Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Muzikanten zoeken band in Nijmegen (Gelderland) - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Band gezocht die zangeres nodig heeft

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 114x bekeken

Heey ik ben Elzemarijn, 19 jaar jong en op zoek naar een leuk bandje dat nog een zangeres nodig heeft. Ik schrijf af en toe eigen nummers en zing vooral pop maar houd ook wel van rock en jazz. Verder speel ik ook akoestische gitaar maar dit doe ik niet op heel hoog niveau. Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan een berichtje!

Muzikantenbank user Elzemarijn HoltlandElzemarijn Holtland

Drummer zoekt band om te knallen on stage!

Drummer zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 78x bekeken

Drummer van 34 uit de directe omgeving van Nijmegen zoekt band. Wekelijks repeteren is erg leuk, maar niets is mooier dan een vette gig “aftikken”. Ik zoek dus geen band zonder podiumambities, maar een serieuze (qua opzet) coverband waar kwaliteit én lol hoog in het vaandel staan. Ik heb veel (semi-prof) gespeeld met een allround repertoire; Rock,pop, funk,soul… Daarnaast beschik ik over … meer »

Sander Willemse

Gitarist zoekt bandleden voor Groovy Rock/Metal band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 91x bekeken

Ik ben Kelvert 22 jaar, gitarist en op zoek naar een bassist, drummer en rapper/zanger om een band me op te richten in de stijl Groovy rock/metal. Het idee is om vooral te richten op eigen werk. Eigen creativiteit staat voorop! Om een beeld te geven welke stijl ik voor ogen heb, voorbeelden van bands waar ik inspiratie uit haal: Prophets of rage, Rage against the machine, Body Count, Red hot Chili … meer »

Muzikantenbank user Kelvert TimmerKelvert Timmer

Singer-songwriter zoekt band

Zanger / Zangeres zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 137x bekeken

Singer-songwriter zoekt bandHallo mede muzikanten! Ik ben een gitarist, zanger en singer-songwriter die al een tijd z'n eigen nummers schrijft en heb nu op zich al voor een album aan nummers (https://soundcloud.com/user-279569210/sets/the-search). Ik zou het erg leuk vinden om met een creatieve en enthousiaste drummer en bassist (en eventueel nog meer muzikanten) deze nummers uit te werken en samen te jammen en nog meer nummers … meer »

Muzikantenbank user Nathan DanielsNathan Daniels

Professionele gitarist zoekt band

Gitarist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 192x bekeken

Professionele gitarist zoekt bandik ben Floris van Dorst ik ben 17 jaar en ik studeer aan de rock city instituut in Eindhoven. Ik ben woonachtig in Nijmegen. ik speel al zo'n 10 jaar gitaar. mijn invloeden zijn: rock, bluesrock, funk, maar ook andere dingen sta ik helemaal open voor. Ik ben vooral iemand die van de oude muziek houd, maar de nieuwe muziek past ook wel goed bij me. Leeftijd maakt voor mij niet uit. Stuur een … meer »

Muzikantenbank user Floris Van DorstFloris Van Dorst

Bassist, 37, garage/alt.country/surf

Bassist zoekt band in Nijmegen (Gelderland) | 254x bekeken

37-jarige bassist met veel ervaring (jarenlang in punk/garage/rocknrollbands gespeeld) is op zoek naar een bestaande band om bij aan te sluiten of muzikanten (alle instrumenten welkom) om samen een nieuwe band mee op te richten. Genre en virtuositeit maken me eigenlijk niet zoveel uit. Energie, originaliteit, enthousiasme en een gezonde DIY-attitude vind ik belangrijk in muziek. Wat bandnamen … meer »

Tijscoman