Dé Muzikantenbank

Inloggen
InloggenRegistreer een account  •  Wachtwoord vergeten

of

Inloggen met Facebook

Er wordt niets op je Facebook pagina geplaatst.

Percussionist zoekt band in Nederland - Dé Muzikantenbank

Gebruikte filters:

Percussion on your track

Percussionist zoekt band in Amsterdam (Noord-Holland) | 192x bekeken

Percussion on your trackHeeft je vers opgenomen track nog net dat ene beetje nodig om hem echt vet en af te maken? Hoor je na de opnames in je hoofd nog een shaker, conga, bongo of guiro, maar weet je niet hoe je dit goed moet inspelen? Of ben je op zoek naar een percussieve basistrack om je song rondom op te bouwen? Ik kan dit (voor een goede prijs!) voor je opnemen! Ik ben Ruben de Ruiter, El Caballero studio & live … meer »

Ruben de Ruiter

Percussionist zoek Latin-Salsa-Cumbia-Champeta e.a. band

Percussionist zoekt band in Leiden (Zuid-Holland) | 235x bekeken

Hallo, ik ben Demian, 43 jaar jong, inmiddels Conga en bongo speler op zoek naar Latin band. Momenteel alweer enkele jaren aan de slag met Conga, bongo, een stukje timbales en klein percussie zoals bel, guiro, maracas en clave. Ik heb 5 jaar band ervaring als drummer maar zoek nu een nieuwe uitdaging binnen een latin percussie sectie. Bijvoorkeur in een salsa band. Ik speel graag een keer met jullie … meer »

Muzikantenbank user Demian Van Der SalmDemian Van Der Salm

Percussionist zoekt Jazz-formatie

Percussionist zoekt band in Groningen (Groningen) | 1176x bekeken

Percussionist met veel professionele ervaring zoekt Jazz-formatie met een experimenteel karakter. Ik ben een improviserend muzikant met een ruim instrumentarium met ook vocale mogelijkheden. Mijn interesse gaat uit naar een formatie waarin Jazz, Fusion, Latin, Wereld- en ook meditatieve muziek mogelijk zijn.

Erik Karsemeijer