoek een nieuwe uitdaging als licht en geluidstechnicus. Heb jaren ervaring als technicus. Zowel op het podium als in de studio en oefenruimte. Ik ben deels in bezit van eigen apratuur en breid nog steeds uit. Ben in zetbaar voor solo artiesten maar Zekker ook bands. Heb 25 jaar ervaring maar leer nog steeds en dat zal ik ook blijfen doen. Wil je/jullie meer weten neem dan gerust … meer »

Muzikantenbank user Ashok HullemanAshok Hulleman

Piratenkoor ManOverBoord

Accordeonist, Geluidstechnicus en Overig gezocht in Amersfoort (Utrecht) | 521x bekeken

Piratenkoor ManOverBoordWij zijn een Shantykoor met 35 leden M/V en treden naar buiten onder de naam Piratenkoor ManOverBoord. Wij oefenen op woensdagavond van 19:30 - 22 uur in Doorn. Wij zijn dringend opzoek naar een extra accordeonist(m/v) ter ondersteuning van onze enige Accordeonist. Ook komen wij graag in contact met een Basgitarist(m/v) en een Irish Fiddler(m/v)en voor een Geluidstechnicus hebben wij eveneens ruimte. … meer »

Muzikantenbank user Eddy de VriesEddy de Vries