Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band, 20 tot 35 jaar - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Gitarist zoekt band folk/blues/indie

Gitarist zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 133x bekeken

Mijn naam is Wouter, 32 jaar, en ik ben op zoek naar een (eventueel nog te vormen) bandje om lekker samen te spelen en bijvoorbeeld af en toe eens op te treden. Ik speel intussen al meer dan 16 jaar met veel plezier gitaar (en toetsen overigens) en na vooral vele gelegenheidsbandjes lijkt het me leuk om het spelen in een band voor de langere termijn op te pakken. Plezier en lol staan daarbij voorop, … meer »

Wouter

Gitarist opzoek naar band!!!

Gitarist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 91x bekeken

Mijn naam is Gijs en ik ben 21 jaar. Ik ben een multi-instrumentist die gefocust is op gitaar. Ik bespeel 7 instrumenten en ik bespeel al muziek vanaf mijn 8e. Ik bespeel 6 jaar gitaar en heb een goeie solo in de vingers. Ik beheers de muziektheorie prima. Mijn inspiratie komt veel uit Miles Davis, Herbie Hancock en Masayoshi Takanaka. Ik ben opzoek naar een serieuze band die minimaal 1x per week … meer »

Gijs

Gitarist (20) zoekt band

Gitarist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 112x bekeken

Gitarist (20) zoekt bandHey, ik ben Indra (20 jaar) en ben een ervaren gitarist. Heb in meerdere bandjes gespeeld en opgetreden. Ben nu opzoek naar iets nieuws. Mijn genres liggen vooral in de buurt van rock ((alt)rock, hardrock, grunge, glammetal, punk, etc.), maar vind blues ook geweldig. Voel je vooral vrij om me een berichtje te sturen bij interesse. FB: Indra Budidarma Insta: @indraa_bd

Muzikantenbank user IndraIndra

Drumster (20) zoekt band/artiesten

Drummer zoekt band in Rotterdam (Zuid-Holland) | 308x bekeken

Drumster (20) zoekt band/artiestenHey! Ik zal mij gelijk even voorstellen. Ik ben Jessie, 20 jaartjes jong en woonachtig in Rotterdam. Ik drum al vanaf mijn vierde maar echt serieus gezien vanaf mijn 15e / 16e. Ik maak vooral veel drumcovers van songs in allerlei soorten genres en veel verschillende artiesten. Denkend aan buitelandse bands/artiesten zoals: - The Script - Bruno Mars - Pharrel Williams - Bastille - Maroon … meer »

Muzikantenbank user Jessie RiethoffJessie Riethoff

Songwriter zoekt muzikanten/band

Gitarist zoekt band in Groningen (Groningen) | 115x bekeken

Songwriter zoekt muzikanten/band-- English below -- Mijn naam is Bas Blondeau en ik ben 26 jaar. Ik ben een gitarist en tevens bassist uit Groningen die inmiddels veel (concept-)nummers heeft geschreven en dit verder wil uitwerken door een volwaardige band op te richten of tot toe te treden. Hiervoor zoek ik in eerste instantie een zanger, drummer, bassist en optioneel nog een gitarist. Ik zie voor mijzelf dus vooral een rol als … meer »

Muzikantenbank user Bas BlondeauBas Blondeau

Gitarist zoekt Band

Gitarist zoekt band in Maastricht (Limburg) | 138x bekeken

Hey, Ik ben Pascal, 21 jaar, woon in Maastricht. Ik speel al een aantal jaar gitaar, voornameleijk op mijn slaapkamer :) Tot nog toe heb ik niet veel ervaring met samen spelen en wil graag muziek maken met andere muzikanten, mogelijk in een band. Ik speel voornamelijk elektrische en akoestiche gitaar, soms simple dingen op ukulele, basgitaar en piano maar daar ligt niet mijn vaardigheid. Mijn … meer »

Pascal Jacob

Lead-gitarist zoekt band!

Gitarist zoekt band in Den Bosch (Noord-Brabant) | 95x bekeken

Hallo bands! Ik, professioneel lead-gitarist, ben op zoek naar een band. Ik hou van aparte genres en wil het liefst eigen werk spelen, maar als je interessante covers speelt ben ik ook zeker te porren voor een kennismaking. Ik ben in bezit van eigen vervoer en eigen gear. Ik ben benieuwd!

Bas