Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Drummer zoekt band / muzikanten omgeving Nijmegen

Drummer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 119x bekeken

Beste muzikanten, Mijn naam is Jasper. Als gedreven drummer ben ik op zoek naar een band, of anders muzikanten om er een op te zetten. Coveren of eigen materiaal schrijven maakt me daarbij niet uit. De muziek des te meer! Bands waarvan ik graag nummers speel zijn onder andere limp bizkit, stone sour, papa roach, blink-182 en the offspring. Plezier staat voorop, maar ik ben wel een voorstander van … meer »

Jasper Minkels

Veelzijdige ervaren drummer zoekt leuke band

Drummer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 141x bekeken

Veelzijdige ervaren drummer zoekt leuke bandBeste Bandjes, Ik zoek als drummer een leuke band om weer lekker mee te gaan knallen. Qua stijlen gaat het bij best breed. Denk aan Blues, Rock, POP, jazzy-achtig, latin-achtige. Het zou erg leuk zijn om aan te kunnen sluiten bij een veelzijdige band. Dit kan dus ook een van genoemde stijlen. Vind ik ook leuk. Zoeken jullie een veelzijdige drummer, stuur me dan een berichtje. Groet Eric.

Eric van Heijnsbergen

Drummer (Nijmegen) zoekt band om te knallen on stage.

Drummer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 147x bekeken

Drummer van 34 uit de directe omgeving van Nijmegen zoekt band. Wekelijks repeteren is erg leuk, maar niets is mooier dan een vette gig “aftikken”. Ik zoek dus geen band zonder podiumambities, maar een serieuze (qua opzet) coverband waar kwaliteit en lol hoog in het vaandel staan. Ik heb veel (semi-prof) gespeeld met een allround repertoire; Rock,pop, funk,soul… Daarnaast beschik ik over eigen … meer »

Sander Willemse

Drummer zoekt (hard)rock / metal band omg. Nijmegen

Drummer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 194x bekeken

Hallo, ik ben Axel (17) en zoek een band in de omgeving van Nijmegen. Ik heb nog weinig stage ervaring. Wel heb ik 2 jaar in een schoolband gespeeld. Ik oefen vrijwel dagelijks, heb elke week les, ben fanatiek en pik dingen snel op. Stijl maakt me niet zo heel veel uit, als het maar lekker stevig is. Interesse? Bel me of app me op 06-28296035. Axel

Muzikantenbank user Peter HeijnenPeter Heijnen