Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Blazer zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Chicago nummers

Blazer zoekt band in Groningen (Groningen) | 123x bekeken

Hallo, Mijn naam is Walter en ben op zoek naar muzikanten die het leuk vinden om ALLEEN nummers van de groep "Chicago" te spelen. Zelf ben ik drummer en ben op zoek naar blazers...tenor-/alt sax, trompettist, trombonist, gitarist, toetsenist, bassist en een zanger. Iedereen moet wel muziek kunnen lezen en solistisch zijn. (..Eis: minstens niveau 4 muziekschool of vooropleiding conservatorium..) Het … meer »

Walter Lumalessil

Saxofonist zoekt band

Blazer zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 399x bekeken

saxofonist (tenor, alt) en EWI-speler, bedreven solist, zoekt DJ / Band Voorkeuren: Jazz/Fusion, Lounge, Dance, House, Soul, Hip Hop. Ervaring in Blazerssectie Pop/Soul. Lead-alt en lead-tenor in bigband Contact: 06-14701001

Kees

Trombone/Trompet Les - Utrecht

Blazer zoekt band in Utrecht (Utrecht) | 1648x bekeken

Trombone/Trompet Les - UtrechtTrombone /Trompet les Ik ben een Trombonist uit Engeland woonachtig in Utrecht. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het uitvoeren van jazz, pop en wereldmuziek professioneel. Ik heb ook 20 jaar ervaring in het lesgeven mensen van alle niveaus en leeftijden. Ik heb een HBO diploma in Jazz, Leeds College of Music. UK. Aarzel dan niet om contact op te nemen. Lessen zijn 1 uur of kan een half uur … meer »

Simon Pugsley